passar inte

har tänkt och tänkt och faktiskt kommit fram till lite.
jag är ju som ni vet en blyg, lite tillbakadragen typ som inte alltid säger vad jag tänker och tycker.
jag kände en kille innan..(du vet vem du e) vi dtade ett litet tag och redan i början märkte jag att detta inte kommer hålla en längre tid..ni förstrår den här killen var väldigt rättfram..han sa vad han tyckte och tänkte och dessutom var /är han väldigt nöjd med sej själv, han gillar sitt utseende och det gör ju absolut inte jag så iaf jag km fram till att jag behövde en kille som matchade de här känslorna jag har..en som känner likadant och är som jag.
aldrig trodde jag att det skulle vara den där lilla matcho killen på jobb som alltid såg så tuff å kaxig ut..haha men det var han..han är exakt som jag och vi kompliterar varandra på ett sätt som många aldrig kan förstå..
det är inte lätt att förklara heller...men på ett lätt sätt så är han min andra halva..så vi är en person med två vänsterhänder haha..

men det kan jag säga att denna killen vill jag spendera mitt liv med, han är underbar mot mej och nahtalie, han fyller min tillvaro med kärlek och även fast vi varit ett par i snart 7 månader så är jag lika nykär nu som den första veckan...en känsla jag aldrig haft tidigare.


brist på fantasi när det gäller rubrik

snart bär det av till skolan och efter det så hoppas jag att jag kan tvätta, igår missade vi vår tid så blev ingen tvätt då :(
vi hade bsök av katarina, bosse och jonathan..vi åt lite kycklingsallad och hade det jätte trevligt.
älskling var ju ledig så vi hade tagit det mega lugnt under hela dagen faktiskt.
jag fixade till min mobil för den hade börjat bli lite konstig...nu e den som ny igen men dock så har alla nummer försvunnit så har du mitt nr så skicka ett sms eller mail så jag kan lägga in dej...(glöm inte skriva vem det är ifrån dock)

när vi efter många timmar bara liggandes å hållit på med datorn å mobilen och älskling vaknat så gick vi till affären för att handla lite till kvällen..på väg hem köpte vi varsin glass som vi njöt av..men när vi började närma oss hem så frågar alex mej om jag hade nycklar..(jag brukar aldrig ta mina nycklar för han tr alltid med sina) men denna gången hade vi glömt båda..så vi ringde katarina som kom och lämnade deras par så vi kom in hehe.

nä men nu ska jag köra.

tack

tackar för svaren till mej ang förra inlägget.
idag hamnade jag i storbråk med dennis (min ex vän) han hade naturligtvis läst mitt inlägg och blev sur för de svar ni skrivit och jag blev sur för att han la sej i.
hur som helst så finns inte den vänskapen kvar vilket jag tycker är jätte tråkigt för där fanns många roliga stunder...men tycker man att jag fattar fel beslut och inte stöttar mej i mina val och mina känslor så finns ingen anledning att finnas kvar i mitt liv...

jaja idag e det ju kärlekens dag..den firades inte så jätte mycket för min älskling jobbar..han stänger idag så lär inte vara hemma förän 21,30..men i morse fick han min present...ett pussel med ett foto av oss två...när älskling kommer hem så blir det att krypa ner i sängen och se en bra film...blir en mysig kväll.

i morgon ska jag följa med marlene när hon ska tatuera sej..ska bli kul.

måste fråga

alltså tydligen är detta ett problem.
måste fråga er som läser så snälla kommentera eller hör av er på ett annat sätt.

är det fel att vara vän med ett ex???
som det är nu så är jag å jimmy bra vänner, vi kommer överrens och vi pratar om lite allt möjligt.
för mej känns det som att vi hittat balansen...vi sög som par...vi bara bråkade och bråkade men som vänner går det bra. men tydligen är det inte tillåtet att ha kontakt med sitt ex utan man ska tydligen hata varandra och inte vilja se varandra någonsin igen.

men alltså man kastar inte bort 7år ihop bara så och jag anser att nathalie får det bättre om hennes föräldrar är vänner än hatar skiten ur varandra.

men som sagt så är det tydligen inte tillåtet utan mina kära vänner har tydligen inte förstått att det här begreppet "låt oss vara vänner" faktiskt funkar.
nä det går så långt att en "polare" säger upp bekantskapen med en av just den anledningen så måste jag ju bar fråga er andra som läser...vad tycker ni?


ps: jag förstår helt fullt ut att alex inte är jätte glad att vi har kontakt men i detta fallet tänker jag mest på nathalie som inte rycks isär från sina föräldrar utan faktiskt kan träffa både mamma och pappa utan att det blir bråk. jag respekterar alex att han inte vill att vi ses så ofta men jag har oxå berättat att som det sr ut nu så kommer vi fortsätta att ha kontakt.

men snälla svara på detta för jag e grymt förbannad på en viss person som sa upp bekantskapen bara för att jag råkar ha kontakt med jimmy.

söndag.

idag vaknade vi vid halv 8 tiden..nathalie hade sovit igenom hela natten och febern är borta och hon är som vanligt. nu står hon och kollar på plogaren som kör här utanför.
synd att det ska snöa när hon inte får vara ute..för även om febern är borta nu så kan den ju komma tillbaka så bättre att hålla sej inne...plus att jag var så tankspridd i fredags så jag glömde hennes utebyxor och overall så hade ändå inte kunnat leka ute.

idag bler en inne dag för vår del. egentligen skulle vi till ett lekland med marlene och natalie men fick ställa in som ni förstår.
så det blir att mysa,leka och vila idag.


min poo

min stackars lilla gumma.

igår hämtade jag nathalie vid 2 tiden vi åkte ut och handlade e n ny bilstol och lite bad saker.
på väg hem åkte vi i n om och tvättade bilen.
väl hemma slängde vi på oss kläder och gick iväg för att handla lite godis.
nathalie bestämde att vi skulle äta vofflor så det gjorde vi.
vid halv tio somnade nathalie och vi gick in i sovrummet och påbörjade att se en film.
efter ett tag hörde vi hur katterna öppnade hennes dörr och alex gick upp..så kom han in och sa att nathalie pratade i sömne och låg konstigt..så jag gick in och satte mej vid hennes säng..efter e n kort stund så kräkte hon ner hela sängen..jag bar in henne i duschen och alex den ängeln städade upp kräket.

jag sprang ut och tvättade rent sängkläderna, resten av natten blev det för mej och nathalie att ligga i soffan och slummra till..nathalie var jätte duktig och sa till när hon behövde kräka och gjorde dt i en hink så blev inte mer till tvätten.

nu under dagen har vi tillbringt i soffan..nathalie har nyss vilat sej lite och håller på att morna sej. tyvärr har hon även fått feber nu men hon har iaf inte kräkt.
min lilla donna så över dunktig hon är.

alex var tvungen att jobba så han fick gå och lägga sej vid 12tiden utan han hade jag inte klarat det igår..han var helt fantastisk hela kvällen

middag

idag vr jag duktig tyckte jag..
jag åkte och lämnade nathalie på dagis..hem och koka kaffe sen iväg till skolan, när lektionen var slut åkte jag till nova å köpte hår färg sen hem, städade som en galning och slängde i mej en liten middag sen iväg för att tvätta bilen och hämta nathalie.

nu sitter vi och tittar på film i väntan på att alex ska komma hem och slänga på sej kläder så ska vi åka ut till klågerup och äta middag...härligt att slippa laga mat hehe och trevligt ska det bli.

tiden för tattueringaena e bokad och det blir på onsdag..jag ska göra tre stycken och alex två stycken..marlene ska göra en enorm som e dyrare än vad mina är och dyrare än de alex ska ha med hehe.
men men...längtar.

RSS 2.0