julpynta?

jag har såååån lust att julpynta, men tycker nästan det är för tidigt..vill nog vänta tills första advent..
sen måste vi köpa nytt julpynt för har en massa fönster som inte har nån stjärna eller annat i....men det handlar vi när vi åker till vällingblomman.
humm ja idag har tiden gått sakta, nathalie e på dagis till 17,00 å jimmy hämtar henne..idag fick hon gå nästan hela vägen själv..det tog låååång tid men vi kom fram hehe.
hon ärjätte duktig på att gå nu och hänger hon inte med så springer hon ikapp, tyvärr så e det ju så att hittar hon nåt mer intressant så går hon dit å struntar totalt i att jag kallar eller går vidare hehe.

i morgon ska vi åka ut till toysrus å köpajulklappar till poo, har en hel lista av saker jag vill köpa henne..får se sen hur många av dom som faktiskt blir inhandlade hehe.

nu har jag äntligen fått gjort sista inlämningsuppgiften oxå, jag kom ju inte in på min sida så har inte kunnat skriva på den på hela veckan, idag fick jag mailet från min lärare med uppgiften så ja satt hela förmiddagen och gjorde den hehe..nästa vecka e det prov, undrar hur det ska gå.
sen skulle jag beställa nya böcker..841.- aldrig i livet..kollade upp ifall de fans på bibblan i lund och tack o lov så fanns dom så ska dit å låna dom i veckan...sen har jag skickat in mina csn papper så får troligen pengar i nästa vecka...hoppas det iaf...de sa det iaf.

nä nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta..alltid lika trist...kan man inte leva på luft en vecka?


i helgen kommer min morbror till sverige och stannar till dagen efter begravningen..min kusin kommer ner från stocholm med men kommer nog inte kunna träffa dom mer än under begravningen..hade velat att dom skulle möta nathalie..sist jag träffade dom var när nathalie låg i magen och jag hade två månader kvar..då var jag tjock hehe..men får se om jag kanske kan köra upp en dag iaf.

 

trevlig helg på er.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0