...

liksom dej monica så har jag inte heller någon passande rubrik.. kommer iaf inte på nån.

igår åkte vi och lämnade elvira i lomma vid tolv..sen åkte vi för att handla..de slutade på 3000:-
inte klokt men det behövs ju..tyvärr så glömde jag att inhandla allt till tårtan men som tur e så ska vi ut idag..vi har iaf handlat allt annat till kalaset.
efter att vi handlat hämtade vi linda och anders bil och sen åkte jag ut till stallet för att lämna nycklarna till daniella..och tog en titt på några kattungar..inte dom vi ska ha dessa va lite större men sååå söta.
efter att vi kommit hem så tackade vi upp å sen ringde vi efter en pizza..strax innan var natha ute i uterummet och jimmy skulle slänga kattmat som stått ute i regnet för länge och börjat mögla..först tänkte han slänga skål och allt men han beslöt sej ändå för att bara kasta maten..lite av maten åkte ut men resten satt kvar i botten..jimmy vände skålen för att titta och VARNING FÖR KÄNSLIGA i botten var där tusentals vita små maskar som ålade omkring där nere...tror de kallas för likmaskar.
jag såg dom inte tack o lov..men jimmy blev redigt äcklad och ville först inte äta pizzan men sen slank den ner ändå.
tur ändå att han inte vara slängde skålen å låtit den ligga där tills man skulle tömma soporna..usch va äckligt.

idag bär det ut till toysrus och köpa presenter till natha..en som hon får idag en som hon får på kalaset och en som hon får på sin födelsedag...kommer bli dyrt..sen efter det ska vi baka tårta å se om den är god å isf ska vi baka den till den
8de...men vad önskar vi oss då? det vet vi inte..ja vet ju va vi får av dej theo och sen av mina föräldrar vet jag men anars vet jag inte riktigt. så blir att ringa runt sen när vi har varit ute och hittat saker till henne.

nu vet ja inte mere ja ska skriva..inget antar jag kanske skriver mer ikväll.
men nu ska jag kila..ska upp tidigt i morgon oxå..ska åka här ifrån vid 10,30 för de e ju en bit att köra..fy för..mwen ska bli sååå kul..ska ladda kameran..GLÖM INTE DIN KAMERA MONICA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0