helg

idag är en sån dag då det känns som att det kommer hända nåt..som att det är nåt att se fram emot..fast det är det inte..idag är som vilken annan dag som hälst. allt som händer idag är att jag och natha ska gå ut och köpa nåt gott till ikväll..jag tror vi ska göra vofflor idag..har en hel del grädde som går ut idag..vi skulle ha det till tårtorna men råkade glömma att titta på datumet så nu e det bara att kasta..fast får iaf ta lite till vofflorna och sen kanske vi gör lite chokladpudding ikväll.

men vilket väder det var inatt..inte klokt vad det regnade..det gjorde det iofs under dagen oxå å då åskade det med.
idag har jimmy med sej en kompis och gammal arbetskamrat med under jobbet...hoppas dom har det kul..fast det tror jag säkert dom har. och grattis till dej henrik som ska bli pappa i november..
vill oxå ha en till..jag avundas alla som e gravida..särskillt dom som e förstagångs gravida..det var den roligaste tiden i mitt liv..har aldrig haft så kul..och det var ju ändå sista gången av resten av mitt liv det bara var jag.

ja tänkte på det innan att det är ändå en sån kort tid man är ensam och vissa...jag då. skaffar barn tidigt..då får man ännu kortare tid i livet man är själv.
resten av mitt liv kommer jag vara en mamma..missförstå mej nu inte..att skaffa barn är det bästa jag gjort..och jag ville ha barn tidigt och vill garanterat ha fler barn. nathalie är min ögonsten.

nä nu vaknade min poo. i helgen ska vi ut och titta på våra kattungar och sen får jag se vad som händer för kul.
vad ska ni göra i helgen då?

novani del 2 och lite till

ja nu har jag glädjande nyheter.
igår vid 21,30 tiden så tittade jag av vana ut i uterummet för att se om nova kommit hem..men nä det hade hon inte..men rätt som det var så kom hon gående under hammocken..jag blev så paff och fattade först inte att det var hon..jimmy kom för han hörde mej flämta till.
vi öppnade och hon kom in..både jag och jimmy blev så glada å kramade henne..vi öppnade mat till henne och hon åt två burkar direkt så hon var hungrig..hon luktade inte ute som hon brukar göra utan mer som att hon varit instängd i ett garage eller nåt..sen hittade vi ett sår i rumpan på henne som att hon blivit biten..
men nu har jag min nunna hemma iaf och vilken lättnad det är..


igår kom nathalies present från sin mormor och morfar och gammelmormor och gammelmorfar.
det var en potta jag beställt.
jag kunde ju inte vänta att öppna den så gjorde det direkt..och satte nathalie på den..det kom inte nåt men senare på kvällen när jag skulle gå på toa så satte jag henne där och då kom det..när ljudet började spela så tyckte hon det var jätte kul haha.

min novani

nu har det hänt igen och denna gången tror jag inte hon kommer tillbaka.
denna gången tror jag det hänt henne nåt.
sist var hon ute i ett dygn och kom hem och var jätte hungrig...nu har hon varit ute i två dygn utan att synas till.
naturligtvis är jag orolig för vad som kan ha hänt henne..igår var jag och natha ute och letade efter henne men utan resultat. hon har inte synts till och även fast vi har haft öppet dörren så har hon inte kommit hem så vi har iaf inte missat henne. idag ska jag ut en runda till.

igår ringde jag till stina och frågade om jag kunde boka en katt till utifall att nova inte skulle komma nå mer vilket gick bra.
men hälst av allt vill jag ha nova hem till mej igen..kommer hon lär ja ta hem båda katterna ändå.

jag gick ner till uterummet och satt och väntade på henne mitt i natten med ögonen fylda med tårar..jag grät så jag blev täpt i näsan..men hon kom inte...den ända som var där för att trösta mej var bo...

lite om nova...
jimmy hittade henne den 3 november 2006 när han skulle lämna mat till en skola i tygelsjö.
hon var inte mer än 6 veckor då och hade krypit ihop som en boll och försökte värma sej i solen..jimmy ringde mej och berättade och jag tvekade inte en sekund med att säja att han skulle ta hem henne. när han kom med henne trodde ja hon skulle vara större när jag såg henne sitta på jimmys kylväska med en banan framför sej..jag tog upp henne till lägenheten och de andra katterna fräste och gick undan men efter 4 dagar hade dom vant sej vid henne och började tvätta henne..när nova kom var hon jätte hungrig och åt upp all kattmat och lite till.
hon var en liten buse..på julen så klättrade hon upp i julgranen..som första dekoration haha. hon lät inte ronja och maja vara utan skulle busa alltid..när vi flyttade till staffanstorp och dom fick gå ute så följde nova alltid med ronja..hon såg nog upp till henne tror jag. dock när maja dog så frös ronja ut nova och nova blev ensam..ronja blev deprimerad av majas död och vi var tvugna att avliva henne..så nu var det bara nova kvar..jag tror innerst inne var nova ng lite ledsen av att ha mist de två hon växt upp med. kännetecken på nova var hennes fina teckning..hon var vit och svart..helt vit på magen och svart på ryggen..trampdynorna var i varannan färg..svart och rosa..vilket var jätte kul eftersom ronja hade svarta trampdynor och maja hade rosa..hon hade två vita sträck som gick upp mot ögonen och en svart prick på hakan.

jag saknar dej nova och hoppas verkligen du kommer hem igen..om du inte gör det så hoppas jag att du har det bättre där du är nu.
jag älskar dej min novani.


kidz

idag träffade jag och natha monica och theo.
det var jätte kul verkligen skönt att få komma ut..det som var mindre kul var att natha skrek hela bilfärden upp och var gnällig under tiden i affären och theo hade ögoniflamation..KRYA PÅ DEJ GUBBEN
nathalie somnade sittandes klockan 15,14 och vi köpte glass sen var jag tvungen att väcka henne så att hon snulle sova i bilen hem..så det inte skulle bli som på vägen upp.
hon somnade direkt som yur var och vi kom hem vid 17 tiden..jimmy kom hem vid 17,38 och åt lite snabbt sen kom en arbetskompis till honom och de åkte för att kolla på ett jobb dom ska göra..efter det bakade vi tårta..som faktiskt blev god..men inte klar som den kommer se ut på kalaset..nu blev den som en prinsess tårta..fast god...are.
nu har jag sett på beck och jimmy ligger här brevid mej i sängen och sover..i mitten ligger nathalie och sussar..så mysigt man kan ha det ibland. men nu e den slut och jag får väll göra som natha å jimmy...sussa..i morgon kommer emma hit och håller mej sälskap lite..fråga mej inte vad vi ska göra..bara kul att nån kommer iaf. kram och god natt

...

liksom dej monica så har jag inte heller någon passande rubrik.. kommer iaf inte på nån.

igår åkte vi och lämnade elvira i lomma vid tolv..sen åkte vi för att handla..de slutade på 3000:-
inte klokt men det behövs ju..tyvärr så glömde jag att inhandla allt till tårtan men som tur e så ska vi ut idag..vi har iaf handlat allt annat till kalaset.
efter att vi handlat hämtade vi linda och anders bil och sen åkte jag ut till stallet för att lämna nycklarna till daniella..och tog en titt på några kattungar..inte dom vi ska ha dessa va lite större men sååå söta.
efter att vi kommit hem så tackade vi upp å sen ringde vi efter en pizza..strax innan var natha ute i uterummet och jimmy skulle slänga kattmat som stått ute i regnet för länge och börjat mögla..först tänkte han slänga skål och allt men han beslöt sej ändå för att bara kasta maten..lite av maten åkte ut men resten satt kvar i botten..jimmy vände skålen för att titta och VARNING FÖR KÄNSLIGA i botten var där tusentals vita små maskar som ålade omkring där nere...tror de kallas för likmaskar.
jag såg dom inte tack o lov..men jimmy blev redigt äcklad och ville först inte äta pizzan men sen slank den ner ändå.
tur ändå att han inte vara slängde skålen å låtit den ligga där tills man skulle tömma soporna..usch va äckligt.

idag bär det ut till toysrus och köpa presenter till natha..en som hon får idag en som hon får på kalaset och en som hon får på sin födelsedag...kommer bli dyrt..sen efter det ska vi baka tårta å se om den är god å isf ska vi baka den till den
8de...men vad önskar vi oss då? det vet vi inte..ja vet ju va vi får av dej theo och sen av mina föräldrar vet jag men anars vet jag inte riktigt. så blir att ringa runt sen när vi har varit ute och hittat saker till henne.

nu vet ja inte mere ja ska skriva..inget antar jag kanske skriver mer ikväll.
men nu ska jag kila..ska upp tidigt i morgon oxå..ska åka här ifrån vid 10,30 för de e ju en bit att köra..fy för..mwen ska bli sååå kul..ska ladda kameran..GLÖM INTE DIN KAMERA MONICA

fredag

ja äntligen var det helg igen..denna veckan har gått både snabbt och sakta..när man tänker på att det var denna veckan jimmy började jobbat  så har den gått sakta..känns som evigheter sedan..men tänker man på att det faktiskt e fredag så har den gått snabbt. så vad händer idag då? jo lena och begnt kommer hit och lämnar elvira som ska sova över här..och trotts att jag är sveriges fattigaste just nu så ska jag och natha snart bege oss till affären och köpa läsk och nåt gott till kidzen...det är ju fredag och man mins u hur glad man var som barn varje helg när godiset kom fram..gjorde det inte det så var helgen förstörd..haha ja jag e ett godismonster.

jag ska berätta en sak här som jag inte sagt till någon tidigare..skäms för det men det var så länge sedan och jag var inte mer än kanske 12 år. som ni vet så älskar jag läsk och har alltid gjort det..kommer troligen alltid göra det med.
skratta inte nu men när jag var då runt 12 och det inte fanns läsk hemma så för att få den här kolsyrade smaken så drack jag samarin..inte så gott men det hjälpte för stunden. hahaha.
 nån mer som har nåt pinsamt att berätta så ja slipper va röd i huvudet?

sovmorgon

idaghar varit en helt underbar dag..än så länge..klockan är ju bara 14,14..men men.
nathalie sov till 09,45 idag och jag gick upp 09 så lite tid för mej själv fick jag..sen har hon lekt med sej själv hela dagen..utan gnäll för en gångs skull.
tiden har gått någerlunda fort..och hon somnade bra när hon nattades..hon vaknade och lekte lite och somnade om igen..jätte bra.
nu e hon vaken och leker igen..och jag ska snart ner å göra lite fika till henne..ska kanske försöka ge henne lite mat å se om hon e sugen på det nu.
hon har ju som sagt lagt av helt med mat..det började att hon inte ville ha gröt..vilket man kunde förstå..hon har ju ätit fröt nästan varje dag sen hon var 3 1/2 månad.
sen slutade hon äta burkmat..nu äter hon bara kräm och macka..men men det släpper väll..nä nu ska jag ner å fixa fika..
sen blir det städa lite...inte för att jag orkar men det måste göras.
kram

helgen

ja nu har jag mycket att skriva om så får se om det får plats här och om jag orkar skriva allt.

vi kan ju börja med fredagen då nova försvann.
på torsdags kvällen klockan 21,00 så släppte jag ut nova så hon kunde få gå ute under natten. i vanliga fall så kommer hon hem på morgonen och ligger och sover i uterummet men inte denna gången..antingen så hade vi nyss missat henne eller så hade hon inte varit hemma.
vi åkte ut och tänkte inte mer på det..när vi kom hem så var hon fortfarande inte hemma..jag började bli orolig och började tänka att hon kanske träffat på en räv eller blivit påkörd..kvällen kom och jag hade blivit jätte ledsen..så vi beslöt oss för  att gå ut och se om vi kunde se henne någon stans..men icke.
klockan blev efter 21 så nu hade hon varit ute i mer än ett dygn utan att synas till..klockan 00,00 gick jimmy ut för att se om hon klättrat upp i nåt träd och jag var helt gråtfärdig här hemma..bo kom och jag tröstade mej med han ett tag och sen gick han ut igen..efter ett litet tag så såg jag en svans utanför dörren och trodde det var bo igen men nu ar det faktiskt nova som kom hem..äntigen hon var jätte hungrig och åt en och en halv burk..så glad jag blev.

sen kom lördagen och då var det bröllop vi gick upp vid 10 och tog det lugnt..efter ett tag började vi göra oss iordning..jag
tog en timme på mej att fixa frisyren men det var det värt. klockan 15,00 åkte vi till staffanstorp och hämtade anders och david.
sen åkte vi till kyrkan när vi satt inne på bänkarna så sjöng nathalie som bara den..hon gillade väll ljudet där inne..när väl sermonin började var hon tyst och bara tittade. när det var klart så åkte vi till arlöv där festen hölls..där var det inte en lugn stund..mat dans och sprit var där..jag drack men absolut inte mycket..dansade gjorde jag en gång med jesper annars inget..jimmy och jag lekte mest med natha som var jätte duktig..gnälde inget bara lekte och tittade på allt nytt. klockan 00 åkte vi hem och la natha somnade i bilen så fick sova med kläderna på men hon vaknade igen vid 3 tiden och då skrek hon som hon hade betalt för det..fast hon somnade ganska snabbt igen.



söndagen..natha vaknade vid 8 liksom vi päron med. frukost blev det och sen gjorde vi oss iordning..idag var det ju kalas för theo..så vi åkte först till staffanstorp där jimmys pappa och familj var..alla bakis..å lämnade bröllops paketerna och sen for vi upp till landskrona..det var jätte god mat..jag som inte ätit nåt uppskattade det enormt hehe..och tårtorna var jätte fina och goda.. hoppas theo gillade sina presenter natha köpt.
efter att vi åkt där ifrån var vi alla trötta..men åkte in om mormor och morfar för att säja hej när vi ändå var där..de var så kul att se dom och dom blev så glada..morris lämnade inte nathas sida..hon blev sur när han slickade henne i ansiktet men hon gav igen haha. sen åkte vi hem och tog det bara lugnt.


 fler bilder finns på bilddagboken sök på iindaa2

idag tisdag så kom sandra hit..hon har nyss kommit hem från australien där hon varit och rest runt i ett år nu..sist vi möttwes var jag tjock och vaggade fram..vi gick en lång runda..bakade och tittade på film..nathalie total vägrade att sova utan somnade först vid 2 tiden..och sov till 4 så ikväll lär hon vara uppe länge..bull.

så nu har jag skrivit allt jag kan komma på hehe..tänkte på det jag kanske kan titta upp i veckan monica om du kan å vill då klart?
kram

onsdagen den 15/7

ja idag har vi varit ute å flängt hela dagen..först åkte vi till bvc i dalby där vi skulle vara 13,30..nathalie fick sin 1 års spruta och där efter åkte vi in till malmö för att hitta en skjorta till jimmy..först köpte vi en present till linda och anders och sen tittade vi runder lite..träffade daniel och hans son..var dö länge sedan man såg dom. sen letade vi som galningar efter en skjorta..jag hittade en jag gillade till jimmy men han ville ha med lite mönster så hittade han till slut en men fanns inte i hans storlek..sen hämtade vi ut lite pengar..jag var skyldig anette från möhippan vilket hon glömt men rätt ska vara rätt..nathalie blev jätte varm så jag sprang in på hm och köpte en klänning till henne och bytte om på henne..då ble hon genast glad å go igen hehe.

sen drog vår färd vidare mot jägersro men fört körde jag till stallet..jag ville visa jimmy kattungarna och visa vår lilla kise..jag tror han föll nästan lika mycket som jag..och natha gav den en liten puss som hon brukar göra på alla katter.
sen åkte vi till toysrus på jägersro där vi hittade en massa kul..hittade en liten present till elvira..presenter till theo och sen fick nathalie samma saker som theo ska få fr hon fastnade för dom hehe...hoppas du kommer gilla dom theo.
efter det gick vi in på centert och kollade efter skjortan han hittade innan men den fans inte där heller i rätt storlek iaf..så vi gick till burger king och åtlite..till och med poo fick smaka en pomes och vad tror ni klart hon gillade det.
sen åkte vi till entre  och yess där fans skjortan..jag hittade även en fin klänning natha ska ha på bröllopet och jag hade fått ett sånt där bra sms med 25% på valfritt plagg så tog det på två gånger så tjänade bra på det hehe..sen äntligen bar det hemåt..å nu leker å busar natha för hon vill inte sova..i morgon fyller anders 30 år så då ska vi ut till lomma å grilla men innan dess ska vi till linda å ja ska slinga håret..ja å sen på måndag börjar jimmy jobba igen..fan va bull...kommer bli så tråkigt..va ska man hitta på igentligen.
kram

jag mördade ronja..snälla förlåt mej...jag saknar dej så.

jag var bara tvungen att skriva av mej lite..klockan är nu 00,14 och jimmy å natha sover där uppe..jag har legat och stirrat i taket och gråtit i ca 30 minuter.
för er som inte veet vem ronja var så var det min katt..min första katt och bästa katt.
för några år sedan köpte jag och jimmy två kattungar..ronja och maja.
när vi bodde i malmö hittade jimmy nova när han jobbade så då blev hon en del av vår familj.
när vi flyttade till staffanstorp fick dom gå fritt ute...efter ett tag blev maja påkörd..inte så hon dog men så pass ändå att vi valde att avsluta hennes lidande genom att avliva henne..både jag och jimmy mådde kast efter det..fast hårdast av alla tog nog ronja det..hon förändrades och började hata nova..hon ville bara gå ut hela tiden..hon kunde mjaua klockan två på natten å vilja ut..när jag kom längre in i min graviditet och började bli tröttare så blev jag oxå allt mer irriterad på ronja å hennes mjauande så jimmy och jag övervägde att avliva henne..vi förstod ju att hon var deprimerad och ville ut för att leta efter maja..vi valde till slut att avliva henne innan vi flyttade hit för att nova skulle få börja om.
jag åkte själv in men ronja vilket bara det var hårt..på morgonen hade ronja fått gå ute..
en sak om henne var att hon var mer som en hund än en katt..gick vi ut så hittade hon oss alltid..hon kom alltid springandes..knackade man på fönstret så kom hon och kallade man så kom hon..så på morgonen innan fick hon gå ute hon och jag bara..sen fick hon massa godis..och ni kan inte tro så mycket jag grät..flera gånger tänkte jag strunta i det. klockan 14,00 var vi inne i rummet..dom hade tänt ljus och gjort det fint..vetrinären frågade om vi ville ha lite tid själva..då sa jag nej för jag tyckte det redan var så svårt..jag skule igentligen bara tagit ronja och gått igen. jag tänker hela tiden tillbaka på den tiden..som om hon kommer för att besöka mej i mina tankar..ronja var den bästa katten man kan ha..hon kom alltid och sov på min kudde vilket jag tyckte var så kul att hon valde just min kudde..hon kom alltid till mej och var mer som en hund än en katt..jag hade så roligt med henne..
det är så enormt svårt att glömma henne nu när grannens katter springer här.den ena av dom katterna liknar ronja så mycket.
det är inte utan att jag fäller tårar nu..jag vet att många tycket "det var ju bara en katt" men förmej var det mer än så..hon var min vän..hon höll mej sälskap genom mycket och hon fick genomgå så mycket själv att jag hoppas hon har det bra nu..dock har jag kommit till insikt att hata avlivning..hur det äns kan vara lagligt..hur man kan få ta ett sånt beslut som mäniska..djur e ju oxå individer som tydligen inte har nåt att säja till om..den tanken har slagit mej så många gånger när maja avlivades..det sista hon gjorde var att slicka på min hand..som tack? vet jag inte men tänk om hon ville leva..vi tar ju ett så viktigt avgörande beslut...jag känner mj som en mördare..jag mördade ronja..hon var frisk bara deprimerad..hon kanske hade mått bra nu..fan vad jag ångrar mej..kommer jag någonsin må bra igen för det gör jag verkligen inte nu..jag mår piss..jag saknar henne så enormt.

nu är klockan 00,32 och jag får återvända upp till sängen..inte för att jag kommer kunna sova men hoppas iaf kunna få en liten blund. god natt

svensexa

idag vid 13 tiden körde jag och nathalie jimmy till anders..de drog iväg direkt och jag och linda lastade in kidzen i bilen och åkte till folkets park..nathalie tittade på alla djuren fast hon var dö trött.



idag eller rättare sagt igår så fyllde nathalie 11 månader..inte klokt att tänka om en månad är hon ett år..jag fattar inte vart tiden tar vägen..tyvärr glömmer man bort att sin lilla plutt en gång varit ännu mindre..den lugna tiden är nu förbi..tänk då hon bara låg stilla å gnydde å sov hela tiden..den tiden kan man sakna..fast ärligt så saknar jag tiden innan jag fick barn med..och den gravida tiden saknar jag enormt..även fast ja kommer ha ett barn till så kommer det inte bli samma sak.
första gången e väll alltid bäst.
min poo 11 månader.

hen ja tillbaka till det jag började berätta om..efter att vi varit på folkets park så åkte vi till kristina och åt pizza..jammi var det.
sen följde vi med till stallet då hon skulle ta in hästarna..en katt hade fått 7 ungar en vecka tidigare så vi kollade på dom..naturligtvis så fastnade jag för dom alla men bokade bara en av dom..
 detta är den lilla kisen som jag vill ha..så underbart söt..bara 7 veckor tills jag kan få hem h*n..
jag ringde jimmy..han var ju inte nykter men han ville prata om att ta hem den eftersom det kan vara synd om novani..vad tycker ni??
när vi lämnat stallet så åkte vi hem till linda där vi såg på film och nathalie somnade vid 23 tiden..och vid 24 tiden åkte vi hem..just nu sover natha och jag har hyrt film och ser den..yes man..rolig fil..klockan är nu 02,43 och jimmy har inte kommit än..men han sa att han kommer snart..säkert hahaha
konsert med poo haha

arg

jag blir så enormt förbannad.
idag klockan 05,30 åkte jimmy upp till osby för att serva bilen..han sa till mej att han skulle vara hemma till 12, vilket jag tyckte var bra..hade varit tråkigt annars att sitta en hel dag själv både idag och i morgon.
tiden gick och klockan gick över 12...över 13...över 14...över 15..ingen som ringer..ja tänkte att jag inte skulle ringa om dom nu hade mycket att göra men började bli orolig..jag började tänka att nåt hänt..vädret var ju inte det bästa och nåt kan ju hänt på vägen hem..sen tänkte jag ju att han kunde höra av sej om det blev fördröjt av någon anledning..klockan gick över 16 fortfarande ingen som ringt..inget sms heller..klockan 16,45 ringer jimmy..och berättar att han ska åka snart..jag blev sur å frågade varför han inte hört av sej eller kommit hem..han sa till mej innan han åkte att han bara skulle fixa bilen å sen åka eftersom att vi isf skulle upp till karnevalen och då vara hemma tolv och hämta oss..
han hade fikat och stått å pratat en massa vilket han sa att han inte skulle göra..sen hade det uppstått nåt problem som dragit ut på tiden..men hallå det finns telefon å sms..det tar liksom inte lång tid att ringa å säja att man blir sen.
ble så sur..så ble han sur på mej.."med du kunde ringt" sa han
ja ville inte ringa å stressa dom å störa om dom hade mycket att göra..sen har han tagirt de sista pengarna i burken annars hade ja gått iväg till affären å köpt lite gott till ikväll men ne det kan ja inte nu mer...åhh en hel dag förstörd igen.
å i morgon slipper jag iaf sitta här..då ska ja till linda..å e det sånt här väder så lär det bli att sitta där ist...annars skulle vi gått på folketspark med kidzen.

har nån tråkigare än jag?

chokladbröd

igår var ju som ni redan vet tråkig..dagen slutade dock lite bättre.
jag bakade chokladbröd (det är bara namnet det är kakor)
de blev jätte goda så lägger upp receptet här för er som vill prova..ett tips dock är att ha dricka hemma..jag blev törstig av dom..fast var kanske bara jag.

               nathalie och jimmy busade.

här kommer receptet..

Ingredienser (30 portioner)

  • 200 g smör
  • 3 msk kakao
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 3 dl strösocker
  • 4 dl vetemjöl

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör smör och sockersorter poröst.
  3. Tillsätt kakao och vetemjöl.
  4. Dela degen i fyra delar och platta ut.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 8-10 minuter.
  6. Skär kakorna medan de fortfarande är varma.

så lätt att göra och alla har ingredienserna hemma.

idag tänkte vi åkt upp till landskrona efter att jimmy kommer hem men jag kollade vädret å det kommer inte bli fint idag heller så hoppar över det..jag orkar inte ens bry mej..man blir bara besviken...så idag när jimmy kommer vid 12 så blir det mys hemma.


världens tråkigaste dag

idag har varit sååå tråkig.
vi skulle ha åkt upp till landskrona men det blev inte av.
vi åkte som planerat in till malmö för att kolla på en present till bröllopet.
efter det beslöt vi att inte åka upp till landskrona för det blåste..vi skulle åka hem men på vägen frågade jimmy om vi skulle åka till entre men det ville jag inte för det kändes inte lönt..jimmy körde dit ändå och vi gick inte ens in i en ända affär för jag hade ingen lust att fasna för kläder jag inte kan köpa.
sen åkte vi hem och natha har knappt sovit nån middag..tack o lov så e hon iaf glad..än så länge.

jag har nyss bakat..choklad bröd..får se sen om det är gott eller inte. sen har vi börjat prata pengar..och vi är så körda på den fronten..jimmy ska på svensexa och där går en del pengar..sen e det present till bröllopet och till anders som fyller 30 sen ska vi på kalas och där går lite pengar..sen behöver vi tanka..vi är helt körda..i morgon åker jimmy upp till osby och fixar bilen..är det fint väder så åker vi kanske upp till landskrona men det  återstår att se.

mamma ringde innan när vi kom hem och sa att det var tur att vbi inte kom för det var kallt och blåste så dom hade åkt hem till glumslöv.


hoppas allt löste sej med duschen idag monica..allt bra med er?? å magen?


familje dag

idag har vi bara tagit det lugnt..njutit av familjen.
nathalie har mumsat på kakor och sen har jag postat lite tradera paket..eller jo när natha sov så målade jag och jimmy lite på huset..nu e det inte mycket kvar.
sen efter att poo vaknade så gick vi ut till lekplatsen..inte den utanför oss utan en lite längre bort..sen efter det så kollade vi på korna vilket natha tyckte var kul fast bilarna var roligare hahaha.

nu har vi kommit hem och jimmy håller på att tända grillen och natha ja hon sitter med sina kakor igen..hon är ett riktigt kak-monster haha.
i morgon bär det av till landskrona och karnevalen ska bli så kul..

möhippa

den började klockan 10 då jag och anette åkte till storp för att hämta linda..vi trodde hon låg och sov eftersom hon brukar göra det vid den tiden..dock var hon vaken,sminkad och påklädd redan..hon fick en cider och en väska med kläder hon skulle ta på sej...en clown kostym med näsa.
efter 15 minuter skulle vi åka..jag fick köra..på med ögonbindel på linda och iväg..vi åkte till folketspark där vi mötte upp resten..sen gick vi in för att åta lite frukost..med cider att dricka.
linda fick ett uppdrag..att gå ett varv i fontänen vilket  hon gjorde..alla barn där blev glada att se en clown haha.
sen fick hon nästa uppdrag..att sälja så många skräpsaker som möjligt för att få pengar till dricka och mat.
sen gick vi för att göra vid lindas hår..efter att det var gjort hade vi bett frisörerna att spreya lindas hår i alla möjliga färger vilket hon gjorde..matchade dräkten iaf haha.
tillbaka till folketspark och åkte lite karuseller sen blev det tidsnöd och gasen i botten till laserdoom..så kul det var där.
vi sprang runder å sköt på varandra, andra grenen var att rida tjuren vilket inte gick jätte bra och tredje grenen var att leka sumobrottare..haha kan inte beskrivas med ord.
efter det åkte vi till en pizzeria och köpte pizza å kall dricka sen hem till stina å åt,duschade och gjorde oss fina för kvällen.
klockan 20,00 hade vi bokat bord på harrys där vi skulle tillbringa kvällen..ingen var hungrig så maten blev knappt rörd..men drickan slank ner..efter ett litet tag hade linda förflyttat sej till ett gäng killar och blev sittande där.
när musiken började spela så drog vi oss till dansgolvet...någon stund senare kom linda och 5 killar som vi satt å snackade med..kommer bara ihåg namnet på en.
klockan 00,30 kom jimmy och hämtade mej..väl hemma ville inte natha somna om så vi somnade 01,30..och upp igen 08,00..vilken dag haha..man kan ju undra hur min möhippa kommer att bli.

lägger inte upp några bilder här..orkar inte det + att natha börjat gnälla..men gå in på denna länken så kan ni se alla bilderna...http://iindaa2.bilddagboken.se

bilderna ligger på den 4 juli


städat

ja idag har vi städat vi började städa här inne eller iaf på nedanvåningen..sen när natha sov så städade vi garaget och uppfarten.det var ju jätte jordeigtoch skitet från förra helgen..vi hann dock inte mer än att sopa bort skiten innan natha vaknade så jag fick gå in och hämta henne medans jimmy började spola av med högtrycksmaskinen.
nu ser det mycket bättre ut.
jimmy har spikat upp panelen på baksidan och nathalie sitter och smaskar i sej godis..hon e lik oss haha.
i morgon ska jimmy ha natha hela dagen själv..från morgon till kväll..undrar hur det ska gå..han frågade mej hur jag lyckades haha.
nästa helg har jag natha helt för mej själv..får se om vi har bensin så sticker jag kanske upp och kollar på karnevalen lite iaf..allt för att komma ut.

i morse vaknade vi klockan 05,50 av att big bo mjauade jag trodde han var där ute..han brukar ju hoppa upp på vård garage tak och vilja in genom våra sovrums fönster..men när jag gick upp för att stänga fönstret så var han redan inne i rummet och ville äta lite mat..så öppnade dörren till han..efter ett litet tag stod han och mjauade igen och ville in i rummet..trött som jag var och lite halv sur på han så släppte jag ut han genom fönstret igen..och stängde det ena fönstret men han fortsatte att mjaua...nedrans katt så jimmy stängde det andra fönstret oxå..äntligen tyst..sen fick vi sova till 8 innan natha ville upp.

min poo och jag...

oroa er inte jag tar med mej kameran i morgon så ni kan få se lite hur det gick haha

varme

igår var det tänkt att jimmy skulle få upp väggen till garaget men så blev det inte för vi hade inte färg som passade..dels det och sen började det regna...eller nej föresten det regnade inte..himlen öppnade sej ich var sky fall.
och åska.
dock så hade vi tagit ner stuprännan så vattnet bara flödade vilket inte var bra så jimmy sprang ut och försökte få in den å rätt plats vilket var rätt svårt..han ble dy blöt..så han hoppa in i duschen sur som ett ägg och hade nog använt alla svordommar som gick att hitta.
när det väl slutade regna så tog det inte lång tid innan varmen hade tårkat upp allt och det kliade i fingrarna på jimmy..så vi gick ut en runda å köpte glass och lite gott till poo.
väl hemma hade vi en liten picknik i trädgården med melon..det var ju dock bara jag och katte bo som åt melonen eller jo jimmy smakade en bit men natha dissade den totalt.


idag åkte vi ut tidigt på morgon för att köpa färg och sen åkte vi in om pang och köpte lite mums som vi åt på vägen..efter det skulle jag lämna kläder till christina som jag ska ha på möhittan.
just nu håller jimmy på där ute..sur som ett ägg som vanligt och jag får skiten för allt..går nåt fel så får jag höraatt jag sitter vid datorn hela tiden..haha.
så jag och natha e här uppe och tar det lugnt..vi flyr från det sura där nere hehe.
vad har hänt i värmen för er då??
nathalie står helt själv nu.
(ingen bra bild jag vet.)

poo utmanar ödet.

leker i ssnaden på baksidan.

andra inlägget idag

ja satt och tänkte..jimmy e ute å fixar i trädgården och nathalie leker för sej själv så jag låg i sängen å tänkte lite..
och jag har fortfarande inte kommit över att jag var tvungen att ställa in hjälpen med flytten till er monica..jag känner mej så dum som först säjer ja å sen måste ställa in..jag hoppas inte du är sur på mej.
förlåt förlåt förlåt

igår

ja det var ju helt rätt som vann hells kitchen tycker jag.

som ni vet så fick vi aldrig inhandlat någon mat till nathalie för att city vross inte hade någon.
men igår åkte vi till willys och inhandlade en massa mat..och några nappar.
idag ska vi se om hon gillar 1 års gröt haha..hon tycker bättre om 1 års mat än 8 månaders mat haha så handlade några sånna med..min konstiga lilla poo.
sen på eftermiddagen hade jag bestämt fika med några bekanta och innan dess så köpte jag ett par rosa skor inför bröllopet..de blev jätte snygga..tack för tipset sara.
jag klöpte även ett passande halsband och i måndags kom min klänning så nu e allt klart..saknar bara kläder till möhippan men det löser vi..får kanske låna.

idag väckte nathalie oss 06,45 och då satte jag henne i det rosa rummet med sin låda med nappar och nån leksak så gick jag och la mej igen hehe..hon satt fint och lekte och sen kom hon in till oss..så hörde jag ett mjauande..det var big bo..han hade hoppat upp på garagetaket och ville in via vårt sovrumms fönster..just nu får han inte komma upp på ovanvåningen för nova säjer ifrån..sur som hon är.
nathalie busar runder och jimmy e helt slut...semester eller ej han slappnar inte av

RSS 2.0