möhippa

den började klockan 10 då jag och anette åkte till storp för att hämta linda..vi trodde hon låg och sov eftersom hon brukar göra det vid den tiden..dock var hon vaken,sminkad och påklädd redan..hon fick en cider och en väska med kläder hon skulle ta på sej...en clown kostym med näsa.
efter 15 minuter skulle vi åka..jag fick köra..på med ögonbindel på linda och iväg..vi åkte till folketspark där vi mötte upp resten..sen gick vi in för att åta lite frukost..med cider att dricka.
linda fick ett uppdrag..att gå ett varv i fontänen vilket  hon gjorde..alla barn där blev glada att se en clown haha.
sen fick hon nästa uppdrag..att sälja så många skräpsaker som möjligt för att få pengar till dricka och mat.
sen gick vi för att göra vid lindas hår..efter att det var gjort hade vi bett frisörerna att spreya lindas hår i alla möjliga färger vilket hon gjorde..matchade dräkten iaf haha.
tillbaka till folketspark och åkte lite karuseller sen blev det tidsnöd och gasen i botten till laserdoom..så kul det var där.
vi sprang runder å sköt på varandra, andra grenen var att rida tjuren vilket inte gick jätte bra och tredje grenen var att leka sumobrottare..haha kan inte beskrivas med ord.
efter det åkte vi till en pizzeria och köpte pizza å kall dricka sen hem till stina å åt,duschade och gjorde oss fina för kvällen.
klockan 20,00 hade vi bokat bord på harrys där vi skulle tillbringa kvällen..ingen var hungrig så maten blev knappt rörd..men drickan slank ner..efter ett litet tag hade linda förflyttat sej till ett gäng killar och blev sittande där.
när musiken började spela så drog vi oss till dansgolvet...någon stund senare kom linda och 5 killar som vi satt å snackade med..kommer bara ihåg namnet på en.
klockan 00,30 kom jimmy och hämtade mej..väl hemma ville inte natha somna om så vi somnade 01,30..och upp igen 08,00..vilken dag haha..man kan ju undra hur min möhippa kommer att bli.

lägger inte upp några bilder här..orkar inte det + att natha börjat gnälla..men gå in på denna länken så kan ni se alla bilderna...http://iindaa2.bilddagboken.se

bilderna ligger på den 4 juli


Kommentarer
Postat av: Monica

Låter som en rolig dag o kväll =)

2009-07-06 @ 14:36:34
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0