ett tag sedan


ja jag har inte skrivit på ett tag.
det har hänt en del så har inte haft ork att sitta och skriva.
för det första så har jag inte fått mina böcker till kursen jag började i måndags så har inte kunnat plugga vilket gör att jag ligger en vecka efter..i fredags så åkte jg in till skolan och de hade en bok som jag fått låna, i helgen har jag inte kunnat plugga så i morgon kommer jag få sitta i evigheter och plugga.
i fredags julpyntade vi oxå..ser så mysigt ut här nu. och idag kom även utebelysingen upp..dock så har vi valt att bara ha nåt lite där ute.
min morfar ligger inne på akuten och jag oroar mej hela tiden, idag har han blivit lite bättre iaf så hoppas han snart kommer hem så jag kan åka och hälsa på.

kaminen då, ja där var ju stora problem med det och under veckan har vi inte gjort nåt med den, men i lördags kom vi på hur vi skulle kunna göra, så vi åkte och storhandlade och när vi kom hem så påbörjade vi kaminprojektet...det lyckades så i helgen ska jimmy troligen fixa slutet på den så vi kan elda.

vad e det mer som hänt? inget faktiskt, idag har vi bara varit inne och busat, på tisdag planerar jag att baka lussebullar...kan dock inte äta dom, jag har nämligen piercat mej..igen.
denna gångn i tungan så har två piercingar i tungan nu en gammal å en ny. tungan e svullen och jag har två långa stavar så e dö svårt att äta, min mat består mest av flytande...det konstiga e att folk runt om mej hör att jag läspar och pratar som om jag har en godis i munnen men jimmy som inte vet om att jag piercat mej har inte märkt nåt..jag undrar när han kommer på det hehe..när tror ni??

julen närmar sej och nathalies presenter e klara, jimmy och jag har kommit överrens att vi bara ska köpa nåt litet till varandra pga penga brist.

just nu sover alla utom jag, idag fick vi sova länge så jag är inte trött.

det var ett tag sedan jag la upp bilder så här kommer några.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0