min hals

nu börjar jag få ont igen..eller inte direkt.
i förra veckan och helgen hade jag jätte ont i halsen..så jag knappt kunde svälja..absolut inte utan att rycka till var gång.
det gick över igår och då var jag bara lite irriterad i halsen..nu känns det som en stor klump i halsen..jag har svårt att svälja och det känns typ som att ja ska spy..fast utan att göra det..
hoppas det släpper snart..vill absolut inte sitta på bion å hoppa var gång jag äter ett popcorn haha.
jag mår hur bra som hälst för övrigt..så vet nte varför min hals fått problem...ja e inte ens hes så folk som pratar med mej vet ju inte att jag har ont om jag inte sagt det..
vi har sånna halstabletter hemma...nokualgin eller va de heter..de som går på reklamen nu..han som äter pasta med taggtråd...de hjälper ju inte..det ända som hjälper är ist vicksblå.


dh igår var jätte bra...jag ndrar vem det var som försökte strypa julie..jag tror att det kan vara mamman till han danny.vad tror ni?

sen hells kiychen..haha kunde inte låta bli att skratta..de snackade skit om robert och hoppades att han inte skulle komma igen..så gör han det haha..men enligt mej så var det tur att han åkte ut.
håller ni med?

nu ska jag in och kolla sf..en kille ringde mej nyss å ska komma och köpa babymobilen som ja satte in på anons igår...ja appropå det..igår satt vi och kollade lite för skojsskull på blocket och såg en snygg soffa, vi vill ha en större och bättre..så jag ringde på den..dom sålde den för 3000 och ny kostar den 12,000 så var ju super bra.

den var inte såld..tack o lov..så jag frågade om måtten och bad om att ringa tillbaka när jag pratat med jimmy..när jag ringde henne igen så sa hon att en annan oxå ringt och var intresserad och ville köpa den direkt..jag sa att jag oxå var jätte intresserad och ville hämta den direkt..hon skulle prata med sin man och ringa igen....hon ringde inte så jag skrev ett sms och hon ringde..då hade den andra personen bjudit 4000 för den.
jag tycker det är dumt..enligt mej ...jag var först som ringde så när han den andra ringde så skulle hon sagt att det ev var såld..eftersom jag skulle ringa tillbaka med besked när som..jag skulle bara prata kort med jimmy..men men..folk vill ju naturligtvis ha så mycket som möjligt för sina saker...men blev så irriterad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0