tisdag 30 mars

idag började jag dagen med att ta tempen på nathalie, jag upplevde att hon kändes varm i natt så ville vara säker och dessutom ville jag veta om hon skulle gå på dagis idag eller inte.
hon hade inte feber men var varm..antingen så e det för att hon legat under mitt täckte nu under morgonen eller så var det för att hon hade något förhöjd kropps temperatur.

jag frågade henne om hon vile gå till dagis och det ville hon naturligtvis. hon verkade helt normal oxå, inte gnällig eller med röda kinder som hon brukar få om hon har feber.

efter att jag lämnat nathalie så ändrade jag lite på mitt schema..på tisdagar storstädar jag ALLTID...men börjar dagen alltid med att äta frukost och se på en film. men idag så började jag med att städa, efter städningen så åt jag frukost och såg en film..emellan det så satt jag vid datorn och kollade buss tiderna och förde över pengar.

klockan 10,59 åkte jagmed bussen till arlöv..gick på net on net och köpte två mp3 och hörlurar..efter det skulle jag åka hem, men ine i affären gick så snabbt så när jag kom ut var klockan 11,40 och bussen skulle gå 12,19 så jag beslöt mej för att gå, jag gick längst med vägen och kollade klockan vid varje busshållplats. jag gick igenom hela arlöv, till sist så satte jag mej í en busskur och väntade..läste metro och väntade lite till..jag hade hunnit gå till de två sista hållplatserna oxå innan det tog slut på hållplatser på ett bra tag..men jag ville vara säker på att jag inte skulle missa bussen + så var detta den sista hållplatsen med kur..och det blåser ju ute.

hemma igen och jag var super hungrig...som tur var eller ja tur för mej, så hade jimmy glömt att ta med sej sin mat, så jag värmde den och satte mej för att titta i reklamen.

nu sitter jag i uterummet och svettas ihjäl så ska gå in igen..sen ska jag hämta nathalie om ca 30-40 min å sen e det kväll..MEN denna kvällen kommer bli såååå tråkig..det är tisdag, jag ser alltid fram emot tisdagar..men idag e det ingen desperate housewives för csi har nån jävla triologi på tv`n..stör mej, att dom inte kunde lägga den på onsdagen ist eller nåt.

jaja nu ska jag förflytta mej inåt.

vår helg

den var kanon.
på lördagen gjorde vi iordning oss och sen åkte vi in till malmö,
där lämnade vi jimmy som skulle jobba sen åkte jag och nathalie upp till häljarp där vi mötte emma och mamma, emma viste inte att vi skulle komma.
så gick vi på loppis där, jag hittade en hel del..det hamnade på 380:-
hade kunan köpa mer men hade inte mer pengar.


sen gick vi till morfar och åt middag å sen fikade vi, nathalie var jätte duktig, både inne i trängseln på loppisen och hos morfar..hon sprang och lekte, busade och åt. hon hade så kul att hon glömde bort att sova middag
så när vi skulle åka hem vid halv 4 så somnade hon direkt.
efter att vi hämtat jimmy så åkte vi till öb och handlade lite.

söndag:
vi gjorde iordning oss och sen åkte vi till nova och där handade vi skor till nathalie, ryggsäck till nathalie och present till richard.
sen åkte vi upp till glumslöv, där åt vi middag och sen åkte vi till helsingborg, till syrran och fikade lite. även då glömde nathalie att sova middag så när vi åkte till hbg så somnade hon direkt..jsg och jimmy fick bära upp vagnen till tredje våningen, då tackar man för att vi inte bor kvar på östra farm vägen..utan hiss.
efter att vi varit där så åkte vi ner till malmö närmare bestämt coop, vi skulle kolla efter ett regnställ till poo men hittade inget fint så blev inget med det men vi köpte lite annat smått, sen bar det hemåt och väl hemma tändes brasan och sen var det i stort sätt kväll..hon var ca halv 8 när vi kom hem så nathalie var lite trött och somnade vid halv 9 tror jag..

hon vaknade mitt i natten och hade troligen jätte ont i magen eller en mardröm..troligen var det en mardröm, för hon hade vaknat en strund innan av en mardröm nämligen.

ne nu ska jag göra frukost och sen ska jag se på benjamin buttons otroliga liv..har inte sett den innan och har inte varit så nyfiken på den heller men efter att ha sett trailern så verkar den lite bra iaf.

helg

det blir allt mindre att jag skriver här tyvärr. jag har inget direkt att skriva om och så fort jag har det så brukar jag skriva här inne. på måndag kommer jag garanterat ha nåt att skriva om så fram till dess så blir det inga uppdateringar.

idagf har jag pluggat, städat lite snabbt, rensat i trädgården, gått en promenad, pratat med mamma, myst med novani och legat i soffan å sett tv.
inget direkt då med andra ord.
snart ska jag hämta nathalie, komma på vad vi ska äta och sen kommer väll jimmy hem.

igår åt vi våfflor..naturligtvis och det älskade nathalie...naturligtvis.  annars när jag hämtade nathalie så ville hon hem men hon ville gå..vilket gick bra för det brukar hon..men denna gången så skulle hon gå på lekplatsen vilket gick bra en stund men eftersom jag hade grädde i vagnen så ville jag hem men inte hon..så det blev lite sura miner..undrar hur det går nu då när jag ska hämta henne..humm.

nä nåt annat har jag inte att skriva..skivs på måndag.

veckan

helt otroligt vad konstigt denna veckan går.
i tisdags kändes det som en måndag vilket gjorde att hela veckan e fel..så idag blir det som en onsdag..fast tänker jag framåt så e det bra..för snart e det helg.
helgen är fullbokad vilket gör att jag längtar till helgen..vi brukar inte ha nåt att göra under helgen så därför så ser jag fram emot denna helgen.

i dag ska jag plugga och betala räkningarna..jätte kul eller hur?

till något roligare:

nathalie hennes framsteg gör mej så lycklig.
hon dricker ur glas helt själv, vist hon spiller ut ibland men det förstår man, hon e ju nybörjare.
sen inatt..hon sover i sin säng men i vårt rum..jag vet ja e lat.
hon vaknade mitt i natten och hoppade upp i vår säng, både jag och jimmy blev överraskade vi trodde det var novani som hoppade upp i sängen så vär vi tittade så såg man henne komma krypandes. så sött.

hon är jätte duktig när vi går till dagis, hon sitter fint i son vagn och tittar på bilar och djur..sen på vägen hem så går hon själv ibland och åker vagn ibland.

nä nu ska jag se klart filmen och äta frukost.

igår

igår var en såndär total händelselös dag, jag satt bara och segade framför datorn, sen storstädade jag, ännu en gång..två dagar på rad fast på olika ställen..så nu är även ugnen och skåpet i badrummet rent. efter det så fick jag kontakt med en gammal klasskompis chris..det var väldigt trevligt att snacka lite. efter det gick jagner för att hämta nathalie och hade helt glömt bort at det var fixardag på dagis så blev lite överraskad när jag såg alla bilar, sen kände man doften av eld och kom direkt på att det var den 23 och fixardag..först tänkte jag inte stanna för var ju tvungen att gå hem och göra mat, men stannade ändå, ringde jimmy och meddelade att han kunde komma dit ist för att åka direkt hem. nathalie däremot ville hem hon sprang mot grinden när hon fick chansen och skulle vara i min famn hela tiden så jag kunde inte hjälpa till direkt. men efter maten så var hon på benen igen och sprang och lekte, efter fikan så såg man inte mycket av henne mer och jag kunde hjälpa till att bygga klart kojjan, sen kom jimmy och hjälpte till lite innan vi alla var klara runt 18 tiden och det var dags att gå hem.
väl hemma fick nathalie mjölk och kaka..jag var så stolt att hon drack helt själv både på dagis och hemma.

på kvällen fick jimmy feber och är hemma idag så jag körde iväg nathalie till dagiset, ja idag tog vi bilen när jag fick chansen till det..dessutom e jag lite slö idag.
hemma igen så gjorde jag frukost och vi såg en film, nu vilar jimmy i soffan och jag ska fixa lite med pluggandet hade jag tänkt.

....

har så tråkigt att jag inte ens har något att skrivA.......



måndag igen

helgen har varit lugn, det har ju inte varit nåt roligt väder direkt så har bara varit hemma.
nathalie gör små men säkra framsteg att gå på pottan. hon brukar dra ner byxan och vilja ta av sej blöjan och sen sätter hon sej på pottan, det brukar inte komma nåt när hon gör det men hon försöker iaf.
sen om jag ska återgå till hur det går med hennes drickande..ja asså på dagis dricker hn själv, hemma vägrar hon dricka själv, det händer på kvällarna att hon dricker i mugg men bara när hon sitter på goler i köket. har fått tipset att ignorera henne under maten, eftersom hon kan dricka själv men vägrar så vill hon dricka så får hon göra det själv..tror det kan hjälpa.

ska snart fixa nåt att äta och sen måste jag rycka upp mej och göra nån nytta. ska fixa i uterummet eftersom jimmy har satt igen kattluckan och där e jätte stöckigt ute nu.
men just nu ser jag film, she`s the man..jätte bra hehe.


inte klokt

denna dagen är ju helt dömd att vara tråkig.
jag har inte ett piss att göra, ja vist jag kan dammsuga men efter det då??
titta på tv har jag gjort och där e inte ett dugg, sitta vid datorn..och göra vad då? har redan suttit här typ hela dagen och nu börjar det bli trist.
plugga då? jag orkar helt ärligt inte..igår gjorde jag klart hela veckans uppgifter så i morgon om jag orkar så ska jag ta tag i att göra nästa veckas med.

så..gå en runda? nopp det orkar jag inte, det sparar jag tills när jag ska hämta nathalie.

jag kan ju nstan lika bra gå och lägga mej igen för jag har inget att göra..eller jo jag kan städa under trappan men var ska jag lägga allt..det ska till tippen och upp på vinden..så det får vänta helt änkelt..

baka kan jag inte göra för mjöl har vi inte hemma. det är ju inte ens fint väder.
får väll ta och rulla tummarna.


jag vet vad vissa tycker nu..."men hämta din dotter från dagis då"
ja det kan jag göra men för er som vet så blir hon på ett jävla humör när hon kommer hem och hon har så mycket roligare på dagis än här hemma så det vore bara taskigt att hämta henne.

nu ska jag komma på nåt att göra..........

Poo mammas älskling

igår gjorde hon det vi längtat efter länge och övat på i evigheter. hon drack för första gången ur mugg helt själv.
hon började på dagis i förrgår, då hade hon druckit ut en mugg där och igår hade hon druckit ur mugg igen under mellanmålet och då hade det blivit en mega uppståndelse hehe..fröken som satt med henne hade sagt till en annan fröken att hon drack själv, barnen och fröken i det andra rummet hade hört det så alla sammlades runt nathalie och apploderade hehe..nathalie hade blivit helt stel och kollat helt förvånat på alla runt om henne hehe.
väl hemma så vägrade hon under middgen, vilket vi förstd för under middagen brukar hon vägra.
senare på kvällen så satt vi på köksgolvet och hade hällt upp lite pucko som hon slafsade i sej direkt..och två tre gånger till..naturligtvis så spillde hon men det mesta drack hon...får se hur det går idag..både jag och jimmy blev jätte glada när hon drack själv, hon har överaskat oss innan..med att dricka själv ur pipmuggen men hlt plötsligt så vill hon inte längre..så vi får hålla tummarna för att hon fortsätter  att dricka själv.


 

dagis busan

helt otroligt vad man kan bli glad när man kommer till dagis för att hämta nathalie, hela jag fylls av glädje.
det räcker hon ser mej komma innanför dörren så springer hon iväg in i ett annat rum ch börjar slänga sej på golvet och busa, dansa och springa runt..hon vill väll visa hur kul hon har.
igår när jag skulle hämta henne så såg hon mej genom fönstret och sprang in i lekrummet, där inne var tilda med hennes pappa och nathalie och tilda började dansa och springa runt och klappa händer.
sen att ta på henne kläder är lite jobbigare för det vill hon oftast inte, och igår hade någon lyckats få med sej hem vår fleace kofta så nathalie fick låna en tröja av dagis och det vägrade hon totalt.

idag tog vi sulkyn till dagis och nathalie blev jätte glad för tydligen så gillar hon omväxlingen att åka i den ibland.
vi går oftast omvägar till dagis, dels för att vi har tid och dels för att vi ska gå längst den stora vägen, eftersom där kommer massa bilar och nathalie älskar bilar, hon pekar och gör billjud..ser hon en bil så vrider och vänder hon sej så hon kan se den längre..och jimmys lastbil är ju bara sååå cool. hehe.


idag ska jag plugga och faktiskt inte göra så mycket mer. igår storstädade jag så det behöver jag inte göra idag.
ska fundera på vad vi ska äta idag..humm blir troligen grillspett med pommes eller ris. ller kanske couscous och krydd järpar..men vet inte..ska kolla sen.

ne nu ska jag fixa lite frukost och slå mej ner vid tvn ett litet tag.
och monica..jag ska prata med jimmy idag ang den 27 så hör jag av mej till dej sen.
krya på dej vännen och hälsa familjen. 

nathalie leker i uterummet...är det 6 grader ute så är det 27 grader i uterummetom solen skiner då , så härligt...


prov

snart ska jag åka in till lund och göra prov och påbörja en ny kurs.
har bara två kvar sen e det praktik..ska bli så kul.
men först är det prov som gäller idag..egentligen har jag ingen lust att åka in till lund men det måste göras, har absolut inga pengar och har egentligen inte ens råd med bussen men prov är viktigt och för att jag ska kunna gå vidare med utbildningen och slippa att bli ner ringd så måste jag åka in.

helgen. ja den har varit bokstavligt talat lugn. vi har inte gjort något.
i fredags när vi hämtat nathalie så åkte vi och handlade..nathalie sprang med sin kundvagn och vi fyllde den.
när vi kom till godis avdelningen så nat inte nathalie den sista att plocka på sej, hon fyllde sin kundvagn med massor av godis..som jag fick lägga tillbaka när hon inte såg.
i lördags var vi ute och gick en runda, vi gick längst den stora vägen för där är fläst bilar, nathalie älskar bilar och gör bil ljud var gång hon ser en rullande bil.
ser hon en hund så pekar hon och gör hund ljud så kul att gå med henne när hon gör så hehe.
det blev en runda in om affären för att handla gottis till nova och dippa hehe.

söndagen..bara innomhus för vår del.
nathalie var jätte snäll förrutom under middagen, hon har ju fått för sej att hon inte vill sitta i sin stol längre utan i våra stolan, saken är ju den att hon inte riktigt når upp, så det kan bli lite liv här hemma under middagen.
efter middagen så lekte vi ute i uterummet..är det 6 grader ute och sol så är det 27 grader i uterummet (vi kollade igår)
så där var jätte härligt för henne att leka och hon älskade det, sprang rinder, ritade, jagade katter och lekte med dörren. jag och jimmy bara satt och njöt av värmen.

ja så var vår helg..inte världens mest spännande helg men lugn och skön.
kommer lite bilder oxå..inte från helgen men på poo för hon e så söt hehe.


man kan nog inte älska henne mer än vad jag redan gör.

nä nu måste jag nästan skynda mej, ska in om affären och köpa lite frukost.



grannen

jag som alltid går hemma brukar kolla ut genom fönstret och ser ju då en å annan sak.
som igår, inget konstigt alltså men jag såg vår ena granne gick ut med sina två barn varav den ena går på samma dagis som nathalie.
dom brukar vara hemma och jag ser aldrig han på dagis, någonsin. men det kanske beror på att vi lämnar nathalie tidigt och hämtar sent..inte vet jag.
men igår när vi hämtade nathalie så hämtades ett annat barn sammtidigt och han började prata om vår grannes barn. han sa att dom hade varit och besökt dagiset men gick där ifrån igen för att han var sjuk, så frågade pappan på vilket sätt han var sjuk så sa pojken att han hade feber.

frågan jag ställde mej då var "varför går man till dagis på besök bara?" och " man tar väll ändå inte ut ett barn som har feber?"
när vi kom hem så såg jag dom vara ute på lekplatsen och lekte.
så antingen så ljög dom för dagis eller så...ja.

fattar iaf inte varför dom gick till dagiset en liten stund bara och sen gick där ifrån om dom viste att han hade feber. humm.

så idag är han inte heller på dagis utan är som vanligt ute på lekplatsen.
när jag träffade vår granne i fredags så sa hon att båda barnen hade varit sjuka och haft feber men nu när det var så fint väder (i fredags då) så var dom ju bara tvungna att gå ut. men igår och idag då? det är pisse väder ute och ena barnet har tydligen feber..humm

jaja jag kanske borde skaffa mej en hobby ist för att glo på grannarna, men har man inget bättre för sej så.



inget att göra

ja då sitter jag i sängen och har inget å göra.
jimmy och poo sover sedan länge, jag har sett lyxfällan och nu ser jag film på 6an...är inte trött bara varm..men vet inte vad jag ska skriva då inget nytt har hänt.
ikväll så försökte vi få nathalie att börja dricka själv..genom att fylla olika pipmuggar och flaskor med vatten och låta henne leka med dom..gick nästan så uppdraget fortsätter.

12,49

nu har jag gjort klart denna kursen vilket är riktigt skönt.
på måndag eller tisdag ska jag åka in och göra prov..woppi.
sen har jag bara två kurser kvar innan det är dags för praktik...längtar.


idag tänkte jag åka inlines till dagis med nathalie..kom utanför dörren och det var super halt på vägen.
igår gick det jätte bra men igår kväll så snöade det så förstå att det var halt...även med skor så var det halt.

väl framme vid dagis så var nathalie på super humör och hon bjöd till och med på en puss, dom är guld värda.
men när jag sa hejdå så började hon gråta..vilket hon har gjort i två dagar nu.

igår var hon till och med så trött och mammig att hon somnade direkt hon la huvudet på kudden.
hon får välling i vår säng och sen brukar vi gå in med henne direkt efter..nu fick hon välling så frågade jimmy henne om vi skulle gå in och lägga henne i sin säng och för första gången så ville hon det..och hon somnade direkt.

jaha så vad ska jag göra resten av veckan och dagen?
inget. har nyss städat och lagt i en tvätt..så nu har jag inget att göra mer.
bara vänta på att tiden ska gå.

genarp

som alla vet så har jag och jimy velat flytta sedan vi flyttade hit i stort sätt.
för några månader sedan så började vi prata och diskuterade bland annat vart vi skulle flytta om vi nu ska göra det och när.
vi kom fram till rätt lågiskt att jag måste ha fast jobb innan vi ens tittar på hus.
sen började vi prata om att ev bygga ett eget hus. vilket vi är väldigt inne på..det lutar åt det hållet iaf.
sen kom vi till punkten...vart.
vi har velat fram och tillbaka om var vi kan bo, där vi har råd att bo och som ligger bra till med jobb osv.
till slut så kom vi fram till det att för nathalies skull så kommer vi flytta..och vi kommer bo kvar i genarp. dels för att nathalie förkänar inte att behöva flytta och byta dagis, hon trivs så enormt mycket på sitt dagis att det är synd om henne att behöva lämna det. ingen av oss trivs i detta huset så flytta kommer vi göra men vi kommer inte byta dagis till nathalie. den söta ängeln ska få gå kvar på dagis här, jag älskar det dagiset, det är litet, mysigt och personalen tar verkligen hand om barnen.
så den dagen vi har mer pengar så kommer vi flytta, vi ska ha ett enplans hus med trädgård runt om hela huset..ett bra och lagom avstånd till grannarna. sen kaven inne i huset varierar..

när man själv bodde hemma var det rena pesten att bo i en liten by, då ville man bo inne i stan..det är inte föräns man själv får barn som man verkligen uppskattar byar, jag kan ju säja att detta inte är det bästa byn men den är absolut inte den sämsta.
så här kommer vi bo i lilla genarp..för när jag väl får jobb så är man ju inte här mer än på kvällarna och på helgerna kan man åka iväg och träffa familj och vänner för då har man mer pengar. det kommer säkert bli bra. eller vad tror ni?

bilder

nu kommer bilderna på nathalies örhänge, inte lätt att få en bild och inte lätt att få bra bilder när hon ler men här kommer en del som jag lyckades med igår.



idag när vi åkte til dagis så somnade nästan nathalie i bilen, framme var hon mega pigg och kramig som vanligt, de märkte inte att hon hade fått örhänge förän jag sa det hehe.
men vistär det sött?

idag måste måste jag plugga
sen om det finns tid ska bakar jag troligen.
städa måste jag inte men finns det tid så får jag göra det med.

vilken lördag

denna dagen slutade kanske inte riktigt som en perfekt lördag.
inget att klaga på alltså, det har inte hänt nåt direkt.

vi nattade poo vid halv 8..hon somnade vid 8 och jag gick ner, jimmy hade oxå somnat så ist för att väcka honom så lät jag han sova. ibland vaknar han när jag går ner men inte idag. just nu sitter jag själv i soffan med novani, godisskålen och levande ljus på bordet..mysigt va?
men faktiskt e det rätt skönt, att få vara själv ett tag, att få njuta av tystnaden och se på film ifred. det är rätt skönt fast man vill ju ha nån att krypa ner hos och se på film ihop med och äta godis ihop med..men idag blev det inte så...ist så har jag en cider i frysen som jag planerar att dricka nu så....ciao

min sessa

bilder kommer snart.

idag var vi iväg och tog hål i nathalies öron.
vi var där 10,15 och medans vi satt och väntade så satt hon som ett ljus.
när vi väl skulle ta hålen så satt hon i mitt knä, vi valde rosa stenar..hade dom haft rosa blommor så hade vi valt dom men nu blev det rosa stenar ist.
när hålen togs så pep hon till just när dom togs, efter så var hon som vanligt..lite chockad bara.
sen gick vi för att inhandla strumpor till mej och natha sen åkte vi hem...innan så åkte vi och handlade lite mat och gott till ikväll.

som sagt så kommer en bild upp senare på nathalie med söta örhängen.
om 6 veckor ska vi tillbaka och byta till andra örhängen.

vädret e så fint så när nathalie vaknat ska vi gå ut en runda.

bilder

idag känns det som en lördag, dels för att jimmy är hemma och har varit det hela dagen och dels för att nathalie e ledig från dagis.
idag var vi ute och gick en runda och fick följe av novani sen efteråt så gick vi och gungade. när det började bli kallt och vi skulle gå in så blev naturligtvis nathalie sur eftersom hon inte ville sluta gunga.
så tänkte lägga upp lite bilder från hur jimmy såg ut efter att vi bakat i tridags och lite bilder från idag.
enjoy.


jimmys rygg.

såhär söt var jimmy efter att vi bakat klart.

här är nathalie påväg hem från dagis

på väg hem från dagis med bunny i handen

myser i soffan innan vi gick ut idag.

på vår promenad med novani

en favorit syssla.

inne igen och rosenröd om kinderna.

så det var lite bilder det.
nu känner jag mej duktig som uppdaterade med bilder hehe.
ska snart gå ner och laga lite mat och sen blir det att mysa innan nathalie ska nanna.
i morgon ska vi upp tidigt och åka in till lund för nathalie ska få hål i öronen då.
skriver lite sen hur det gick.

15,56

en otroligt seg dag idag.
tiden har liksom smygit sej fram.
jag har städat, tvättat, sett på film och suttit vid datorn.
pluggat har jag gjort litegrann och strax ska jag ta en promenad ner till dagiset och hämta nathalie.
solen skiner och det är plusgrader ute så det kan bli riktigt skönt.
jimmy ringde nyss och han har haft att göra idag och kommer jobba lite längre idag.

och ikväll börjar den nya sesongen av sveriges värsta bilförare..ska bli så kul att se..förra året var ju så grymt rolig..att det finns folk som är så hehe.
i tisdags var det ju desperate housewives och jag satt och grät åt lynettes besked om tvillingarna och att carl dog var ju inte helt oväntat men ändå.
har längtat som in i bomben på att dh skulle börja igen så nu lär vi sitta klistrade framför tvn varje tisdag.
och uggly betty lär väll oxå börja snart och denna sesongen är sista sesongen vilkt jag tycker är dö bull.

menjaja nu ska jag knalla ner till dagis.

uttråkad

idag vaknade nathalie i sin säng efter att ha sovit hela natten, hon vaknade klockan 6..vilket var bra för jimmy höll på att försova sej. jag gick upp och gjorde välling, i hopp om att hon skulle somna om de sista 45 minutrarna..men nä, det gjorde hon inte..men hon låg och mös iaf och gjorde att jag fick vila lite iaf.
hela morgonen gick smidigt, att sätta på henne kläder, borsta tänderna och jag fick göra iordning mej ordentligt. hon var till och med snäll när jag skulle sätta upp håret på henne, fast det brukar hon vara.
sen bar det iväg till dagis, hon satt och mös i vagnen och sista biten så började hon peka så jag frågade henne lite tex var är näsan och bunny och hon svarade rätt på alla frågor.
väl framme på dagis så hade tilda redan kommit och nathalie sken upp som en sol. när båda barnen var avklädda och vi gick ut för att vinka på dom genom fönstret så såg tilda mycket större ut än nathalie, det skiljer 6 månader på dom bara.

på väg hem njöt jag av vädret, de var så härligt, kallt men härligt, lite vårigt eller början på vintern.
men väl hemma..usch då började jag bli uttråkad. åt frukost, lagt i tvätt. och ska egentligen plugga men orkar inte..måste dock tvinga mej själv att göra det för i morgon är nathalie ledig från dagis, hoppas innerligt på att jimmy inte får nåt jobb i morgon så han e hemma men tror nog han får det om han inte får massor att göra idag.
sen e det ju helg. då ska poo få söta hål i öronen och för övrigt ska vi inte göra nåt alls.


ne nu ska jag dra mej i öronen  och börja plugga och sen får jag nog städa lite tror jag.

kort inlägg

ja det finns inte mycket att skriva därför blir det kort.
idag blir det för mej och jimy att baka, kanelbullarna är slut hehe eller dom har varit slut länge mennu ska vi fylla frysen igen.
annars idag så e det ju jätte fint väder så idag tänker jag gå och hämta nathalie, har redan varit ute en runda idag och även fast det är kallt så är det lite vårkänsla..jag har till och med sett de första smörblommorna poppa upp.

sen igår så var jag ute på praktikjakt och åkte till entre..jag hade satt ett mål för mej själv med tre punkter vart jag vill vara..så gick runt där inne, dit jag gick först var där jag ville vara klart, dom hade redan blivit tillsatta..tyvärr
så jag fick gå vidare, gick in i nästan alla affärer..antingen var det redan någon där eller så var chefen bortrest eller kom tillbaka i morgon.
bull.

jå jag gav mer eller mindre upp.
jimmy hämtade mej och vi åkte till babyland och gissa vad...chefen var på möte och kom tillbaka i dag.
toppen.
så vi åkte till toysrus och yes där fanns plats, så jag ska vara där i tio veckor..ska bli så kul
när jag kom dit så fick jag ett så varmtvälkomnande att jag kände att det var rätt direkt..jag hoppas verkligen att jag kan få jobb där efter prektiken.
håll tummarna för mej.


haha det blev inte ett så kort inlägg som jag trodde hehe.
jaja

om jimmy

Du är tillsammans med: - jimmy nordström
Hur gammal är han: - 27 år
När fyller han år: - 16 oktober
Vart bor han: - i hus med mej och nathalie och nova
Ögonfärg: - Blå
Har han piercat sig någonstans: - han hade hål i örat
Har han druckit någon gång: - Ja.
Har han rökt: - när han var liten
Vad har han för färg på rummet: samma som mitt
Vad skulle han göra om han vann en miljon: - köpa ny bil och renovera tror jag.
Har han någon fobi: - tror jag inte
Är han beroende av något: - av oss
Är han envis: - inte lika mycket som mej.
Vad gör han på helgerna: - myser, renoverar eller bara tar dagen som den kommer.
Beskriv honom med två ord: - underbar och hendig
Skulle han bli en bra pappa: - Ja, han ÄR en bra pappa!
Varför blev du tillsammans med honom: - han var underbar från första stund och såg/ser bra ut.

Föll du för honom direkt: - Nej
Du älskar honom: - absolut
Du har slagit honom: - ja det har hänt tyvärr
Du har roligt tillsammans med honom: - Ja
Du skulle kunna bo med honom: - det gör vi redan.
Du vet någonting om honom: - en hel del
Du har gjort ett sugmärke på honom: - ja nån gång
Säg ett ord du känner för honom: - lycka
Vad är det finaste han sagt till dig: - att jag e det finaste han vet.
Vad gillar du mest med hans utseende: - Hans ögon
Får du fjärliar i magen när du ser honom: - ibland 
Är du svartsjuk på andra tjejer: - ja ibland

Hur träffades ni första gången: - via lunarstorm och msn
Bor ni långt ifrån varandra: - nej, på samma adress
När blev ni tillsammans: - 4 augusti 2004
Hur länge har ni varit tillsammans: - 5,5 år
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans: - nej.
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans: - Komedier för det mesta.
Har ni sovit över hos varandra: - japp
Har ni bråkat någon gång: - lite väl ofta kanske
Vem håller fjärrkontrollen: - utan tvekan så är det jag
Vad har ni gemensamt: - samma favvo färg, nathalie och en hel del till.
Har ni samma åsikter om saker: - i stort sätt
Planerar ni framtid ihop: - Ja, det gör vi.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst: - en natt sedan vi blev ihop.
Har ni sagt "jag älskar dig" till varandra i verkligheten: - naturligtbis, varje dag..om vi inte bråkar
Hur länge kommer ni vara tillsammans: - för all framtid om vi får bestämma.

lite ledsen

jag har inte krivit på ett tag för jag har inte orkat, jag har varit ledsen och det går inte en dag utan att jag börjar eller nästan börjar gråta.

i söndags beslutade vi oss för att vi inte kunde behålla mira och tuff, det tog i när jag satte in annonsen på blocket och blev otroligt paff över att en ringde bara en timme efter att anonsen kommit in. jag hann inte riktigt förstå vad som hände så när jag la på luren så började jag gråta. dom kom för att kolla på tisarna..ett trevligt par som inte hade barn men bodde på landet. mira som är väldigt nyfiken kom direkt fram men tuff är lite skygg.
de ville ha katterna och fick även med klösställningen som dom älskade. som hejdå fick jag ett rivmärke på fingret av tuff.

när de åkt började jag stor böla.

efter att jag nästan förtränkt det som hände så åkte vi ut för att köpa en ny katt toa till nova som inte ville gå i vår gammla. sen kollade vi även efter ett soffbord, vi har ju köpt en ny soffa och matta så vårt gammla sofbord passade inte längre, vi hade hittat ett snyggt runt soffbord för 3100:- men det var lite för stort men stod ändå högt upp på listan. vi åkte in om em möbler för att kolla om dom hade nåt kul...vilket dom hade, vi åkte där ifrån fattiga..men vi fick ett soffbord iaf.

så här såg det ut innan, älskade den soffan men kunde inte ha skinn med katter, ironiskt nog så gör vi oss av med katterna strax efter, men det fanns fler anledningar som jag inte vill nämna här.

 såhär ser det ut idag, saknas bara något fint på bordet sen är det perfekt.

idag ska jag ut på praktiksökande, så åker in till malmö klockan 10.
har sökt som en idiot via mail men inga svar och det är snart dags för praktik så jag fick tipset att åka in och prata med dom direkt, så det är vad jag ska göra...meddelar sen hur det gått.
och idag åker nathalie in med dagiset till lund, dom ska kolla på teater vilket jag kan tänka mej att nathalie kommer älska.

RSS 2.0