vår helg

ja den började jätte bra..förrutom natten nathalie gnälde flera gånger..vi har försökt denna helgen från fredagen att natta henne i sin säng men utan större framsteg..vi har gjort ett stort misstag i att låta henne sova i vår säng.
i fredags nattade jag henne i vår säng och bar över henne till sin säng..en timme senare vaknade hon och vägrade somna om..lördagen planerade vi at lägga henne i sin säng och hon skrek å skrek i evigheter till slut somnade hon och sov en timme..vaknade och vi gick in..hon slumrade till men det räckte man rörde näsan så satte hon sej upp..klockan 3 på natten gav jag upp.
natten till söndagen nattade jag henne hos oss och bar över henne..hon sov 2,5 timme denna gången.
det var ju inte utan att man tänkte "vafan" när man hörde henne gnälla.

i lördags skulle jimmy hjälpa anders lägga golv så jimmy frågade om jag skulle åka upp till mina föräldrar..jag trodde mamma hade jobbat natt men ringde iaf och kollade..hon skulle åka till emma men jag kunde komma iaf..så efter att jag lämnat jimmy så satte jag på dvdn och körde..nathalie somnade så fort vi kom ut på motorvägen...ett tips e att köpa en bärbar dvd till kidzen..nathalie älskar att se på film under bilfärden..hon är inte så mycket för att se film hemma men i bilen funkar det hehe.

väl hemma i glumslöv så var natha dö blyg men lekte lite iaf..sen åkte vi till emma i hbg..hon viste inte att jag och natha skulle följa med så hon blev överraskad. efter ett litet tag så åkte vi ner till stan och fikade lite sen körde vi hem till glumslöv igen å åt pizza..vid 18 tiden åkte jag och natha hem och hon somnade innan vi ens lämnat glumslöv.

idag söndag så var vi och storhandlade..dyrt som vanligt men det behövdes..annars har vi inte gjort så mycket mer...fasar för hur natten kommer bli..troligen eller jag kan ju garantera att hon kommer hamna hos oss igen..tyvärr.

natha e ox väldigt lös i magen när vi var på väg hem till glumslöv från hbg så bajsade natha...den luktade hehe.
väl hemma å jag skulle byta så hade hon bajsat ner hela sej..upp på ryggen och ner på benen och på strumporna..ut på bodien. bara att torka å se glad ut..hemma igen bajsade hon igen men denna gången var det mer att hon fes ut lite löst...i morse la hon en bomb till och två till sens dess.
ska ge henne lite blåbär å se om det hjälper lite.

ha en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0