helgen


ja vad har hänt?
inte mycket direkt.
i fredags fyllde älskling år och jag bakade tårta..daimtårta och den blev fakteskt god om jag får skryta lite haha.
naturligtvis så fotade jag den haha.


utav nathalie fick jimmy en parfym..utav mej fick han en rakaparat..och utav mina fräldrar fick han en eltandborste..jag köpte ett tvåpack så jag fick en egen hehe.

på söndagen kom linda,anders,elvira,wille och tim och då fick han ett presentkort på byggmax.

idag ska nathalie vara på dagis till 15,00 och jag ska snart börja plugga..det svåraste är att komma igång igen fast sen går det riktigt lätt.

jag har till och med lyckats få riktigt ont i halsen...värst e det på kvällen..då har jag så ont att jag inte kan äta knappt..vill inte ens svälja..så nu får jag inte ens pussa min lilla ängel...vill absolut inte att hon blir hes i halsen..hennes ögoninlamation e över och nu har hon bara lite hosta kvar.
hon sover mycket bättre om natten nu och igår började jag natta henne i sin egen säng ist för i vår säng..min rygg orkar inte med att lyfta över henne från vår till sin säng...idag ska jag även ringa natilus och se när dom har tid nästa gång för massage..denna gången ska jag be om att få det på ryggen..marlene ville hänga med så slipper gå själv hoppas jag.

på tisdag alltså inte denna tisdagen utan nästa så ska nathalie till tandläkaren..för första gången..ska bli kul å se hur hon reagerar...hoppas inte på denna minen iaf..haha

sen har jag bara en bild till att lägga in innan jag ska lägga in detta inlägg...och den är på biskatten tuff som har lyckats..ja se själva....
så nu ska jag börja plugga lite..musiken är på max i hörlurarna och nu ska jag ägna nån timme åt detta innan jag får myror i brallan.

ha det gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0