usch

då har jag nyss varit och tränat...hade sjukt kul som vanligt...jag och en tjej som jag tränar ihop med skrattade och hade kul hela tiden..jag tappade till exempel en krona när jag satte mej vid ett av redskapen och hon trodde att det var en skruv från maskinen och en kille som såg det kom med den till mej efter ett litet tag hehe.
kommer sakna det faktiskt.
på torsdag börjar jag plugga...skulle in till lund nu efter träningen och fixa böcker men körde helt vilse (skratta inte) sen när jag stannade för att söka efter vägen så kom jag på att jag glömt lappen hemma där det stod vilka böcker jag skulle ha (naturligtvis) så det var ju bara att försöka hitta ut och sen hem..
nu har jag nyss kommit hem och letat upp vart jag ska köra..e helt slut och pallar egentligen inte åka hela vägen in dit igen..har fan inte ens råd med det..men jag måste ju tyvärr göra det.

jag fattar inte ens vart helgen tagit vägen..alltså jag lämnade nathalie på fredagen och sen helt plötsligt är det måndag..fan vad tiden går.

i fredags var vi hos alex föräldrar och åt sen i lördags storhandlade vi och sen åkte vi på kalas hos alex mormor och morfar...i söndags tog vi en dag på ikea och handlade lite smått och roligt.

antar att hela veckan kommer gå jätte fort nu med för den e bokad till max nästan hehe.

vecka

denna veckan har bara sprungit iväg alltså...och så mycket som hänt oxå.
jag har varit hos morfar och mamma å pappa..det var jätte trevligt att komma iväg lite helt själv faktiskt.
sen var jag i eslöv hos min gumz nathalie och då tattuerade benjamin mej...blev nöjd men ska bygga på den lite senare hehe.

sen har jag även tillbringat natten på akuten..jävla skit ställe alltså.
jag och alex åkte in på tisdag kväll...var där inne 22,30..jag åkte in för att jag hade smärtor i bröstet vid hjärtat..det gjorde så ont att jag inte kunde andas vissa gånger..de kollade lite och tog lite prover sen fick vi ett eget rum...kl 07,00 kom läkaren och sa att det inte var något fel på hjärtat och att det var det ända hon kunde säga för hon viste inte vad det kunde vara...MEN HALLÅ det kunde hon väll sagt direkt ist..fy fan vad vi var sura när vi gick där ifrån alltså...vi hörde hur de frågade någon i rummet bredvid om de ville ha kaffe och någon mecka men oss frågade de inte. väl hemma sov vi i 30 min sen skulle alex iväg på ett möte och jag skulle på ett annat möte...jag hämtade zandra och stack dit..ont som fan hade jag fortfarande och armen hade till och med domnat bort.

just nu känns det bättre har inte ont längre iaf.

i morgon ska jag iväg på ett möte inne på boost och sen ska jag hämta min lilla poo boll och bara mysa och pussa på henne..har saknat henne som tusan.

myskväll

fy fan vad tiden har gått fort idag..

börhade med att jag och älskling gick upp halv 10..drack lite kafe sen gick bebe till jobbet, jag såg en film och sen gjorde jag iordning mej.

14,45 åkte jag mot eslöv och min gumz..vi lagade mat, benjamin kom och vi åt sen gaddade han mej..blev nice:)
efter en liten stund beslöt natha och jag att vi skulle gå ner till pressbyrån och köpa kaffe så det gjorde vi...benjamin fick passa kidzen haha. när vi kom tillbaka sprang benjamin till tåget som han missade..då började vårt zpierall mys..

var en jäte härlig kväll med massa snack å skratt.


i morgon bär det av till häljarp..hälsa på morfar och äta lite middag med han sen åker jag vidare till glumslöv å hälsar på mamma och pappa..de ska hjälpa mej fylla i lite papper å så.


nu sitter jag i soffan och njuter av en kopp kaffe, ska snart gå ut på en lång promenad och sen hämta min älskling på jobb.

glad

jag är glad att jag har det som jag har det idag.
jag har märkt att jag inte var mej själv innan, jag levde mer eller mindre instängd i det förhållandet jag hade innan. jag fick säga upp bekantsapen med alla mina vänner, jag blev inte stöttad när jag berättade att jag höll på med ett band...det var löjligt enligt jimmy. i hans ögon var allt som hade med musik barnsligt..jag blrinner för musik så redan där skulle jag anat att det inte skulle hålla. hans kommentar till mina killkompisar var att en kille aldrig bara vill vara vän med en tjej utan vill alltid något mer..vilket han i dagens läge inte håller själv.
då jag inte hade något jobb så var pengasituationen kass..jag ärinte dum utan förstod det själv men inget blir bättre om man bråkar om det.
i slutet insåg jag att jimmy och jag var som två magneter som inte gick ihop utan stötte bort varandra ist.
jag tackar han idag att han var modig nog att ta steget att göra slut. jag är även glad att han är den som är far till mitt barn för han är otroligt bra med henne hon kommer alltid först i hans ögon. det ända han kunde tänkt på var att timingen uinte var jätte snäll att göra slut på...alltså min 25års dag kommer ju aldrig tillbaka..hans kommentar till det var att en födelsedag kommer varje år...mmm eller hur men nu tvingas jag minnas den varje år..tack.

händelserna efter uppbråttet var ju inte roliga alls...jag har förträngt dom dock
nu är jag lycklig och försöker leva i nuet, inget blir bättre av att tänka bakåt i tiden och ångra saker och ting.

jag har världens bästa kille som jag verkligen bill leva med, han förstår mej och gör mej hel.

mys

dagen började med att jag försov mej..hade ställt klockan på 06,30 när klockan ringde var jag så slut ja så tänkte bara blunda en liten stund till....07,11 vaknade jag av att nathalie kom in och la sej mellan mej och alex..jag bokstavligt talat flög upp ur sängen tog på mej och nathalie sen körde vi till dagis...idag bjöds föräldrarna på frukost vilket nathalie hade sett fram emot att få äta frukost med mamma på dagis :)
vi åt lite och hade det mysigt sen vinkade nathalie av mej och jag åkte iväg.

idag har jag fått städat ordentligt i badrummet..skåpet är fint och organiserat, min underklädeslåda är organiserad och linneskåpet är iordning. hämtade nathalie vid 4 sen åkte vi till donkan och beställde mat, hem och åt, mös och bäddade rent.

nu sover nathalie brevid mej och jag sitter helt själv i min soffa och myser för mej själv..saknar min älskling som slutar jobba 21,15...om en timme börjar dh och då är jag klistrad vid tvn hehe.

i morse bestämdes det att jag ska hem till min älskade nathalie på en ziperall myskväll..och ska även gadda mej hehe...fast bara en liten men ska bli skönt ändå:)



20 frågor uppdatering

1.Namn: Maj Linda Tygård (blivande Guschelbauer)

2.Ålder: 25år

3.Bor: *

4.Favorit färg: Lila

5.Tur nummer: 2

6.Favorit film: skönheten och odjuret

7.Lyssnar på: rock, hårdrock...det mesta

8.Hår färg: just nu mörkblond och lila

9.Ögonfärg: blå/grön

10.Körkort: ja

11.Klädstil: blandat, rockig.

12.status: upptagen :) har min älskade alexander <3

13.Favorit årstid: Vår, sommar

14.Dricker helst: pepsi max, cola

15.Intressen: Musik, inredning, städning, Nathalie

16.gör just nu: ser på film med alex

17.Bästa vän: Nathalie sprinchorn <3 och alexander svensson <3

18.Favorit mat: janssonsfrestelse.

19.ärr: har inga

20.Tror på: jag tror på spöken, har sett två st och känt när en (mormor) rört mej.

pucko

vår lilla älskade katt pucko fick i förra veckan en lekkamrat..lilla busfröet bruden kom hem till oss och började genast styra och ställa..hon visade verkligen vem som bestämmde.
till en början hängde pucko på och busade med henne men efter ett tag gav han upp och lämnade den busande lill skiten ifred. efter någon dag märkte vi att pucko blev mer och mer hängig..han drog sej undan och låg mest och sov..vi började läsa lite om det hela och började misstänka att han var stressad..eller förstoppad...så vi beslöt oss för att pröva med att ge han laxermedel för att se om det var det som var problemet...nu efter att han gått på lådan och återhämtat sej lite så är vårt pucko vårt vanliga busiga pucko igen hehe..han busar med bruden som vanligt fräser och morrar åt honom..han bryr sej inte...

våra bus ungar har även fått en ny klätterställning som båda är lite rädda för...den har vi ställt i uterummet så de kan leka där när de vill..

i dagarna ska vi se om vi kan fixa en ny matta till uterummet oxå så där blir liiiiite frächare hehehe.


RSS 2.0