20090930

den dagen var som vilken annan dag som hälst,
jag var i skolan,jimmy jobbade och nathalie var på dagis...allt var som vanligt.
vi nattade nathalie vid 19,30 och vi hyrde den nya wallander och såg den.
vi var båda trötta så efter att filmen var slut så gick vi och la oss, jag läste en bok och nathalie höll på att vrida och vända sej.
21,15 rinde hemtelefonen och jag blev irriterad för nathalie höll på att vakna, jag såg att det var mamma och pappa som ringde men svarade inte för trodde de bara ville prata, det ringde på min mobil men jag klickade, sen ringde det igen och jag förstod att det var nåt allvarligt för i vanliga fall så ringer dom inte så.
jag svarade och sa direkt "jag kan gissa vad det är" men jag hade fel, mamma sa att mormor hade avlidit, jag och alla andra trodde morfar skulle gå först.
jag kolappsade, jimmy förstod att nåt hänt och höll om mej, min lilla mormor.
mamma och jag pratade lite och idag åkte vi in till lund jag jimmy nathalie mamma och pappa..jag och mamma skulle ner i kylrummet och ta farväl, det var så otroligt svårt, jag kände knappt igen henne, hon såg så fridfull ut, som om hon sov.
morfar hade varit hos henne strax efter att hon somnat in igår, hennes lever hade lagt av och allt gick otroligt snabbt. jag kan inte förstå det än, och kan inte gråta hela tiden som jag vill utan måste hålla god min för nathalie...igår natt sov jag jätte dåligt och är jätte trött nu, jag låg och tänkte på alla minnen, på hur hon såg ut, hur hon var...en sak ångrar jag enormt...i mirr album när jag var liten så finns en bild på mej,mamma,mormor och min gammelmormor så står det 4 generationer..det ville jag göra för nathalie med men hann inte..sist jag mötte mormor var 2009-08-30 på morfars födelsedag.
jag undrar vad som kommer hända nu..snart har jag varit utan en mormor i ett dygn och det känns så overkligt.

JAG ÄLSKAR DEJ MORMOR OCH SAKNAR DEJ SÅ OTROLIGT MYCKET ATT DET GÖR ONT.

 R.I.P


prov

idag lämnadejag nathalie som vanligt 07,30 och sen åkte jag direkt in till lund och till skolan.
idag har jag gjort två prov...ett på word..jag fick 32 av 47 så det var ju jätte bra.
sen det andra var ett skriftligt prov om datorn och det har jag inte fått rättat än men det känns som att det inte har gått nå vidare bra.

jag hann inte äta frukost hemma, vilket inte gjorde nåt för jag brukar aldrig vara hungrig.
men när jag kom till lund gick jag in om och köpte en vanilla latte..mmm så god....behövde den för att vakna.
efter att jag var klar med provet så gick jag och åt på subway..jammi.
sen gick jag in på jättekul och kollade lite och sen åkte jag hem.
men ne inga byxor har kommit idag heller...börjar bli sur nu.

min älskade dotter


jag är så glad över att vara hennes mamma.
det är så otroligt kul att se henne varje dag, och var dag gör hon nån ny rörelse eller säjer nåt nytt.
hon lär sej så mycket på dagis och hon vill inte ens gå hem när man hämtar henne.
hon gör olika saker när jag eller jimmy hämtar henne.
hämtar jag henne så kommer hon springades och ger mej en kram..eller så ignorerar hon mej och fortsätter leka.
hämtar jimmy henne så skrattar hon till och slänger sej på golvet och vill busa.
väl hemma dröjer det inte länge föräns hon längtar till dagis igen för här hemma händer det inte allt för mycket med två trötta föräldrar.

är hon på sitt rum så sätter vi på musik och då dansar hon och klappar med händer, hon visar hur jag och jimmy ska göra och blir sur om vi gör fel.
hon har lärt sej gå i trappan oxå (när man håller henne i handen)
sen konstigt nog så har hon lärt sej klättra på vindstrappan, den är brant och som en stege men hon klarar av att gå upp iaf.
hon bossar över katterna och bär omkring på dom som om dom vore leksaker så man får säja till henne, då tar hon till hundögonen och börjar gråta. två sekunder senare leker hon igen.
vi har en laser som katterna älskar att jaga, det gör även nathalie men hon är inte lika snabb och smidig som katterna, men hon har kommit på vart lasern kommer ifrån haha.
att äta går som det går, hon äter helst själv men efter ett tag tappar hon tålamodet och slänger maten kors å tvärs,efter ett litet tag vill hon ha at igen men från våra tallrikar, då brukar hon äta rätt bra.
sova då, ja hon har blivit riktigt duktig med det, vi lägger henne i sängen med välling och sätter på vaggvise cd`n och sen somnar hon, hon vaknar tidigt på morgonen och då hamnar hon hos oss och somnar direkt igen.
jag vet inte vad mer jag ska skriva, hon går inte att beskriva med ord, lik som var förälder troligen tycket så går det inte att beskriva den kärlek man har för sitt barn.

........................................................

iförr går fick jag sms...mitt paket har kommit,
jag hämtade det igår...jippi vad kul det var.
min mobil har kommit.

min fina samsung jèt. är så jätte glad för den.
min gammla la av med microfonen så man hörde inte om nån ringde eller skicka sms.


10 år..r.i.p

idag är det tio år sedan min farfar dog, och igr var sista dagen jag såg honom.
igår låg jag och tänkte på den dagen...vi var hos farmor och farfar..jag vet inte vad vi gjorde där men jag vet att emma ch jag fick en metallbox full med klubbor i 7up smak.
när vi skulle hem så ställde vi oss vid dörren..som vi brukade..emaa närmast dörren och jag brevid..jag höll i burken med klubbor..jag vet att farmor stod vid köksdörren men vet inte vart pappa stod.
vi gav farfar varsin kram och gick ut i trappuppgången..det sista jag sa var "hejdå vi ses"

dagen efter åkte mamma och pappa in när farmor hade ringt och berättat vad som hänt..jag trodde inte på det, jag trodde det skulle lösa sej, att det inte var så farligt som det lät, när mamma kom hem så mötte jag henne vid grinden och hon sa att farfar hade dött..jag sprang in i mitt rum och grät, när pappa kom hem senare så mötte emma och jag han i dörren och då började han gråta.

idag ska emma och pappa till kyrkogården och jag hade med velat åka dit om jag kunnat.


saknar dej farfar. "vi ses"

glad

igår åktejag in till lund och satt och pluggade lite på bibblan.
när jag kommit ut så ringde telefonen..det var dolt nummer och jag brukar inte svara men just idag gjorde jag det ändå. det var ett otroligt bra samtal är allt jag kan säja, jag blev så glad att jag log hela telefonsamtalet igenom..jag kommer inte skriva det här förän det är helt 100 säkert men jag kommer berätta för EN viss person..känn dej utpeckad.

när jag kom till staffastorp och skulle byta buss så kom jimmy å hämtade mej ist..och vi åkte till willys och handlade godis..jag berättade om telefonsamtalet och visade honom en sak jag köpt som anknyter det hela.
han blev jätte glad han med.

men men.

inatt var ingen jätte rolig natt..
nathalie somnade redan 7 och vaknade vid 8 igen..hon var vaken och tittade på wallander med oss och sen när jag skulle natta henne så vägrade hon..under natten hostade hon som bara den..jimmy e förkyld och nathalie med..jag nyser bara en massa.
hon vaknade klockan 6 på morgonen och vi var tvugna att gå upp..klockan 9 somnade hon och jag igen och sov till halv 11..jimmy är ute å rensar i garaget och ska iväg till tippen sen...i detta pissväder.


lund

idag har jag beslutat mej för att åka in till lund, orkar igentligen inte, jag planerar att bara gå där..skönt att komma ut lite iaf, sen sätter jag mej väll på bibblan och läser lite, måste få fart på det då det varit rätt slött denna veckan..snart dags för prov och jag känner mej inte helt 100 på att jag kommer klara det..när jag väl läser så tycker jag att det är onödigt för jag vet redan allt det jag läser och förstår inte varför jag sittermed det..det är inte ens så att jag ska lämna in några uppgifter i denna kursen utan de uppgifter jag ska göra e för min bästa, men jag kan dom ju redan. får iaf läsa igenom det lite så går det nog bra.

fredag idag och det känns mer som en onsdag faktiskt,jg är helt slö och orkar inget alls igentligen.
i natt så vaknade nathalie och skrek som bara den, som om hon slagit sej ordentligt, hon hade en mardröm och jag tröstade henne och la ner henne igen, när jag skulle lämna rummet började hon skrika igen, trött som jag var så bar jag in henne till oss...katt ungarna höll på och jag kunde inte somna, jag fick inte resa mej upp och säja till dom häller för så fort jag rörde mej så vaknade nathalie..hon kanske hade en mardröm om mej för när jimmy gick upp så rörde hon inte ett finger.
hon somnade till slut liksom katterna och jag gjorde det med efter ett litet tag.
när jag lämnat henne på dagis idag så gick jag hem och gjorde fattiga riddare hehe var så sugen på att prova dom..och goda var dom haha..inte världens nyttigaste frukost men jag e ju inte helt nyttig heller.

har inte så mycket mer att skriva just nu så skriver kanske mer senare.
ha det bra idag

trött

veckan går så otroligt sakta, allt jag gör om dagarna är att lämna natha..äta frukost, se film och sitta vid datorn..jag har inget at göra...städa är inte kul så länge dammsugaren inte är lagad och här ligger inte en massa skit framme som jag kan plocka undan...tvätta kan jag göra men det sköter ju sej själv nästan..vädret är dö trist så gå ut gör jag inte.i morgon åker jag in till lund oavsett hur vädret är..ska kolla lite böcker jag behöver och sen ska jag bara gå lite..fördriva tiden en aning.

idag gjorde jag dock en sak jag vet jimmy inte godkänt..vi pratade om det igår och jag gjorde det iaf..kändes rätt men kommer inte nämna det här..vet inte vilka som läser..han lär ju se det för eller senare ändå..men men.
är ni nyfikna så hör av er så berättar jag KANSKE

den 5 november e det dags för massage igen..så härligt det ska bli..jag och marlene ska på sån praktikmassage och därefter går vi kanske in om jägersrocenter.längtar.

vad händer i helgen då? humm tippen..oo familjeutflykt haha..vi ska tömma garaget nu så man kan gå in där.
sen åker vi nog in om ikea och ska köpa hyllor till datorrummet. där ser det rätt fint ut nu..100 gånger bättre än innan iaf haha.

det ända roliga jag gjorde igår var...storkok.. gott eller?

min hals

nu börjar jag få ont igen..eller inte direkt.
i förra veckan och helgen hade jag jätte ont i halsen..så jag knappt kunde svälja..absolut inte utan att rycka till var gång.
det gick över igår och då var jag bara lite irriterad i halsen..nu känns det som en stor klump i halsen..jag har svårt att svälja och det känns typ som att ja ska spy..fast utan att göra det..
hoppas det släpper snart..vill absolut inte sitta på bion å hoppa var gång jag äter ett popcorn haha.
jag mår hur bra som hälst för övrigt..så vet nte varför min hals fått problem...ja e inte ens hes så folk som pratar med mej vet ju inte att jag har ont om jag inte sagt det..
vi har sånna halstabletter hemma...nokualgin eller va de heter..de som går på reklamen nu..han som äter pasta med taggtråd...de hjälper ju inte..det ända som hjälper är ist vicksblå.


dh igår var jätte bra...jag ndrar vem det var som försökte strypa julie..jag tror att det kan vara mamman till han danny.vad tror ni?

sen hells kiychen..haha kunde inte låta bli att skratta..de snackade skit om robert och hoppades att han inte skulle komma igen..så gör han det haha..men enligt mej så var det tur att han åkte ut.
håller ni med?

nu ska jag in och kolla sf..en kille ringde mej nyss å ska komma och köpa babymobilen som ja satte in på anons igår...ja appropå det..igår satt vi och kollade lite för skojsskull på blocket och såg en snygg soffa, vi vill ha en större och bättre..så jag ringde på den..dom sålde den för 3000 och ny kostar den 12,000 så var ju super bra.

den var inte såld..tack o lov..så jag frågade om måtten och bad om att ringa tillbaka när jag pratat med jimmy..när jag ringde henne igen så sa hon att en annan oxå ringt och var intresserad och ville köpa den direkt..jag sa att jag oxå var jätte intresserad och ville hämta den direkt..hon skulle prata med sin man och ringa igen....hon ringde inte så jag skrev ett sms och hon ringde..då hade den andra personen bjudit 4000 för den.
jag tycker det är dumt..enligt mej ...jag var först som ringde så när han den andra ringde så skulle hon sagt att det ev var såld..eftersom jag skulle ringa tillbaka med besked när som..jag skulle bara prata kort med jimmy..men men..folk vill ju naturligtvis ha så mycket som möjligt för sina saker...men blev så irriterad.


tisdag

äntligen var det tisdag igen, äntligen desperate houseviwes och uggly betty.
igår inköptes den nya marabous choklad vinter. .. inte någon favorit alls.
smakade juligt ja men passade inte i nån choklad.
men det kanske bara e vi???

det är bättre med halsen nu tack o lov..
i morse tog jimmy nathalie till dagis och jag fick sova vidare..jag vaknade 09,39..så härligt.
idag har jag städat och fixat i ordning nathalies rum..skötbordet har åkt ut ur hennes rum och in i det andra rummet...sen har jag flyttat in hennes säng i sitt rum och mublerat om lite.

senb fick jag ett roligt sms från monica..eller inte skratt roligt men roligt att få det..en fråga om jag ville gå på bio på lördag..och ja det är naturligtvis så att jag ville...tack för frågan monica ska bli otroligt kul.


helgen


ja vad har hänt?
inte mycket direkt.
i fredags fyllde älskling år och jag bakade tårta..daimtårta och den blev fakteskt god om jag får skryta lite haha.
naturligtvis så fotade jag den haha.


utav nathalie fick jimmy en parfym..utav mej fick han en rakaparat..och utav mina fräldrar fick han en eltandborste..jag köpte ett tvåpack så jag fick en egen hehe.

på söndagen kom linda,anders,elvira,wille och tim och då fick han ett presentkort på byggmax.

idag ska nathalie vara på dagis till 15,00 och jag ska snart börja plugga..det svåraste är att komma igång igen fast sen går det riktigt lätt.

jag har till och med lyckats få riktigt ont i halsen...värst e det på kvällen..då har jag så ont att jag inte kan äta knappt..vill inte ens svälja..så nu får jag inte ens pussa min lilla ängel...vill absolut inte att hon blir hes i halsen..hennes ögoninlamation e över och nu har hon bara lite hosta kvar.
hon sover mycket bättre om natten nu och igår började jag natta henne i sin egen säng ist för i vår säng..min rygg orkar inte med att lyfta över henne från vår till sin säng...idag ska jag även ringa natilus och se när dom har tid nästa gång för massage..denna gången ska jag be om att få det på ryggen..marlene ville hänga med så slipper gå själv hoppas jag.

på tisdag alltså inte denna tisdagen utan nästa så ska nathalie till tandläkaren..för första gången..ska bli kul å se hur hon reagerar...hoppas inte på denna minen iaf..haha

sen har jag bara en bild till att lägga in innan jag ska lägga in detta inlägg...och den är på biskatten tuff som har lyckats..ja se själva....
så nu ska jag börja plugga lite..musiken är på max i hörlurarna och nu ska jag ägna nån timme åt detta innan jag får myror i brallan.

ha det gott

Grattis Älskling

idag fyller min stora älskling 27 år.
GRATTIS HJÄRTAT

tänk när vi träffades var han bara 22 skulle fylla 23..det är så gammal jag är nu..då var jag bara 18 år..vart har tiden tagit vägen? m 4 år är jag 27 och sitter å grubblar på vart min tid tagit vägen..undrar vad jag gör om 4 år.

dagen idag började med att nathalie väckte mej klockan 7 och själv somnade hon om till halv 8
snällt.
sen gick vi till dagis där dom bjöd föräldrarna på frukost idag..det var jätte trevligt..jag fick lite julkänsla.
josefin fyller 24 år idag och frirades det + att hon slutar idag för att åka till usa..jävla lyllos.

idag har jag nathalie på dagis till 17,00 så jag ska städa och sen ska jag ev baka en tårta.
när jimmy kommer hem ska han få öppna paket..säjer inte vad vi köpt haha..sen ska vi ut å äta.


igår satt jag och såg på lyxfällan i sovrumet..mina älsklingar sov.
när den slutat klockan 22,00 och jag stängt tvn för att nanna så ringde det på dödden...två gånger..jag vågade inte öppna men kikade ut genom fönstret..det var nån mörk typ som gick runder där nere..
tack o lov gick peronen bort efter ett ltet tag...obehagligt.

ögoninflamation

igår när jag hämtade nathalie så hade hon gojs i ögat så misstänkte ögoninflamation.
när jimmy kom hem så åkte vi till hornbach och kolade på kaminer..vi funderar på att skaffa en kamin..så härligt.
när vi kom hem så lekte vi och hade kul och bestämde att nathalie skulle vara hemma från dagis idag för att se om det blev bättre..vilket det har blivit..så i morgon blir det dagis för nathalies del..och jag ska till lund och plugga.
vilket jag ska göra ikväll..har läxa att göra redan.

nä jag har inte så mycket mer att skriva just nu..var just det med nathalies ögon.

på fredag fyller jimmy år..och jag har noll aning om vad jag ska köpa..en rakaparat vill han ha men han ska ev köpa nya rakblad til den han har ist..så då vet jag inte vad jag ska köpa..får kolla för ja får åka ut i morgon när nathalie e på dagis till 17,00.
tips?

...

nu har jag städat klart och ska snart hämta nathalie.
i morgon ska jag lämna henne redan 07,15..inte klokt att gå upp så tidigt...det var länge sedan jag var tvungen att gå upp så tidigt utan att kunna gå och lägga mej senare.

jimmy ringde nyss och började diskutera att skaffa en kamin..vi har pratat om det innan..att vi ska skaffa en eftersom det blir mycket billigare på vintern.
så idag ska vi ev åka ut och kolla på en..beroende på om jimmy slutar i tid eller inte.

från en sak till en annan så
mira har lärt sej hoppa upp på diskbänken nu..tuff har inte kommit så långt i utvecklingen.
sen har de börjat gå ut oxå, och de har lärt sej använda kattluckan..vilket inte nova lärt sej haha.
för den som är intresserad så skriver jag det...de är trots allt mina barn dom med.

full fart

idag har jag knappt hunnit sitta ner..eller just nu tog jag mej tid till det.
dagen började med stress till dagis för att jag skulle hinna med bussen.
hann knappt säja hejdå till nathalie..
sen väl i lund så gick jag till academedia för att komma igång..det bästavar att idag har jag inga uppgifter att göra..men gör nog morgondagens idag eller nåt.

jag skulle egentligen kolla upp busskort och sen skulle jag egentligen gått till arbetsförmedlingen men bussen gick en gång i timmen och jag var inte direkt varmt påklädd så det får jag ta i morgon ist..
nu ska jag städa..för här hemma ser det ut som skit..
kliar i fingrarna på mej.

först hämta posten och sen ska jag börja städa.
nån kladdkaka blev det inte igår men idag ska jag bennemej göra den.

har världens godaste recept så tröttnar aldrig på den..hehe..sist så blandade jag i lite mjölkcholkad och mmm vad gott det blev.

 


söndag

idag har vi varit ute och handlat färg till datorrummet.
blev en liknade olivgrön och sen köpte vi en lampa med.
målandet blir först till nästa helg men allt är iaf inhandlat.
efter det åkte vi till burger king där jag jobbade innan och åt..
sen blev det en runda till city gross och på vägen dit så somnade nathalie så hon sov medans vi handlade..
idag inhandlades även det första peketet med pepparkakor..och sen köpte vi ballerina med pepparkakssmak..måste ju prova å se om de är goda hehe. har ni provat dom nån gång? goda?

nu håller vi kväll och ska bara mysa..jag funderar på att kanske baka kladdkaka men får se om jag orkar.

i morgon ska jag in till lund och i morgon börjar jag plugga...datorkunskap..hur meningslöst som hälst igentligen..
i boken står typ "lär dej klicka med musen, spelar ingen roll om datorn är på eller ej" "vet du inte hur man startat datorn läs manualen"
men men..kan ju vara lönande ibland...den kursen är bara 2,5 vecka.

min rygg är inte nå vidare bra..blev så besviken i fredags när vi var på massage...det var ju en skolmassage så det var elever som masserade..hon jag fick skulle träna på att massera rumpan..vilket var besviket..jag har ju inte ont i rumpan..mamma däremot fick massage på ryggen och det var härligt sa hon..nu funderar jag på att åka dit igen och be om massage på ryggen ist..de e billigt ju..50.- för en timme...men inte kul att gå dit själv.

nä nu blir det att leka med poo..

....

no bio

fick en känsla i morse..när jag låg och bara mös i sängen och vägrade gå upp.
känslan var att det inte skulle bli nån bio ikväll...ja tro det eller ej..jag fick ett sms från monica att det inte blir nån bio ikväll..
ja natukligtvis blev man lite deppig men tänker först och främst på theo som inte mår bra..stackars liten..roa sej med bio kan man göra när som hälst.

hoppas han mår bra snart.

så idag blir det mys hemma...sitter fortfarande i myskläder...har inte haft orken att byta om..nathalie busar runder och jimmy håller på i datorrummet..mira och nova ärute och tuff..ja han vet jag inte vart han e.


slut

jag är helt slut idag, har varit ute å flängt nonstop hela dagen.
nathalie vaknade klockan 5 i morse så sedan dess har jag varit igång.
jag lämnade nathalie 9 på dagis..strax efter kom mamma och vi stack till malmö..jag kom snart på att jag glömt äta frukost så min frukost bestod av en pölse med bröd..mums.
hittade en snygg tunika till nathalie...på rea.
sen var vi på massage en timme..efter det åt vi och sen åkte vi till ikea..helt dött där..nästan allt var borta.
sen åkte vi och stälde bilen och promenerade till dagiset och hämtade nathalie..som inte ville hem utan hade jätte kul.

väl hemma såg vi att jimmy kommit hem och att mina böcker kommit..de dyra jävlarna.
när mamma åkt kom tröttheten..vi gick ut och köpte lite gott och sen hem och spelade lite kort..sen hamnade vi i sovrummet...haha snuskhummer där..inget sånt men jag vet va ni tänkte när ni läste det haha.
vi satte på tvn..nathalie somnade och jimmy lika så..jag e dö trött men lägger jag mej ner så e jag pigg..jag är typ som en sån docka som blundar när man lägger den ner..fast tvärt om.
inget kul på tv heller.

vi var på toysrus idag och jag visade vad jag önskade mej till nathalie i julklapp..ett kök..jätte sött och mycket coolare än en träspis som jag hade som liten..den önskade jag till nathalie av mamma och pappa..en dock vagn utav linda och anders..vi ska köpa lite till köket som micro ugn å mixer m.m...de hade ju en jäkla massa..jag tänkte göra en liten köks hörna i dator rummet..nathalie har börjat få intresse för sånt nu.
kul.

nä god natt på er

foto

idag fotades nathalie på dagis.
först ville jag vara där när hon skulle fotas men jag viste att skulle de sätta henne på  pallen så skulle hon börja tjuta, så bättre att jag gick och hon tjöt en kort stund...enligt fröknarna så log hon inte..de äldre barnen hade försökt iaf..men hon hade suttit stilla som ett ljus, så hoppas verkligen bilderna blev bra..det roliga är ju att se gruppfotot hur det blev haha.
vi ska iaf köpa gruppfotot och en stor bild till oss..sen ska ju familjen ha varsitt foto, så blir en del.

idag åkte jag in till lund för att fixa papper till csn och lämna intyg.
sen gick jag å strosade själv i lund...nathalie har slämhosta så jag gick till apoteket och köpte hostmedecin, hon som jobbade där sa att hon inte rekomenderade det till barn under 1 år..men på förpackningen står det från 1 år uppåt..så chansade på att köpa en sån.den tar inte bort hostan men löser upp slemet iaf.
när jag kom tillbaka till dagis så fick nathalie syn på mej i grinden och slängde spaden hon hade i handen och sprang iväg..jag är så glad att hon trivs på dagis..och alla barnen verkar trivas med henne, de leker och tar hand om henne.

just nu satt jag och såg på lyxfällan men tappade intresset, jimmy och nathalie sover och jag e knappt trött...sånt är livet som nattuggla..passar inte jätte bra när ens dotter vaknar tidigt på morgonen.

i morgon lämnar ag nathalie 9 och då ska hon stana till efter mellis..alltså efter 15,00..jag och mamma ska på massage och innan dess ska vi spana in de julklappar jag vill önska till nathalie sen e det fika och sen hämta poo.

för övrigt idag har jag städat och skissat på marlenes tatuering...blev en hel del men får se om hon väljer nån av dom.
till jul bler jag tattoerad och marlene skulle ev oxå göra en då..längtar.

nä nu får jag smyga upp igen innan jag blir saknad..haha

god natt

uppleva det förflutna

igår beslöt jag mej för att göra nåt som jag gjorde när jag var mindre eller innan jag flyttade hemmifrån.
jag hade en del att välja på.
klättra på tak..som jag och sandra nästan alltid gjorde.
spela riktigt hög musik
göra en slinga i håret i någon utmärkande färg.
nä, jag valde att göra nåt lite mindre pinsamt och som passar min livsstil just nu.
jag tryckte ut ett tuggummi ur en tuggummi automat hahaha å god var den.
så många år sedan det var man gjorde det, så många år sedan man tjatade på mamma och pappa för en krona så man kunde trycka ut ett tuggummi..emma och jag brukade alltid önska oss en färg..jag ville alltid ha en blå för den tyckte jag var godast..emma ville ha grön..hennes favoritfärg.
igår fick jag en vit...jag önskade mej en röd.

har ni någon gång gjort nåt som ni gjorde när ni var mindre bara för att uppleva barndommen igen?
jag vill göra det fler gånger..fast klättra på tak e nog lite för pinsamt just nu..och ta sej in i trappuppgångar fr att försöka komma på koderna ja det hade jag kunnat göra...haha

nu ska jag snart hämta nathalie.
inatt vaknade hon flera gånger och skrek..hon vaknade vid 5 tiden..liksom vi..tur så skulle jimmy ändå upp..jag gjorde iordning vaknen och la nathalie där..och gick runt i huset..hon somnade till slut och sov till halv 8..först skulle hon få vara hemma idag var det tänkt men jag var dö trött och hon var inte så dålig..inte värre än igår och då var hon på dagis och hade kul..så jag gick iväg med henne..när vi kom fram till dagiset så började det regna så jag lämnade bara av henne..sen fick jag springa hem med vagnen för regnskyddet ligger i bilen..dumt nog..dyblöt och med en dyblöt vagn så kom jag hem och slog mej ner i soffan..här sitter jag än..men nu ska jag strax gå och hämta poo och sen ska jag inte göra mer än att leka med min ängel.

igår lekte nathalie ute..hon sprang iväg till lekplatsen hela tiden, hon hittade ekollon som hon stoppade i fickan..och i munnen.
novani följde henne hela tiden och hade jätte kul.
lägger upp lite bilder här....

kärleken i mitt liv är du nathalie. mamma är så stolt över dej min ängel.

kris.....nästan över

ja nathalies mat kris är nästan över..som sagt så har hon haft stora problem med maten..från att äta lite och bara viss mat till att lägga av helt..och då menar jag helt...till att börja lite smått med viss mat och nu äter hon all mat fast ytterst lite..inte ens en halv burk pure äter hon men jag är så lycklig att hon äter överhuvetaget.
på dagis säjer dom att hon äter en hel del och det är jag jätte glad för.
jag är så glad att hon trivs på dagis, att hon harsina kompisar och att hon äter och dricker som hon borde.

ska hämta nathalie klockan 14 idag..
på fredag e det dags för mamma och mej att gå på massage som vi fick i julklapp förra året av emma..tack.
vi ska in om toysrus och titta på julklappar till nathalie och sen efter ska vi hämta min poo och äta lite gott.
längtar..fan va skönt det ska bli...vissa dagar har jag så ont i ryggen att jag får be jimmy ställa sej på mej.
det hjälper haha.

årets julklapp till mej då..en tatuering hahaha. har ritat den, mailat den till tatueraren som naturligtvis hade tid i helgen och nästa helg..men jag ska ju först få den till jul, då ska jag och marlene tatuera oss haha ska bli sååå kul.
har redan bestämt hur min tatuering ska se ut till nästa kid..en orkide som går upp vid byxlinningen och böjer sej mot navlen och så står mitt barns namn och födelsedata under.
monica när skulle du tatuera dej?




skolstart

sitter här och planerar tider med skånetrafiken och lämna nathalie på dagis.

måndag har jag hemmastudier utom nu på måndag.
då lämnar jag henne klockan 9 och hämtar 15...typ som nu då + en timme.
tisdag har jag halvdag så lämnar henne 07,15 och hämtar henne 15,00
onsdag har jag hel dag så lämnar henne 07,15 och hämtar 17,00 om inte jimmy hämtar henne.
torsdag e halv dag och fredag e heldag.

jag behöver inte sitta där och plugga utan kan vara hemma om jag vill.
men jag vet att sitter jag hemma så lär jag slarva och göra annat och till slut lär jag ligga enormt efter så därför gör jag mej själv en tjänst och sätter mej där och pluggar..det + att jag vill komma ut lite.
så jag har kollar upp lite tider för att passa med bussen dagis sen har jag kollat lite på busskort vilket som passar bäst och nu ringde jag nyss till tandläkaren för nathalie skulle til tandläkaren klockan 11,30 i morgon men tycker det är lite trist att ta henne från dagis när hon sitter och äter..det + att hon har fått hosta så inte allt för nice om hon skulle nysa just när hon sitter hos tandläkaren.

ja vad annars..ja igår var det jag som åkte och köpte kanelbullar..de var grymt goda och idag funderar jag på att göra pannkakor..humm annars var det inget.

min bild till tatueringen e klar nu tyvärr så får jag inte göra den förän till jul vilket e d trist. vill göra den nu.
jag satt och ritade på den innan och sen kollade jag i blocket och det visade sej att jag hade ritat en tatuering innan som jag blev jätte nöjd med så gjorde bara en liten ändring och mailade iväg den..tatueraren har tid redan nu helgen 42 eller 44 men så har jag inte pengar till den nu..bull..den skulle gå på mellan 700-1200 så inte så farligt...

kanelbullensdag

någon som bakat?
jag orkar inte men får skicka iväg jimmy att köpa.
jag är sugen på en riktigt stor och god kanelbulle.
idag är det samma skitväder som igår och nathalie har blivit lite kraslig i halsen.
hon hostar lite..men inte så värst mycket så hoppas på en dag av myg och innomhus lekar kan bota det hela.



i fredags var det baddags och nathalie lekte i badet..lika glad som alltid när hon ska bada men denna gången så var peppa med vilket gjorde det hela ännu gladare..fast platsen i badkaret minskade enormt haha.
plastmattan som ligger i badkaret struntade nathalie i och satte sej där det inte var någon matta.."jag är stor nu, pappa behöver den"



jimmy sprutade vatten på nathalie vilket resulterade i en ras roliga miner från hennes sida hahaha.

lördag

idag åkte vi till vällingeblomman och gick spökgången..nathalie bara tittade när hon satt i sin vagn..hon kollade med stora ögon på fejk spindlarna och skeletten.
när väggen rörde sej så hoppade hon inte till.

förra året var nathalie så liten att hon sov när vi gick igenom gången..även under julen så sov hon..eller jag väckte henne så hon kunde se tomtarna men hon brydde sej inte..detta året lär ju bli roligare..fast i år får man ha mer koll på henne.

hon hittade en gunghäst som hon föll för...hon fick gunga på den ett tag men när vi skulle gå vidare så ble hon sur...när vi gått runt hörnan så satte jag ner henne och hon sprang tillbaka till hästen haha.

sen åkte vi för att handla lite mat och sen hem.

ett jävla väder är det ju så i morgon blir det att sätta på sej myskläderna och ha en mysdag hemma.
känns inte kul att åka ut när man e fattig och med detta vädret.

just nu så sitter jag i sängen å ser på csi..jimmy och poo sover..just nu iaf.
vi har fått våra kläder från me&i nu...tyvärr e dom för stora med en halv mil men bättre det än för små..hon kan säkert ha dom snart får göda henne hehe.


20091002

http://www.youtube.com/watch?v=jRGmlQSn3aQ

titta på detta inlägget..jag satt och grät.
den historien har berört många..och nathalie är ju nästan lika gammal som saga var så på bilderna ser jag nathalie och inte saga...vad man skulle gjort om det hänt mej..
tänk att en helt vanlig kväll kan sluta så..
man hittar på nåt under dagen utan att veta att det faktiskt är det sista man gör tillsammans, man kanske till och med bråkar och skriker..eller inte gör nåt direkt den dagen.

hade jag fått välja hade jag nog velat veta när jag ska avlida om det nu inte är när jag är gammal.
så man kan ta farväl och man kan göra nåt minnesvärt den sista dagen.

vad tycker ni?
---------------------------------

nu är tårarna tårkade och kan ju lika bra skriva lite till fast lite gladare.

i helgen..ja då ska vi städa i förådet eller garaget heter det ju. fast hos oss e det mer som en soptipp.
sen ska vi åka til vällingeblomman och kolla på deras halloween utställning.
ska bli kul.
sen e det ju julutställningen i december..gu vad jag längtar..det är så otroligt mysigt.
har ni varit på den nån gång?
jag ska dra ner mamma och pappa på de i år tror jag.

sen har jag ringt till natilus idag och kolat når dom har tid på massage.
ska ringa mamma när hon vaknat.
sen har jag städat, sett film, tvättat och ska snart baka..men gör det nog när natha kommit hem.

så nu önskar jag er en trevlig helg alla.
kram


12 oktober

tillbaka till skolbänken...typ.
jag ska börja plugga igen..för er som inte redan viste det.
den 12 oktober ska jag börja plugga igen.
det är en individuell kurs så jag komer inte sitta med ett gäng andra studerande.
idag var jag och gjorde min kursplan i lund på academedia.
jag fick välja vilka kurser jag ville ta och hamnade på 700p
med 10 veckors praktik.

sen ver jag och beställde böcker..valde att bara ta två just nu..ska ha 8 böcker allt som allt men det är dyrt..en bok kostade 300 och de var ju inga 900 sidors böcker heller utan tunna saker.
jag ska börja läsa datorkunskap nu i 2 1/2 vecka.

först i maj ska jag börja praktisera och hoppas på att få praktik på babyland och kanske få jobb efter de 10 veckorna.

jag hann precis tillbaka till dagiset när jag skulle hämta nathalie..när jag kom in så lekte natha och mollie och när jag satte mej på huk kom mollie springades med nathalie i hälarna..jag och lärarna skojjade om det.."jag lämnar en unge och hämtar två" haha tvillingar...nästan.

sen igår gick vi ut på promenad och lämnade vagnen hemma..vi gick till affären för att köpa nåt gott. väl inne i affären så fick nathalie gå med sin egna lilla vagn..sån man själv gick med när man var liten haha..så sött..synd bara att jag aldrig har kameran med när det behövs.

ne nu ska jag fundera över vad det ska bli till middag och sen kommer väll jimmy snart hoppas jag..idag e det ju lyxfällan..vi står väll på tur...fast när man ser de som är med så lever man rätt bra ändå hehe.
på tisdag e det desperate houseviwes och i tisdags sändes de två sista avsnitten i förra säsongen..sen e det ju uggly betty på tisdag med..ska riktigt njuta..både jag och jimmy älskar dh..bara nathalie kan leka eller sova just då.

RSS 2.0