GRATTIS

ville bara lägga in ett kort inlägg och grattulera Monica och jonas som blev föräldrar i går till en liten tös.
och grattis theo till att ha blivit storebror.
längtar tills jag får se den lilla prinsessan.

ÄN EN GÅNG GRATTIS


soffa

nu är soffan såld. eller dom har lagt en peng på den.
strax efter att idioten som ringde igår varit och kollat på den så kom en och paxade den.
det var skönt att få sålt den fast jag kommer att sakna den. hade den haft en annan klädsel så hade vi inte sålt den men katter och skinn gick inget vidare och det var bara en tidsfråga innan den skulle vara helt repig.

igår jobbade jimmy länge och kom hem först halv 8, jag höll på att natta nathalie när jimmy kom in som en adrenalinkick för nathalie, hon började busa och skratta..hon hade verkligen saknat jimmy märktes det.
idag har han inget jobb så idag lämnade vi poo och ska åka och köpa vår soffa och en matta sen ska vi storhandla med..vi får passa på nu när vi är barnfira..i helgen lär vi inte göra nåt.
han som köpte soffan kommer vid 12 i morgon å annars ska vi bara ta det lugnt...tror jag.

ne nu dör snart batteriet och jag måste bädda sängen..men skriver kanske mer sen.

woopss

igår skrev jag et inlägg här, tryckte på att lägga in det men dubbel kollade det aldrig utan fåg först nu att det inte kommit in.
men igår skrev jag inget av mening..bara hur tråkigt jag hade det och attjag suttit vid datorn och pratat i telefon i stort sätt hela dagen.

så ni missade inget.


jimmy ringde innan och då hade ytterligare en idiot ringt på soffan..fattar inte varför idioter ringer..ska man skriva i annonsen att idioter behöver inte ringa? hehe.

det var en kille som babblade om sit privatliv..han hade sagt att han var nyskild, hade det dåligt stält m.m.
han sa att soffan var fin och är i behov av en soffa men att den var lite overkill för honom (varför ringer han då på annonsen?)
sen frågade han om jimmy kunde jämna ut priset (priset är 5500:- prutat och klart står det i annonsen)
så jimmy sa "javist du kan få den för 6000:-"...killen sa då "nä jag tänkte mer 5000:-" så hade jimmy sagt att om han vill ha soffan så får han välja mellan 5500 eller 6000 så hade han sagt ok 5500 blir bra..sen skulle han komma nån gång efter 4.

men jag tvivlar starkt på att han kommer att komma när jimmy var så spydig..men e man dum och försöker pruta på en soffa som varit inne i två dagar och sen att det står att det inte är lönt att pruta då för man ta smällen eller hur?

ne idag har jag städat, bakat..dumlekakor..jammi=) varit nere och handlat till kvällsmaten..idag blir det tortilla con carne..har aldrig provat det.
och snart ska poo hämtas från dagis..ja pluggat har jag med gjort idag verkar aldrig ta slut och snart måste jag ägna en dag åt att köra runt till butiker och söka praktikplats..ska börja den 16 april tror jag det var.
de tyx inte svara på mail iaf och ansökningar via arbetsförmedlingen..tyckte det annars var smart att söka en praktikplats på ett jobb där dom söker personal..så att jag först kan praktisera i 10 veckor och sen jobba fulltid.
ja ja.


ännu en dag.

ja nu sitter jag här igen.
har egentligen inget att skriva om men har heller inget att göra.

igår åkte vi till svedala, åt på donkan och sen gick vi in på nilssons. efter besöket där så åkte vi hem..nathalie var dö trött och somnade redan vid 19 tiden.
jag och jimmy satt och såg på efterlyst och jag fick tårar i ögonen när de visade inslaget om den 4 årige pojken som blivit mördad.
till det mös vi till det med äpplepaj med vanlijsås. sen gick vi å nanna.


idag fick jimmy jobb direkt på morgonen så var tvungen att åka tidigt, nathalie vaknade naturligtvis så vi låg och mös i hopp om att hon skulle somna om...vilket hon gjorde, till slut.
när min klocka ringdevaknade hon inte så jag kunde smyga ut och ta på mej, sen vaknade hon och var på ett busigt solskens humör. det är uppskattat här hemma när hon vaknar med det humöret.

efter attvi tagit på oss så var det bara att dra vagnen genom snön (jävla snö)
nästan framme vid dagiset så börjar det regna (va f*n)
det var bara på med regnskyddet och halv jogga sista biten.
väl inne har nathas bästa dagis kompis kommit och det var in och ta av henne hela paketet (ytterkläderna)
sen kör hon sin rutin..springer till fröknarna och kramar dom, sen springer hon till mej och ger mej en kram och sen tillbaka till fröken och så vinkar hon.

för mej var det bara att gå ut i det äckliga vädret igen..blandat snö och regn..kan det bli värre? saknades bara hagel oxå.

nu e jag hemma och här tänker jag vara idag.

ja just det..haha
jävla idioter som gör mej så sur.
igår ringde en på soffan och var enormt intresserad, vi förklarade att vi inte håller soffan till någon utan att det är först i kvarn. det verkade han förstå och skulle se om han kunde fixa ett släp och komma igår, men ringer någon? kommer någon? nej och nej..inte ens ett mail.
så jävla surt..först ringer en 30 minuter efter att vi satt in annonsen där det står klart och tydligt prutat och klart efter priset..och vad gör han? jo han vill pruta..IDIOT
sen ringer denna personen som är jätte intresserad och tycker att den är billig och jätte fin..han skulle kolla om han kunde ordna ett släp..men efter det har vi inte hört ett pip från han..vi skulle igentligen köpa en ny soffa idag som vi var och kollade på igår..men detfår tydligen vänta..för varken jag eller jimmy vill ha två soffor trängades fram tills att någon köper denna.

helgen

ja jag vet att jag inte skrivit på ett tag.
har inte haft tid plus så har jag inte kunnat.
för det första så i fredags så formaterade jag datorn och det tog en jävla tid men nu är det gjort iaf.
i lördag var vi på fest hos linda och anders, nathalie var jätte duktig hela tiden...hon dansade och åt och busade runt.



på söndagen var vi bara hemma och tog det lugnt. vi gjorde ärligt inte ett skit.
iaf inget av värde.

i måndags så åkte jag med jimmy på jobbet och efter att han var klar så åkte vi till ikea och köpte stolar och ett bord till nathalie..rosa i mammut serien..sen köpte vi plast glas och bestick till henne.
när vi hämtade henne på dagiset så hade vi monterat upp det och dukat lite fint..när hon kom in på sitt rum blev hon jätte glad..jag fotade lite så lägger upp det här så ni får se själva.


här har vi bordet och stolarna innan marodören kom hem

det första hon gjorde var att smaka på glasen hehe

nathalie har slagit sej till ro och börjar leka och undersöka

hon är väldigt bestämd hur hon vill ha saker och ting.

idag ska nathalie på 18 månaders koll och få en vaccination.

som tur e så är jimmy hemma. ska hämta henne 14,30.

ska även posta en massa tradera paket. så en lugn dag blir helt plötsligt fylld.


natten

ja hur gick det nu? det är natt nummer 2
och i natt gick det ännu bättre. vi la henne vid 07,30 och hon gnälde i 5 minuter å sen gick jag in till henne, efter det sov hon. hon vaknade klockan 03,00 och då ville hon ha välling..hon drack 2 hela flaskor å sen däckade hon i vår säng.

jag har läst att somnar barnet i sin säng men att man under natten sen lyfter in barnet till sin säng så är de inga problem...igår somnade hon vid 21 och vaknade vid 02. så idag var det bättre.


idag fick vi även gå till dagis..jimmy gick upp tidigt för han skulle jobba, vilket gjorde att nathalie sov längre idag..att gå med vagnen till dagis var mysigt och omväxlande..men jobbigt med all snö.

nu ska jag snart plugga och sen ska jag tvätta.

MSN

jag har haft problem med att komma in på min msn i evigheter nu och idag så skaffade jag en ny.
har dock ingen aning om vad någon har för msn så adda mej om ni vill.
min nya är samma som innan fast se i slutet alltså [email protected]

jävla piss att inte kuna komma in på sin msn..å tvingas göra en ny..kommer dock använda hotmailen som vanligt men ha den nya som msn..iaf till en början.


5 minuters metoden

igår kväll klockan 20,45 nattade vi poo i sin säng..och följde 5 minuters metoden..efter två besök så sov hon...en timme senare vaknade hon, vilket vi viste, vi gick in och efter två besök så sov hon igen, klockan 23,00 vaknade hon igen men somnade om efter ett besök...jag vaknade klockan 03 av att mira låg och mös brevid mej, och slickade på något så i all trötthet så kände jag vad det var, det var nathalies bunny (vad gör den här) tänkte jag, sen tittade jag på monitorn och där var det helt vitt..ingen poo så jag frågade jimmy och han flög upp och skulle kolla var hon blev av..så såg jag hon sova i vår säng.

det visade sej att jimmy hade gått upp i ren sömn och burit in henne till oss vid 2 tiden.
haha.
så duktig hon var igår..hon satt i sin stol och petade i maten sen sov hon jätte duktigt i sin säng och ja hon skrek en hel del igår när hon kom hem men efter det så var hon jätte glad.

får se hur det blir i kväll. idag har jag börjat dagen lugnt och har nyss packat ner alla tradera paket..de går ut på lördag och hittils ser det riktigt bra ut.
snart ska jag plugga och efter det har jag ingen aning.

vilken unge

tjatar jag om nathalie?
denna bloggen är till för henne så jag tycker jag tycker att jag kan mämna henne hur mycket som jag vill.
men iaf. lilla poo har blivit allt mer krävande och bestämmande...hon vägrar sitta i sin stol, hon vägrar äta när vi ska äta, hon vägrar sitta i sin bilstol, hon vägrar till stor del sitta i vagnen.
och hon vägrar sova i sin säng...hon har hur kul på dagis som helst, hon är en helt annan person på dagis.
när vi hämtar henne så är hon jätte glad men så fort vi kommer hem så vänder humöret..är vi tråkiga föräldrar?
är vi stränga?
vi gör iaf så gått vi kan men det är svårt när hon skriker när vi ska äta, det är svårt att låta henne skrika när hon sitter i vagnen..man känner sej som världens dummaste förälder när man är ute.

jag tror att vi har varit på tok för slappa under nathalies första år, inte satt regler eller sagt till som vi borde.
men nu måste vi skärpa till oss. sätta regler och verkligen se till att få rätt på de felen vi gjort.
det är ju trots allt inte nathalie som bestämmer här hemma utan vi vuxna

hemma

nu e jag hemma igen.
var jätte kul idag och kom hem med massa nya kläder.
mamma hämtade mej klockan 10 och vi åkte till center syd..vi började på new yorker där jag skulle få en kofta av mamma...det slutade med att jag fick koftan ett skärp + 4 byxor..49.- kostade tre av byxorna och ett par kostade 15.- inte klokt..och grymt snygga var dom.
sen gick vi lite runt så fick jag en tunika på vila..grymt snygg..sen åt vi och åkte vidare till nova..där köpte mamma en namn skylt till nathalie som hon ska ha på sulkyn..sen lämnade hon mej i lund och jag tog bussen till staffanstorp där jag skulle möta jommy, han ringde under bussfärden och sa att han inte kom som planerat så jag tänkte åka hem men min buss gick inte förän 30 min så jag gick lite i staffanstorp..efter ett tag ringde jimmy och sa att han skulle komma så vi möttes på willys och handlade lite innan vi hämtade nathalie..

ne nu dör datorn snart..ha en trevlig kväll

skola

ja då sitter jag här igen.
jag åkte in för att göra prov, väl inne så kom dom inte in i sina datorer. de ringde till malmö men samma fel var där..till slut ringde dom från malmö..beskedet va´r att i denna kursen finns det inget prov...fan va bull. så nu sitter jag och gör vg uppgifterna i väntan på att klockan ska gå..klockan 10 kommer mamma och hämtar mej och vi ska åka till center syd, hon ska köpa en koft/jacka till mej..sen ska vi väll fika innan hon kör mej till lund igen och jag tar bussen hem.

jag mår mycket bättre idag.
igår var jävligt..då räckte det att jag reste mej så blev jag yr, trött och vissa gånger nästan svartnade det för ögonen..gick jag två tre steg så blev jag andfådd..inte klokt.
nathalie som ville bli buren kunde jag knappt lyfta. på kvällen kändes det bättre fram tills vi skulle sova, då kom illamåendet men det gick över snabbt.

man skulle kunna tro att jag är höggravid utan magen haha

en bättre lördag

ja idag har det varit bättre sen jag skrev sist. man kan inte vara sjuk när man har en nathalie hehe.
hon kräver mycket men jimmy har varit ett stort stöd, jag har liksom inte kunnat lyfta nathalie och gå med henne utan att bli svimfärdig och må illa. ja man skulle kunna tro att jag är gravid men tro mej det är jag INTE.
nathalie är en rolig liten dam..hon har lärt sej gå i trappan helt själv, hon vägrar att bli matad utan ska äta själv, vilket jag tycker är helt ok för då slipper min mat bli kall innan jag får äta hehe. hon är givmild som tusan..har hon bara lite godis kvar så bjuder hon..ibland tar hon katternas godis och förr åt hon det men nu ger hon det till katterna..även katternas mat tog hon och åt innan men nu så städar hon undan det..spiller hon med drickan så ber hon om papper, tårkar upp det och sen slänger hon pappret i soptunnan..nr hon kissar drar hon i byxan och har hon bajsat så lyfter hon på tröjan..så kul att se. befinner sej nathalie uppe i sitt rum så drar hon ner byxan sätter sej på pottan och när hon är klar så stänger hon locket..vissa gånger så har hon faktiskt kissat (i blöjan då för den får hon inte av sej)

katterna har en sån laser som dom jagar och tycker är dö kul..nathalie tycker den är minst lika kul och jagar den.

nä nu ska jag ner och umgås med mina hjärtan..lär bli party party kväll idag för nathalie sov sen middag (party party kväll= sen uppekväll med gott)
jag är igentligen dö trött och kan somna direkt känns det som men kan inte..eller har inte tillåtelse till det av natha..hehe


toppen

igår var en jobbig dag, dels så hade vi inte fått sova hela natten och dels så blev jimmy kass i magen. under dagen fick jag ont i magen och blev slö. på kvällen hade jag feber, kände mej spyfärdig och hade sprängade huvudvärk. hela natten låg jag och vred och vände mej, sover bara lite då och då.
idag har febern sjunkit tack o lov, huvudvärken finns där men den är inte lika stark..men jag känner mej slö i hela kroppen.

jimmy och nathalie har varit där nere och lekt i morse så jag fick vila. när jag kom ner var nathalie jätte glad och lekte som bara den. vid halv 12 gick nathalie och jimmy upp och lekte där, jag stannade kvar där nere..blir helt andfådd av att gå i trappan..som de sista veckorna av graviditeten. jag höll på att somna när jag låg i soffan, jimmy och natha kom ner, hon skulle sova middag..klockan 12,45 nattade vi henne..å hon var dö trött så just nu sover hon och jag ska ner å försöka få i mej nån mat.

hoppas till att som finns att jag får sova i natt

natt

ja jag antar att iaf en av er är nyfiken på hur det gick i natt..känn dej utpekad monica..hehe
ja det gick ju som säkert alla förstått..inte nå vidare.
först vid 20,00 så la jag henne i sin säng å skulle ge henne välling..men gick det? NEJ 
hon vred sej direkt.
så vi beslöt att hon skulle få vällingen i vårt rum och sen att vi skulle bära in henne vaken till sin säng..det funkade ju men så fort hon fattade vad som hände så gallskrek hon. vi sa god nat och stängde dörren..två sek senare stod hon vid dörren och skrek..vi öppnade och gick in i rummet..och bollade med ideer hur vi skulle göra. vi kom fram till först att vi skulle vända sängen..sagt och gjort, nu kunde hon inte kliva av den.
sen kom vi på att vi skulle haft kameran där så vi kunde se henne men det var för sent för det nu.
så vi kom till slut fram till att lägga hene i sängen säja god natt och att vi älskade henne och på med musiken och stänga dörren..hon skrek i 10 min sen sov hon..som en stock men vi vågade inte öppna dörren utan hörde hur hon snusade genom dörren.
jätte bra ju och det gick smidigt..men vi båda viste sedan tidigare att hon inte sover i mer än en timme sen vaknar hon.

vilket hon gjorde..och gallskrek, vi gick upp men inte in i hennes rum..utan stod utanför..tysta.
hon gnällde mindre och vi tänkte att hon kanske skulle somna snart igen...det gjorde hon inte utan det blev värre, hon skrek i över 45 min och vi kunde inte ens se vad som hände där inne. så efter låååång tid så beslöt vi at sätta in kameran där inne, idag och hon fick sova i vår säng en natt till.

det kunde ni gissa er till va?
det smärtar i en att låta henne skrika så mycket, det känns nästan som att man överger henne när man bara stänger dörren om henne så.
vare sej jag eller jimmy klarar sånt en längre tid men vi måste bara måste för det funkar inte som det är idag, hade vi bott i en etta hade jag kunnat gå med på det men nu bor vi i ett stort hus med två extra rum..så inte som att vi inte har plats att låta henne ha ett eget rum och säng. 

lista

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: ja, men bara för att det är dö tråkigt att borsta tänderna hehe
Gnälla: ja det händer väll....typ dagligen
Sova: brukar inte men var gång jag gör det älskar jag det hehe
Ha ångest: ja, för livet, det bara flyger förbi och jag vil inget hellre än att spola tillbaka tiden, tänker på det nästan alltid.
Skada dig själv med flit: Nä
Drömma mardrömmar: det händer ibland
Drömma sexdrömmar:ja det händer.
Ta droger:absolut inte..om inte pepsi max räknas
Försöka vara annorlunda:det är väll alla som inte försöker vara likadan som nån annan?
Klä dig i svart:Ja, älskar den färgen men lägger alltid till nån annan färg.
Gå i skolan: har gjort och tro det eler ej, vill tillbaka. eller går ju i skolan nu med hehe.
Röka:har aldrig vill aldrig..äckligt.
Ha sex:det händer väll
Ljuga:det händer tyvärr
Hata folk:ja, vissa är lite mer utsatta. iaf en person.
Lita på folk:beror på men ja efter ett tag gör jag väll det.
VEM:
Saknar du:min bästa vän och nathalie som är på dagis.
Vill du döda:kryp
Rörde dig sist:jimmy
Kysste mig sist: Jimmy
Vill du kittla: nathalie.
Kramade du sist:nathalie, som sa hejdå vid dagis.
Vill du prata med:mamma.
Skrek du på sist:nathalie..tyvärr eller skrek å skrek.
Sårade dig sist:Min pappa
Vill du bli galet full med:ingen
Gjort dig riktigt glad senast:mins inte riktigt..men tror detvar nathalie och jimmy.
Fick du sms från senast:marlene om inte tele2 räknas
Ringde dig senast:Jimmy
Är vackrast på jorden: nathalie

HAR DU:
För många vänner:nä
Tvångstankar:Nä
Någon annan psykisk sjukdom:mä
Någon fysisk sjukdom:jag har PCO jävla irriterande.
Någon skada:nä
Färgat håret:många gånger..tyvärr.
Brutit några ben:Nä
Några piercings:8i öronen,två i tungan, 1i navelen,1i överläppen
Egen dator:delar med jimmy
Bra självförtroende:absolut inte men jobbar på det
Kysst någon:några stycken ja
Haft sex:naturligtvis har jag det
Köpt kondomer:aldrig, fick på ungdomsmottagningen men dom användes till annat.hehe
Sagt jag älskar dig till någon idag:till jimmy och nathalie..dagligen.
Varit kär:Ja
Dumpat någon: ja..=/
Lämnat landet: bara på resa.
Tuttat eld på nån: nä
Gjort något olagligt:ja..sshh

HUR:
Går du: ingen aning..rakt?
Svarar du i telefon:antingen Hej eller hel det är linda
Fördriver du tiden:leker med nathalie, umgås med jimmy, vänner,sova,plugga,städa.
Mycket pengar har du:för lite
Tjänar du pengar:via csn
Ofta diskar du:varje dag, i diskmaskinen, nästan aldrig för hand.
Ofta städar du:varje dag
Ofta träffar du din familj:för sällan.
TROR DU:
Att du kommer bli något:nja men man kan ju hoppas
På Gud:Nä
På rymdvarelser:Nej
Att folk tycker om dig:blyg tjej
Att fiskar kan tänka:borde dom kunna
Att du kommer leva länge:kanske.

1,5 år.

idag blir vår älskling 1,5 år.
inte klokt.
idag börjar vår kamp om att få henne att sova i sin säng. det kommer inte bli lätt men i morgon har troligen inte jimmy jobb så då blir det lättare för oss båda.

idag ska jag baka banankaka, har aldrig gjort det innan så ska bli kul å se hur det blir.


ja för övrigt då, jag tänktwe innan en kort stund på vädret. nu på vintern så längtar man efter sommaren, på sommaren så längtar man efter en vit jul.

jag älskar sommaren men tyvärr så blir det bastu varmt här hemma och det är jätte jobbigt.
att kunna gå ut utan skor å jacka är underbart.

på vintern är det härligt med snö..(en kort stund just vid jul)
det är lagom härligt innomhus med elräkningen är jävlig.

småkrypen på sommaren är blä. men elräkningen är härlig.
så vilket är bäst?
ett mellanting?
våren är bäst..när blommorna blommar, ljuset kommer och varmen kommer.


nä nu dör snart batteriet och jag måste på toa..
jimmy jobbar och jag ska tvätta,baka,städa lite och njuta av tystnaden hehe.

återkommer med bild och recept sen för den som vill ha

dagis

idag är nathalie på dagis igen och till en början var hon lite blyg, inte så konstigt faktiskt..men sen gav hon fröken en kram och vi sa hejdå.
jimmy har varit hemma idag för det har inte varit nåt jobb idag..skönt.
jag har pluggat klart på den kursen jag e i nu..så skönt att vara klar..även fast denna kursen var så enormt kul.

igår kväll ville inte nathalie sova men när hon väl nuddade kuden så somnade hon direkt. då passade jag på att lägga in massa annonser på tradera..känns som att det är bättre med pengar än massa kläder som ligger och skräpar.

vid 22 tiden vaknade nathalie och verkade rätt pigg..när jag försökte natta henne igen så var det som att hon var rädd för sängen..fast det var för att hon inte ville ligga där..vi försökte med allt..kollade tempen..den var bra, gav henne panodil utifall hon hade ont..hjälpte inte.
vi började tro att hon bara trottsade men nä.
till slut så pekade hon vart hon ville och jag bar henne dit...hon ville ha dricka.
dumma oss, tänk så lätt det varit om hon bara kunnat säja det.
efter att hon fått dricka och jag tagit upp muggen till sängen så somnade hon direkt.
hon vaknade lite då och då under natten och ville ha mer dricka.
konstigt, hon brukar aldrig dricka mitt i natten.
dock när hon var som mest förkyld med feber å allt så drack hon tre flaskor välling..från klockan 8-05
när förkylningen började gå över så brukar hon börja vägra välling och vill ha kall drikki ist. men i natt vlle hon ha välling å sen massa vatten.
får se hur det är i natt.

sen har jag börjat tröttna på att ha henne liggandes hos oss, jag får massa karate kickar och head bangings om och om igen..dessutom ligger hon på min kudde så jag får ca 30cm max att ligga på..att vakna med ont i nacken är allt mer vanligt numera.
varken jag eller jimmy klarar tydligen av att låta henne skricka..hur fan gör man?
vi brukar skoja om att hon kommer sova hos oss tills hon blir 15.
men det funkar inte detta, först tänkte jag att vi skulle vänta tills hon dricker själv..men det lär inte funka, sen var det tills hon börjar prata..men när blir det? ångrar som in i bomben att vi låtit henne sova hos oss..var mysigt i början och det gick jätte bra att lägga henne i sin säng sen när hon var 2 mån..sen blev hon förkyld och då hamnade hon hos oss och sen hamnade hon i sin säng igen..gick bra men sen när hon blev förkyld igen så sprack det helt..inte bara det...tips snälla!!!!!

alla hjärtans dag

detta året lär absolut inte bli så kul som förra året.
då vr ju mini paret ihop..det var som en trippel date hehe.
detta året e vi mega fattiga..så blir att vara hemma och låssas som att dagen e en vanlig dag.

på torsdag ska vi däremot fira lite..nathalie blir 1,5 år då och vi tänkte bara köpa nån tårta eller nåt..som present ska hon få hål i öronen..men det blir till lönen tror jag.

hemma

idag är nathalie hemma igen. med feber.
har hon feber i morgon så blir det att åa in och kolla vad det kan bero på.
just nu leker hon på sitt rum, man märker inte ens av febern.
eller jo ibland då hon är lite väl gnällig.
så idag blir det lik som igår att göra absolut inget. jimmy åkte senare till jobbet han fick jobb halv 10 så åkte vid halv 9..längtar redan tills han kommer hem. i morgon hoppas jag innerligt att han inte har jobb, så jag kan få plugga lite, pallar inte hamna efter.
så har jag ringt till csn..dom har strulat igen, men innan jag hann höja rösten sa han i andra sidan av luren att det går att lösa, så nu väntar jag bara på att få ett nytt beslut så jag kan bli nöjd.

jaha sen snöar det här nere..så bull, kan inte våren komma nu..är så sjukt trött på snö nu att jag till och med drömmer om våren.

från en sak till en annan så har nathalie enligt jimmy gått ner från trappan helt själv utan att hålla i sej, alltså gått ner som vuxna gör, rätt coolt, hon har bara gått sedan mitten av augusti och redan kan hon gå ner för trappan, fast det är naturligtvis inget vi låter henne göra, bara när en av oss går framför så vi kan fånga henne om hon faller.

myror i benen har jag oxå och tydligen så har nathalie det med...

nathalie håller tal

bilderna är tagna igår.

nathalie gömmer sej med en bit leksaks sallad i munnen


nu har hon en bit leksaks korv i munnen..hungrig??


helgen

helgen började med lördagen som vanligt hehe.
vi skulle möta marlene och natalie vid andys klockan 2 men åkte in till malmö tidigare för att jimmy skulle fixa en sak till sin pappa...nathalie fick alltså sova middag i bilen, vilket varade i 45 minuter, men det märktes inte..vi fikade på donkan..en pommes, två läsk och en påse lökringar..han som stod i kassan bjöd oss på en extra pommes, när lökringarna tog lång tid så fick vi en extra påse och en ask med nuggets..tackar.

vi kom till andys klockan två men marlene var lite sen så vi gick in så länge och nathalie fick börja leka, när natalie och marlene kom så var det fullfart på nathalie..de lekte och hade dö kul.


nathalie 5 minuter efter att vi kom in.

när tiden gick och klockan blev närmare 17,00 så var där inte många barn kvar och vi tog våra små och gick in till den större avdelningen, för de större barnen så vi vuxna fick vara barn ett tag hehe. har aldrig sett jimmy ha så kul.



marlene, natalie, jag och Nathalie

fler bilder ligger på bilddagboken.

jag tyckte nathalie kändes varm när vi skulle åka hem men tänkte det var för att hon var så aktiv under dagen.

väl hemma tog jag tempen men ingen feber.

söndagen kom och det var kalas i staffanstorp. klockan två var vi där, nathalie var som vanligt blyg i början och efter ett tag så såg vi inte röken av henne. hon hade inte ens ro att äta eller sitta still.

hon kom då och då och gav oss en kram eller ville visa något.

efter ett tag såg jag att hon var helt rosig om kinderna och när vi kom hem hade hon 38,5..

idag är hon hemma från dagis men utan feber, bara gnällig och hostig och kranen rinner hela tiden..men bara febern är borta så kan hon gå tillbaka till sitt älsklings dagis, här hemma har hon det så tråkigt, särskillt efter en så fartfylld helg.


5 1/2 år

idag firar jag och jimmy 5 1/2 år ihop.
gu vad tiden går fort. iblend känns det som att vi nyligen har träffats och ibland känns det som att vi kännt varandra hela livet. och även ibland känns det som att vi varit gifta i tio år..men dom stunderna vill man glömma bort om ni fattar vad jag menar?

varje år firar vi hel och halv år...dock förra året blev det inget firande för vi kunde inte fixa barnvakt och på halvårs dagarna firar vi bara med att göra någon extra god mat. jag sitter just nu och försöker hitta något gott att laga..det lutar åt thai kyckling med äggnudlar...såg så gott ut så får se om det blir det.
för övrigt idag så ska jag städa, plugga har jag gjort redan..ligger föra i planeringen så tar det lilla lugna nu.
jimmy fick jobb i morse så han e iväg och jag vet inte när han kommer hem men hoppas han inte kommer hem allt för sent...tror jag inte heller.

ja så idag e det städa, laga mat och allt det där vanliga som brukar falla  vardagen in.
känns dock som att det är fredag vilket gör dagen ännu segare.
om en vecka fyller nathalie 1 1/2 år..inte klokt vad tiden går fort, saknar den tiden då hon bara låg och sov och var så mysig...nu e hon super mysig men hon har ett temprament som heter duga..hon vet vem som bestämmer..men tyvärr så är det inte mamma och pappa utan hon.
men men man ska vara glad att hon är som hon är..hon är underbar..min lilla sessa.
jag kan inte bli lyckligare att få vara mamma åt henne.

dö trött

idag har varit den mest sega dag jag varit med om.
vi lämnade nathalit på dagis och jimmy har varit hemma igen. så vi har sett film, ätit frukost, och sen gick jag och la mej, vilket jimmy oxå gjorde så vi somnade, jag vaknade 12,30 och nu sitter jag här. ska snart gå ner och fixa nåt att äta.

veckan går otroligt sakta jag vill bara att det ska bli fredag.
på lördag så ska nathalie leka med natalie på andys lekland..undrar hur det ska gå..och vi föräldrar ska sitta och fika. på söndag e det kalas i s-torp och gör övrigt händer inte ett dugg.

 

vad gör ni då???


mina barn=)


 
MITT OCH JIMMYS BARN..LILLA MIRANDA.


DETTA ÄR GWEN SOM JAG FÅTT MED ELIJAH WOOD.

vår helg

ja inte för att mycket har hänt i helgen så det finns inte mycket att berätta.
i lördag var vi bara hemma, eller det var vi iofs hela helgen, vi gick inte ens ut i snön.
i lördags gjorde vi vårt eget, vi hade ju bråkat och långsinta som vi båda är så blev det ist tyst och den ända som pratade var nathalie...eller pratade och pratade.
så jag började på min nya kurs vilket var dö kul..ska göra klart den idag..i min inlämningsuppgift ska jag starta en egen butik, jag ska välja sortimen och läge, inreda och berätta hur jag vill ha det..så kul.

i söndags började spänningen lätta här hemma och vi började prata igen.
och vi beslöt oss för att denna tråkiga dagen lätta upp stämningen med lite bull bak..så vi bakade en massa kanelbullar och vaniljbullar..nathalie tyckte det var jätte kul att baka..fast hon blev trött och fick nanna efter en liten stund.

dags att smula jästen.

hon älskar att baka, de gånger jag beslutar mej för att baka en kladdkaka så brukar hon få hjälpa till, då sitter vi på golvet ocg bakar, ja jag vet det låter äckligt att baka på golvet men vi har faktiskt en filt under hehe.
mitt i hela baket ringer en på vår annons på crosstrainern och köpte den..1500 + i kassan..alltid välkommet..bättre det än att den står och dammar under trappan, vilket den har gjort sedan vi gjorde om i datorrummet.



efter det roliga baket så kommer naturligtvis något tråkigt.
jag hade fått ett mail av CSN ang mitt nya beslut om studiebidraget, de krånglade innan och sa att jag fått beviljat för mycket pengar ocg saknade 20p så jag tog en kurs till på 50p ocg nu har de ändrat mina pengar så jag får mindre denna månaden och i sluten av min utbildning så saknar jag två veckor och får mindre pengar igen så nu ska jag ringa dit och prata med dom å se vad de har att säja för vi klarar oss inte på 4000 denna månaden när jag i vanliga fall nästan får 9000. det är inte första gången de ställer till det häller.
när jag ska köpa busskort till exempel så har de inte uppdatterat att jag beviljats studiemedel och därmed beviljas studentkort så jag får betala fullpris...hallå det var ändå 6 månader sedan jag började plugga.
vad mer viktigt har de att göra.


RSS 2.0