5/10

har inte skrivit på ett tag..har helt ärligt inte haft tid och ork..har jobbat så enormt mycket och haft många sena kvällar så då e det inte direkt att jag startar datorn å börjar skriva utan tar tag i saker här hemma ist eller bara slöar i soffan.

idag börjar desperate houseviwes och jag stänger på jobbet..joppas verkligen att det inte uppstår några problem så vi kommer ifrån tidigt och sen får jag trycka gasen i botten hem.

sen om dagen går som en viss person planerat så lär jobb dagen vara rolig.
i morgon e jag ledig och jag tvingas till arbetsförmedlingen..igen.
min praktik tar slut nu snart och då hamnar jag på ruta ett igen..fan vad jag hatar detta..är så trött på att inte hitta ett jobb.


renoveringen av sovrummet går sakta framåt..väggen är uppe till klädkammaren, tapet och färg är vald och golvet och mattan är oxå utvald..just nu håller vi på med spacklingen..det e drygt.

sen till pepsi..hehe det är som att ha ett barn till..han busar med nathalie hela tiden och hon busar tillbaka..han har vuxit enormt mycket och har blivit jätte bra kompis med grannens hund, de sprang och busade här på gatan i söndags...pepsi hade inte en chans när vi kastade pinnar..laban tog alla hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0