kattungar

nu har våra små katter kommit till oss.
igår efter att jag varit ute med mamma och emma så hämtade jag bilen imalmö....jimmy skulle ta hem lastbilen så jag fick ta å hämta volvon.
jag bestämde träff med kristina ute på stallet och åkte dit..så stora dom blivit men ändå inte..
idag är dom 7 veckor och 6 dagar.

det här är Mira...det här är tuff..(han har inget namn än riktigt men kallas för tuff.)

anledningen till att han kallas för tuff är för att idag så smet bo in..(grannens katt) och ville äta..bo hoppade över grinden och upp för trappan där maten i normala fall står..när han upptäckte att där inte var nån mat gick han sakta ner..tuff hade sett någon stor filur hoppa över grinden så gick fram för att kolla vad det var..dom nosade på varandra och tuff reste ragg och fräste..morrade och gnudde...att en sån liten skit kan vara så kaxig mot nån så pass stor katt som skulle kunna klippa till honom..haha.



under tiden medans dom nosade på varandra så låg mira och sov på ett lite mer ovanligt ställe....inte mitt första val av sovplats direkt.

och nathalie..ja hon är jätte glad för sina nya vänner..igår när hon somnade så kom båda och la sej brevid henne och sov där hela natten.
men medans mira sov...ja ni ser vart..och tuff skaffade sej nya vänner så lekte nathalie lite nya lekar..busunge.

ja det var min och nathalies dag. just nu sover hon..för idag var vi på barnsjukhuset i lund och det gick väll sådär..de tog en massa prover och på det var natha jätte duktig...hon sa inte mycket..men doktorn förbryllas över vad det kan vara..de ville ha ett urinprov men natha ville inte kissa...iaf inte så vi hann fånga det..så det får bli att försöka få henne att kissa här hemma å sen åka in med det..vi ska på återbesök den 8 då får vi svar på vad det kan vara....hoppas vi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hhaha klart han ska heta Tuff! elleer Tuffis =)

Så söta!!!

2009-08-28 @ 16:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0