regn

fan va det är tråkigt med regn..idag är nathalie ledig från dagis så vi beslöt oss för att åka till syrran och hälsa på en kort stund..och kort blev den för jag kom nabbt på att jag hade glömt att ta med blöjor så jag bad om  att inget kalas skulle hända..men vad hände? jo bara en liten stund efter att jag kom på att jag glömt blöjorna så satte nathalie igång och blev röd i huvudet..jaha, det var ju bara att packa in henne i bilen och köra till city gross, köpa blöjor och sen in på nova och byta..sen skulle jag se om jag kunde hitta några fina kläder till måndag då nathalie skulle fotas på dagis, jag hittade något coolt men inget jag föll för direkt..så frågan är om ja ska ha samma kläder som förra året? för ja hon passar fortfarande det..kan kanske bli lite tråkigt..nä jag får kolla igenom garderoben.

just nu sover nathalie och pepsi..jag myser under filten och när nathalie har vaknat så funderar jag på att fortsätta med städningen..tömma diskmaskinen och göra lite mellis. dagar som denna så skulle man ha tänt brasan och bara njutit..humm kanske ska göra det hehe.

igår kom tapeten till sovrummet, jimmy köpte förg och golv och mattan till klädkammaren..mattan kostade 2000:- men det var det värt..den e grymt snygg och snyggt kommer det bli, tapeten var snyggae än vad jag mins den var. det ända som skrämmer mej är färgen till de andra tre väggaren..vi skulle ha samma mörklila färg som är i mönstret på tapeten..men jimmy sa att när de blandade färgen så var det någon ljuslila..men han i affären scannade färgen på tapeten så ska vara samma..hoppas det blir rätt.
golvet är oxå köpt..nu ska det bara spacklas en gång till..sen i helgen skulle jimmy måla..jag jobbar så kan inte hjälpa till så mycket tyvärr=/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0