ikväll

idag ska vi åka till tippen, jimmy har hållit på hela morgonenmed att rensa i garaget för att sortera så allt hamnar på rätt plats i släpet.
efter att vi varit på tippen så ska vi åka och storhandla, vilket verkligen behövs.

igår satt jag och försökte komma på nåt gott vi skulle äta ikväll.
igår blev det tacos och iväll ska vi göra en fiskgryta som är super god sen till efterrätt ska jag förslka göra en cola sufflè får se hur det går.

igår var ag och nathalie ute hela dagen nästan. jimmy jobbade så efter nathalie sovit middag så tog vi vagnen och gick bort till lekplatsen och där bosade nathalie som bara den. efter lekplatsen så tog vi en promenad och hamnade vid skolan där nathalie lekte lite till, på vägen så sammlade hon på stenar i en liten skål.
sen gick vi hemmåt, där hon lekte i trädgården, när jimmy kom så snodde jag hans kort och tog nathalie och gick till affären, där handlade vi godis och allt som behövs till tacosen..

nu e jimmy nog snart klar och nathalie ska nog snart sova..men just nu sitter hon och tittar på noddy..hon älskar dom filmerna.

ha en underbart glad påsk.

Kommentarer
Postat av: emma

vad ofta ni storhandlar ni måste göra av med massor vi typ storhandlar aldrig har alltid något i kyl och frys heheh glad påsk på er med

2010-04-04 @ 12:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0