helgen

helgen började med lördagen som vanligt hehe.
vi skulle möta marlene och natalie vid andys klockan 2 men åkte in till malmö tidigare för att jimmy skulle fixa en sak till sin pappa...nathalie fick alltså sova middag i bilen, vilket varade i 45 minuter, men det märktes inte..vi fikade på donkan..en pommes, två läsk och en påse lökringar..han som stod i kassan bjöd oss på en extra pommes, när lökringarna tog lång tid så fick vi en extra påse och en ask med nuggets..tackar.

vi kom till andys klockan två men marlene var lite sen så vi gick in så länge och nathalie fick börja leka, när natalie och marlene kom så var det fullfart på nathalie..de lekte och hade dö kul.


nathalie 5 minuter efter att vi kom in.

när tiden gick och klockan blev närmare 17,00 så var där inte många barn kvar och vi tog våra små och gick in till den större avdelningen, för de större barnen så vi vuxna fick vara barn ett tag hehe. har aldrig sett jimmy ha så kul.



marlene, natalie, jag och Nathalie

fler bilder ligger på bilddagboken.

jag tyckte nathalie kändes varm när vi skulle åka hem men tänkte det var för att hon var så aktiv under dagen.

väl hemma tog jag tempen men ingen feber.

söndagen kom och det var kalas i staffanstorp. klockan två var vi där, nathalie var som vanligt blyg i början och efter ett tag så såg vi inte röken av henne. hon hade inte ens ro att äta eller sitta still.

hon kom då och då och gav oss en kram eller ville visa något.

efter ett tag såg jag att hon var helt rosig om kinderna och när vi kom hem hade hon 38,5..

idag är hon hemma från dagis men utan feber, bara gnällig och hostig och kranen rinner hela tiden..men bara febern är borta så kan hon gå tillbaka till sitt älsklings dagis, här hemma har hon det så tråkigt, särskillt efter en så fartfylld helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0