en lång dag

det har varit en lång dag för oss båda idag, jag har iofs haft det jätte trevligt med marlene idag men det tar ju ändå på krafterna att gå flera timmar och vara aktiv eller hur?
vi hämtade nathalie en timme tidigare idag och hon har en oturs dag så när vi kom blev hon så glad att hon klättrade i deras soffa och vurpade bakåt..inte bara det för nu på kvällen så klättrade hon i vår soffa och gjorde samma sak..stackars liten. men vems fel var dte att hon vurpade? jo mitt..hur det nu kom sej, vi satt båda i soffan och att nathalie var närmare mej så var det mitt fel, denna händelsen bröt ut i höga röster och skrik..nu ligger nathalie och sover och jimmy med..orkar inte med det just nu..igentligen så var jimy irriterad redan innan händelsen med natha bara för att dörren vi målat inte blev bra..helt ärligt så skiter fullständigt i att dörren har nån liten skavank men det gör inte jimmy, där ska allt vara plsnerat och utfört i minsta detalj och utan felsteg.
men även där så var det jag som målade den stat och tog slut på färgen och nu ser den ut som den gör..mitt fel tydligen.

på fredag ska jag och marlene vara modeller för en dag och det första jimmy sa nu när vi var på dåligt humör va att jag bara skulle våga köpa ett foto.

ja för er som inte vet så har vi dålig ekonomi och alla våra bråk innehåller penga problem...även om starten inte har med pengar att göra så kommer det iaf.


nu har jag berättat om vårt bråk..jag e fortfarande lite sur och uppspelt så kan bero på det.
som tur e så kan jag slappna av lite iaf och ska slå mj ner i soffan och bara se på tv å glömma detta.

Kommentarer
Postat av: Monica

bråk e skit.. vi har oxå bråkat mkt på sistonde.. Menmen vad ska man göra? Bara till att stå ut liksom..

2010-01-19 @ 21:19:16
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0