ny blogg

jag har skapat en ny blogg, en blogg där jag kommer skriva ner mina mörkaste hemligheter och mina tankar och känslor, den bloggen kommer vara låst så ni som vill läsa den får gärna höra av er sen e det upp till mej om jag ger er lösenordet.

bloggen heter

http://omliinda.blogg.se

feber

inte klokt, igår började jag känna mej slö i kroppen och fick ont i huvudet, i dag vaknade jag med huvudvärk och kände mej slö men hade ingen feber.. på eftermiddagen hade jag feber, 38,0 och nu klockan 21,11 har jag 38,6 graders feber..känner mej slö och har absolut ingen ork, som om inte det var nog så åker jag på en minder deprition som jag drass med just nu, men som vanligt så förstänger jag det och väntar på att allt ska spricka.

nathalie och jag har varit själva idag och det har arit påfrästande må jag säja, hon har varit jätte snäll pch skött sej själv nästan hela dagen men hon har haft sina stunder då jag försökt förklara för henne hur jag mår men utan resultat utan bara mer skrik. nu ska vi försöka få henne att sova vilket kan innebära lite problem. hon har borstar tänderna och nu ska hon bara få nya trosor på sej sen är det sovdags. 

i morgon skulle vi ha åkt till skånesdjurpark men det blir ju inte av tyvärr..så får väll ta det nästa år tyvärr.
men hänger inte läpp för på fredag förändras vårat liv till det bättre och då har jag nåt att se fram emot..


datum

framöver händer en hel del i vår vardag..det är roligt tycker jag att saker och ting händer.
datumet för nathalies kalas är nu satt och ni som är bjudna har fått ett sms, monica, hoppas du fick ett för skickade till dej.
sen på fredag,lördag och söndag så jobbar jag, både tråkigt och roligt, på fredag händer även andra rolig saker men dom näms inte riktigt än.

varje helg i juli jobbar jag samt första veckan i augusti. bra ed lite extra pengar.

sen fyller ju min älskade poo år, tänk att två år redan har gått.
en tripp till skånes djurpark planertas med..ev nu i veckan. vi får se.

nä nu har NÅGON gjort ett kalas i byxan..mindre mysigt så nu får mamma rycka in.

lördag

i morgon bär det av till ullared.
jag åker här ifrån 06,30 och åker till landskrona och åker frukost i sommarstugan och sen åker jag och mamma iväg upp till ullared. ska bli otroligt kul att komma iväg upp dit. det var evigheter sedan..eller ja sen i september förra året.

under tiden medans jag smäller 6 timmar av mitt liv där uppe så är nathalie hos sin kusin och leker och jimmy å wille ska riva panelen.

får se om ja hittar nåt kul där uppe hehe.

ha en trevlig helg

trist

undrar vad som hänt..förr skrev jag här hela tiden men nu har det börjat tyna ut..jag har ju att skriva men jag glömmer bort det lite då och då..tyvärr.

tex i helgen..i lördags jobbade jimmy lite här hemma och jag hade tjejkväll..det har jag ju skrivit om så det behöver jag inte dra upp igen, i söndags jobbade jimmy och körde upp till mina föräldrar och hjälpte dom å sen på kvällen åkte vi in till staffanstorp och åt på mc donalds och handlade lite, sen åkte vi in om linda och anders för att hälsa på elvira.

i måndags efter att nathlie hämtats på dagis så gick vi och gungade sen hem och åt lite sen gick vi ut och badade i poolen..nathalie och jimmy är riktiga badkrukor..men när de väl var i vattnet så lekte de som bara den hehe.
sen åt vi rabarberpaj och sen somnade nathalie.
idag har jag storstädat och i morgon ska jag åka in och göra prov.

se lite har hänt..måste bli bättre på att skriva här hehe

bilder

dålig uppdatering, har knappt nåt att skriva men här kommer iaf lite bilder.

nathalie inviger poolen igår.
jag tog mej ett dopp innan men det finns det tack o lov inga bildbevis på hehe.


efter doppet lekte hon lite med sin docka..mest för att retas med natalie som oxå ville köra med dockvagnen.


en favorit syssla, hon kan gunga i evigheter, som tur e ifall jag vägrar så kan hon alltid gunga på de större gungerna.


nathalies kompis natalie


vad e det för roligt med att åka ner för rutchkanan, det är ju mycker roligare att klättra upp för den.


fast åka ner är väll kul, och efteråt kan jag ju alltid klätra upp igen hehe.


ja det var lite bilder från vår tjejkväll igår.
det var jätte trevligt, det var ju meningen att kidzen skulle bada men det var bara en som hoppade i..sen åt vi mat å sen fick kidzen varsin godispåse..så dom satt tysta ett tag.
de såg på film och var ite i trädgården..det var svårt att hålla koll på dom ibland..ena stunden inne å andra stunden ute. men det var jätte kul å se de två busa å leka med varandra.

idag är jimmy iväg och jobbar, han var hos mina föräldrar och fixade klart i deras trädgård och sen hämtade han en stuga via jobbet..snart lär han väll vara tillbaka och då ska vi in till staffanstorp å käka å handla lite..sen ska jag baka en paj...ska bli sååå gott.

nathalie vaknade för en liten stund sedan efter att ha sovit i 3 timmar..lycka till att få henne att somna ikväll..men gör inget..får bli myspys ikväll.

RSS 2.0