kvällsdagbok

jag har alltid haft det väldigt svårt att somna om nätterna.
jag kan vara hur trött som helst när jag sitter i soffan eller gör något annat här nere, men så fort jag lägger mej i sängen så blir jag pigg igen, jag är som en docka fast isf för att sluta ögonen när jag lägger mej ner så åker mina ögonlock upp hehe.

jag läste någonstans att man kan skriva en kvällsdagbok, skriva ner alla sina tankar och funderingar, händelser och förväntningar. på så sätt ska man ha lättare att slappna av och inte ha lika mycket att tänka på när man väl lägger sej ner.

jag provade detta igår.. jag skrev och skrev och det slutade med nästan 2 a4 sidor.
när jag väl la mej ner somnade jag på direkten..det var så otroligt härligt.
jag vaknade utvilad vilket jag inte brukar göra. detta är något jag kommer fortsätta med.

så har ni svårt att sova så prova det, de fungerade för mej iaf.

tråkigt

jaha nä min dag har varit rent av skit.
jag har haft enormt tråkigt...inget på tv, tråts unge och ja ingen ork.
vad som nu än händer i morgon hoppas jag blir bättre än idag..:(

jag vill berätta sååååå mycket men jag vill behålla det via vissa människor och jag vet att vissa som läser inte bör läsa det jag vill skriva. men känns som att jag måste få det ur mej på något sätt.
som tur är så har jag världens bästa vän som alltid lyssnar, även om jag är på världens sämska humör när jag ringer på dörren så skiner jag upp innombords när dörren öppnas. love you gumman

:(

dagen började minst sagt inte bra om jag säger så.
vi sov till 9 och det var härligt må jag säga.
men väl uppe ur sängen blev allt trist.
vi hade planerat att bada ett bröd till frukost, det blev inte direkt som planerat, det gick att äta men det var inte som tänkt:(
idag var det planerat att vi skulle åka ut och handla, jag tänker fortfarande åka ut men ser inte fram emot det lika mycket som sist.

hur man än försöker så är det alltid något som fäller en...kanske ska man ligga kvar på marken..då kan väl inget annat tråkigt hända??
eller ska man kasta in handduken och gå vidare?
eller kämpa?
tror jag ligger här ett tag och funderar.

nä men ska väl få på nathalie kläder nu så sticker vi ut och handlar..sen får vi se vad som händer.
kanske kanske vänder allt?? vem vet

sorry

det var ett tag sedan jag skrev här, har haft enormt mycket att skriva om...både glada, ledsna och tråkiga nyheter. men jag tror jag hoppar över de tråkiga..det räcker att nathalie känner till dom..tack för att du lyssnade idag gumman, det var så otroligt skönt att komma hem till dej och bara slappna av ett tag.

jaha, jag har påbörjat min nya praktik nu..eller jag gjorde det i måndags, jag är på city gross i staffanstorp och jag trivs jätte bra, det är enormt kul där, marcus bad mej söka där och jag kom snabbt på varför hehe, han hade spanat in en tjej där och ville nog använda mej som kontakt hehe, vilket han fick oxå haha.
ja vad mer roligt har hänt..inget direkt vad jag kan tänka på just nu.
dock lite tråkigt...på måndag ska jimmy jobba en vecka..nathalie börjar tidigt på dagis men problemet vi har är vad vi ska göra med pepsi..det vet jag faktiskt inte..först var det tänkt att han skulle åka med jimmy i lastbilen men jimmy säger att vi inte får upp han i lastbilen..så va fan gör vi?

nu går jag på det sorgsna..i måndags såg jag på det okända och ni kan inte ana hur mycket jag grät..inte över programmet utan över mormor...det är ändå över ett år sedan hon gick ifrån mej, men jag gråter ofta över henne fortfarande, jag är ju lik henne i det att jag är väldigt känslig..iofs så r det hormonerna som spökar där...jag fick ju klart för mej när vi genomgick massa undersökningar för 3,5 år sedan att jag har massa hormoner som rusar runt i kroppen som i vanliga fall ska vara väldigt låga om man inte är gravid..dessa är väldiggt höga hos mej så kanske därför jag är så känslig eller så e det för att jag brås på mormor.
iaf..jag satt i soffan och tårarna bara öste ner, pepsi hoppade upp i soffan och kramade om mej..nästan som att han såg att jag var ledsen. jag tänkte på allt som jag saknade med mormor..alla olika ord hon hade för sej och olika händelser i mitt liv där hon var med..det finns så otroligt många..så det var en kväll i tårar.

idag åkte jag hem tidigt pga vissa händelser, jag åkte direkt till nathalie och vi snackade massa skit och hade det väldigt trevligt.
när jag kom hem så ville nathalie se film så jag satte på skönheten och odjuret, det är min favorit disney film...den e så vacker. nathalie sitter lika förtrollad som jag och när filmen var slut sa hon "igen, se igen"
så det var bara att trycka på ply igen.
jimmy är och tränar och ikväll tänker jag och nathalie köra en sån myspys kväll som igår..igår gick vi upp och kröp ner i vår säng och såg på sveriges värsta bilförare sen somnade hon på min mage...så otroligt mysigt.

jag önskar er alla en trevlig helg..det ska jag ha, i morgon ska vi bara bröd till frukost och sen åka ut och handla, jag har en låååång lista hehe.
på söndag ska jimmy trän igen så jag och nathalie får hitta på något ihop...det blir ett mysterium hehe.

min dröm i natt

haha ja var ska jag börja.
det var en rolig dröm som jag faktiskt skulle tycka var rolig om den var sann.
e drömmen var huvudpersonerna jag och nathalie...(inte min nathalie då) vi var båda gravida..jag skulle ha om 4 veckor och nathalie skulle ha nu i dagarna.
vi var på entre av någon anledning..min nathalie, elton och molly spang och lekte vild lekar..helt plötsligt fick nathalie värkar så vi åkte in, fast då var inte barnen med.
helt plötsligt så fick jag oxå värkar, fast de kändes inte alls, jag mins att jag sa till nathalie att hon garanterat kommer få först, jag hann inte ringa jimmy som var på möte, jag och nathalie fick dela på ett stort rum med skynke iför, athalie fick en dotter nästan direkt och jag fick strax efter, jag såg att bebisen föddes i säte så jag såg könet innan jag såg huvudet, det var en pojke...så fort han kom upp på min mage sa jag hej oliwer.

efter förlossningen gick jag och nathalie i en lång korridor brevidvarandra med våra plastbaljor.
sen ställde jag min plastbalja med oliwer i utanför ett rum och gick in..där var ett långt bord med massa människor runt varav ev var jimmy och en var markus, jag sa till jimmy, märker du inte nåt nytt..det gjorde han naturligtvis inte...så visade jag min mage och då fattade han...så skällde jag lite och sa att jag försökt ringa han flera gånger, sen hämtade jag in baljan...det här är oliwer din son sa jag.


haha vilka drömmar man kan ha:)

jäkla bussar

åhh. på måndag börjar min och alexandras praktik..så sitter och kollar bussarna nu så jag är lite förberädd.
men jippi..liksom alla andra gånger så lär jag få åka sjukt tidigt för att komma fram..klockan 06,49 går min buss..så får jag åka in till malmö och byta där till en stadsbuss ut till praktikplatsen..så jag e framma 07,54..och det e ju jätte kul när man börjar 08,00...då hinner man inte ens klä om och tänk om bussen e sen...och vilket intryck gör man på chefen om man kommer sent första dagen eller ber om att få börja 08,15..åhh stör mej som fan på detta...å sen hem då...jag slutar 17,00 är hemma 19,00 KUL!!!

igår

igår morgon föddes lilla alma..världens goding..
på natten runt 01,45 så ringde markus och sa att de var tvugna att åka in så jag körde bort till dom för att passa två sovande änglar.
halv 4 kom nathalies mamma och jag åkte hem...inte för att jag kunde somna för låg bara och tänkte på nathalie och markus..sen fick jag ett mms och ett till med bilder på lilla alma..smälte som smör direkt och kunde somna.
jag sov till 11,45 . vid halv 2 åkte jimmy och nathalie till staffanstorp och jag var hemma och bara mös.
sen bestämdes det att jag skulle åka bort till nathalie och hälsa på.
sagt och gjort..jag kom dit och fick hålla lilla alma...inte ens 12 timmar gammal.
vi satt och snackade lite, alla i rummat var dö trötta så beställde vi pizza och efter det åkte jag hem..strax efter kom jimmy och nathalie hem.

idag

ja här lär inte hända något som är av värde idag att skriva om.
jag har planerat en innomhus helg..jag kommer inte gå utanför dörren på hela helgen..tittar man ut så verkar det som att jag valt helt rätt helg att inte göra något alls på.
nathalie dansar med dockan till moraträsk och jag har blivit inlåst i hennes rum, jag får inte gå härifrån...men gör inget, det är helt underhållande att se henne svänga på rumpan.

idag fick jag sovmorgon..jag gick upp 9,30 när nathalie kom och visade att hon hade påbörjat tömningen av diskmaskinen. jimmy sov till 10,30 tror jag det var.
tiden går jätte fort idag och nu e det dags för mej att göra lite middag..känns som att vi nyss åt frukost.

jag håller alla tummar och tår fastlimmade i näven att det blir en liten bebis i natt..
alltså inte för mej haha nä nathalie och markus...att deras lilla alma vill dyka fram i natt..hon är ju enormt efterlängtad..och jag vill sniffa bebis nu:)

igår dumpade jimmy mej och nathalie hos nathalie, där vi drack kaffe, min nathalie var blyg i början men efter en stund sammlade hon på sej alla vagnar hon kunde hitta och vägrade dela med sej till agnes..
sen tog vi en promenad till ica och mötte jimmy där och inhandlade till middagen.
men inget vatten gick:/ damn hehe

Nathalie 2008-08-11

Nathalie 08-08-11 

När fick du reda påatt du var gravid? 22 november 2007
Blev det en chock? nej vi båda viste eftersom vi såg när de förde in ägget.
Hur gammal var du? 21 när jag blev gravid 22 när Nathalie föddes
Hade du mycket halsbränna? nej
Var det någon favoriträtt som ändrades? jag älskade janssonsfrestelse och sura gröna äpplen, fast det gör jag nu med.
Hade du mycket foglossning? Nej
Hade du sammandragningar? ja en del
Ditt sf mått som störst? ingen aning
Har du fått bristningar? jag fick 4 små i slutet som knappt syns.
Trodde du att det var en pojke eller flicka?  jag trodde först det var en pojke men sen fick vi reda på att det var en tjej på ul.
Vad hoppades du på? friskt barn
Hade du mycket vätska i kroppen? ja
Hur mycket gick du upp i vikt? med överstimmuleringen 25kg.:(
Hur ser du på graviditeten idag?  underbar! jag älskar det.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? precis som den var.
Gick du över tiden? nä hon kom när hon var beräknad.
Födde du för tidigt? Nej.
När började din förlossning? på natten till söndagen den 10/8
Hur lång tid tog det? från första värken...25,5 timmar.
Hur mycket var du öppen när ni kom in?  4 cm
Vad tyckte du var jobbigast? inget, jag hade så roligt från första stund.
Var du rädd för något? att nathalie skulle avlida under förlossningen.
Grät du? Ja när nathalie kom upp på min mage.
Skrek du?  ett skrik vid första krystvärken, men de sa till mej att hålla tyst.
Tog du nått smärtstillande? ja..både lustgas och ryggbedövningen..som jag fick lite för mycket av.
Blev du sydd? 3 stygn
Dragen med sugklocka? ja
Hur många var inne i förlossningsrummet?  jag Jimmy, Linda och två eller tre barnmorskor
Hade du någon nära med dig? Ja , Jimmy och Linda
Hur stor var bebisen? 3100g och 49cm
Blev det en pojke eller flicka? Det blev en flicka.
Vad fick den heta? Nathalie Nova
Hur ser du på förlossningen idag? föda barn är de bästa som hänt mig , finns ingen bättre känsla!
Var allting värt det? självklart


never again

i måndags började min praktik..var ska jag börja någonstans att berätta.
först åker jag in så jg står utanför cafeet 07,55...där var bäcksvart inne i butiken.
de öppnade 08,00 men hon jag skulle jobb med kom först 08,10..hur seriöst är det igentligen.
sen bytte jag om och påbörjade jobba..efter en liten stund märkte jag att det fanns kameror...men inte på kunderna eller dörren utan bakom disken och en inne i köket/diskrummet..det tyckte jag var kostigt.
så jag frågade hon jag jobbade med och hon sa att chefen aldrig var där utan han satt på ett kontor och stirrade på en skärm och kollade vad vi gjorde hela tiden...han ringde till cafeet och sa att vattnet kokade i köket och att det saknades kanelbullar..fan vad obehagligt...jag kände mej riktigt iaktagen hela tiden.
sen anställer han inga killar heller..bra tjejer..och älst var jag...bra det var ju lite konstigt.
så idag jobbade jag med hon som anställde mej och hon sa innan att det tar ca en månad att lära sej kaffemaskinen...vilket jag kunde förstå först...men idag när det kom en kund så påbörjade jag att göra kaffet för jag viste hur man gjorde...så sa hon "nä jag gör det, du kan torka kylen" hur fan ska jag lära mej kaffemaskinen genom att torka kylen...hon visade inte mej ens..utn så fort det kom en kund så sa hon att jag kunde göra något helt annat..idiot.
sen skulle vi göra mackor...hon sa att jag skulle göra dom men det slutade med att hon gjorde det..och hur lär jag mej då att göra mackor genom att bara stå och titta på.

nä jag sa till henne att jag behövde sluta tidigare sen åkte jag till eductus för att prata med min handledare och berätta att jag inte mår bra av att jobba där..för ingen vill ju känna sej iaktagen nonstop och dessutom inte få lära sej det som jag är där för att lära mej.
jag frågde hon tjejen jag jobbde med i måndags hur det var med jobb efteråt..hon sa att man jobbde olika..ena veckan knske mn jobbade 4 timmr å andra längre eller inget..men sa hon att de inte ens hde ett fackligtavtal och man fick inte ens ob.

en tjej som gick på jobbcoatchingprogrammet sammtidigt som mej hade fått praktik där..och jobb efter..men sista praktikdagen så hade hon blivit sjuk..hon skulle börja jobba 11..kl 8 ringde hon och sa att hon fått influensa då hade hon jag jobbade med idag sagt att det var för sent att jobba och att hon var tvungen att komma in..då sa hon att hon inte kunde för hon inte mår bra..så sa hon jag jobbade med "kommer du inte så behöver du inte komma tillbaka" så hon sa "då kommer jag inte tillbaka"
vilka idioter..eller hur?

så never ever cafe nesta i lund

9/1

jag kan börja med att nämna att jag är helt slut.
igår var det helt omöjligt att somna..vi gick och la oss vid 22,45
jag såg klart filmen och sen läste jag i min orkide bok.
när jag kände hur trött jag blev så la jag mej ner...men kunde inte somna...jag somnade först 01,30.
nathalie vaknade halv 9 och gick upp med pepsi..jag låg kvar och somnade om en kort stund.
det var jätte skönt..sen kom nathalie och hämtade mej när hon ville ha frukost.

i går tog vi undan alla julsaker...ja utom gardinerna då..de får vara kvar tills jag köpt de nya.
så fort granen var ute så tyckte jag att det blev så stor yte men rent och fint blev det verkligen.
imorgon påbörjar jag min praktik och jag är både nervös och jätte glad...men har absolut ingen aning om hur jag ska ta mej upp på morgonen..jag ska ta bussen som går 07,05 vilket innebär att jag måste gå upp 05,45
så tidigt har jag inte gått upp sen länge...och nu när man ar lyxen att sova till 9 så e detta lite jobbigt.
tyvärr kan jag ju inte ta bilen för där finns ju inga gratis parkeringar inne i lund..jäkla skit.

idag blir det bara lite städ och en riktig innedag för med detta regnande så drar jag mej för att gå ut.
ska tvätta upp alla jimmys jobbkläder annars lär de ligga kvar i tvättkorgen tills dagen innan han börjar jobba igen hehe.

idag

ja dagen har inte bjudit på något skivvärt..jag har bara inget annat att göra.
vi åkte in till staffanstorp och handlade...nathalie fick inhandlat två nya filmer. rorri och chugginton. de två nya favoriterna.
på vägen hem körde vi in om donkan och nathlie fick sina älskade pommes som hon tjatar om när hon ser det stora M`et hehe.
när vi kom hem sprang hon upp med sina pommes och emmentalerhjärtan..satte sej vid sitt bord och såg på chugginton.

dagen har varit över lugn för övrigt..men det har varit skönt.
i morgon ska jimmy iväg så jag och jimmy ska städa ut julen och städa och tvätta
tyvärr har inte de nya gardinerna inhandlats än och jag vill inte sätta upp de gammla.
nä nu försvann lusten att skriva.

på måndag börjar jag praktisera och det ska bli otroligt kul:)
ha en trevlig kväll.

playdate

idag kom elton och matina hit så kidzen kunde leka..och gissa om de lekte.
elton hann inte ens ta av sej kläderna innan de var igång.
här kommer lite bilder från när de var som mest igång.


en aktivitet de båda älskade var att hopa i soffan.

elton gillade att jag fotde honom .

här är de rellativt lugna och leker i nathalies rum.

de fick en ide att det kunde vara kul att kasta ner bollar för trappan...och det var det för de kastade bollar, sprang och räddade bollarna som de sa och gjorde om det igen.

större delen av tiden tillbringade dom här i soffan där de hoppade och hoppade

hoppade och hoppade

hoppade och hoppade..

när elton skulle hem so ville nathalie ge honom en puss med det ville inte elton...det resulterade i att nathalie blev ledsen.

jag lyckades inte fånga en bild när de kramades tyvärr..så snabb var jag inte

det var en rolig date..med lady och luffsen middag och levande ljus..massa lek..nu har jag ont i huvudet kan jag meddela.

strömavbrott

igår satt jag och jimmy vid våra datorer, med tvn framför oss.
helt plötsling gick strömen.
jimmy trodde det bara var i vårt hus så han skulle gå och sätta på den igen..så sa jag att han skulle titta ut och där var becksvart.
hela genarp var svart.
så vi gfick runt och tände ljus ocg brasan..sen spelade vi yatzy och hade det super mysigt...nästan en timme senare kom ljuset tillbaka och då var det nästan dags att nanna.
så mysig den kvällen var, ingren tv, ingen dator...inget..bara två människor..spel, levande ljus och en varm brasa.

just nu sitter vi med jordgubbar och smält choklad..mumsigt.

vilken dag.

idag lämnade jag nathalie på dagis klockan 9.
hon var jätte glad att äntligen få gå till dagis.
vi mötte elton och hans mamma där och bestämde en ny date för de små nu i veckan.
efter att jag lämnat poo så åkte jag in till lund för att gå på mitt möte som jag gör varje måndag och även torsdagar nu mera:(
det mötet var enormt drygt och tog längre tid än vanligt..de minutrarna kändes.
efteråt så frågade coatchen om det var någon tjej som vr intresserad av en praktikplats som leder till arbete på ett cafe i lund..jag var snabb att räcka upp min hand..och det beslutades att jag skulle dit och prata med dom...lättare sagt än gjort det..beskrivningen jag fick var usel så hittade inte. och att hitta en parkering i lund är = omöjligt.
jag hatar att köra i lund..massa enkelriktat och massa folk som korsar vägar hela tiden.
så sjukt.
tillslut parkerade jag vid mortenstorget.
och gick mot det jag trodde var platsen där cafet skulle ligga.märkte snart att det finns otroligt många cafen i lund.
till slut hittade jag rätt och gick in.
då hör jag "jag visste inte att du var kvar på eduktus" det var en tjej som jag träffat via eduktus som oxå får praktik där och jobb direkt efter.
chefen var jätte trevlig och vi skrev papper direkt. sen åkte jag till staffanstorp och arbestförmedlingen för att få praktikplatsen godkänd.
efter att det var klart åkte jag hem och var hemma 13,30 så det var bara att hämta jimmy och pepsi och gå ner till dagis för att hämta nathalie.. när vi kom skulle barnen in så det var lägligt att hämta nathalie då. när hon var klar så gav hon elton en puss på munnen..och en till..så sött det var.sen hem och fika lite. det blev en snabb fika för kl 15,00 skulle nathalie till tandläkaren..vilket gick bra vi skulle avvakta för att se om det blev några förändringar på tanden.

i morgon ska vi dumpa nathalie på dagis sen ska jag och jimmy in till malmö och utföra måååånga ärenden..vi ska till bauhaus, onoff, elgiganten, ikea och sen hem igen.

dagen så långt

jag tycker jag ar varit duktig idag faktiskt.
har åstakommit en hel del bra saker idag.
först så gick jag och nathalie ner för att inhandla det vi behövde för att baka och lite annat smått och gott.
vi tog det väldigt lugnt hem för halt som tusan var det ute...ack o lov så ska jag inte ut och köra...eller jo i morgon e jag så illa tvungen.
när vi kom hem så åt vi lite middag och sen satte vi igång att städa..nathalie e en hejare på att städa..får väll dra nytta av det nu för sen lär det ju inte ske frivilligt.
vid tre så bakade vi och även det är en favvo syssla som nathalie och jag delar.
hon gillade att röra och efteråt slicka på skreden hehe.

nu e vi klara med allt och maten står och puttrar..idag blir det gräddstuvad pyttipanna..äh det är så enormt gott och jag orkar inte stå och göra nåt annat nu när det bara e två som ska äta...eller 1,5 rätare sagt.
kan ju meddela att kskorna blev dö goda och lär inte överleva natten hehe.nathalie trillade nyss och slog tanden rakt i klinkersgolvet..så en bit av tanden for av..stackars älskade nathalie.
måste ringa tandläkaren i morgon..hon blöder tack o lov inte och slutade gråta så fort hon fick nappen..stackars lilla älskling.

2/1-2011

idag sker inte så mycket faktiskt.
jag har iaf beslutat mej för att inte göra inget som igår.
den dagen var för dryg...tiden gick så sakta så det finns inte ord att beskriva hur less jag var på den dagen.
idag har jag beslutat att städa och baka. först ska jag slänga på nathalie kläder och mej själv sen ska vi gå ner till affären och handla lite så vi kan baka efter det bär det av hemåt igen..fast utan brådska för lite frisk luft behöver både jag och nathalie.
hon klättrar lika mycket på väggarna här hemma som jag.
som tur e så börjar hon på dagis i morgon igen och ska vara där mån och tis nu hädanefter...det blir skönt för henne att leka av sej.
sen försöker jag boka in en ny paydate med elton för både hon och elton tjatar om varandra tydligen.
nathalie tjatar om eltons puss och elton ropar på nathalie så fort hans mamma får ett sms.

städning lär det oxå bli idag för det behövs kan jag meddela..novani har levs loppan i badrummet där uppe och dragit in sand ända in i sovrummet..sen här nere behövs det oxå städas.
om inget annat så aktiveras man lite iaf.
sen får jag se om jag orkar lägga i en tvätt oxå.

så rolig ser min dag ut..hehe.
det som nathalie och hennes familj ska göra idag...tura till danmark vill jag med göra...gu vad det var länge sedan..får tjata på jimmy att tura en dag..nathalie hade älskat att åa båt, hon hade nog tryckt näsan mot rutan hela vägen hehe.
det fr bli nästa familjeutflykt.

1/1 2011

så många ettor lär jag inte få uppleva förän den 11/11-2011 hehe.

denna dagen har varit bland de tråkigaste jag varit med om.
sovmorgenon var ju trevlig och det hade jag inte sagt nej till i morgon heller men så blir det ju garaterat inte.
jimmy stack iväg klockan 12 och kom inte hem förän 21 så hela dagen har varit världens slö dag för mej och nathalie.
vi har inte gjort ett skit..vilket i slutet var enormt trist..jag ville bara sova och nathalie ville helatiden ha mej runt henne..allt hon gjorde så skulle jag vara med..vilket tog på mitt tålamod för jag hade ingen ork till det.
kände mej som världens sämsta mamma just då.
så i morgon får det bli andra bullar...antingen får hon och jag gå ut och hitta på nåt eller så får vi ta och städa och hitta på nåt kul inne. får se hur vädret är.

när jimmy kom hem så hade nathalie somnat och vi såg på hiphip..lika rolig som vanligt.
sen blev det patrik 1,5 som jimmy somnade till. så jag väckte han och begav oss upp till sängen ist där jag såg resten av filmen...nu ser jag på pansionärsjävlar..repris så inte så kul.
ska snart försöka sova...men jag e så djupt besviken att jag inte kan sova..just nu.
nathalie du vet vad jag pratar om..så nu vet du resultatet med..:( äh det kunde ju ha varit roligare tycker man ju...eller hur.

nä nu avslutar jag det här för batteriet dör snart så kan inte skriva så mycket mer...så god natt på er.

nyår 2010/11

denna nyårsafton började med en dag av shopping.
nathalie och jag åkte till center syd för att spendera lite pengar.
där mötte vi mamma,pappa och emma.
jag blev lite besviken över hur lite rea det var på new yorker..jag hittade bara två byxor.
det största fynder jag gjorde var ett par skor..som kostade 299:- men jag fick dom för 99:-
så grymt snygga.
dagens inköp blev..två par byxor, en tröja, ett par skor, ett halsband och ett armband till mej.
till nathalie blev det tre par byxor, en tröja.
som sagt väldigt lite..så blev lite besviken. sen köpte jag ett pr mysbyxor till jimmy som var väl behövda.
efteråt gick vi in på ica maxi så jag och mamma kunde handla lite till kvällen. jag inhandlade även lite lera till nathalie för det har hon funnit vara väldigt kul.
sen hittade jag ett nytt koppel och lite godis till pepsi.
när vi sagt hejdå så körde jag och nathalie hemmåt, men innan dess så åkte vi in om toftanäs och in på öb så jag äntligen kunde handla nathalies glas.

väl hemma så packades allt upp oc sen städade jag undan lite och började med maten.
det blev ryggbiff, sås och rotfruktsgratäng.
sen dukades det fram gottisbord och spel.
hela familjen spelade memoty som nathalie tyckte var jätte kul.
sen spelade jag och jimmy yatzi.
tyvärr var vi alla jätte trötta på kvällen så blev inte så livat direkt.
jag har sagt att detta var sista året som vi firade nyår själva för jag tyckte det var otroligt tråkigt..det blev som en vanlig dag i slutet.
jag satte på en film som både nathalie och jimmy somnade till. jag tyckte de kunde sova så väckte dom en timme innan så de kunde vakna till liv...vilket var svårare än vad jag trott.
jag livade upp nathalie genom att leka med henne på hennes rum, men jimmy fick jag inte så mycket liv i.
23,50 gick vi ut..då var jimmy oxå med naturligtvis.
även fast nathalie hade hörselskydd så blev hon rädd så vi gick in igen och såg på raketerna från fönstret på ovanvåningen..men det gick lika bra det.
00,30 låg vi i sängen för vi var helt utslagna allihop.
vi sov till 09,30 idag och gick upp 10,00.

nu har jimmy åkt iväg till jobbet och lär jobba till 19 ikväll..mindre kul.

RSS 2.0