trött

veckan går så otroligt sakta, allt jag gör om dagarna är att lämna natha..äta frukost, se film och sitta vid datorn..jag har inget at göra...städa är inte kul så länge dammsugaren inte är lagad och här ligger inte en massa skit framme som jag kan plocka undan...tvätta kan jag göra men det sköter ju sej själv nästan..vädret är dö trist så gå ut gör jag inte.i morgon åker jag in till lund oavsett hur vädret är..ska kolla lite böcker jag behöver och sen ska jag bara gå lite..fördriva tiden en aning.

idag gjorde jag dock en sak jag vet jimmy inte godkänt..vi pratade om det igår och jag gjorde det iaf..kändes rätt men kommer inte nämna det här..vet inte vilka som läser..han lär ju se det för eller senare ändå..men men.
är ni nyfikna så hör av er så berättar jag KANSKE

den 5 november e det dags för massage igen..så härligt det ska bli..jag och marlene ska på sån praktikmassage och därefter går vi kanske in om jägersrocenter.längtar.

vad händer i helgen då? humm tippen..oo familjeutflykt haha..vi ska tömma garaget nu så man kan gå in där.
sen åker vi nog in om ikea och ska köpa hyllor till datorrummet. där ser det rätt fint ut nu..100 gånger bättre än innan iaf haha.

det ända roliga jag gjorde igår var...storkok.. gott eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0