dag 9 min tro

jag är född kristen men jag är inte religös för 5 öre.
jag är varken insatt i någon religion eller tycker det tilltalar mej alls. att tro på att det finns en gus uppe i himlen och skapar allt som vi är..det tycker jag bara e en massa rabbel, någon gubbe som hittade på allt för att ge folk hopp och någon syssla.
och allt med adam och eva..va fan e det..bara massa påhitt.

det jag tror på är det här med fisken som blev ödla till apa och till människa..det finns ju bevis för det och är så enormt mycker mer logiskt att allt skedde på det sättet än att en osynlig gubbe skapar allt på 6 dagar.
om jag nu ska ifrågasätta det hela så enligt biblen så skapade han ju allt på 6 dagar, människan och allt som växer och lever..men var nämns dinosarierna?
jorden skapades av ett korn i rymden "gud" arbetade i 6 dagar..men hallå..dinusarierna och alla fosiler och skelett hur förklaras det? människan levde ju inte med dinosarierna.
och om det nu finns en gud..hur kan han tillåta våld,krig,mord och all skada som människan gör mot naturen?

nä någon gud finns inte...tycker synd om de som går i kyrkan en dag i veckan, ber och avstår livet för att lyda någon och ägna sitt liv åt någon som inte finns.
+ hallå hur dumt låter det inte att mannen skapades först och att gud tog et revben från mannen och skapade kvinnan..det är ju riktigt kvinnoförnedrande att mannen var först..lever vi inte i 2000 talet kanske..nä bibeln bode rättas till. har jag inte rätt??

dag 8 ett ögonblick

jag har så många ögonblickar som jag velat skriva ner här i en ända lång lista.
men jag har två favoriter, och det är när jag träffade jimmy och dagen då nathalie föddes.

jimmy och jag träffades den 4 augusti 2004 i helsingborg, vi hade bara skrivit till varandra via lunarstorm och msn sedan dagen innan och bestämde att vi skulle mötas, men jag hade inga pengar att ta mej ner till malmö så han nämde att han skulle upp till helsingborg via jobbet och kunde mötas en kort stund vid ett av ställena där han skulle lämna paket, det gick jag med på och åkte in till helsingborg dagen efter för att möta han, vi sågs mitt emot knutpunkten..jag föll inte direkt för honom men han verkade väldigt snäll och eftersom jag inte haft någon kille innan så var det helt nytt för mej...efter 30 minuter var han tvungen att åka och frågade om jag ville följa med, trots alla varningar och tankar så följde jag med. vi åkte till malmö..ner till hamnen där han skulle ställa sin jobbebil och hämta sin personliga bil, jag trodde först att han bodde där så tankarna blev "vilken loser" hehe men så var inte fallet, han bodde inte där utan vi åkte hem till han , såg på film och åt mat sen spenderade jag natten där..på morgonen följde jag med honom på jobbet och sen körde han mej hem...någon dag efter kom han med en stor ros och ja två veckor senare så bodde jag hos honom..6 år senare bor vi i genarp, e förlovade och har barn.
vår väg har minst sagt INTE varit en väg på rosor men vi håller ihop och tar oss igenom både jobbiga och hemsta situationer.

mitt andra ögonblick är dagen då nathalie föddes..den dagen lär jag aldrig glömma.
jag vaknade på natten till den 10 augusti 2008 av att jag hade jätte ont, men sa inget till jimmy för jag trodde inte det var riktigt dags än, jag somnade om men vaknade efter någon timme och denna gången vaknade jimmy med, han rusade upp och ringde förlossningen, men de bad oss vänta..hela dagen hade jag ont till och från, jag badade, packade väskan, fixade klart det sista i nathalies rum och såg på film, runt 14,00 så kom jimmys syster och vi satt och såg på film ihop, jimmy och hon klockade värkarna och jag vaggade i soffan..sen åt och när klockan var 18,00 så ringde jimmy till förlossningen, de bad mej bada igen men det tänkte jag inte göra utan beslöt mej för att åka in direkt, efter att bilen var packad så åkte jag och jimmy, då blev värkarna ännu tätare, vi var inne 19,00 
då var jag öppen 4cm så fick bada, efter badet var jag öppen 6cm och fick bedövningen..innan jag hann blinka var jag öppen 10cm och då var det dags..jag la inte ens märket till att klockan var så mycket, det var som om nån skruvade fram den med flit, och trött var jag inte heller. 03,43 föddes min älskade dotter och jag blev världens lyckligaste mamma, jimmy körde hem sin syster och när han var tillbaka somnade han i fåtöljen.
 

vintrig dag

vi började dagen med att ta det enormt lugnt..bara sitta inne och se film och bara mysa.
sen beslöt vi oss för att gå ut och åka pulka, det var mycket uppskattat av nathalie...sen tog vi en promenad till coop så vi fick handlat lite till pepparkakshuset och lite fika. sen på väg hem så stannade vi utanför huset och då kom laban springandes, han ville leka med pepsi..och leka fick han, de busade och sprang, jagade varandra och bara hade det super kul ihop..sen gick vi in och fikade lite och sen mös vi en stund i hopp om att nathalie skulle somna en stund..men icke.
efter en stund gick vi ut och gick på promenad så pepsi skulle kunna få röra på sej, vi gick in i skogen och hade lite snöbollskrig, på väg tillbaka la sej nathalie ner i pulkan och somnade.

världens sötnos

så när vi kom hem sö körde vi in henne i uterummet och lät henne sova där en stund...förvånansvärt nog så sov hon ett bra tag...kan inte ha varit bekvämt, men vad vet jag.
undertiden såg jag och jimmy klart filmen från igår.

när nathalie vaknade så var hon helt yrvaken och fattade knappt var hon var.
när hon piggnat till så beslöt vi oss för att göra pepparkakshuset, så det gjorde vi.
eller jag och jimmy...nathalie åt mest godisarna hehe.
har tyvärr ingen färdig bild av huset än för är inte helt hundra klar än.

nu itter vi iaf och ser på kalle anka som nathalie konstigt nog valde och garvar till hehe.
resten av kvällen ägnas till mys.

Dag 7 min bäste vän

min bästa vän är min man, även då vi inte är exakt lika så delar vi många likheter, vi tar oss igenom svåra stunder och stöttar varandra mer eller mindre i olika situationer.
men när det kommer till vissa saker så behöver jag någon mer att dela känslor och tankar med så på sätt och vis så har jag två bästa vänner, nathalie du är min andra bästa vän. vi har inte kännt varandra länge men det klickade direkt det känns som att vi känt varandra i evigheter.


dag 6: min dag

(för er som inte förstår varför jag skriver detta så bläddra ner lite så ser ni en lång lista där det står vad jag ska skriva om varje dag)


min dag började med 30 minuters sovmorgon hehe men mys i ängen med min lilla docka.
vi gick ner efter en stund och mös vidare i soffan och såg på pippi långstrump.
jimmy hade åkte redan tidigt på morgonen för att hjälpa sin chef att flytta.
när klockan var ca 11,30 åkte vi iväg in till malmö och till xxxlutz, där träffades vi zoran som jobbar där...det var hundra år sedan vi träffades och det var super kul att ses igen.
sen gick jag och nathalie runt och kollade lite och hittade lite skoj.
efter det besöker åkte vi in om på hornbach för jag skulle köpa en röd lampa till lampan i trappan så det blir lite juligt även där hehe. efter det åkte vi till coop men så fort jag lastat ut nathalie så kommer en dam fram till mej och berättade att hela coops kassasystem krashat så det gick inte att handla där..jaha var ju bara att packa in nathalie igen, så vi åkte till ica maxi ist där handlade vi ljus, och godis..nathalie fick en lusse bulle av en tomte och blev jätte glad. vi köpte även några filmer för de var billiga.
sen åkte vi till donkan..men nathalie somnade innan jag beställt så hon fick äta sin mat när vi kom hem och hon vaknat.

nu sitter vi och ser på film, har tänt ljus och lekt lite, jimmy är fortfarande och flyttar och ringde för att säja att det tar ytterligare några timmar så han har beslutat sej för att inte gå ut idag och fira sin farbror.
nu ska jag upp och byta om till myskläder och byta om på nathalie för hon e dö trött, ska hålla henne vaken några timmar till dock.

i morgon ska hela familjen ut och åka pulka..ska bli kul att se jimmy åka hehe.

trevlig helg

god morgon

vilken jäkla natt.
igår efter att vi ätit eller under tiden vi åt så började jag må illa i magen, det höll i sej hela kvällen och blev värre så fort jag inte vilade.
det gick över senare typ när nathalie hade somnat och jag trodde det var över.
jag vaknade mitt i natten och mådde enormt illa. jag kände igen illamåendet för det händer lite då och då att jag mår dåligt fast det brukar aldrig hålla i sej så pass länge. så jag har väll varit vaken i stort sätt hela natten.
när jag vaknade så känner jag att det är något konstigt i magen, alltså det känns oroligt i magen, och huvudet känns lite tungt men för övrigt känns det hur bra som hälst.
får se lite längre in på morgonen.

idag känner jag ett sug på att åka till ikea faktiskt..jimmy hjälper sin chef att flytta så jag och nathalie är själva men om det blir en tripp till ikea eller ej vet jag inte, jimmy tog ju dumt nog den stora bilen.
igår kväll innan jag gick och la mej så gick jag ut med pepsi så han kunde göra sina behov, gu vad det snöade och yrde men vad härligt det var, inte en kotte ute så jag släppte pepsi och vi sprang och busade i snön, jag kastade snöbollar och han hoppade och sprang efter dom.

nä nu ska jag plocka fram lite frukost så får vi se sen vad dagen bjuder på.

fredag

så härligt att titta ut och se att det snöar.

idag åkte nathalie pulka till dagis, det tyckte hon var jätte kul men väl framme så ville hon inte kliva av så då blev det lite gnäll.
jag
körde och hämtade henne vid 2 och då var hon på super humör..vi åkte hem och hämtade pulkan sen åkte hon i backen vid lekplatsen, jag åkte några gånger men blev lite blöt i gumpen så pulkaåkandet fick jag lämna åt nathalie.


sen gick vi in och åt pepparkakor och busade lite. när jimmy kom så åt vi kebab i pitabröd..det var längesedan.
efter många om och men så somnade nathalie så nu e det myskväll..klockan e iofs mycket och jag e trött så vill nästan gå och lägga mej.

i morgon smiter jimmy iväg tidigt för att hjälpa sin chef att flytta och sen ut och bowla och fira sin farbror.
så jag och nathalie får en heldag för oss själva..den tänker vi spendera genom att åka pulka, fika och mysa..bara hålla oss hemma. vad ska man annars göra..hehe

hur jobbigt det än kan vara med snö så är det så otroligt härligt att se sin älskade dotter och vovve älska snön och busa i evigheter...ska bara hämta mina skidbyxor hon mina föräldrar sen en dag så jag med kan busa ihjäl mej hehe.

TREVLIG HELG

dag 4 vad åt jag idag och dag 5 vad är kärlek.

(för er som inte förstår varför jag skriver detta så bläddra ner lite så ser ni en lång lista där det står vad jag ska skriva om varje dag)

får blanda två dagar för missade gårdagens.

börjar med igår dag 4 vad åt jag idag/igår:

tror jag hoppar över det ämnet för kan vändas till något långdraget ämne och det pallar jag inte just nu.

dag 5 vad är kärlek:

för mej är kärlek bland det bästa som finns i världen, jag har så mycket kärlek innom mej som jag vill dela ut till alla, jag älskar mina vänner, jag älstar min man jag älskar min dotter, min familj och mina djur jag har så mycket mer kärlek att ge ut, så jag söker hela tiden sätt att dela ut den på till fler.
kärlek för mej i mitt liv har varit lite rörigt..jag har alltid fått en kramig och varm kärlek från min familj men vänner har det varit vagt med så all kärlek jag hade som skulle gå till vänner gick till en ända person.
när det kom till killar så vist jag hade kärlek som jag riktade åt en person åt taget..som ni läste tidigare så var det ju till en som inte besvarade dom känslorna..så när jimmy kom in bilden var det som ett slag i huvudet, jag förstod inte att detta var på riktigt, allt gick så enormt fort så jag förstod inte nåt..tyvärr påverkade detta början av vårt liv ihop så det här med nykär..hoppade vi över, vi missade det och jag saknar det. vi hade ca 2 veckor av nykärstadie.
nu är kärlek ett starkt band som inte bryts så lätt, när nathalie föddes flödade rummet av kärlek, det var som en ny början, jimmy och jag blev nykära, nathalie fick enormt mycket kärek, så mycket ett barn ska ha, all den kärlek som jag hade innom mej blomstrade och jag var så enormt lycklig, men någonstans blev den här känslan vag igen och man föll tillbaka så för att få känna den här känslan igen så skaffade jag mej en hund och då kom kärleken igen. ja kan inte förstå personer som väljer att leva utan kärlek, som väljer att leva själva.
kärlek är för mej ett liv, en framtid, en dröm.

Dag 3: mina föräldrar

(för er som inte förstår varför jag skriver detta så bläddra ner lite så ser ni en lång lista där det står vad jag ska skriva om varje dag)


min mamma Maj Rosina Guschelbauer är född 1956 i Arboga.
min pappa Jan Björn Tygård är född i Landskrona 1954.
mina föräldrar träffades i Landskrona när mina föräldrar var 16 och 18 år.
vad jag hört så träffades de under en fest efter att mamma blivit jagad av en loser så gick hon upp för en trappa och satte sej hos en kille med långt hår, en rolig sak hon sa var att man kunde inte se hans ansikte, det var bara näsan som stack ut hehe. de bodde ihop i Landskrona under några år innan de flyttade till Glumslöv och 1986 föddes jag, 1988 föddes min syster och strax efter beslöt sej mina föräldrar för att gifta sej, men de valde att inte ha ett stort bröllop utan de åkte ut till min mormor och morfar, de skulle passa oss medans mamma och pappa skulle åka upp till ullared..men de åkte aldrig upp dit, de åkte in till Landskrona och till rådhuset där de gifte sej.
mina föräldrar bor fortfarande ihop efter ett enormt långt förhållande och de är en förebild för mej, de visar sej att man faktiskt kan hitta den rätte direkt utan att data massa idioter först. 
Jag älskar er. 


dag 2: min första kärlek

(för er som inte förstår varför jag skriver detta så bläddra ner lite så ser ni en lång lista där det står vad jag ska skriva om varje dag)

Min första kärlek mötte jag när jag var 13 år hans namn var Robin Toumi Persson, jag föll för han direkt då jag gillade mystiska killar, han var så otroligt annorlunda än de andra, han bar en lång brun rock, hade tuppkam som han bytte färg på nästan alltid, han hade en piercing vid läppen (labrett) men inte vilken som hälst det var en spik..på 3cm.
jag pratade aldrig med han utan bara tänkte på han och tittade på han.
när jag skulle börja gymnasiet var jag jätte ledsen för att jag aldrig mer skulle få se han, men första dagen på bussen så såg jag han, han var på väg in till helsingborg och satt på samma buss som mej, men jag sa inget och bättre blev det när han skulle till samma skola och skulle gå samma linje som mej, tyvärr hamnade vi inte i samma klass och inte heller i samma paralellklass MEN en dag när hela media-linjens elever var ute och bowlade så var han med, han spelade några banor bort och jag höll ögonen på honom..när han gick så gick jag med, jag hamnade före honom men tänkte ta chansen, mitt hjärta bultade som om det skulle hoppa ur mej snart, jag till och med sa fel när jag pratade med han hehe jag sa "gick inte du på rön...väster vång innan?" det var det första jag sa till han, vi hade följe till bussen, jag satte mej inte med han utifall att han inte ville det, efter det pratade vi lite då och då, hade följe till skolan och sattmed varandra på bussen. jag var så enormt lycklig och en gemensam bekant till oss sa att vi såg så avslappnade ut ihop.
när jag fyllde 18 piercade jag mej för första gången och jag gjorde en labrett med en lång spik, som hans.
några månader senare mötte jag jimmy min stora kärlek. men innan jag ville sattsa helt på honom så skrev jag ett långt brev till robin och förklarade exakt hur jag kände för honom, jag fick ett långt mail tillbaka där han förklarade att han endast såg mej som en mycket nära vän, jag blev naturligtvis ledsen men på samma gång överlycklig för efter 5 år så hade jag kommit så pass långt att jag hade pratat med honom, och blivit hans vän.
tyvärr tog det oxå slut där, jag såg honom nästa gång ett år efter att jag skrivit brevet och det var 5 år sedan.
jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade känslor kvar för han för det har jag, någonstans innom mej så tror jag att han och jag är till för varandra om det är som vänner eller mer det vet jag inte, men det tänker jag inte ta reda på för jag är lycklig, jag har funnit min stora kärlek som jag vågade prata med direkt, som besvarade mina känslor och gav mej ett underbart  barn, jag är lycklig där jag är idag men man kan ju inte hjälpa att undra.

30 dagar

Ja snodde denna från Nathalie för ja tycker de verkar skoj, så då kör vi!!!

Dag 01-Presentation av mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblickDAG01-Presentation:

mitt namn är Maj Linda Tygård jag är 24 år och bor i ett hus i Genarp.
jag är född den 12 maj 1986, min familj består av mamma född 1956 hon är halvt österrikare och pappa född 1954 helsvensk jag har även en lillasyster född 1988.
mitt hushåll består av min sambo som jag är förlovad med sedan 4 augusti 2005 tillsmmans har vi en dotter född 2008. sen har vi våra håriga barn Novani vår maffia katt född 2006 och Pepsi vår busiga hund född 2010.

nathalie sjuk eller ej??

vaknade 6 idag, kl 7 åkte jag och nathalie till malmö för att besikta bilen..det gillade nathalie skarpt. när hon lämnades på dagis så var hon glad, när jag kom ut från mitt möte kl 11 så ringde de från dagis och sa att natha var gnällig åt allt och att de tyckte hon var varm, så hämtade henne men varm var hon inte och inte gnällig heller.
jag tror bara hon var gnällig för att hon inte ätit frukost..hon vaknade 6 och 7 åkte vi så där hann hon inte äta utan jag tog med lite russin som hon kunde äta under tiden bilen kollades men det gjordehon inte för hon hann inte, det var så mycket att titta på och under bilfärden hem tror jag inte hon åt nåt. när jag lämnade henne var hon jätte glad så tror hon blev gnällig bara för hon var hungrig för efter att hon ätit på dagis så var hon på ett jätte bra humör och väl hemma så sprang hon och busade och åt russin.

så sjuk eller det e frågan..

söndag

inte världens bästa väder, ett typiskt söndags väder.
morgonen började med samma långdragna bråk vid frukostbordet..nathalie totalvägrar som vanligt.
så efter frukosten så hamnade vi i soffan, nathalie tittar på sina nya pippi långstrump filmer men efter ett tag blev hon uttråkad och beslöt sej för att köra iväg med sin scoter och nu har hon klättrat upp i sin vagn och busar.

idag tänkte vi ta en lång promenad i skogen, och efter det så ska vi inviga julmusten hehe blir första för i år. igår handlade vi en flaska, pepparkakor och lussegifflar.
mmm gott gott.

kvällsmaten idag blir fläskpannkaka och det var jätte länge sedan så det ska bli gott.

svarar på frågor

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Linda
Smeknamn: Linkiz
Beroende av: pepsi max
Vad tror folk om dig? Har faktiskt ingen aning!!
Brukar du skratta för dig själv? Ja ibland
Var bor du? Genarp
Trivs du där: Jag har börjat göra det nu:)
Äger du några converse: bara om man räknar nathalies
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Är du allergisk mot något:
Nästa mål i ditt liv: jag har många
Hur svarar du i mobilen: Hej.
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: mycket
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Nej
Brukar du komma i tid: Ja helst lite tidigare
När mår du bra: När jag är glad
När blev du fotad senast:  ehh det var några månader sedan.
Hur känner du dig nu: nyvaken och lite hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: mest lila och svart.
Vad tycker du om fötter: usch gillar inte fötter.
Civilstånd: förlovad
Vem gillar du: Min familj
Hade du en bra kväll igår: Ja det tycker jag.
Favorit dryck på morgonen: ? brukar inte dricka på morgonen.
Rakar du benen: Ja naturligtvis
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika men somnar alltid sist
Vill du hellre ha mail än brev:
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: nä
Är du nöjd med ditt liv: Ja!
Är du bortskämd: Ja det e jag nog
Vad gör du i morgon: Leker
Vad är det värsta du vet? det finns mycket
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? vet inte, det är olika
Vad längtar du till: en del saker
Vad använder du för shampoo? tresseme eller hur det stavas 
Hur gammal är du: 24
Gröna eller röda äppeln: beror på vad jag känner för
Vem ringer du när du är arg/ledsen: hr nog inte någon direkt som jag ringer+äå
Gillar du golf: úsch nä
Vilken tid gick du upp idag: 8,00
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: nej
Vad ska du göra ikväll: jag vet inte men tror det blir att se någon film
Är det okej att gråta: Ja absolut
När grät du senast: igår när jag såg på det okända
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Har du piercing: ja tre stycken
Vill du gifta dig: ja det vill jag verkligen
Vill du ha barn: Ja mer än något annat och jag har en:)
Solar du ofta:
Är du bra på att laga mat: det vill jag inte påstå
Är du flygrädd: Ja
Hur vig är du: 3 av 10 kanske
Vad dricker du helst när du är törstig: pepsi max eller cola light hehe
Vilken är din favoritglass: Mjukglass
Tror du på ett liv efter döden: ja det gör jag verkligen (det har jag fåt bevisat)
Tycker du om sushi: ingen favorit
Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis och chips
Har du tandläkarskräck: nja inget jag tänker på
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: enormt sällan om inte promenaderna med hunden räknas

det okända

jag såg jag på det okända igår, jag älskar det programmet mwn i slutet så började jag gråta...det var en tjej i stockholm som fått besök av någon och hon hade kunna känna att det var som om någon höll fast henne ibland alltså höll sina armar runt henne.
mediet kom och kände av tre andar..en pojke som kännt kvinnan tidigare men gått bort i skolåldern av någon anledning, sen en kvinna som bott i lägenheten tidigare och inte var jätte glad för hur den nya ägaren renoverat, sen den tedje personen var en man, som gått bort för några år sedan, han var nära släkt med kvinnan som bor i lägenheten han sa att han hade svårt att få fram ord i slutet och fick inte sagt allt som han velat och nu kunde han ge henne det han inte kunde innan, mediet sa även att när kvinnan kännde att någon höll sina armar runt henne så var det mannen (som var hennes pappa) som kramade om henne...
då började jag gråta, det var så fint att pappan höll sej kvar och kramade om sin dotter.

längtar

när man längtar efter något riktigt mycket så går tiden enormt sakta.
har jag rätt eller har jag rätt??
om några veckor..3 tror jag så ska jimmy vara pappa ledig och det är både skrämmande och roligt om jag ska vara ärlig.
det kommer bli riktigt skönt att få ägna lite tid ihop men skrämmande e ju att vi kommer säkert gå varandra på nerverna..hoppas verkligen inte det.

sen har vi fler saker att se frm emot, jag längtar till fler datum men dom nämner jag inte här..det räcker att nathalie vet.


idag ska jag städa och ficka lite här hemma, allt innan klockan 14,00 då jag ska hämta nathalie.

just det appro på det..jag vaknade 07,30 idag och smög upp och fickade iordning mej, när jag var klart så fick jag syn på att pepsi hade ägnat morgonen åt att äta en blöja..lugn den var inte använd hehe..men det slutade tyligen med att han kräkte..det var ju nice att påbörja morgonen med att städa undan det.
sen skulle vi gå till dagis, jag tog dumt nog med pepsi..han bara drog och drog..och busade..
nu sover han tack o lov hehe.

utedag

igår var nathalie omöjlig att natta, helt omöjlig..hon total vägrade och jag var helt slut utan ork eller lust.
jag började nattningen 19,30...kl 22,15 sov hon äntligen, fast i vår säng tyvärr. under nattningen såg jag att hon blev röd om kinderna så jag började misstänka feber vilket inte var kul, men som tur var så kom jag snabbt på att det hela berodde på att jag hade eldat och hon hade en varm pyjamas så det var bara att plocka av den.
klockan 04 vaknade hon igen och då reste hon sej upp och bad om en macka och mjölk...NEJ blev svaret naturligtvis. hon somnade till slut om och jag med. klockan 05,45 ringde min klocka så det var bara att masa sej upp, som tur var så vaknade inte nathalie utan henne väckte jag 06,15 så det blev ner och se på pippi och ge pepsi mat..klockan 7 lämnade vi pepsi på hans dagis sen körde vi till nathalies dagis så 07,20 lämnade jag henne sen åkte jag hem bäddade och packade ner det jag skulle ha med till malmö, sen åkte jag och lämnade bilen på verkstad klockan 08,00 sen fick jag gå där ifrån till affären och köpa lite frukost och sen var det bara att ställa sej å vänta på bussen, jag stod där 08,16 och bussen gick 08,59...KALLT
väl inne i malmö så fick jag vänta lite på marlene, jag hackade tänder och kunde inte stå still utan skackade som ett löv...och jag hade vinterjacka, halsduk och vantar..inte klokt.
när hon kom hade mina fötter domnat av kyla..så vi gick snabbt mot entre..väl inne där gick jag direkt mot en sko affär och föll snabbt för ett par vinterskor..299:- men var inte helt säker så vi gick lite i andra affärer..när vi skulle gå så köpte jag skorna..love them..jag frös iaf inte när vi gick vidare, vi gick mot konserthuset och där tog jag bussen hem..klockan 15,00 var jag hemma, gick hem och frde över pengar, sen gick jag och hämtade ut pengar och gick för att hämta bilen där var jag 15,30 klockan 16,00 hämtade jag pepsi klockan 16,30 hämtade jag nathalie och efter det åkte vi hem..

nu sitter hon och leker med sin gunghäst och jag å jimmy e helt slut.

klippt

igår badade nathalie efter middagen och efteåt så passade jag på att klippa topparna på nathalie, jag lät luggen vara lång för den ska växa, men restan av håret kapades med ca 4cm..det syntes knappt om man nu inte vet om det.
jimmy såg inget till exempel hehe.

denna veckan är helt fullbokad, inte klokt att allt ska hamna på samma vecka ist för att dela upp sej på flera veckor.
idag ska jag på coatch möte klockan 15,00
i morgon ska jag på jobbjakt i lund och på torsdag ska jag lämna pepsi på dagis, åka och lämna bilen på verkstad och sen ta bussen in till malmö och fixa lite affärsidder och andra saker med marlene.
på fredag e jag ledig, då ska nathalie vara hemma från dagis så vi får hitta på något kul..frågan är bara vad hehe men det kommer vi på..FÖRSLAG??

bilder från helgen


kallt ute men lika glad ändå.


nathalies favorite syssla...det tjatas vilt om det här hemma


ute på promenad
väl hemma igen så åkte hon kana och vi andra fixade i trädgården.

slut

nu får det vara slut på det är beroendet av sötsaker.
jag har under en tid upptäckt att jag äter lite för mycket gottis.
det var förr att jag endast åt lite choklad på tisdagen pga DH och på lördagen och söndagen...men efter ett tag ökade det och så ska det inte vara.

nu ska det få ett stop. jag ska börja med långa promenader. får sluta vara så jävla slö.


igår var jag och pepsi ute på en lång promenad i regnet..när vi kom till erikshjälpen (eller vad det heter) där ar inte en kotte ute, inga bilar..inget..så helt plötsligt så reser pepsi ragg och vägrar gå frammåt utan drar bakåt. efter typ en minut så gick det bra att gå framåt igen. undrar vad han såg.
det var iaf ganska skönt att vara ute på promenad när det regnade.

lycka

jag är så otroligt glad, även om jag inte visar det utåt i dagens läge så bubblar det nnom mej och adrenalinet är på top.
jag kommer inte berätta varför ..men nej jag är inte gravid som folk tydligen tror..det är något helt annat som betyder otroligt mycket för mej och även fast det bara är en bit på vägen, en liten puzzelbit som är på plats så är det en bra bit på vägen.

nu ska jag gå ner och hämta min docka ..saknar min älskling.'
i helgen ska vi till leklandet på entre och då får både hon och jag leka av oss hehe.

helt slut

jag är helt slut idag, men det är inte konstigt..det brukar jag vara efter ett dåligt besked.
jag hoppas iaf det löser sej...annars ska jag se till att det gör det.

idag åkte jg och pepsi in till vetrinären för han har haft problemmed sina ögon, dom började vara för någon vecka sedan och jag trodde det var ögoninflamation så jag tvättade dom dagligen...utan resultat.
så läste jag att vissa hundar kan få problem under hösten så fröer flyger runt i luften och kan då inte hunden stänga ögonlocken helt så flyger fröerna in i ögonen och kan bli infekterat, det trodde jag hade hänt så vi åkte in och kollade, de färgade ögat och såg att det inte var något fel på själva ögat så hon kom fram till att det var en elak ögoninflamation som han fått...så det besöket slutade med 620:- fattigare plus att jag fick köra in om apoteket och hämta en salva till hans ögon..123:- fattigare...men vad gör man inte för sin hund??

nu har jag fört över nusik till mobilen så dags att börja städa å hänga upp tvätt..jippi...men måste bara komma igång, just nu orkar jag absolut inget, knappt att sitta vid datorn, jag vill hälst lägga mej ner och sova.


besök

för några dagar sedan fick jag ett "besök" och då menar jag inte av någon levande varelse.
låt mej berätta vad som hände.

jag var ensam hemma med pepsi, han som där nere och jag var i nathalies rum och bäddade, helt plötsligt hör jag hur hennes låda dras ut och in, jag vänder mej om men ser inget så jag tänkte att det bara var jag som rörde något så började bädda igen och hör ljudet igen på samma sätt ut med lådan och in igen jag vände mej om men såg inget nu heller. strax efter så började pepsi skälla, jag gick ner och han var helt vättskrämd, svansen mellan benen och skällde och gnällde.
inget mer hände den dagen.

två dagar senare skulle jag in på nathalies rum, tänder taklampan och den smäller.
dagen efter skulle jag in i hennes rum igen och tänder hennes andra lampa som även den smäller..strax efter hör jag men man säja "hej hej" rösten kom strax bakom mej och inte utomhus. jag bev helt skrämd och kände inte igen rösten...det lät som en man i 45-55 års åldern.

några dagar senare satt jag, jimmy, pepsi och novani i soffan och helt plötsligt stirrar novani rakt fram och håller blicken helt still som att hon ser något, jag tittade men såg inget alls.

frågan är bara vem den här mannen var och varför han valt att besöka oss.

pepsi

min lilla vovve...som faktiskt inte är så liten längre, håller på att tappa sina tänder..jag har en tandlös vovve här hemma hehe.
han busar så mycket att varje gång han gör det så tappar han en eller fler tänder, i helgen föll hela vänstra sidan, hihi så sött.

idag har jag varit på möte, gått på en promenad med syrran och efter det så åkte jag till nova för att handla mössor och fodrade byxor. jag hittade ett par jätte fina mysskor till mej som jag planerar att önska mej.

sen bar det hemmåt, och nu ska jag strax gå ut med pepsi som troligen behöver lätta på trycket lite.

ringde banken idag för skulle få svar på en fråga ang vårt lån, de skulle ha ringt mej för en vecka sedan men det hade dom tydligen glömt...så var inte allt för glad, så fick prata med en tjej som inte hade hand om lånen..vet inte varför hon svarade då..hon sa iaf att hon skulle be hon som har hand om vårt lån att ringa under dagen...klockan är nu 14,05 och har hon ringt? NEJ det har hon inte, kan slå vad om att hon inte ringer idag heller. stör mej nåt så enormt för jag vill ju gärna ha svart på min fråga så man kan börja planera och räkna lite.

RSS 2.0