igår natt

så obehagligt men ändå inte. jag vet ju vem det är...tror jag.

igår när vi alla hade lagt oss..jimmy låg brevid vaken och sa att han inte var trött...två sekunder senare sov han..bokstavligt talat.
jag låg kvar varken och kunde inte sova, inget bra på tv och ingen bok att läsa. jag blundade och försökte slappna av och somna. helt plöttsligt blir min kind iskall, hela jag var jätte varm men inte min kind, det var som om nån klappade min kind och jag fick en stark känsla om att nån var i rummet, jag vågade inte öppna ögonen men jag misstänker att det är mormor som besökte mej.

jag fick veta för ett litet tag sedan att dagen innan mormor dog så hade en tavla med ett foto av mormor, gammelmormor och mamma trillat ner hos min morbror i brasilien och inte bara en gång utan tre gånger. några dagar efter mormors begravning så hade ett foto på mej trillat ner hemma hos mamma och pappa och dom fotona rörs aldrig och dom är högt upp på en hylla, mamma blev rädd och misstänkte att nåt skulle hända mej, det har inte gjort det än men det var obehagligt.
jag har inget emot att bli besökt då och då av dom jag älskar men jag vill inte se dom, det skrämmer mej att veta att öppnar jag ögonen så kan det vara någon som står och tittar på mej i mörkret.
ibland får jag sånna starka känslor som att någon iaktar mej i rummet eller följer mej i huset.
när jag bodde hemma i glumslöv och min farfar gått bort kan jag svära på att jag såg han i andra änden av huset sitta på en stol som pappa brukar sitta på.

det är ju många som inte tror på spöken och att dom kan komma tillbaka och visa sej.

men om dom inte finns varför ser vissa dom då? mamma gick med några arbetskamrater till ett medium en gång och de berättade ine något om sej själva, när det var mammas tur så sa mediet "jag har en liten dam med mej och hon tillhör dej" sa hon och pekade på mamma, det var min gammelmormor. mamma frågade gammelmormor om emma kommer bli frisk och hon hade sagt att hon komer bli frisk men att bara emma kan göra något åt det mediet sa då att hon kände att sjukdommen är nåt som både påverkar huvudet och kroppen vilket stämmer ju. hur kunde hon veta det om det nu inte finns någon som berättat det. en främmande människa som inte vet nåt om en vet helt plötsligt en massa. jag vill till ett medie..det hade varit så otroligt lärorikt och sännande.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0