helgen

i lördags kom mamma och pappa hit för att passa nathalie så jag och jimmy kunde få iordning ute i garaget. först var nathalie bus blyg och sen busade hon som bara den. det gick rätt snabbt att få iordning där ute och nu ska vi bara en runda till tippen.
när vi skulle natta poo så la jag bara henne ner i sängen så somnade hon, vi hann inte ens ge henne välling. hon vaknade dock någon timme senare och då fick hon välling men sov väldigt oroligt. hon var eller är snuvig..vi tog tempen men ingen feber..tack o lov.
vi vaknade alla vid halv 9 idag..nathalie hade en busig dag igen..och ville inte sova middag...inte föräns vid halv 3..så hon fick sova en timme sen fick vi väcka henne annars kommer kvällen bli jobbig..narhalie gillade inte alls att bli väckt och gnällde i evigheter efter och ville bara bli buren. efter middagen var hon lika busig som vanligt. fortfarande ingen feber så dagis blir det i morgon.

på tisdag ska nathalie vaccineras mot influensan och på onsdag ska hon vaccineras mot svin influensan..hur fan kan dom lägga det så dumt..men men man kunde inte byta tider så lika bra att få det över stökat.

idag betaldet räkningarna och vi kommer inte kunna överleva denna månaden känns det som..det blir att leta under soffan i slutet av månaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0