trots

tidiga mornar är inget för mej..och när tidiga mornar bli ännu tidigare är jag som en zombie.
idag varknade jag 06,00 jag trodde klockan var mer och ja var kissig men orkade inte gå upp...06,15 vaknade nathalie...och vägrade somna om, hon skulle leka och vara vaken. rummet var jätte kallt så jag ville inte dra av mej tävket..men detskötte nathalie bra. vi låg kvar i sängen till 06,45 då min ocka ringde, nathalie vägrade ta på sej kläderna, hon skulle ha strumporna på händerna som vantar och blev fly förbannad när hon inte fick på den andra strumpan. närjag väl fått på henne alla kläder (efter många vridningar och skrik) så var det dags att gå ner och borsta tänderna och kamma håret å fixa med öronen..de gick någerlunda smidigt, men när jag skulle sminka mej så bröt ett mndre helvete ut...hon skulle sno mitt smink, hon skrek halsen av sej bara hon råkade stöta i en vägg, jag ntog att hon var trött, på med ytterkläderna, det gick bra..men skorna..oo de var ett helvete, hon ville inte sitta i vagnen, hon ville inte ha skorna på sej och hon ville inte ha mössa.
på vägen till dagis gick jätte bra, överlämningen gick oxå jätte bra..idag skulle dom vara på en lång utflykt till olle bolle skogen från 9-13 så idag blev det för nathalie att sova i vagnen..men det har hon inget emot.
snart bär det av att hämta henne och jag fasar redan för hur det kommer gå..

idag såg jag en grymt bra film, hade inget att göra på morgonen så blev en film..17 igen heter den..
idag ska jimmy även jobba länge, det har han gjort hela veckan men idag blir ännu längre så ikväll blir det mys bara vi girlz...eller ett helvete om hon sätter den sidan till, men håller tummarna för att det kommer gå bra.

för övruigt, jag skulle ju plugga in en hel kurs..tre veckor på 3 dagar och göra prov i morgon så jag har det överstökat..satte mej i trödgården för att påbörja sista veckan..så får jag ett mail "det är ingen på skolan i morgon, påbörja nästa kurs så kan du göra provet på måndag" men HALLÅ jag börjar praktiken på måndag och kommer jobba mån-fre 9-16..när ska jag klämma in ett prov..jaha men då får jag vända och göra det efter praktiken..bull men jag har inet val..å får jag jobb så kommer det ta ännulängre tid...de stör mej..jag tycker alltid det ska finnas en på plats så man kan göra prov..å dessutom ska dom ju ha koll på att jag inte har fler kurser utan e klar med allt pluggande efter denna veckan...jaja bara att bita ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0