urinprov

idag åke vi till bvc för vägning.
hon hade gått upp i vikt..tack o lov..nu väger hon 9310g
men maten är fortfarande frånvarande.
vi åkte till nova och gick där lite..köpte lite kläder till natha som hon ska ha på måndag när hon börjar på dagis.
sen åkte vi och lämnade hennes urinprov..allt såg bra ut så nu återstår blodproven som hon tog i fredags..de får vi svar på den 8de.

dagen började med att vi vaknade vid halv 8..jag tyckte det luktade bajs så började leta efter var katterna bajsat eller om detbara var min näsa som spökade..nä..de hade både bajsat och kissat.....i vår säng.
trevligt.
men det var mitt och jimmys fel som varit lite slarviga med att tömma deras toa..så de var bara att tvätta allt..skulle ju ändå göras det med.

nathalie sov under tiden vi var på nova vilket var rätt skönt för när hon vaknade och hade fikat så höll hon på at klättra ur vagnen å trilla ner..busunge.

när jag kom hem så stötte jag på den nya grannen som flyttat in två hus bort..hon verkade jätte trevlig och hade två sönder..en på 4 år och en på 9 månader..kanske rullar vagn någon gång sa hon..ja tack äntligen nån i dena hålan att promenera med.

ne nu sitter jag bara å väntar på att jimmy ska komma hem å under tiden rullar vi tummarna här hemma..har tråkigt med andra ord.

kattungar

nu har våra små katter kommit till oss.
igår efter att jag varit ute med mamma och emma så hämtade jag bilen imalmö....jimmy skulle ta hem lastbilen så jag fick ta å hämta volvon.
jag bestämde träff med kristina ute på stallet och åkte dit..så stora dom blivit men ändå inte..
idag är dom 7 veckor och 6 dagar.

det här är Mira...det här är tuff..(han har inget namn än riktigt men kallas för tuff.)

anledningen till att han kallas för tuff är för att idag så smet bo in..(grannens katt) och ville äta..bo hoppade över grinden och upp för trappan där maten i normala fall står..när han upptäckte att där inte var nån mat gick han sakta ner..tuff hade sett någon stor filur hoppa över grinden så gick fram för att kolla vad det var..dom nosade på varandra och tuff reste ragg och fräste..morrade och gnudde...att en sån liten skit kan vara så kaxig mot nån så pass stor katt som skulle kunna klippa till honom..haha.



under tiden medans dom nosade på varandra så låg mira och sov på ett lite mer ovanligt ställe....inte mitt första val av sovplats direkt.

och nathalie..ja hon är jätte glad för sina nya vänner..igår när hon somnade så kom båda och la sej brevid henne och sov där hela natten.
men medans mira sov...ja ni ser vart..och tuff skaffade sej nya vänner så lekte nathalie lite nya lekar..busunge.

ja det var min och nathalies dag. just nu sover hon..för idag var vi på barnsjukhuset i lund och det gick väll sådär..de tog en massa prover och på det var natha jätte duktig...hon sa inte mycket..men doktorn förbryllas över vad det kan vara..de ville ha ett urinprov men natha ville inte kissa...iaf inte så vi hann fånga det..så det får bli att försöka få henne att kissa här hemma å sen åka in med det..vi ska på återbesök den 8 då får vi svar på vad det kan vara....hoppas vi.

bvc

nu har vi varit på bvc och nathalie har gått ner i vikt vilket oroade vår barnmorska lite..hon ringde för att kolla om det kunde vara nåt virus och jag fick prata med dom så jag och jimmy å natha ska på fredag klockan 9 åka in till sjukhuset och kolla så allt är bra med henne..
sen var vi och handlade och när vi kom hem så somnade hon direkt.
så nu äter jag och ser på tv hehe.

skryt lagom

jag ville bara skriva av mej lite nu..det kliar i fingrarna.
jag e så trött på folk som ska skryta om sina barn..ja vist det gör man ju man är ju stålt över sina små och vill dela med sej..men det finns två sätt att dela med sej..ett är ju att säja tex "Nathalie går nu..hon är så söt när hon knallar runt..
har din börjar gå?"
sen kan man säja tex "min nathalie går nu så sött hur går det för din? jasså inte, natha började för flera månader sedan hon är tidig i utvecklingen, men det kommer väll."

det känns lite som att dom...nämner inga namn. bara säer så för att trycka ner lite...
den här personen jag pratar om e i sej själv en som alltid ska vara i rampljuset och har rätt om allt så det förvånade mej inte..då hennes barn e yngre än natha så känns det ännu mer som att hon tar bort ljuset frånmin poo.
e så trött på det..så var det nästan redan innan deras barn föddes.
äh vile bara skriva av mej lite...

ska snart iväg till bvc och väga poo..sen ska vi hem å städa.
jimmy kom först hem 8 igår..så bull men nathalie hade varit snäll nästan hela dagen så gjorde inte så mycket.

sent

idag jobbar jimmy sent och vädret börjar bli dåligt här nere.
i morgon ska vi till bvc å se om natha börjat gå upp i vikt igen.
på torsdag kommer mamma och emma ner och vi ska åka till entre..så skönt å kul det ska bli..dock har jag inga pengar vilket e tråkigt..det vet ju alla att det är trist att gå i affärer utan att kunna handla..en del av känslan försvinner ju.

nathalie sov knappt någon middag idag 30 min bara..hon började gallskrika..som om hon hade jätte ont i magen,kolik liknande...det gick inte att få tyst på henne...jag misstänkte att hon var dö trött efter att jag försökt ge henne mat..vi gick upp men då började hon bara leka.
vi gick ner igen och satte oss i soffan och hon började gnida sej i ögonen å lägga sej ner..jag gav henne dricki och hon ble ännu slöare men somnade inte så vi gick upp å la oss i sängen men då började hon leka..sen började hon gallskrika igen gick inte att få tyst på henne..så ja hämtade hennes dricki å la henne i vår säng å då somnade hon direkt.
lika bra att låta henne sova en liten stund nu.
sen får ja ta å laga mat efter att hon vaknat.
men mindre kul när hon skriker så som hon gjorde..hade man hört det utifrån hade man ju kunnat tro att man slog henne eller nåt.

nä nu vill jag att jimmy ska komma hem..men han lär inte komma förän 19 ca säkert.

nä får gå å lägga mej i sängen hos natha så hon inte vaknar å rullar runder.


nu e det inte långt kvar inför dagis dags..ja har börjat titta lite på kläder till dagis så man e lite förberädd hahaha.

kram


ett tag sedan

ja jag vet att det var ett tag sedan men har inte haft ork att föra över bilderna från kameran.
men nu e det gjort.
i lördags var vi uppe i osby på lite fest..det var ju jätte trevligt att komma bort för en gångs skull..och det var kul i början..men sen spårade det ut helt..jag kommer inte gå in på detaljerna eftersom det inte är nåt folk utanför denna händelsen har att göra med..men det var hemskt i vissa stunder..jag drog mej undan med kidzen så vi slapp höra.

i söndags kom vi hem..slut som vi var..nathalie hade varit duktig hela tiden..hon sov hela vägen upp till osby..och var glad hela tiden.
hon sov halva vägen hem vilket gjorde att jag fick sitta i framsätet hahaha.
vi spelade kubb...öl och cider kubb.


vilken bokstav gömmer sej i texten?
1,cäta
2,kå
3,te
4,em
5,ex

22,16

ja då satt man här igen..nathalie och jimmy sover..och jag sitter och ser på my name is earl.
jag jag är inte så mycket för att skriva när jag ser på tv..glömmer liksom bort vad jag gör hahaha.
i morgon blir det osby...haha tredje gången jag skriver det. har ju inget annat att skriva...men ska bli skönt att komma bort lite..ska sova där så idag packade jag ner lite till natha..ska packa klart i morgon.
undrar dock hur det kommer gå iom att natha inte sover i egen säng..hon total vägrar men att sova på golvet eller mellan oss går bra. så när hn sover middag så sover hon på golvet..låter hemskt..men jag har bäddat upp med täcken och kuddar så det e lite mysigt å hon somnar ju så hon trivs säkert.
nä ska säkert gå bra. annars får hon vara vaken tills hon stupar.

ni får ha en trevlig kväll..det lär väll jag ha...hahaha helt själv i sängen med två sovande sötnosar + novani vid fotänden..min vardag haha..jimmy e alltid så trött när han kommer hem..han e ju i top speed under dagen så när han kommer hem och andas ut så blir han jätte trött så när nathalie sover så gör han ju oxå det..och jag som inte gör nåt under dagen e inte trött och kan inte sova innan 12.
jag kan vara trött under dagen men lägger jag mej så blir jag pigg.
jaja men än en gång ha en trevlig helg och kväll.
kram

bättre dag

idag vad det bättre än igår..tack o lov.
hon vaknade på rätt sida idag och tiden har gått rätt fort.
nathalie sover just nu och vaknade 9 i morse...jag ser på film just nu (how she move)
det är inget roligt väder idag så vi får väll stanna inne..de gör inget.
i morgon bär det upp till osby så blir att packa ner lite till natha ikväll.

jag har inte så mycket att skriva idag eller just nu så återgår till filmen å skriver mer sen kanske.
ville bara meddela att natha inte e lika sur idag.



23,13

klockan är 23,13 nu och de andra i familjen sover..även novani.
jag är som vanligt inte trött utan ser på film.
malibues moste wanted eller hur det stavas..rolig..lite halv överdriven men en perfekt kvälls film när man är halvt trött.
idag har vi inte gjort mycket..städat och bakat.

nathalie har varit gnällig hela dagen och varit extremt mammig..jag har fått gått å bära på henne i stort sätt hela dagen..ja pallar inte om det blir så i morgon oxå.
tur som fan e att det är helt i morgon..troligen ska vi upp till osby på lördag..jimmy skulle ringa camilla idag men han somnade.
jag har varit dö trött hela dagen med tanke på att natha varit som hon va..men så fort hon somnade så ble jag pigg..konstigt nog.
i morgon är oxå en sån dag då vi inte har nåt att göra..men om natha e bättre i halsen så går vi kanske ut å går en runda.
hon har varit hes i halsen idag men hon blev bättre på kvällen.

har suttit och kollat lite på tradera..på ed hardy byxor..har hittat en hel del jag vill ha men dom går inte ut på ett litet tag..men hoppas jag får ett par iaf..de jag vann var ju killbyxor..idioten hade ju inte skrivit ut det..men säljer dom nu och har hittils fått mer än vad jag gav för dom haha.
ja har börjat tröttna lite på att sälja nu..folk som betalar flera dagar för sent å hålla på att springa iväg och posta hela tiden..ne får bli en paus nu.

nä nu dör snart batteriet så får återgå till filmen och förhoppningsvis så somnar jag snart..annars lär dagen bli jobbig..om nte min poo vil sova till 10..hehe..idag vaknade hon 08,32 och från det ögonblicket gnällde hon...fram till att jimmy kom klockan 17.

då får vi se när hon vaknar i morgon och hur hon e då.
hörs i morgon.
kram och god natt.

ps:Nathalie sa mellan gnällningarna tack för första gången..ds
pps:hon sa även mellan tacket och gnället..att hon saknar theo..och gav en puss via mej som jag skulle fästa här på bloggn till dej.dds

kläder

idag fick jag kläderna jag och mamma beställt från gurra jr.
så jätte fina..stra i storleken dock men kommer passa bra till dagis.
jag mailade henne ang att det stod 3 arbetsdagar på hemsidan men at jag inte fått nåt ändå efter dom dagarna.
hon mailade mej igår att hon varit sjuk och att hon postade dom igår och la till en bodie.
så otroligt bra och fin var den oxå..de stor "varning jag kan orsaka trötthet" på den hehehe

så det ställer rekomenderar jag varmt..

gurrajr.se

billigt och bra kvalitet.


Nathalie

hon bara gnäller hela tiden nu mera..hon vill inte äta och nu när febern har gått över så har hon fått utslag över hela kroppen..ja ringdebvc idag och vi ska dit 15,45
hon åt gröten i morse..hela vilket överraskar mej.och igår åt hon pasta utav jimmy vilket med överraskade..men hela dagen idag har hon gnytt å varit pipig..
hon håller nog på att bli bättre för hon lekte iaf med sej själv innan vilket hon ine gjort nu sen i torsdags..
hon sov en timmes middag mellan 11-12 å nu sover hon igen..skönt men ovanligt.
hoppas hon blir bra snart.

måndag

nathalie sover nu å jag hyrde en film..bratz hehe var bara tvungen att se om den var bra
natha har inte feber längre tack o lov..hon har varit super duktig hela helgen med feber å allt.
igår somnade hon sittande mitt på köksgolvet..såg så sött ut..så vi bar upp henne sovandes och bytte om och gav henne alvedon sovandes..hehe.

idag blir det att städa och sen ska vi laga kalops idag..var så länge sedan så ska bli sååå gott.
nä nu blir det papsi till mej hehe

feber

nathalie har fortfarande feber..sist vi kolade så hade hon 39,1
hon vill inte äta någon mat alls..knappt någon gröt och vägrar välling.
jag fick ett mail från pampers där det stod att det är jätte vanligt att dom slutar äta under en period vid 1
att det inte är lönt att ge dom mat då de vägrar..men att man ist ska ge dom många små fika stunder.
att dom känner att de inte har tid att sitta ner å äta utan vill bara lära sej gå och prata å leka..vilket stämmer in totalt på natha. mantycker ju jätte synd om henne när vi äter å hon vägrar..de har ju ändå gått några dagar sen hon åt någon riktig mat. det stod att de har ju en massa energi trots de inte äter men att de drivs av lagrat fett..
får väll vänta å se om hon får tillbaka aptiten snart..hon har ju inte tappat suget på gott iaf.
hon håller på att få en tand til på nederkäken vilket förklarar febern..hon vaknar mitt i natten eller inte vaknar..hon sover men skriker..som om hon har en mardröm. vi kan bara ligga och vänta på att det går över. å gnällig e hon under dagen så undrar hur det komer gå i morgon när jimmy e på jobbet.

lördag

i fredags fick nathalie feber...hon hade 39,2 när jag kollade och hade 38,7 under natten.
idag skulle vi igentligen ha gått på konfermation men jag och nathalie stannade hemma..hon hade fortfarade feber..och har haft det under hela dagen..när hon skulle sova middag så tog jag upp henne till vår säng..tyckte hon kunde sova där medans jag såg på en film..hon somnade sittande..
när hon vaknade var hon pipig men efter att ha fått en alvedon var allt bra igen..då gick hon runder i huset..hon har börjat bli jätte duktg på att gå nu.
när jimmy kom hem så fikade vi lite å nu ligger hon och jimmy å sover i sängen..
stackars liten..hoppas det går över snart.

mamma och pappa älskar dej poo

ärligt

eftersom det inte är många som läser min blogg och eftersom jag har så många tankar i huvudet så måste jag skriva..sen får man tålka det som man vill.
först vill jag bara säja att man kan tro att denna texten är en början på att jag vill göra slut men så är det inte.
jag älskar jimmy men i vissa stunder så känns det som att jag saknar nåt i mitt liv.
som att jag slösar bort den korta tiden jag har att leva..för igentligen är livet kort och än så länge har jag inte nåt de mål jag vill nå.
jag är 23 år och har inte kommit någon värt i livet..jag trivs inte med den jag är, jag trivs inte med hur jag har det.
jag trivs inte där jag bor..jag är helt fast.
det ända bra jag gjort i livet är nathalie och utan henne hade jag nog inte varit här idag. jag mår inte bra vissa dagar..dte är då mina tankar bara rör runt där inne..jimmy och jag har kännt varandra i 5 år..med många upp och ner dalar..det har hänt mycket under dom åren..som jag ångrar och inte ångrar..jag har ändrats så mycket att jag saknar mitt förra jag men kan inte gå tillbaka..det har även hänt mycket dåliga saker..den gången jag och jimmy gjorde slut..jag tänker ofta vad som hänt om jag inte åkt tillbaka. nathalie hade inte kommit till världen..och jag hade inte fått en god vän.
men jag hade troligen haft ett jobb eller börjat skolan..jag hade troligen haft en egen lägenhet..vilket jag saknar enormt..jag har ju aldrig haft något eget vilket jag kan sakna lite.
men jag gjorde ett val..då för 2 år sedan..jag gick tillbaka och idag sitter jag här och skriver denna texten..denna bloggen är som min dagbok..så jag skriver hur jag mår och tänker.
jag sa till jimmy i morse att jag har tankar..att jag känner att vi glidigt ifrån varandra..att jag älskar han men vet inte om det räcker i längden..han sa inte mycket..jag fick ett sms  senare att han älskar mej och natha över allt och att vi är dom finaste att han inte förstår varför jag känner så och att vi får rå om varandra mer.
det är vad vi ska göra nu..jag vill inte göra misstaget att göra slut igen och sen ångra mej..nu har jag dessutom nathalie att tänka på och inte bara mej..vart skulle jag bo? hur skulle det bli med natha..vi hade fått pendla varje vecka..
kanske blir det bättre om jag får ett jobb så jag kommer bort lite..jag är så instängd..jag kan inte bara sätta mej på ett tåg och åka eller bara ringa nån å träffas samma dag..eller gå till nån..jag är fattig, jag kommer ingen stans..ja har ingen bil..de ända som finns är buss som går i regel rätt sällan..så jagsitter här och längtar till de dagar då jag faktiskt har nåt att göra..som på tisdag..då kommer emma å ja ska klippa mej å slinga håret tack o lov men det är oxå det ändasom händer tyvärr..fan va jag vill flytta.


3 saker jag vill...


1,flytta

2,ha ett jobb

3, ha pengar


11/8

här kommer bilderna från nathas födelsedag.

12/8

ja jag vet att jag inte lagt upp några bilder från igår..har inte orkat.
just nu sover natha...hon har börjat bli jobbig med att natta oavsett om det gäller middag eller kväll.
så för att få henne att sova middag så lägger jg ut ett täcke på hennes golv och lägger lite kuddar å hennes mjukdjur hon har i sängen..sen lägger jag henne där och sen lägger jag mej brevid..efter ett litet tag sover hon och jag kan gå ut...det bästa e när hon vaknar så skriker hon inte utan kryper å leker eller öppnar dörren å ställer sej vid trappan å väntar på att någon ska komma.

idag fick jag hem mina ed hardy byxor


jätte snygga men de var i killmodell tyvärr...så eftersom jag köpt en ed hardy t-tröja till jimmy i födelsedags present så tänker jag ge även dessa till han..men undrar om han passar dom..det tvivlar jag på. om inget annat så lär jag väll få sälja dom.

jag fick iaf min väska igår och den var så grymt snygg..även den från ed hardy..e nästan besatt av det märket..de finns så mycket fina kläder och annat.
nathas kläder kom inte idag..så hoppas på i morgon..nu ska jag försöka ringa emma å sen ringa frisören måste ju ha barnvakt om jag ska dit...lite trist.
kram

GRATTIS NATHALIE 1 ÅR

ja idag är hon ett år..inte klokt.
det är svårt att tro..
för ett år sedan så höll jag min lilla skrutt i famnen..vi låg i förlossningsrummet och jimmy hade åkt för att lämna linda som varit med oss genom hela förlossningen.
inte föräns 12 fick vi komma till hotellet. det känns som igår och ändå så är det ett år sedan.
igår tog nathalie sina första steg vilket jag höll på att missa...hon hade rest sej mitt på golvet med en leksak i handen och sen tog hon tre steg..då var klockan 16,14 klockan 17,03 tog hon ytterligare två steg..sen kom jimmy hem och då tog hon bara ett.
men nu är det på gång iaf..
idag ska vi ner å köpa nån god kaka och jimmy har köpt en present till henne så hon får nåt kul iaf.
igår beställde jag och mamma kläder till henne med tryck på..mamma beställde ett par byxor med nathalie i rumpan och jag beställde en t-tröja dör det står mamma och pappas älskling och ett par byxor med smell you later i baken.
ska bli kul å se sen när dom kommer hehe.

skriver mer sen å lägger upp bilder..nu vaknade födelsedags grisen.

kalas &fest

igår var det kalas för nathalie.
dagen började väldigt stressigt..vi skulle göra maten..vilket jag gjorde och sen gjorde jimmy två tårtor (bilder kommer längre ner)
nathalie ville inte sova middag vilket gjorde att hon var gnällig och ville bara vara uppe hos en vilket inte gick så jätte bra eftersom vi båda behövde våra händer för att bli klara i tid.
det blev vi på hårstråt..tony kom en halvtimme för tidigt å då var vi precis klara...nästan.
sen droppade gästerna in en efter en. eller grupp efter grupp.
nathalie blev jätte glad för sina paket..allihop så tack så jätte mycket.
 vi åt..och åt och drack och pratade å sjöng..de var jätte trevligt.
sen droppade gästerna av en efter en eller grupp efter grupp hehe..när sista gästerna åkt så var det dags att städa...usch va rörigt det var..klockan var ca 15..eller rättare sagt mer åt 14,15 tiden..men vi städade undan allt rätt snabbt å vid 17 tiden åkte vi till linda och anders som skulle ha fest...nathalie somnade i bilen och sov lite i vagnen..jag som körde var nykter medans jimmy för en gångs skull fick dricka..haha å de var kul att se.
jag natha..zaid och hennes tvillingar tinda och nike satt för oss själva..lekte med barnen och när det var matdags så satt vi i köket medans de andra satt ute i trädgården. detvar faktiskt rätt mysigt.
efter ett litet tag skulle de andra spela dricka-kubb vilket såg rätt kul ut..jimmys lag förlorade och fick dricka de sista som var kvar. lips kom igång och jag som var nykter sjöng bara slutet på en låt..men vann ändå hahaha..jimmy sjöng inte ..synd
sen blandade anders bilar-shot..oturligt fick jag inte smaka..å turkisk peppar shot...ville jag med ha.
vid 11 tiden var natha jätte trött så vi åkte hem..hon somnade i bilen så bar bara upp henne i sängen direkt.
jimmy somnade oxå direkt..jag däremot låg och tänkte som vanligt.
men men nu lägger jag upp lite bilder från gårdagen ist så det inte bara blir text hehe.


utmaning..snodd från dej monica haha

Utmaning!

OM DIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 10,17
2. Namn? Linda
3. Vart bor du? Genarp
4. Hur många barn vill du ha? Max 3
5. Vill du gifta dig? Ja
6. Har du ätit sushi? Ja och det är blä
7. Favoritglass? Dumleglass eller mjukglass
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 3 tror jag
9.
Humör? beror på

FYRA GREJOR:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? JA..haha de var kul
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? med jimmy min gossenalle
4. Tror du på spöken? JA och jag vet att dom finns..(har sett dom)

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? Nej gillar min längd
2. Skulle du vilja väga mer? Nää
3. Skulle du vilja ha sex nu? inte just nu.

KAN:

1. Kan du röra på öronen? lite kanske
2.
Kan du slicka dig på näsan?
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? när jag sover ja
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja klart
7. Kan dina vänner lita på dig? absolut
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Ja jag har ju en men vill gärna ha en till.
9. Kan du suga? privat
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? haha nä det lär bli svårt

HAR:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? det kommer jag inte ihåg
3. Har du någonsin haft sex med någon? rätt uppenbart
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? det kan jag slå vad om
5. Har du varit full den här månaden? ja men det vara bara lite
6.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? inte än.
7. Har du borstat tänderna den senaste timmen? ja
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja jimmy varje dag.
9. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? humm nä inte i detta livet
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? jimmy..the one and only
11.
Har du blivit påkommen när du har haft sex? ja..av grannen hos mina föräldrar
12.
Har du haft sex med mer än tre personer? nä.
13. Har du ljugit på någon fråga än då? ja klockan är ju nu 10,29 hahaha 


Jag utmanar: de som vill.

nu närmar det sej

klockan är 08,31 och natha sover än..hon somnade sent igår så jag förstår att hon e trött..hon sover dock i vår säng så jag får smyga dit lite då å då för att se till henne.
idag ska vi baka...nu på morgonen ska jag göra krämerna sm ska vara i tårtorna..sen ikväll så bakar vi dom..ska bli kul..kommer bli så besviken om dom inte ser ut som jag tänkt.
i morgon bakar vi de sista två tårtorna och gör maten.
vi lär få gå upp tidigt på lördag om man ska få iordning allt..och lägga oss sent idag.

igår beslöt jag mej för att bära in all sten som stod på pallen där ute..den har ju stått där i ett år nu så de var på tiden.
jag kom väll till hälften men tog en lång paus då jag räknat till 5 stora spindlar så när jimmy kom hem så skulle jag fortsätta men han tog det ist. tack älskling.

idag ska vi eller jag städa..som tur e så älskar nathalie när jag städar hehe..men efteråt så drar hon bara fram sina saker fast de gör inget. sen ska vi ju baka ikväll..jag ska ner till affären å köpa  de sista...annars e det inget..igår tvättade jag upp allt så får vika det idag.
det låter inte som så mycket att göra idag men de tar tid för mej att komma igång å sen beror det ju på hur natha e idag..e hon gnällig lär detta ta hela dagen..e hon glad så lär det ta 3 timmar kanske.
men har ingen aning om hur vi ska få tiden att räcka till i morgon..alla lär ju komma så ser det ut som ett bombnedslad i köket.
ber om ursäkt för det i förskott.

ams

ja nu ligger nathalie och sover middag..hon verkade inte alls trött vilket hon brukar göra..hon hade väll för kul..men jag gjorde välling iaf och hon somnade så trött var hon nog ändå.

idag ska hon och jag åka buss in till staffanstorp..13,59 går bussen här ifrån..det blir hennes första busstur hehe..undrar hur det ska gå..jag räds för att hon ska skrika men hoppas innerligt att hon inte gör det.
vi ska till arbetsförmedlingen så jag skrivs in igen...sen ska vi gå lite där och gå till pang och kolla lite..se om dom har nåt fint till poo..sen hoppas jag på att jimmy slutar i tid idag..eller ja vet att han inte slutar före 4...iaf när han då väl slutat och kommit till staffanstorp så ska vi inhandla allt till kalaset som återstår..vilket e då maten och till tårtorna..ja sen händer inget annat direkt..bara roligt att ja kommer ut lite iaf.

de senaste dagarna har poo varit lös i magen..jag misstänker att det är mjölken så vi tar bort det och ser om det kan va det eller nåt annat..
snart e det även dags för malmö-festivalen..jag vill in iaf en dag för att se om där e nåt kul..jag ville på nrj konserten men den e ju först på kvällen så lär väll inte bli av tyvärr.
och ja nu e det bara 6 dagar kvar tills nathalie blie 1 år..kan fortfarande inte förstå det..hon har blivit en del av min vardag men att vara mamma har inte riktigt sjunkit in än. när ska det hända då?
jag har fortfarande bilder i mitt huvud från tiden på patienthotellet och från själva förlossningen..jag minns allt som om det var igår..jag minns sånna obetydliga saker som vilket tyg det var på stolarna i receptionen på hotellet och att det alltid serverades potatis till maten..jag mins när vi kom till hotellet att hon kinesen som visade oss till rummet sa att vi skulle vila och att maten serverades halv 5..jag trodde att dom kom med maten till rummet..och att vi hade problem att hitta till restaurangen..jag mins vårt rums nummer 211..förlossningsrummets nummer 9
snabb nummret till barnmorskorna som jobbade 3.
sånna små saker..men det är så roligt oxå att komma ihåg det fast ändå så känns det som man missat tiden eftersom natha e så stor..vart har ett år tagit vägen? förr gick tiden så sakta å nu bara flyger den fram.
snart e väll natha 7 år och börjar skolan.

jaja snart kalas iaf och på tisdag e nathalie 1 år..och jag har ingen aning om vad ja ska göra då..jimmy jobbar så vi får väll gå till lekplatsen eller dra ner mamma hit.

10 saker eller mindre

10 saker eller mindre jag är missnöjd med eller vill ta bort.

1, hela mej.(har komplex för hela mej)
2, mina val i livet
3, svenskt väder
4,kalorier.
5,dålig musik
6,skatt.
7,att vara i behov av pengar.
8,arbetslösheten.


10 saker eller mindre som jag är gillar eller vill behålla.

1,min familj.
2,att vara mamma
3,min graviditet.
4,internet:)
5,mina kisar.
6,musik.
7,min säng.
8,tv
9,mina vänner..(ni är få men jag älskar de jag har)
10,julen

5 år

idag firar jag och jimmy 5 år ihop.
igår var det 5 år sedan vi började skreiva till varandra på lunarstorm och msn.
vi bestämde möte i helsingborg på en gata brevid kjell och company.
han skulle lämna pallar där..vid den tiden körde han för box delivery och körde kristianstads rundan och hade ett stopp i helsingborg vid knutpunkten..jag åkte in redan på morgonen för att överraska sandra men mötte aldrig henne...jag skulle igentligen jobba dagen efter men fick ta ledigt vilket inte pappa gillade.
ett tag innan vi skulle mötas så gick jag upp till donkan på knutpunkten..jag köpte en mellan cola och en mellan pommes.
jag satte mej vid fönstret...killen som jobbade på donkan som jag och mina vänner brukade spana in jobbade inte den dagen..jag vet att jag hade flätat håret och började bli jätte nervös. jag tog ner flätan för att håret skulle vara lite vågit..på den tiden såg jag inte så snygg ut..haha. jag tittade åt vänster och där satt en kille jag snackat med på lunarstorm och vi skulle börja på samma skola efter sommaren..chris heter han.. vi började snacka och han och hans kompis flyttade över till mitt bord..efter ett tag ringde jimmy först viste jag inte att det var han eftersom han ringde från sin jobbe mobil.
jag trodde att det var nån han jobbade med och han lånade hans mobil..klockan 16,30 möttes vi..jag trodde först inte det var jimmy men det såg jag när jag kom närmare...vi stod och pratade lite och sen åkte jag med han..ja jag vet det var lite riskabelt men jaja.
ja så nu 5 år senare sitter vi i ett hus med barn,volvo och katt..inget man trodde då hahaha.
väl hemma hos jimmy i hans etta i malmö så såg vi på film och han åkte iväg och köpte donkan man..qp cheese och co.
sen somnade han i soffan vilket var väldigt pinsamt för mej. hahaha vilka minnen.

ÄLSKAR DEJ JIMMY MER FÖR VARJE ÅR. DU E DET BÄSTA SOM HÄNT..EN UNDERBAR PAPPA TILL POO E DU.
LOWE YOU

såhär såg jag ut förr..fast + en massa piercings..en spik i labrett (läppen) en ring i näsan (mitten) en plopp i nasan(vänster) hade höger innan men tog ut den.
naveln och tungan har jag kvar. och nu har jag ju även en monroe.
så detta e en mild bild på hur jag såg ut en gång i tiden haha


två saker

idag har jag två saker att skriva om..en god och en inte lika rolig.
börjar med dej tråkiga.

igentligen skulle jag och jimmy på bio på tisdag eftersom vi firar 5 år..vilket jag tyckte skulle vara jätte kul att få komma bort lite bara jimmy och jag. men så blir det inte..fick ingen barnvakt..eller jo vi fick till en början med hon ringde å strulade idag..vill inte nämna vem. men tycker det är dålig stil att först säja ja och vi börjar planera å sen ringa idag bara någon dag innan och säja att dom inte vill. men men vi struntade i bion..tyvärr..men nu vet man iaf vart man har folk.

nummer två den roliga saken. idag tog vi en heldag ute..vi åkte till pildammsparken i malmö och köpte med oss fika..och tog med filten..vi fannden mysigaste platsen på "tallriken" som gröningen heter..där satt vi och fikade skrattade och busade ett tag..sen gick vi en runda längst parken..köpte glass och sen åkte vi hem..men innan dess åkte vi till öb å köpte läsk..sen åkte vi hem..jo på morgonen gick vi ut till nathas lekhörna..det är en höra på baksidan som är fyld med sand och där lekte hon å hade kul med hink och spade hehe.
 här kommer lite bilder från idag.

 men nu är det tillbaka till vardagen och nästa tisdag så fyller min poo ett år..inte klokt

RSS 2.0