otur

i lördag var nathalies totala otursdag.
jimmy åkte och jobbade på morgonen, vilket gjorde att jag och nathalie hade en mysdag själv....trodde vi, nathalie slog sej gång på gång, först kör hon huvudet rakt in i fönsterbrädan vilket lämnade ett stort blåmärke, sen dunsar hon ner från trappan, sen trilar hon två gånger, hon trillar även av stolen en gång...stackars liten.
så nu har hon ett sår i bakhuvudet, blåmärke i pannan..men inget annat tack o lov.

idag har det inte skett några oturs händelser..men hon har varit enormt jobbig idag, hon ville inte äta frukost utan gick direkt till skåpet där vi har bla godis..när hon inte fick det blev hon jätte sur, sen fick hon för sej att kasta träleksaker i golvet, vilket lämnade stora jack...ja ble förbannad på henne för hon är så pass stor att hon vet bättre..så hon åkte upp på rummet, efter ett tag ber jag henne säja förlåt å ge mej en kram..vilket hon vägrade och slängde sej gärna på golvet..efter om och men så gick vi ner och då skulle hon skulle hon trösta sej hos jimmy...sen blir det middag och hon vägrar igen hon vill bara ha godis...igen, när hon inte fick det så ville hon inte äta heller...hon ville till slut ha mat och åt lite.

nu ligger hon och sover men hostar väldigt mycket och är snuvig..stackars liten.
jimmy sover oxå som vanligt..lite tråkigt att det är så nästan varje kväll men han har alltid varit trött på kvällarna så finns nog inte så mycket att göra åt det..eller nån som har tips?
han har provat att äta vitaminer och sån jinesisk sörja som ska hjälpa mot trötthet..hjälper inte
så tips är varmt välkomna.

Kommentarer
Postat av: Monica

ja precis, kör ni in så ni har stationen på er högra sida så fortsätter ni på den vägen mot asmundtorp. Det är en liten vitt kyrka och där precis inna kommer stå tofta kyrka. =)

2010-05-09 @ 22:02:17
URL: http://ljusenimittliv.blogg.se/
Postat av: Monica

hej! på söndag så ska vi grilla med ett par vänner om vädre tillåter det.. annars skulle vi hitta på något annat..

På lördag så ska vi på barndop =)

2010-05-12 @ 13:58:45
URL: http://ljusenimittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0