usch

jag har inget nytt alls att skriva faktiskt, förrutom att sovrummet och klädkammaren är klar nu...äntligen.
idag ska jag inhandla nya sänglampor bara.
det blev jätte fint..bilder kommer senare.

lämnade nathalie på dagis idag och hon kom samtidigt som wilma, så fort de hade tagit av sej så gick nathalie fram till wilma och kramade henne..så sött det var..sen kom tilda och hon fick oxå en kram.

läraren sa att hon gjort intryck på sin kompis elton..hon och han brukade springa fram och knuffa på andra barn..de gick ihop sej mot en (vilken liten mobbare till dotter jag har)
elton i sin tur har börjat ta efter nathalie och vill oxå kramas med sina kompisar nu.
hon sa även att 08òrna är dom som styr hela stället..de gör mest liv ifrån sej och bestämmer över de andra..de håller ihop som en grupp.

de var så roligt att höra, att tvååringar kan bilda en grupp, att de gör intryck på varandra och att de håller ihop.
måste vara enormt roligt att jobba där var dag och se hur dom agerar och vad för nya saker de hittar på.

när jag jobbade på ett tagis för många år sedan så märkte jag oxå vissa gruppbildningar men inte på det sättet alls..utan det var mer de äldre som lekte ihop..det var dock två tjejer och en kille som höll ihop..de var två då och de lekte ihop varje dag, när jag kom tillbaka och jobbade där igen några år senare så hade den lilla söta gruppen splittrats, då höll tjejerna än ihop men killen hade rört sej vidare till en kill-grupp. jag tror det är så..när barn e små..som två år till kanske 3 så leker killar och tjejer ihop utan att tänka på det för i den åldern bryr de sej inte om kill och tjej leksaker utan leker med allt..man kan ju nästan ge de en tom toa-rulle och de leker med den.
men sen när de kommer upp mot 4 år så delas det nog upp i kill och tjej grupper..då det blir allt det här med dockor och bilar tjafset.
sen sägs det ju att killar är mer omogna än tjejer..så inte konstigt att tjejer och killar håller sej ifrån varandra när de börjar skolan..killarna drar i håret och nyps (kanske inte är så nu mer...vet ej) och tjejer e lugna.

jag njuter av att se nathalie leka fint på dagis och ha sina kompisar som jag hoppas hon kommer hålla ihop med under skolgången med, att de hamnar i samma klass och följer varandra, lik som jag fick göra under min skolgång.


regn

fan va det är tråkigt med regn..idag är nathalie ledig från dagis så vi beslöt oss för att åka till syrran och hälsa på en kort stund..och kort blev den för jag kom nabbt på att jag hade glömt att ta med blöjor så jag bad om  att inget kalas skulle hända..men vad hände? jo bara en liten stund efter att jag kom på att jag glömt blöjorna så satte nathalie igång och blev röd i huvudet..jaha, det var ju bara att packa in henne i bilen och köra till city gross, köpa blöjor och sen in på nova och byta..sen skulle jag se om jag kunde hitta några fina kläder till måndag då nathalie skulle fotas på dagis, jag hittade något coolt men inget jag föll för direkt..så frågan är om ja ska ha samma kläder som förra året? för ja hon passar fortfarande det..kan kanske bli lite tråkigt..nä jag får kolla igenom garderoben.

just nu sover nathalie och pepsi..jag myser under filten och när nathalie har vaknat så funderar jag på att fortsätta med städningen..tömma diskmaskinen och göra lite mellis. dagar som denna så skulle man ha tänt brasan och bara njutit..humm kanske ska göra det hehe.

igår kom tapeten till sovrummet, jimmy köpte förg och golv och mattan till klädkammaren..mattan kostade 2000:- men det var det värt..den e grymt snygg och snyggt kommer det bli, tapeten var snyggae än vad jag mins den var. det ända som skrämmer mej är färgen till de andra tre väggaren..vi skulle ha samma mörklila färg som är i mönstret på tapeten..men jimmy sa att när de blandade färgen så var det någon ljuslila..men han i affären scannade färgen på tapeten så ska vara samma..hoppas det blir rätt.
golvet är oxå köpt..nu ska det bara spacklas en gång till..sen i helgen skulle jimmy måla..jag jobbar så kan inte hjälpa till så mycket tyvärr=/

5/10

har inte skrivit på ett tag..har helt ärligt inte haft tid och ork..har jobbat så enormt mycket och haft många sena kvällar så då e det inte direkt att jag startar datorn å börjar skriva utan tar tag i saker här hemma ist eller bara slöar i soffan.

idag börjar desperate houseviwes och jag stänger på jobbet..joppas verkligen att det inte uppstår några problem så vi kommer ifrån tidigt och sen får jag trycka gasen i botten hem.

sen om dagen går som en viss person planerat så lär jobb dagen vara rolig.
i morgon e jag ledig och jag tvingas till arbetsförmedlingen..igen.
min praktik tar slut nu snart och då hamnar jag på ruta ett igen..fan vad jag hatar detta..är så trött på att inte hitta ett jobb.


renoveringen av sovrummet går sakta framåt..väggen är uppe till klädkammaren, tapet och färg är vald och golvet och mattan är oxå utvald..just nu håller vi på med spacklingen..det e drygt.

sen till pepsi..hehe det är som att ha ett barn till..han busar med nathalie hela tiden och hon busar tillbaka..han har vuxit enormt mycket och har blivit jätte bra kompis med grannens hund, de sprang och busade här på gatan i söndags...pepsi hade inte en chans när vi kastade pinnar..laban tog alla hehe.

RSS 2.0