säng

igår var jag hemma från jobbet för jag mådde super illa i magen.
den dagen använde jag till att vila och städa,

efter att jag hämtat nathalie och jimmy kommit hem så åkte vi till ikea där vi handlade en ny säng till henne och lite annat tillhörade sängen.

tog en bild nyss på hur det er ut på hennes rum.



jag ville att hjon skulle ha mammut spjälsängen innan men å blev det inte..men nu äntligen har hon iaf fått mammut sängen..sen fick hon en lampa och sängbord med..vi köpte även täckte,kudde och sängkläder

ska invigas ikväll..undrar hur det ska gå.

va f*n

idag har det varit full rulle..men dagen började enormt segt..jag började med att må jätte illa i magen, jag kände igen illamåendet men reagerade inte på det...föräns jag gick på toa..ja rätt jag fick min mens..första gången på   3ÅR..inte klokt. så ja hela dagen hag jag mått inna så därför har jag försökt hålla igång nonstop för att inte tänka på det..först var vi på kalas hos natalie och efter det åkte vi till entre där jag handlade lite kläder till mej å vi åt sen åkte vi till willys för att handla lite mat och nu sover nathalie, jimmy sitter där uppe vid datorn och jag ser film, med choklad och pepsi och städar lite under reklamen för att hålla igång.

igår åkte jag och nathalie in till malmö..jimmy jobbade lite extra, han körde en stuga till lund och sen åkte han in till malmö för att hämta nathalie, det gjorde han, jag mötte marlene för vi skulle gå och tattuera oss..den bilden jag gjort var lite för rörig så den blev det inte utan jag gjorde tre orkideer och nathalies namn och födelsedatum på svanken..den ble rätt stor så jimmy ble inte jätte glad men jag är jätte nöjd. marlene gjorde två vingar och ett hjärta med natalie under på skuldran...ble snyggt.
efter det så gick vi till triangeln där vi mötte jimmy och en sovande nathalie, när hon vaknat åkte jimmy iväg och vi fikade sen handlade jag lite kläder på p.o.p till nathalie och en klocka till mej, som jag velat ha i evigheter..

den vänstra har jag, fast transperant lila..super snygg.

efter att vi handlat så gick vi hem till marlene så nathalie kunde leka med natalie ett tag och vi kunde tvätta tattueringarna. sen kom jimmy och hämtade oss och åkte till mc donalde och sen hem..jo klart ringde jag pappa med som fyllde år.

så det var min eller vår helg. händelserik må jag säja..men mår illa som bara den..och i morgon kommer jag få jobba på som fan för att inte tänka på illamåendet.
saken e den att i normala fall har ju en tjej mens i 5-7 dagar...jag mår illa i 3 dagar och har mens i 10-14 dagar..känns orättvist.

ha en fortsatt trevlig kväll

bilder från igår.

igår efter dagis så tog vi nathalies cykel och gick ner till affären och köpte till grillningen.
hemma igen så fick nathalie markkritor som hon genast började klottra med.
sen blev det lite lek i sandlådan å jag passade på att klippa gräset, vilket nathalie tyckte var dö kul..hehe.
här kommer lite bilder från gårdagen.




nathalie sopar




det var lite bilder  det, nu ska jag snart åka till jobbet, jag trivs jätte bra men med ett problem...det är bastuvärmt där inne, från klockan 10 och fram till jag slutar så jag svettas nonstop mellan den tiden. inte klokt, de anställda svettas och man känner sej äcklig..igår klagade en kund att här var äckligt värmt inne. maria sa igår att förra sommaren var där så värmt att det droppade svett från personalen och kunderna frågade om de nyss duschat.
kunderna hade tagit en vagn och ställt den direkt igen när de kom in i butiken.
jag fattar inte varför de inte skaffar ac. högsta chefen hade sagt att det var för dyrt, men HALLÅ dom pengarna känar han ju in direkt, dels för att under den värmaste tiden på sommaren så söker man ju sej till svala butiker. och dessutom så är det ju mer inbjudande med en svl butik än en basutvärm. då får dom ju sålt mer.
men jaja nu måste jag gå till bastun...hehe.

uppdatering

ja jag kom ihåg att uppdatera som jag skrev innan.
jag har igentligen inte mycket att skriva men tänkte dela med mej av roliga stunder på jobbet, sådanna stunder som fått mej att garva både under själva händelsen och efter.

jag kan börja med en dag det var väll runt middag och en äldre man kom fram till mej för att fråga om en leksak..jag höll på att dö när jag såg att han hade pyjamas på sej, en siden pyjamas..inte för att man kunde påpeka det för honom för han kanke trivs i det eller tror att det faktiskt är kläder.

nästa roliga sak är när ett par ber mej hjälpa dom att bära ut en trampolin de ville köpa, naturligtvis hjälper jag dom och går för att hämta en vagn, dom betalar och jag rullar ut trampolinen till deras bil, hakan föll en aning när det visade sej att de hade en mini bil..den var så liten att den knappt hade plats för de andra leksakerna de köpt, det slutade med att dom fick lämna tramoplinen och komma tillbaka med ett släp...undrar vad folk igentligen tänker med när de köper nåt så stort och har en liten bil med sej.

en tredje rolig sak hände faktiskt idag...det är väll lite sådär roligt.men det är en man som ofta kommer in till butiken, för det första har han jätte höga stövlar...gummistövlar (riktiga bonde stövlar) och för det andra så stinker han häst och pratar nästan obegripande, han skojar vi med (han vet inte om det) vi säjer att han e en av tjejernas beundrare...och idag bad han mej om hjälp...igen, det blir liksom att stå och hålla andan som han stinker, och jag är väldigt snabb på att skicka honom vidare till adis..som får ta skiten hehe.

svårt att berätt nåt kul när ni inte e där för i verkligheten är allt så mycket roligare.

nu kommer jag till en lite mer allvarlig del, jag måste bara fråga er, ni som läser.
ni som känner mej väl vet att jag alltid har varit blyg, kommer troligen alltid vara lite osäker på mej själv.
men jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag börjat tröttna på att inte riktigt våga säja vad jag tycker, det finns personer som behöver höra vad jag har att säja.
mewn jag oroar mej för vad personer kan komma att tycka om mej, och hur de kan reagera när jag helt plötsligt börjar prata rån hjärtat..folk har ju lärt känn mej som en blyg och tyst tjej.

min fråga till er är....tycker ni att jag ska skärpa till mej och växa upp??

---------------------------------
BILDER:


köpte ju ny kamera och här inviger vi den..nathalie kör med sin nya elbil som hon älskar.


jimmy hamnade på bild

god morgon

nu har jag äntligen lyxkats byta bakgrundsbild på datorn, yeeee.

idag när vi åkte till dagis så var det 15 grader ute såå härligt, synd att jag ska vara inne hela dagen.
men jag kan aldrig understryka hur roligt jag har det på praktiken.
jag har inte så mycket mer att skriva så därför har jag inte skrivit på ett tag, men uppdaterar ikväll, för kom på lite roligt nu men batteriet dör snart.

så ha en bra dag förhoppningsvis ute i solen så får ni tänka på mej som e inne i mörkret å i en bastuvärm lokal.

grattis

grattis till mej som blev 24 i onsdags, dagen var lugn, jag jobbade och dom bjöd på tårta, för övrigt märkte jag knappt av min dag, fick en symaskin av jimmy.

igår fick jag även in mina pengar...ja just det, har ju inte skrivit om det hehe
för ett tag sedan ringde jag till trygg-hansa där jag har min livförsäkring som mamma och pappa tecknat åt mej när jag var liten, jag undrade om dom kunde täcka en ny ivf, det gjorde dom inte...men dom sa att jag kunde anmäla min sjukdom så de kunde gå igenom den å ev betala ut, jag tänkte att jag kunde få utbetalt kanske halva ivf`n alltså 10,000 men i fredags fick jag hem ett brev där det stod att de granskat min journal och kommit fram till att jag får betalt för 7,5% invaliditet. det innebar att jag igår fick utbetalt 1,13700:- fan va glada vi blev..så nu ska vi betala av alla lånen utom huslånen och idag var jag och nathalie på toys å köpte en massa leksaker, jag köpte en mega stor hund som jag velat ha i evigheter, nathalie fick en elbil, en cykel, en radiostyrd insekt, en bok, ett reseritblock och en prinsessklänning.
på lördag åker vi upp till glumslöv och firar våra födelsedagar men innan dess så ska vi köpa lite leksaker till mej och jimmy..vi ska ha två datorer, jimmy ska ha en i lastbilen och jag en här hemma, sen ska vi köpa en ny kamera och har beslutat oss för att köpa en som tar flera bilder direkt...som fotograferna har typ.


ja så nu ska nathalie få nanna å jag e faktiskt helt slut själv men ska faktiskt se på lyxfällan å sen ska jag sova för i morgon väntar jobb igen, där trivs jag enormt mycket.

kram

otur

i lördag var nathalies totala otursdag.
jimmy åkte och jobbade på morgonen, vilket gjorde att jag och nathalie hade en mysdag själv....trodde vi, nathalie slog sej gång på gång, först kör hon huvudet rakt in i fönsterbrädan vilket lämnade ett stort blåmärke, sen dunsar hon ner från trappan, sen trilar hon två gånger, hon trillar även av stolen en gång...stackars liten.
så nu har hon ett sår i bakhuvudet, blåmärke i pannan..men inget annat tack o lov.

idag har det inte skett några oturs händelser..men hon har varit enormt jobbig idag, hon ville inte äta frukost utan gick direkt till skåpet där vi har bla godis..när hon inte fick det blev hon jätte sur, sen fick hon för sej att kasta träleksaker i golvet, vilket lämnade stora jack...ja ble förbannad på henne för hon är så pass stor att hon vet bättre..så hon åkte upp på rummet, efter ett tag ber jag henne säja förlåt å ge mej en kram..vilket hon vägrade och slängde sej gärna på golvet..efter om och men så gick vi ner och då skulle hon skulle hon trösta sej hos jimmy...sen blir det middag och hon vägrar igen hon vill bara ha godis...igen, när hon inte fick det så ville hon inte äta heller...hon ville till slut ha mat och åt lite.

nu ligger hon och sover men hostar väldigt mycket och är snuvig..stackars liten.
jimmy sover oxå som vanligt..lite tråkigt att det är så nästan varje kväll men han har alltid varit trött på kvällarna så finns nog inte så mycket att göra åt det..eller nån som har tips?
han har provat att äta vitaminer och sån jinesisk sörja som ska hjälpa mot trötthet..hjälper inte
så tips är varmt välkomna.

bilder från dagen

idag fyllde natalie 2 år..GRATTIS HJÄRTAT så vi firade med att låta kidzen leka på entres lekland..malin och hennes dotter ronja kom oxå, här kommer lite bilder med lite text till.




natalie och nathalie ska åka kana

grattis natalie

natalie,nathalie och ronja

på äventyr

denna kanan åkte jag och nathalie och guu vad yr jag blev, och naturligtvis så ville nathalie åka den en gång till

glass time..mmm vad gott

nathalie och ronja

nathalie hittade ställets störta boll

nathalie förundras hur golvet försvann under henne hehe

hallå där uppe

tittut

nathalie hittade det mest intressanta på hela stället, ett stort fönster som visar massor av bilar och en grävmaskin.

det tog inte lång tid innan natalie oxå hittade fönstret

nathalie marlene och natalie

natalie ger nathalie en kram, när de sa hejdå kramade de varandra igen.

nathalie som inte sov middag under bussfärden dit somnade direkt hon hamnade i vagnen..
just nu sover hon men väldigt tunt, jimmy sover och jag ser på film men ska nanna nu för är dö trött.

god natt på er 

helg

wohoo då var det helg....eller ja för mej å nathalie iaf.

dagiset är stängt i morgon och jimmy kunde inte vara hemma så jag fick ta ledigt, men är för rastlös för att sitta hemma så jag bestämde med marlene att kidzen kunde leka av sej på entres lekland, vilket bestämdes och i morgon 11,59 tar vi bussen in och möter natalie och marlene på entre..ska bli jätte kul att träffa dom igen, var ett litet tag sedan nu när man inte har allt för mycket tid till övrigt förrutom att jobba, komma hem, laga mat, leka och nanna.

ja jag vet vi har två bilar så varför inte ta bilen in?
jo svaret på den trågan är att jag införskaffade mej ett studentbusskort en vecka innan vi köpte en bil, kortet kostade 720:- som vi bara kastat ut i sjön om det inte används så de få gångerna jag kan ta bussen så får jag ju göra det + at parkeringen e dyr och dom pengarna kan vi behöva till annat.

just nu ser jag på lyxfällan, nathalie sover men väldigt tunnt. och jimmy han sover här brevid i soffan, jag som så vanlgt inte kan sova lär sitta vaken ett tag till, så efter lyxfällan så förflyttar jag gubben och mej upp och slår på tvn där....haha jag ska inte bära upp jimmy utan sparka upp honom från soffan.

nu lämnar jag bloggen. ha en trevlig kväll och helg om jag inte skriver innan dess

RSS 2.0