20090928

i måndags var nathalie ledig från dagis och jag pallade inte vara hemma och ha tråkigt.
jag har sedan ett tag tillbaka fått kontakt med en mamma på familjeliv marlene som har en dotter som är född i maj vars namn är natalie..utan h
så vi bestämde möte i malmö..jag och nathalie tog bussen in och natha sov hela vägen..även när vi stod och väntade hela vägen fram tills vi kom till mobilia.
vi hade jätte trevligt..gick och kollade skor och kläder..jag fick inköpt lite pyjamaser till nathalie och sen fick hon en liten leksak.
när vi gick med vagnarna sidan om varandra så sträckte min nathalie ut handen och marlenes natalie sträckte ut sin så de höll varandra i handen..sen fick dom gå lite själva och det var så kul att se dom små knalla runder..
nathalie är envis och skulle iväg på egna äventyr i olika affärer..ifall min nathalie knallade iväg så hade marlenes natalie koll på henne...sen kom jimmy för att hämta mej och min poo..vi gick för att äte på bk ch sen släpade jag in han på hemmakväll..nathalie tog en näve godis direkt haha..sen sålde dom 5 filmer för 100...vilket jag fastnade för direkt.

vi hade jätte trevligt.

sen fick jag ett sms från monica hehe men trodde det var från marlene så haha ble lite fel..men de löste sej.
grattis monica till att ni ska få en tös...dags att leta fina namn=)

nathalie och natalie


klädparty

igår var det klädparty hos monica jonas å theo..så kul det var.
tack fr en underbar kväll..synd bara att det inte ble nåna tacos...men det tar vi en annan gång.
vi åkte dit fattiga och åkte hem ännu fattigare..otroligt..men det var fina kläder och jag kände mej nöjd efteråt.
nu vill jag bara ha hem kläderna...men jag funderar starkt på att ha ett klädparty här hemma fast sen.. i januari var det va?

idag ska vi åka upp till osby..om ett litet tag.
i morse så vaknade nathalie med ett härligt solskenshumör..efter att ha skrikit hela vägen hem i bilen och somnat direkt vi la henne i sängen.
hon gick upp och lekte med katterna...efter ett tag kom hon in till oss och klätrade upp i sängen...det stank bajs så jimmy skulle gå å byta...men det var inte hennes bajs som luktade..hon hade nämligen grävt i katttoan ch dragit ut en å annan bajskorv och trampat på dom..tack o lov så åt hon ingen iaf.
så hon åkte i badet och jag fick bädda rent i sängen för där var var det bruna fläckar.

men men nu ska vi strax åka.
ha en underbar dag.
kram

jag vill ha ett mirakelbarn

jag har ju redan ett mirakelbarn..nathalie hon är vårt mirakel
efter så många år och av så lång tid med smärta och besvikelse så kom hon äntligen vår älskade dotter.
men jag vill ha ett barn på "normalt" sätt..att bli gravid...ta ett test och få plus.
men sen undrar jag...om vi nu skulle lyckas pricka in just exakt den dagen och jag blir gravid..hur skule jag få reda på det?
jag kan ju inte börja undra vart mensen tar vägen, att jag kaske e gravid för att mensen e sen..för den finns ju inte. jag har ju ingen mens..så härligt att slippa ha den men ett helvete när man vill bli gravid.
jag mådde heller inte illa med nathalie så de kanske jag inte gör om jag blir gravid igen.
så då lär jag väll märka det när magen helt mystiskt börjar växa eller jag börjar känna lite sprattel i magen..även fast det kan ju vara gaser..de kan jag känna nu om jag ligger ner ju.
jag kände första rörelserna från nathalie när jag var i början på vecka 11...så då är ju inte magen så stor..eller iofs tar jag tillbaka det för min mage var rätt stor i v11 då.


jag hoppas iaf innerligt att jag lyckas bli gravid på det vanliga sättet...tänk vad härligt det skulle vara..att inte planera in något utan bara ta ett test och få + ist för en massa -

det är ju inte riktigt att vi har råd just nu...haha när man säjer till vissa attvi inte har råd att skaffa barn så tror de att vi menar att vi inte har råd att föda och klä ett barn till...vi menar att vi inte har råd att bli gravida...det kostar 15,000 för undersökningarna och ivf`n sen kostar medecinerna 4000:- det fick jag betala innan oxå.

ja men det får vi se om det händer..tvivlar på det


igår

när jag hämtade natha igår så kom jimmy dit..vi åkte in om affären och köpte lite gottis.
nathalie fick en palle-kuling choklad kaka...jag och jimmy fick en maräng tårta med mjölkchoklad har ni smakat den? jätte god.

senare på kvällen gjorde vi pasta med skinksås och spelade kort..sen gick vi ut på en promenad och när vi gick förbi fotbollsplanen så hittade vi två fotbollar och spelade lite


så trist

jag har absolut inget att göra, inte ett skit.
städa...ne orkar inte just nu..kanske sen.
laga mat...ehh som om man inte behöver göra det sen.
se på film...gör jag redan.

tvätta...ne.

idag ska natha vara på dagis till 15,00

min blåbärsprinsessa

20090922

idag har jag noll att göra...jag städade igår så det kan jag inte göra..eller jo jag kan plocka undan lite vilket jag ska göra snart.
jag har hyrt en film på boxen idag..som jag ser nu....för andra gången.
tiden går ju fort även fast jag inte har nåt att göra..två timmar tills jag ska hämta nathalie.
jimmy ringde innan och hade inget att göra på jobbet så skulle ev hämta en skopa stenmjöl och sen komma hem å fixa lite.

jag har igentligen inget att skriva om men kan ju nämna hur det går för nathalie.
igår flyttade jag in hennes säng till oss och nattade henne i vår säng och flyttade över henne så sov hon 2,5 timme sen vaknade hon...efter att hon somnat om i vår säng så flyttade jag över henne igen så sov hon i 2 timmar igen.

humm när vi kom till dagiset idag så var nathalie väldigt mammig så hon lekte lite och sen gick hon till mej och höll koll hela tiden..men när mollie kom idag och skrek och grät mer än nathalie så slutade natha gnälla...
men när jag gick så började hon igen...


nä fy för nu började det regna..tur att vagnen har regnskydd på sej men bull e att ja måste gå ner i regnet..hur kul e det på en skala..
ne nu ska jag väll ta och njuta av min stund i lugn å ro.

hörs sen.


blogg

vill designa min blogg men får det inte att funka..HJÄLP

inskolning sista veckan

jag har nyligen lämnat nathalie..det gick bra en klart så förstod hon vad hejdå betyder..
som tur var så var idag och elin å malin där å lekte med henne.
hon har fått många kompisar där..mollie som är lika gammal bara två månader äldre..sen e det tilda som är 6 månader äldre har jag för mej..elin ida och malin är 4 och 5 år så de är sista året på dagis men hur goa som hälst med nathalie.

idag ska jag hämta henne klockan 14,00 och jag ska städa idag hade jag tänkt.
har nyss ätit frukost och ser på film.

för övrigt idag ska vi inte göra så mycket, det är föräldrarmöte på dagiset idag men vet inte om jag orkar gå, jimmy kanske vill gå.

nä nu ska jag faktiskt ta och göra lite nytta här hemma.
skriver nog lite senare

ha en bra dag


vår helg

ja den började jätte bra..förrutom natten nathalie gnälde flera gånger..vi har försökt denna helgen från fredagen att natta henne i sin säng men utan större framsteg..vi har gjort ett stort misstag i att låta henne sova i vår säng.
i fredags nattade jag henne i vår säng och bar över henne till sin säng..en timme senare vaknade hon och vägrade somna om..lördagen planerade vi at lägga henne i sin säng och hon skrek å skrek i evigheter till slut somnade hon och sov en timme..vaknade och vi gick in..hon slumrade till men det räckte man rörde näsan så satte hon sej upp..klockan 3 på natten gav jag upp.
natten till söndagen nattade jag henne hos oss och bar över henne..hon sov 2,5 timme denna gången.
det var ju inte utan att man tänkte "vafan" när man hörde henne gnälla.

i lördags skulle jimmy hjälpa anders lägga golv så jimmy frågade om jag skulle åka upp till mina föräldrar..jag trodde mamma hade jobbat natt men ringde iaf och kollade..hon skulle åka till emma men jag kunde komma iaf..så efter att jag lämnat jimmy så satte jag på dvdn och körde..nathalie somnade så fort vi kom ut på motorvägen...ett tips e att köpa en bärbar dvd till kidzen..nathalie älskar att se på film under bilfärden..hon är inte så mycket för att se film hemma men i bilen funkar det hehe.

väl hemma i glumslöv så var natha dö blyg men lekte lite iaf..sen åkte vi till emma i hbg..hon viste inte att jag och natha skulle följa med så hon blev överraskad. efter ett litet tag så åkte vi ner till stan och fikade lite sen körde vi hem till glumslöv igen å åt pizza..vid 18 tiden åkte jag och natha hem och hon somnade innan vi ens lämnat glumslöv.

idag söndag så var vi och storhandlade..dyrt som vanligt men det behövdes..annars har vi inte gjort så mycket mer...fasar för hur natten kommer bli..troligen eller jag kan ju garantera att hon kommer hamna hos oss igen..tyvärr.

natha e ox väldigt lös i magen när vi var på väg hem till glumslöv från hbg så bajsade natha...den luktade hehe.
väl hemma å jag skulle byta så hade hon bajsat ner hela sej..upp på ryggen och ner på benen och på strumporna..ut på bodien. bara att torka å se glad ut..hemma igen bajsade hon igen men denna gången var det mer att hon fes ut lite löst...i morse la hon en bomb till och två till sens dess.
ska ge henne lite blåbär å se om det hjälper lite.

ha en trevlig kväll.

ensam

ja nathalie e på dagis och ag lämnade henne där halv 10 idag..gick hem och städade sen såg jag film..fixade frissan..åt..sen nu e jag uttråkad..nathalies fröken britt-marie skulle ringa om det gick allt för jävligt eller om hon somnat..idag skulle nathalie nattas i sin vagn där..ingen ringde och klockan blev 12..å först då ringer dom..å säjer att nathalie varit jätte duktig..lekt å gnällt lite å sovit en halvtimme hittills..hon hade inte ätit mycket men det var ju inget konstigt...appropå det så var vi och lämnade urinprov och rog blodprov idag klockan 8 på vc..inget gnäll när nålen stack i poo..så duktig hon är.

idag åt natha gröt för första gången på länge och nu när jag varit själv så har jag även beställt namnnappar till poo..de hon hade innan var för små nu..sen beställde jag ett par byxor och en bodie från gurra jr..jätte fina å roliga tryck har dom så beställde ett par byxor där det står "shit happens" i gumpen hon har ju redan ett par byxor dr det står "smell you later.." och en bodie där det står "varning kan orsaka trötthet" sen har hon ett par byxormed nathalie i rumpan å nu beställde jag en bodie med nathalie på magen.
de är stora i storleken men mysiga...gå in på gurrajr.se..rekomenderas.

klockan 13,15 ska jag hämta nathalie idag..kommer nog gå dit redan 13 ist..bättre tidig.
när jag hämtat henne så vet jag inte vad vi ska göra faktiskt.


och jävla skit men tradera..sålde ett par byxor i lördags men har inte fått betalt än..idiot..har mailat för någon dag sedan men har inte fått svar eller pengar..malade nyss å skrev att han får minus om jag inte har pengarna eller ett mail innan måndag.
jag lär väll få minus bara för saken skull...sånna e idioter som ger minus bara för dom själva fått minus...har jag rätt eller har jag rätt?

ne nu har jag dö tråkigt..30 minuter kvar å jag klättrar på väggarna..vad ska jag göra?
saknar min ängel

shopoholik...(eller hur det stavas)

ja jag är en shopoholik...såg filmen en shopoholoks bekännelser i veckan och jag kunde identifiera mej lite med henne..fast ist för att gå i affärer dagarna i ända så sitter jag på internet.
jag är som hon i filmen..jag kan köpa tex en tröja för att ha en dag även fast jag redan har en massa tröjor..tex om jag ska på bio så kan jag köpa kläder för at ha just då även fast jag har kläder som jag igentligen kan ha.

sen gjorde jag detta testet..kopiera det och gör det du med.

ÄR DU KÖP BEROENDE:

du är med några vänner i en affär
vad gör du?

1: letar upp nåt som du kan köpa. (x)

2: hittar en massa saker direkt men köper inget ()

3: lämnar affären fattig ()

du har 500:- kvar på dit konto och du behöver köpa mat
vad går pengarna till?

1:mat så klart ()

2:båda delarna (x)

3:jag svälter jag måste bara ha den fina tröjan jag hittade.()

du ska ut på fest vad gör du?

1:lånar av en vän.()

2:står i timmar och letar efter de perfekta kläderna som du redan har(x)

3:köper en ny garderob()

en vanlig dag hemma gör du?

1: inget tar på mej myskläder och njuter av dagen.()

2:klär mej fint sminkar mej utifall att någon vill hitta på något.(x)

3:vadå hemma, jag åker ut så fort affärerna öppnar.()


har du svarat ärligt?
isf om du svarat nummer 3 på fläst så har du ett köpberoende.
nummer 2 är en varning att trappa ner med köpandet
och nummer 1 grattis du kan hålla i pengarna.






barnfri

igår lämnade jag natha på dagiset i en timme.
hon hade gråtit större delen men det hade även mollie som oxå inskolas och lämnades en halvtimme efter natha.
idag var jag på dagiset mellan halv 9 å halv 10 jag lämnade henne sammtidigt som mollies mamma gjorde å båda gnällde..men vad ska man göra..de var bara att gå..konstigt nog så känns det inte så svårt att lämna henne.
vad gör jag nu då? jo jag sitter å lerat efter en film att hyra å se medans jag ska äta frukost..å har telefonerna i beredskap utifall att det inte funkar på dagiset så ringer dom.
det blev he`s the girl..bra film..rekomenderas.

theodor

ett meddelande till theo från nathalie.

hon sover just nu men hon bad mej skriva iaf.

hon bad mej meddela att du ska krya på dej och att hon saknar dej och att en helg när du är frisk och vi är lediga från dagis så skulle ni kunna leka.



sen skickar hon en del slängpussar..kom dom fram?

saxhot...

haha låter hemskt.
men igår när vi packade upp allt från ullared så var med andra ord alla sammlade i ett rum..jimmy satt hukad för att rensa ut gammla strumpor så kom nathalie fram till han så fragade han mej.."vad gör hon"
när jag kollade så såg jag att hon fått tag i en sax och petade på jimmys rygg..vi gjorde inget annat än att skratta efter det haha såg så kul ut..dels de å sen hade hon fått kaka innan så vi sa att hon "hotade" honom för att få en ny kaka hahaha.

mitt lilla kakmonster.

 

ullared ja..det var jätte kul att komma dit...jimmy sa som vanlgt att han inte skulle ha nåt..å sen sa han att vi skulle gå direkt till nathas kläder och sen för pengarna som var över så skulle vi handla till oss..ja säkert.

jimmy köpte två jeans en tröja en t-tröja kalsonger..strumpor,kofta,mysbyxor. haha det var inget det va hehe.

jag handlade en hel del till mej med..sen fick vi med oss 1500 som vi skulle handla kläder till elvira för..så hittade en hel del till henne.

det hela slutade på 9500:-


höst


ja nu börjar hösten..eller jag tyckte den började redan i måndags..
det blev kallare och mörkare och bladen börjar bli gula.

idag när vi gick till dagiset var det dö kallt..6 grader ute, för två veckor edan var det varmt ute ju.
jag längtar faktiskt till vintern..då julbelysningen kommer upp men sen e det ju en massa negativt med det oxå..hög jävla elräkning..en massa kläder att ta på sej och natha...blask och kalla mornar.

sen kommer ju julen..så härlig men dyr..så man får väll passa på att njuta nu medans det ändå är något varmt

just nu så sover nathalie efter en rolig dag på dagis och jg ser film
och ska se hur mycket pengar jag har..ska ut å köpa nåt gott efter att nathalie vaknat.

ha en härlig dag och trevlig helg


fradag=trött

denna veckan har varit jobbig enligt mej..att inskola tar mer på krafterna än jag trott..ändå så sitter jag bara där i 3 timmar.
nathalie vaknar allt mellan 6-7 på morgonen..vilket är mycket tidigare än förra veckan.
när vi är där brukar hon vara gnällig och mammig om hon vaknat för tidigt eller om jag inte sitter i samma rum.
vi är ju bara där 3 timmar men när vi kommer där ifrån så somnar natha nästan direkt och det ör ärligt jag med...för det mästa.

vi fick provsvaren i tisdags och hon har troligen urinvägsinfektion så nu får hon knapra piller en vecka framåt sen ska det tas nya prover.
igår på dagis åt hon faktist lite mat och jag blev så glad även fast det bara var en två tuggor.

sen e det ju fredag...äntligen, idag när vi kommer hem ska väskan packas till nathalie för i morgon ska hon ju till faster linda och leka med kusinen elvira medans jag och jimmy flyr upp till ullared..det var verkligen på tiden att vi får komma dit..och tro det eller ej..det var INTE min ide..efter första dagen på dagis så upptäckte vi att vi var helt oförberädda så jimmy tyckte vi skulle åka upp och köpa allt som behövdes till henne där...och jag höll naturligtvis med haha.

ne nu kom nathalie och fann mej vid datorn..tar väll nån sekund till innan hon börjar gnälla.

krya på er theo och jonas..och till dej monica..jag är oxå vaken vid den tiden då du skrev ditt inlägg..kan inte sova men älskar det...för mycket pepsi antar jag haha

dagis dag 1 och 2

jag glömde skriva igår så idag blir det en kombo av idag och igår.

allt gick jätte bra..när vi kom så tog vi av natha sin kofta å satte ner henne..sen knallade hon iväg å sen såg man knappt röken av henne förän hon blev trött.
det var däremot pinsamt att vi kom helt oförberädda vi hade inga skor bara inneskor och ingen jacka bara kofta med till henne så när vi skulle ut så fick hon gå i inneskorna.
sen var det lite pinsamt när det var fruktstund att natha inte åt frukt och när dom frågade om hon drack ur gals eller pipmugg så sa vi inget av de..så när vi kom hem så började vi träna med pipmuggen...får vara slut på flaska nu. nathalie fick en liten kompis..som oxå är på inskolning..hon är två månader äldre och började inskolningen en vecka tidigare men dom kom bra överrens och tog varandras saker å busade.

dag två:

vi fick samma tid..9-11 och vi var tidiga som vanligt..alla hade inte ätit upp frukosten än när vi kom.
nathalie satte igång att leka direkt och efter fruktstunden..som hon vägrade äta..så gick vi ut..denna gången hade vi iaf lite slttåligare kläder och skor med..
hon lekte jätte bra idag med och hade kul fram tills hon blev trött å började gnälla.

i morgon ska jag vara där själv med natha från 9-12 och i morgon ska vi äta middag där..eller jag för hon äter ju inte..sen ska jag lämna henne en kort stund med.
ska bli kul att se vad som händer.

nathalie på väg till dagis (första dagen)

från en sak till en annan...idag klockan 18,30 ska vi vara i lund och få svar på proverna som vi tog på natha för nån vecka sedan..lite nervöst är det.

och igår när vi kom hem så hade jag fått brev med beslutet om att jag kommit in på utbildningen jag sökt på..så tack äntligen händer nåt..jag slipper söka jobb hehe och jag ska börja plugga..ska dit antingen idag eller i morgon för att få information när jag kan börja.

mitt dröm bröllop

mitt dröm bröllop:

jag skriver ner det så jag kan veta hur jag vill ha det när min dag kommer.

jag vill ha ett klassiskt bröllop..alltså att brudgummen inte får se bruden före bröllopet.

jag vill ha min möhippa så nära den stora dagen som möjligt..jag vill göra nåt riktigt galet men ändå inte nåt som att hoppa fallskärm eller bungyjump.

dagen innan bröllopet vill jag åka till den lyckliga..(jag vet redan vem som ska va det..om hon nu vill det då) brudtärnan...och sova där..sen på den stora dagen görs allt iordning..men jag vill inte göra det själv utan just på den dagen ska allt göras åt mej och jimmy.

jag vill inte gifta mej i en kyrka..det har jag tänkt på länge och eftersom jag inte för 5 öre är trogen och inte jimmy heller så tycker jag inte det är något jag vill göra.nej. jag vill gifta mej utomhus..jag har oxå tänkt länge på vart, sofiero är ett ställe jag vill gifta mej på, tyvärr blir det långt att köra mej där vill jag iaf gifa mej.där kan man både ha själva bröllopet och festen efter.

själva middagen ska serveras av anställda men tårtan och maten kommer vi båda få bestämma över.

vilken klänning och frisyr är väldigt viktigt naturligt vis.
och ja jag har hittat min klänning.


här är klänningen jag kommer bära på mitt bröllop..jag föll för den.
jag vill inte bara ha en vit vanlig klänning utan vill ha lite färg i.

jag har inte hittat den perfekta frisyren än men nåt i stil med denna vill jag ha den.

sen är det ju färg temat..eftersom klänningen har rött i sej så lär temat bli det oxå..men jag vill inte bara ha rött utan även lila..så min bukett kommer ha röda och lila blommor..har inte bestämt än vilken sårts blomma och hur min bukett ska se ut.

eftersom jag vill ha två färger i mitt bröllop så är det upp till jimmy att välja vilken färg på slipsen han vill ha..tex hade jag bara velt ha röd så hade han inte haft mycket till val.
först ville jag ha färgen rosa men att hitta en klänning med lite rosa i är svårt + att det kanske är lite tjejigt.

nathalies roll i bröllopet kommer bli blomsterflicka..hon ska få gå in först med en korg med rosenblad..i färgen röd..hennes klänning kommer vara lila.
hon får kasta klommer längst gången och sen sätta sej längst fram.

eftersom vi inte befinner oss i en kyrka utan utomhur så kan ki vädret bli dåligt (troligen)
det harjag naturligtvis vänkt på och då har jag valt att ha vigseln i ett tält..haha inget kamping tält utan ett stort partytält. som dekoreras med blommor och ljus.
själva middagen hålls oavsätt väder innomhus.

datumet då..ja det är bestämt så skriv upp det. jag har nämt det till jimmy så han vet om det..sen om det blir av är upp till han.
vi blev ett par och träffades den 4 augusti..förlovade oss den 4 augusti och gifter oss den 4 augusti..2012..eftersom det måste vara en lördag så blir det först då..vilket passar utmärkt med nathalies ålder.

själva frieriet då? det kan jag inte bestämma så mycket över men hälst vill jag naturligtvis att det ska vara romatiskt..inte bara"ska vi gifa oss" utan bara jag och jimmy..ute någonstans..på middag kanske och han ska redan ha köpt ring..utan min vetskap.
ett filmfrieri då nästan.


ja så vill jag att min dag ska vara..återstår att se om det bli så.


trött och nervös

ja jag måste medge att jag faktiskt är lite nervös över att nathalie ska börja på dagis i morgon.
nu börjar ju tiden då jag ska lämna bort henne för första gången och till totala främlingar.
nä inte i morgon..då e ju jag och jimmy med men tiden har ju ändå kommit till hit..då hon börjar på dagis.
ja kan ju inte låta bli att bli lite deppig över att tiden gått så fort..och att jag faktiskt inte har någon stans att gå när hon väl börjar på dagis..jag kommer sitta själv hemma..söka jobb och hoppas för allt vad jag är värd att jag får ett jobb snart..jag måste ha jobb..och ju fortare jag fått jobb destu fortare kan vi flytta.
synd om nathalie att börja på dagis å få vänner å sen flyttar vi..men jag anser att ju yngre hon är destu lättare kommer hon få att hitta nya vänner och glömma dom hon fått här..med tiden iaf.

och nu de senaste dagarna har jag varit helt trött helt orkes lös..till och med att städa har blivit jobbigt och segt.
kanske beror på att mitt sov schema har ändrats en aning...jag kan ju inte somna om kvällarna så ja somnar ca 00,30 och vaknar 06,30..runt 8-8,30 så går vi och lägger oss igen en timme och sen sover nathalie vid 11,30-12 igen 1 till 1;5 timme..de senaste två dagarna har jag sovit middag med henne...eller ja..igår lördags så var det för att nathalie skulle sova och elvira var trött och jag råkade somna.
ja vaknade av att anders väckte mej för elvira skulle hem..

igår kom han och elvira för jimmy å anders skulle lägga stenen på baksidan...tyvärr så ösregnade det ju större delen av dagen men jimmy var ute ändå..ja å anders då.
han håller på än..fast nu har han bara lite kvar..just nu sover natha å katterna busar..jimmy e där ute å gör klart och jag väntar på att natha ska vakna så vi kan städa..orkar inte men måste göra det.

natten till igår

som  ni alla vet så kan jag inte somna om kvällarna
när vi går upp och lägger oss så somnar först jimmy sen nathalie och sist ligger jag kvar och tittar på tv.

jag hatar att gå å lägga mej å veta att det är stökigt där nere, vilket det var denna kvällen..
när det var reklam på tv`n så gick jag ner..klockan var då 23,00
och började städa...inte dammsuga utan bara städa undan allt som inte låg där det skulle...när jag var klar med detta gick jag upp igen..men gick ner å duschade då jag kände mej skitig..klockan var då ca 24
somnade gjorde jag rund 01,30 den kvällen.

det är ofta jag gör så..inte duschar så sent men städar..nathalie har ju vanan att dra fram allt under tiden medans jag städar eller strax efter..det gör nog alla barn.
så när hon väl sover så städar jag..så vakar jag upp till att där bara står ett glas med två brödknivar och en sked i..som jimmy haft när han åt frukost...konstig kille som inte kan böja sej å stoppa i sin disk i siskmaskinen..utan ställer det ovanför..haha.

 

idag blir det baka..sen ska vi ner till affären å hämta paket..ja vann ju p.o.p jacka å fleece + en mössa...för bara 560.- bara fleecen kostar ju 695.- ny..å dessa var nästan helt nya..så vilket kap.

 


RSS 2.0