längtar

nu är det bara några dagar kvar..denna veckan hoppas jag springer iväg..hittills har tiden gått fort..
i lördags när alex kom hem från jobb så åkte vi till svågertorp..handlade en kabel på siba sen köpte vi blommor till hela lägenheten och sen blev det naturligtvis en runda på ikea med..i söndags kom emma hit och vi gick mot dammen och skulle mata ankorna..vattnet var fruset och ankorna borta..de ända fåglarna som var där var fiskmåsar..det struntade vi i utan matade dom innan...nathalie älskade det..sen lekte vi på lekplatsen och sen hem och fika.


på onsdag åker jag och nathalie upp till anna och kevin för lite lek å bus..efter att vi varit där så åker vi in till malmö och ska gå till tattueraren..plnen för mej e att bygga ut den jag har på sarmen och sen gra en som är dedikerad åt morfar som jag ska ha i nacken..alex ska göra två stycken och marlene ska göra en.
längtar....


bebismys

lilla söta natasha har tittat fram 5 veckor för tidigt strax innan jul..och kom hem lagom till jul.
idag är det dax att träffa och gosa lite med henne..
så ska snart iväg och hämta lilla poo och sen iväg till marlene...

finns ju inget mysigare än att gosa med en nyfödd liten bebis..får sno hem henne och bara gotta mej hela natten hehehe.
eller så får jag gosa med min stora docka å busa runder med henne ikväll.

nä nu blir det en kopp kaffe till sen ska jag köra.

i HATE mondays

ja alltså nu håller jag verkligen med katten gustaf...vilken start på veckan jag var med om alltså hehe.

men om jag ska börja med något roligt så är det så att nu är nathalie helt blöjfri..igår hade vi varit på kalas hos andreas och charlotte..efter det var vi tvugna att åka in och handla för blöjorna var slut..men när vi kom dit så hittade vi sånna madrassskydd så köpte dom och berättade för narhalie vad som gällde..hon kände sej stor och berättade för mej att det bara är bebisar som har blöjor och att hon är stor nu.
det gick jätte bra..hon kom in till oss på kvällen och då gick vi in och kissade sen somnade hon gott i sin säng igen...när hon kom in till oss i morse så gick vi och kissade igen sen somnade hon hos oss...och nu börjar det tråkiga hehe..

nathalie väckte mej och sa att hon var kissig så jag reste mej och vi skulle gå och kissa så sneglade jag mot klockan...och vi hade försovit oss så det var bara att klä på oss och köra till dagis..jag fattar inte hur klockan inte kunde ringa..den var inställd rätt å allt men troligen har jag stängt av den i sömne.
som om det inte var nog..så försov sej alex oxå..hans klocka ringde men den stängdes av som vanligt..det var ju inget ovanligt men han hade dumt nog stängt av den helt...fy fan för måndagar alltså hehe.


något gulligt så..min lilla underbara guddotter Alma fyller ett år idag. gu vad tiden har sprungit iväg alltså..var ju igår jag åkte hem till min gumz sent på kvällen för att hon skulle in och föda.
GRATTIS LILLA SÖTNOS
 

favorit färg

sitter i sängen med mitt morgon kaffe....ja jag sov länge idag så vaknade typ halv tolv hehe.
idag ska jag hämte nathalie ska bli över mysigt att hålla om henne igen.

igår kom jag fram till att det är dax för en ny dator..och har hittat en som jag vill ha.
den jag har nu funkar men fyller inte de behov jag har av en dator så ska använda denna som en rese dator mer.

sen av någon anledning kom jag att fundera över min favorit färg.

i dagens läge är det LILA som är min favvo färg...alltså ganska uppenbart när jag har lila hår hehehe.
men iaf, tänkarna drogs tillbaka genom åren..lila har inte alltid varit min färg..så tänkte tillbaka och kom på att lila faktiskt var min första favorit färg...blir som en kärlek som dog ut men återuppstod.
jag mindes att jag älskade lila fram till en dag då jag förknippade lila med blåa vindruvor (konstigt..jag vet)
då slutade jag gilla lila och bytte till gul (blä) efter det blev det vinröd och sen blev det blandat..rosa har nog aldrig varit min favvo färg direkt..det har bara varit så att när mamma köpt saker till mej och emma så fick hon en grön sak (som var hennes favorit färg) och jag fick rosa eller lila.
jag har många favoriter ...lila svart brun till och med röd och naturligtvis rosa (men inte babyrosa)
som åren ändrar en alltså....detta var ju onödigt skrivande men vafan..det fick er tid att gå lite iaf hehehehehe

veckan

jaha då har jag nyss färgat håter igen då...eller ja bara underhåret igen..nu e jag blond och lila hårig hehe.
idag har jag varit på ett depp humör och rent ut av en bitch alltså..
har bara velat stänga in mej å inte göra ett skit.
men men alex va ledig idag så vi åkte ut och kollade efter en ny dator men fann ingen så vi åkte hem ign å lagade mat.
just nu sitter jag i köket å funderar över vilken film vi ska se ikväll och älskling spelar lite.

det var en lång helg denna som var och det var riktigt skönt faktiskt.
i torsdags var nathalie och jag på leklandet bara vi två å mös som bara den..sen hämtade jimmy henne när han slutade. i fredags hände inte mycket å resten av helgen städade vi ut otroligt mycket skit ifrån lägenheten..i måndags åkte vi upp till ullared å blev fattiga hehe...jag köpte en ny gitarr så nu ska jag börja spela tänkte jag. sen i tisdags åkte jag först hem till morfar å satte upp gardiner sen åkte jag in till helsongborg å träffade polare från förr å hade super trevligt..blev en liten filmkväll mä pizza, promenad å filmer med läsk å filt hehe..helt underbart..de har jag saknat hehe.

i morgon börjar jag skolan igen så då e det slut på sovmorgonen och lata dagar å tillbaka med näsan i boken.
sen ringde jimmy och ev ska vi skriva över kontraktet på huset i morgon å isf få sålt huset..både glad och deppig över det faktiskt..men men orkar inte tänka på det mer just nu.

nu ska jag resa på röven och dra mej in till vardagsrummet å se om jag hittar någon bra film...för idag ska jag nanna tidigt hade jag tänkt iaf.

glad

jag är väldigt glad, helt ärligt så känns allt väldigt bra just nu.
känns som att allt som för några månader sedan verkade så mörkt och dystert ändligen börjar klarna.
jag har mött väldens bästa kille som jag älskar över allt annat...har flyttat och trivs jätte bra.
har iofs skrivit om det innan men kan ju aldrig skriva om det för lite haha.

och vad gäller jimmy och nathalie...ja nathalie har det jätte bra som vi har det nu..hon trivs jätte bra när hon är här hos mej och vet exakt att på fredagara kommer pappa och hämtar henne eller jag om hon är hos jimmy under veckan..hon har accepterat läget och är en helt annan person nu när hon inte ser sina föräldrar bråka hela tiden.
ja och mellan mej och jimmy är det bra just nu..90% bra iaf..vi bråkar inte och kan faktiskt prata som normalt vuxna mäniskor. känns super bra att ha det såhär.

och mellan mej och alex bara blommar det..vi har det bättre å bättre varje dag...fjärilarna i magen finns fortfarande kvar hehe skulle kunna ligga och titta på han i flera dygn utan att tröttna och leva på hans pussar hehe. (låter som en fjortis nu men så jag känner)

på torsdag börjar första lektionen igen så då är det slut på lovet...innan dess ska jag och älskling upp till ullared i morgon..ska bli helt underbart..sen ska jag även upp en sväng till hbg å träffa lite kompisar från förr hehe..mina underbara walle å mia (får ju passa på när alla e sammlade hehe)
sen ska jag till min älskade morfar igen och hälsa på.

i morgon kommer mäklaren och ska värdera huset och ta lite foton å så..tyvärr kan jag inte vara med men gör inte så mycket.
för någon vecka sedan så flyttade morfar till ett ålderdomshem och jag tyckte vet var jätte mysigt där och tror nog han trivs bland alla andra ist för att sitta själv.


i helgen har vi varit super flitiga här hemma...vi har rensat som bara den..alla garderober och förådet är helt rensat nu..det blev en hel del som slängdes och en 3 runder till tippen men nu e det super fint här hemma..idag har jag storstädat och igår kväll/natt så organiserade vi i garderoberna.


jag och älskling har börjat göra något jag tycker är jätte mycigt...när han e ledig och vi e barnfria så går vi ut på låååånga promenader mitt i natten..det är helt underbart mysigt och man pratar om exakt allt...idag blir det troligen ingen promenad dock för ska upp tidigt i morgon så ska göra frukostrullar idag och se en film å sen fösöka komma i säng i tid för en gångs skull hehe

RSS 2.0