helg

äntligen helg..även fast veckan har gått så enormt fort så e det jätte skönt med helg..
jag trodde det var måndag idag eftersom jimmy var ledig igår men så glad man blev när det faktiskt var fredag hehe.

jag trodde för nån vecka sedan att nathalie blivit så pass stor att hon inte ville sova på morgonen längre men ne det var hon inte..hon sover fortfarande på morgonen..hon vaknar vid 6-7 tiden och vill sova igen vid 8-9..då sover hon nån timme å sen vill hon sova igen vid halv 12..vilket hon får oxå för då har jag min fritid. sen e hon vaken till 8 på kvällen och busar å har sej..men går inte en dag utan att man e tacksam över att ha fått en sån tur att få ett så pass snällt barn..undrar hur nästa bebis kommer vara..fast det lär vi först få se om 2 till 3 år..om det nu inte skulle av någon anledning hända nu.

vad ska familjen nordström göra i helgen då? vi ska ut och kolla efter blommor till trädgården och sen vill jag köpa nya blommor till huset med. sen ska vi köpa grindar till trappan för vår lilla poo har börjat klättra och hittat trappan som verkar rolig. annars händer det inte mycket men kan tänka mej att det inte kommer bli en lugn helg iaf.

första morsdag då? har inga planer alls ska bara se om man kanske får lite blommor eller nåt..tvivlar på det..nån som har nåt förslag??

ja nä nu har nathalie hittat nåt kul som e förbjudet att leka med haha hon leker mer med vanliga saker än med sina leksaker..kan ju ge henne en toarulle ist billigare å hon blir nästan gladare.

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej! Tack för din nya adress =) På morsdag här hemma tror jag inte att det händer något för Jonas lär väl inte komma ihåg att det e morsdag.. Hehe Kram

2009-05-22 @ 16:36:06
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0