räkningar dra åt helvete

finns nog inget tråkigare än att betala räkningar.i slutetav månaden blir man så deppig att man inte har pengar sen får man pengar den 25 och blir jätte glad..men då sätter man sej och betalar räkningar å ser sina pengar bara rinna iväg...finns nog ingen som gillar att betala räkningar. fast de som är rika märker nog inte om några tusen bara försvinner så de bryr sej nog inte...

men för mej...nu när HELVETES månaden kommer så är pengar viktigt..maj månad har alltid varit en jobbig månad..hela familjen fyller år och mycket ska göras.

den 5 maj e det marknad här så ska ner dit med nathalie
6 maj samma sak
helgen bio med älskling
12 maj fira min födelsedag
13 maj emmas och min dag
9 maj fira mej emma och mamma.

fullt upp sen ska jag på anhörig middag med morfar nu den 2 så går lite härlig bensin..hehe.
men likamycket som denna månaden kostar så är den rolig.

borde

jag borde plugga, borde städa, borde tänka på vilken mat vi ska äta idag, borde söka jobb.
men just nu sitter jag i uterummet, tittar ut och känner mej helt otroligt värdelös...jag har inget jobb inför sommaren..vilket innebär inga pengar, jag vet att tiden rinner iväg och jag sitter bara här som en stel pinne och mår piss över det..jag känner mej hemsk som drar in alex i detta...räcker det inte med att jag gjorde såhär mot jimmy?..visst han var/är ett svin så skit samma men vill inte  att alex ska få samma helvete med mej som han fick.

jag gick ut här för att plugga..ligga steget före och sen kunna andas ut, men så fort jag satte mej var det som att luften gick ur mej och allt bara försvann. just nu känner jag bara för en sak..men har lovat min älskling att inte göra det  så i stället får jag sitta här, tänka, kolapsa och bara andas för en stund innan det är dax att ta sej i kragen, hämta nathalie och förtränga tankarna och känslorna några timmar.

jag är inte mer än människa med tårar och känslor men all motivation har försvunnit ur mej

tankar

den senaste tiden, några dagar tillbaka så har jag varit väldigt nere. mått dåligt och i stort sätt gått som en zombie. jag har mina dagar då jag inte riktigt mår så bra, dom dagarna behöver jag egentligen få skriva lite och få ut mina tankar. men har inte riktigt gjort det förän nu.
en dag satt jag och tänkte på vaför jag ha så många djur..förrutom att jag älskar dom små liven. jag kom fram till att jag fyller ett tomrum i mitt liv..just därför gick det inte att bara ha två marsvin utan slutade med 5st sen har vi ju två katter med och sen ha alex sina djur. det värsta är att mitt tomrum aldrig riktigt fylls utan bara tillfälligt. jag blir lycklig når jag myser med mina små hårbollar...men jag vet att efter en stund växer mitt tomrum igen och saknaden ökar..men nu e det stop..jag har prövat många saker för att glömma och leva vanligt men vad jag än gör så är det bara tillfälligt.

RSS 2.0