bilder.

jag har inte jätte mycket att skriva men pssar på att lägga upp lite bilder nu när jag har tid.
på jobbet går det jätte bra, jag får beröm och jag trivs jätte bra, idag slutade jag lite tidigare och hämtade nathalie och vi gick ut i trädgården och lekte i hennes hopptorn..hon fick det igår av mej och det gillar hon.
idag var hon jätte trött så hon kröp upp i jimmys famn och somnade så nu sitter jimmy här brevid med nathalie snusande i knät. vet inte om det blir nått bål för vår del idag men hade varit kul, förra året blev det ju inget bål tyvärr för vår del.


nathalie och jimmy som dom ser ut just nu.


nathalie i sitt hopptorn


stå på huvudet e jätte kul.


nä nu får jag väcka familjen för till och med jimmy har somnat nu..

tråkigt

det är såååå tråkigt att jag inte skriver här så mycket.
jag har masso av bilder jag vill lägga upp men på kvällarna e jan antingen trött eller har annat för mej, jag kan iaf skriva lite vad som händer just nu i livet.
jag älskar min praktikplats..det är jätte kul där och folket där är hur roliga som helst..finns inte ord att beskriva hur roligt man kan ha.

idag har jimmy dragit med sej anders upp til helsingborg för att kola på en bil, det funkar liksom inte med en bil just nu..vet inte om jag skrivit hur jobbigt det är?
men nu har han nog köpt en ford ka som han kan ha att köra till och från jobb..nu kan han även jobba extra vilket han inte kunde innan och jag behöver inte ta bussen eller vänta på jimmy.

nu såg jag nyss uggly betty och nu kommer dh..helt underbart hehe.
jimmy lär nog komma snart enligt vad han räknat ut iaf..

skriver mer sen kanske

24/4 2010

idag har varit en underbar dag. vädret var/är helt fantastiskt..lite mer värme bara.

dagen började med att vi vaknade 06,00 för då ville inte nathalie sova mer.
så vi fick gå upp och äta lite frukost.
lite senare fick jimmy och nathalie gå på en promenad till ica för att handla pommes å fika medans jag städade och gjorde i ordning mej.
runt 11 kom mamma morfar och emma. vi grillade och friterade pommes å hade en god sallad till, sen fikade vi. runt 15 tiden åkte dom hemmåt igen och nathalie somnade direkt efter. hon sov i en timme sen gick vi ut och tvättade bilen och fikade i trädgården. sen försvann nathalie vid ett tillfälle, hon hade smitit bort till grannen och skulle sno deras dockvagnar..men det fick hon för dom. under resten av tiden ute så sprang hon mellan husen med vagnarna och in i deras trädgård och lekte med fredrika. just nu har hon fått på sej pyjamasen och jimmy är ute och försöker sätta upp markiserna (han har fastnat på nummer 1 hehe)
i morgon blir det att fixa lite hemma, nathalie kommer säkert springa bort till grannen nu när hon fått smak på det och då kommer deras vovve vara hemma som hon älskar.

morgondagen för mej blir troligen att stå som jimmys högra hand och hjälpa till men för övrigt så ska jag försöka hitta på nåt.
nä nu måste jag öppna upp hör uppe för varmt som in i är här.
och ska man kunna sova här om några timmar så behövs verkligen en vädring.

ha en fortsatt trevlig helg.


skriva

det blir inte så mycket strivande just nu om dagarna, har inte orken att sitta vid datorn och när jag väl gör det så går det snabbt.
lite snabbt: praktiken går jätte bra, har fått beröm av några anställda, har jätte kul och har verkligen kommit in i jobbet. det jobbiga är tiderna, jg går upp 05,30 gör i ordning mej, väckan nathalie 06,15 och tar på henne 06,45 gr vi till dagis, dom öppnar först 07,00 men har ändrat till 06,55 för vår skull..lämnar henne 06,55 och går till bussen som går 07,05 sen åker jag in till lund och byter buss som går in till malmö så är jag framme 08,26 och börjar jobba 09.00
sen hemfärden är jobbig, jimmy tvingas sluta 16,00 för att hämta nathalie..ofta e hon kvar sist och då mår man kasst att lämna henne först och hämta henne sist. jag som slutar 16,00 får vänta till 16,53 innan bussen går och får byta inne i city till bussen hem..hemfärden tar med andra ord 1 timme och 20 minuter..så bull.
nu funderar vi på att köpa en bil till så jimmy kn köra till och från jobbet och jobba med oregelbundna tider och inte behöva bry sej om dagis på samma sätt och jag kan lämna nathalie senare.

ne nu väntar kudden.

då var det helg igen

jeyyy äntligen helg.
inte för att vckan har varit kass, och detta var sista veckan som jag är hemma på måndag börjar min praktik och det ska bli SÅÅÅÅÅÅ kul.

idag gick jag en mil längst "uno rundan" det var första gången jag gick den rundan och guu vad fint det var, inte klokt vad mycket man missat, vi har bott här i två år och har inte en gång gått den rundan.
vid några tillfällen trodde jag faktiskt att jag gått vilse men det hade jag inte.
skit att jag inte hade en kamera med mej..men det var ju planerat att jag skulle jogga..så joggade halva rundan som jag brukar ca 2 kilometer å sen beslöt jag mej för att gå in i skogen och kolla lite och hittade snabbt den stigen.
jag trodde inte den var så lång..men när jag började gå så vile jag inte vända om, jag såg till och med fyra rådjur såå söta.

nu ska jag snart hämta nathalie och göra pannkakor ikväll.
jimmy ska jobba sent ikväll igen,inte lika sent som igår men ändå..trist.

idag har jag städat inför helgen och i morgon ska vi ut och handla en vår jacka till nathalie, regnstäl och en mössa å en pall...sen ska vi byta örhängen på nathalie..så ska iväg och köpa ett par och sen ska hon som tog hålen byta dom.
på söndag ska vi inte göra et dugg, vi vet inte om jimmy ska jobba, beroende på hur mycket han hinner med idag annars blir det väll att gå ut om vädret tillåter.

nä nu ska jag gå ner och hämta min lilla älskling.
ha en trevlig helg

trots

tidiga mornar är inget för mej..och när tidiga mornar bli ännu tidigare är jag som en zombie.
idag varknade jag 06,00 jag trodde klockan var mer och ja var kissig men orkade inte gå upp...06,15 vaknade nathalie...och vägrade somna om, hon skulle leka och vara vaken. rummet var jätte kallt så jag ville inte dra av mej tävket..men detskötte nathalie bra. vi låg kvar i sängen till 06,45 då min ocka ringde, nathalie vägrade ta på sej kläderna, hon skulle ha strumporna på händerna som vantar och blev fly förbannad när hon inte fick på den andra strumpan. närjag väl fått på henne alla kläder (efter många vridningar och skrik) så var det dags att gå ner och borsta tänderna och kamma håret å fixa med öronen..de gick någerlunda smidigt, men när jag skulle sminka mej så bröt ett mndre helvete ut...hon skulle sno mitt smink, hon skrek halsen av sej bara hon råkade stöta i en vägg, jag ntog att hon var trött, på med ytterkläderna, det gick bra..men skorna..oo de var ett helvete, hon ville inte sitta i vagnen, hon ville inte ha skorna på sej och hon ville inte ha mössa.
på vägen till dagis gick jätte bra, överlämningen gick oxå jätte bra..idag skulle dom vara på en lång utflykt till olle bolle skogen från 9-13 så idag blev det för nathalie att sova i vagnen..men det har hon inget emot.
snart bär det av att hämta henne och jag fasar redan för hur det kommer gå..

idag såg jag en grymt bra film, hade inget att göra på morgonen så blev en film..17 igen heter den..
idag ska jimmy även jobba länge, det har han gjort hela veckan men idag blir ännu längre så ikväll blir det mys bara vi girlz...eller ett helvete om hon sätter den sidan till, men håller tummarna för att det kommer gå bra.

för övruigt, jag skulle ju plugga in en hel kurs..tre veckor på 3 dagar och göra prov i morgon så jag har det överstökat..satte mej i trödgården för att påbörja sista veckan..så får jag ett mail "det är ingen på skolan i morgon, påbörja nästa kurs så kan du göra provet på måndag" men HALLÅ jag börjar praktiken på måndag och kommer jobba mån-fre 9-16..när ska jag klämma in ett prov..jaha men då får jag vända och göra det efter praktiken..bull men jag har inet val..å får jag jobb så kommer det ta ännulängre tid...de stör mej..jag tycker alltid det ska finnas en på plats så man kan göra prov..å dessutom ska dom ju ha koll på att jag inte har fler kurser utan e klar med allt pluggande efter denna veckan...jaja bara att bita ihop.

jaha

igår var en lite jävlig dag.
jag var ute nästan hela dagen..det var jätte härligt, gick långa promenader och satt ute i solen å bara njöt.
helvetet kom först när jag skulle hämta nathalie, det märktes på henne att hon inte ville hem för det första.
igår gick jag ner och hämtade henne utan vagn vilket jag gör ibland allt gick bra att gå, vi stannade vid lekplatsen och hon mötte en dagis kompis..när de gick hem så beslöt jag att vi oxå skulle gå..men hon ville gunga så naturligtvis fick hon det.
men när vi skulle hem därifrån så brakade helvetet lös. hon skrek och gormade, och vägrade att gå själv..hon slängde sej på marken och satt och bara grinade..till slut bar jag henne en bit men sen fick jag nog..hon är stor nog att gå själv..men det vägrade hon...ibland hjälper det att jag går och säjer hejdå..igår reste hon sej sprang ikapp mej å förbi mej och stoppade mej..sträckte upp armarna å skrek..det hela slutade med att jag bar henne hem..väl hemma började hon gorma igen för att hon inte fick gå till lekplatsen här hemma..så upp på hennes rum där hon kunde leka med sin gunghäst..då blev det tyst på henne.
men när jag skulle laga mat så va inte det godkänt tydligen...humm.
som om inte det var nog så började jag må illa, riktigt illa i magen..och var tvungen att gå på toa typ hela tiden. så när jimmy kom hem så fick han ta henne..resten av kvällen mådde jag skit.

när vi skulle natta nathalie så var hon trött men inte när hon kom till sängen..då skulle hon leka igen..ååhh unge.
jimmy somnade runt 20 å nathalie runt 20,15
jag fick ner å satte mej i soffan för att lugna ner mej å se på tv..ännu en runda till toaletten. bull.


idag mår jag bättre men känns att det inte är 100% som det ska.
idag har jag dessutom träningsvärk i benen så kunde knappt gå..klampar mer med fötterna för gör dö ont att böja fötterna..men har iaf storstädat..idag e sista tisdagen då jag kan storstäda..nästa tisdag jobbar jag.
 dessutom fick jag min bok idag så ska plugga in tre veckor på 3 dagar..dessutom så har jag ett prov jag måste göra och det ska jag tränga in i praktiken..hur det nu ska gå..annars får jag göra provet efter praktiken eller nåt.
har suttit och pluggat nu och gjort första veckans uppgifter..två dagar kvar..om jag nu lyckas så kanske jag kan göra provet på fredag..hoppas verkligen att det går så jag har detta ur världen.

snart ska jag hämta nathalie men idag tänker jag ta vagnen med mej även om hon går själv så känns det bäst.
jimmy ska jobba senare idag men vet inte när han kommer hem..hoppas inte på allt för sent, har ingen aning om jag ska börja med maten när jag hämtat nathalie så vi äter eller om han kommer strax efter.

jaja..ikväll e det DH längtar så otroligt..ne nu ska jag fixa lite till å sen ska jag gå ner till nathalie.
ha en trevlig dag och hoppas att min blir bättre än gårdagen hehe.

ute

igår var en riktig ute dag. nathalie hade varit ute hela dagen på dagis och när jag kom och hämtade henne så sa dom att hon säkert kommerbli trött ikväl, men icke..hon gick hela vägen hem, vi stannade på lekplatsen å gungade sen gick vi vidare hemmåt, väl hemma så gick vi ut i trädgården och lekte, så kom jimmy med lastbilen..nathalie blev super glad. sen gick vi in och åt. efter det gick vi ut i trädgården medans jimmy byggde en sandlåda åt nathalie så spelade hon och jag boll, sen skulle jimmy fulla den med sand så han startade lastbilen vilket nathalie tycker e dö kul, hon satt och studerade när skopan kom farandes förbi henne. varje gång han fylde säckakärran med sand så sprang hon genom garaget och ut till trädgården å till sandlådan, där kollade hon när jimmy tömde sanden och jag drog ut den å sen sprang hon tillbaka och kollade när jimmy fyllde kärran igen.
efter att sandlådan var fylld klev nathalie in och skule dra ut all sand igen hehe.
sen gick vi in för då var klockan 19,15 så dags att göra iordning sej för sängen..klockan 19,30 sov nathalie som en stock.

idag gick jag ner för att hämta nathalie runt 16,10 och lämnade vagnen hemma.
vi gick en lång omväg hem och nathalie bar sin fina ryggsäck nästan hela vägen. under tiden gjorde hon bil och djurläten. när vi kom hem så kom jimmy nästan med en gång och vi beställde en pizza sen hoppade nathalie i badet och nu sover hon som en stock igen...härligt.

jimmy e ute i garaget å bygger på en slangvinda som vi ska placera i garaget med ett hål utåt. får se hur det blir sen.

idag klippte jag även nathalies lugg efter att hon badat..hon hade ju jätte ång lugg och hade alltid håret uppsatt, hon ska ha lång lugg men fick ett inpulsryck och klippte av den å så söt hon blev, å duktig var hon..hon satt helt still..tog foton men har inte fört över dom..lägger upp dom i morgon.
jimmy kom in för att säja godnatt..märkte han nåt?....nej naturligtvis inte..han märker aldrig när man gör nåt nytt..tex för ca 2 år sedan.jag hade jätte långt hår så klippte jag av det upp till käken typ..när han kom hem så frågar han om jag hade köpt en ny tröja..hahaha som jag garvade.

nä nu ska jag gå ner å slänga mej i soffan.

trevlig helg.

bilder

nu äntligen har jag lagt över bilderna från påsken till datorn och här kommer några av dom med lite text.

här har vi nathalie i trädgården och hon har nyss fått syn på sin pappa som kommit hem inför den långa helgen.
nathalie fick en ny pyjamas i lördags, som hon bar hela söndagen.
varje dag tittar nathalie på noddy henes absoluta favorit film, i lördags inhandlades fyra nya filmer.

 nathalie skrattar och hoppar i sin fåtölj när noddy spelas.

nathalie härmar pappa.
nathalie tyckte att hennes docka skulle få en puss så dockan fick en av pappa och en av....
 ...nathalie
 nathalie och pappa läser i den stora prinsess boken.
 varje gång det är dags att torka näsan så flyr hon och gömmer sej..som tillexempel här då hon gömmer sej under sitt bord..humm ser ni henne? hehe

ja det var lite bilder från helgen, tog en del till på mobilen så ska försöka lägga över dom oxå. uppdaterar snart med fler bilder om jag lyckas 

vilken dag

lämnade nathalie, tog bussen till lund och gjorde prov, skulle åka hem..hoppar på bussen och får reda på att jag inte hade pengar så det räckte, vafan. så tjejen bakom gav mej pengar, hon jobbar på coop här så ska springa ner sen och lämna pengar till henne..så jävla pinsamt.

kommer hem, äter frukost
sen har jag snackat mä en polare på skypen hela dagen, sa nåt dumt och jagble dö rädd att vi ble ovänner men inte..det löste sej.
tack o lov.

så idag har varit lugn men ändå så har saker hänt
hur ska den sluta? hehe


vän

jag tycker det är så härligt att ha någon man verkligen kan prata med, en som förstår en och är i samma båt som en själv, en jag kan berätta exakt hur jag mår och somjag från dag ett har litat på. för 5 år sedan bröts vår kontakt men nu är den återupptagen och det känns på samma sett nu som då.
vi mår på samma sett, vi har inte varit med om samma saker men kan på något sätt hjälpa varandra igenom det ändå. vist är det skönt att ha någon som man verkligen kan anförtro sej till?
någon som finns långt borta men som ändå känns nära.

så tack för att du finns.

tävling

monica håller i en tävling gå in på hennes blogg och delta.
ljusenimittliv.blogg.se


lång helg

helgen har gått både snabbt och långsamt.
det har inte hänt så enormt mycket. igår blev det ingen påsk middag utan mac and chease.
idag blav det däremot fisk grytan och cola sufflen men sufflen var inget för oss, jag valde att göra en mager variant men den var inget för oss. grytan blev lika god som sist men nathalie föredrog bröd rutorna.

som svar till emma: vi storhandlar en gång i månaden, sen blir det mycket små handlande tyvärr.
vi e ju en pers mer än hos er så det går åt en del.

i morgon hoppas vi på fint väder så man kan vara ute..idag har vi bara varit inne och det har märkts på nathalie, hon har busat men gnällt en massa med, jag har haft ont i huvudet och varit helt hängig så har inte hängt med riktigt.

nu ligger nathalie och sover och vi har nyss sett på ballar av stål, entourage e en timme senare ikväll och börjar 00 så får se om jag orkar se den, vill inte missa.

ska försöka ladda upp bilderna från fredagen sen, dom ligger på mobilen så vet inte om det går men ska försöka.

ha en trevlig kväll.

ikväll

idag ska vi åka till tippen, jimmy har hållit på hela morgonenmed att rensa i garaget för att sortera så allt hamnar på rätt plats i släpet.
efter att vi varit på tippen så ska vi åka och storhandla, vilket verkligen behövs.

igår satt jag och försökte komma på nåt gott vi skulle äta ikväll.
igår blev det tacos och iväll ska vi göra en fiskgryta som är super god sen till efterrätt ska jag förslka göra en cola sufflè får se hur det går.

igår var ag och nathalie ute hela dagen nästan. jimmy jobbade så efter nathalie sovit middag så tog vi vagnen och gick bort till lekplatsen och där bosade nathalie som bara den. efter lekplatsen så tog vi en promenad och hamnade vid skolan där nathalie lekte lite till, på vägen så sammlade hon på stenar i en liten skål.
sen gick vi hemmåt, där hon lekte i trädgården, när jimmy kom så snodde jag hans kort och tog nathalie och gick till affären, där handlade vi godis och allt som behövs till tacosen..

nu e jimmy nog snart klar och nathalie ska nog snart sova..men just nu sitter hon och tittar på noddy..hon älskar dom filmerna.

ha en underbart glad påsk.

GLAD PÅSK

idag är det exakt två år sedan vi fick nyklarna till vårt hus, den 20 april flyttade vi in.

igår eftermiddag när jag hämtade nathalie så sa dom att barnen kunde klä sej lite påskigt idag, hade vi bara fått reda på det tidigare så hade jag kunnat åka ut och handla nåt...men nu var klockan för mycket, så jag började tänka på vad vi har hemma...INGET som skulle kunna likna påskigt iaf.
så jag ringde jimmy, han skulle precis åka från jobbet så bad han åka in om ica maxi och handla, han kom hem med ett förkläde och scarfs till barn från 4 år..såni kan ju tänka er att det var stort..men jag sydde upp det och i morse så glädde jag på nathalie, sminkade henne och så här söt blev hon.....


inte lätt att få henne att le när hon e ganska nyvaken.
sen ville jag inte sminka henne för mycket så blev bara fräknar. tycker det räcker..

RSS 2.0