morsdag

i dag var mitt första morsdag...och jag hade kul..
idag fick jag inget men i lördags fick jag ett träd och blommor till trädgården vilket vi sa skulle vara min present.
idag åkte jimmy iväg och köpte nytt utesett bord och 6 stolar så nu har vi det jätte fint i uterummet..vi invigde även grillen vi köpte i lördag å gu vad gott det blev.
nathalie fick en pool i lördags som hon badade i idag och tyckte det var jätte kul..sen fick hon ett aktivitektbord igår som hon älskar.
nä nu vaknade natha hon hade kalasat men skriver mer i mån hehe kramiz

datorn

hej hej
som ni nästan alla vet så harmn dator pajjat och har varit tvungen att formatera den vilket jag gjorde igår och nu har jag äntligen hunnit sitta här en stund.

idag var vi på kalas hos elvira som blev 3 år igår men innan dess så var vi på toysrus och köpte present till henne och hittade ett aktivitetsbord till nathalie som vi köpte..glad blev hon hon leker just nu även fast hon egentligen ska sova.
sen åkte vi till bauhaus och köpte en grill och träd och lite blommor så i morgon ska vi plantera i trädgården.
humm ja det har inte hänt så mycket mer..

på måndag kommer mamma och emma ner å ska passa natha medans jag ska iväg och ta ett cellprov..rutin för kvinnor mellan 23-65.

sa det till jimmy men nämde inte att det bara var tjejer som går på det så sa han jag fick inte en sån kallelse när jag blev 23..då skrattade jag å sa att han inte e tjej hehehe.

skriver mer när jag har tid hehe nu ska natha sova.
kram

bodies

                                                                                                              

NATHALIES ROLIGA BLODIES..GILLADE DOM VERKLIGEN SÅ VAR BARA TVUNGEN ATT KÖPA DOM.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IDAG MÅR JAG JÄTTE ILLA I MAGEN..VI GICK OCH LA OSS 22,00 IGÅR OCH JAG SOMNADE FÖRST 22,45 SEN VAKNADE JAG 23,57 DÅ NÅGON SMÄLLDE MED RAKETER..KLOCKAN 00,10 AKNADE JAG IGEN OCH MÅDDE JÄTTE ILLA, NÄSTAN SÅ JA SKULLE SPY..JAG KUNDE INTE LIGGA UTAN FICK BULLA UPP MED KUDDAR OCH SITTA UPP MEN KUNDE INTE SOVA, SLUMRADE TILL EN HALVTIMME OCH VAKNADE SEN AV ATT KLOCKAN RINGDE..JIMMY SKULLE UPP 4 Å JA HADE SATT MITT LARM PÅ 03,55..KONSTIGT NOG VAR JAG PIGG DÅ..NÄR JIMMY GÅTT TILL JOBBET SÅ SOMNADE JAG FAKTISKT..SITTANDE
  MEN VAKNADE 06,30 NÄR NATHALIE VAKNADE.
VI GICK UPP OCH JAG FICK BLI SITTANDE PÅ TOA EN HALVTIMME TUR ATT NATHALIE HAR VARIT SÅ SNÄLL MOT MEJ IDAG..NU HAR JAG BETALAT RÄKNINGARNA OCH NATHALIE HAR SOVIT ETT LITET TAG.

IGÅR ÅKTE VI UT OCH STORHANDLADE OCH STORSTÄDADE LITE SNABBT HÄR HEMMA..EFTER ATT NATHALIE GÅTT OCH LAGT SEJ SÅ BESLÖT VI OSS FÖR ATT INTE SITTA Å TITTA PÅ TV UTAN GJORDE ÄPPELPAJ OCH SEN STÄDADE VI UTE I UTERUMMET OCH SEN FIKADE VI DÄR..SÅ HÄRLIGT DET VAR..SÅ NU HAR JAG ETT RENT HEM MEN MÅR FORTFARANDE ILLA TYVÄRR.

varning för tradera drogen

ja varning e det verkligen ta om..
att sitta vid tradra är beroende framkallande som en drog.
allt började för mej när jag fick reda på att monica sålde där då tänkte ja att jag oxå skulle sälja, sen sa mamma att dom sålde massa nya barnkläder så jag gick in och kollade..jag lovade jimmy att inte bli medlem men ändå blev jag det..först la jag inga bud själv utan det gjorde mamma..sen sögs jag in mer och mer...jag la ett bud på en väska som jag ville ha men fick inte den, sen hittade jag en till och la bud..den ville jag verklign ha så då började det "bara en tia till"
till slut var ju budet uppe i ett högre pris än vad jag tänkt...sen började ja buda på massa kläder till natha och började tycka det var så enormt kul att få paket i brevlådan..man ble helt beroende..jag kan sitta i timmar och kolla runt på tradera..när natha sover eller leker med sej själv..men nu får det bli ett stopp för det..även om man vinner nåt för 20.- så e det ändå pengar man kanske behöver nåt annat för dom.

nån mer än jag som sugits in????

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 inte köpt på tradera men söt

hade fler bilder men tar sån tid så får bli en annan dag.

kram på er

helg

äntligen helg..även fast veckan har gått så enormt fort så e det jätte skönt med helg..
jag trodde det var måndag idag eftersom jimmy var ledig igår men så glad man blev när det faktiskt var fredag hehe.

jag trodde för nån vecka sedan att nathalie blivit så pass stor att hon inte ville sova på morgonen längre men ne det var hon inte..hon sover fortfarande på morgonen..hon vaknar vid 6-7 tiden och vill sova igen vid 8-9..då sover hon nån timme å sen vill hon sova igen vid halv 12..vilket hon får oxå för då har jag min fritid. sen e hon vaken till 8 på kvällen och busar å har sej..men går inte en dag utan att man e tacksam över att ha fått en sån tur att få ett så pass snällt barn..undrar hur nästa bebis kommer vara..fast det lär vi först få se om 2 till 3 år..om det nu inte skulle av någon anledning hända nu.

vad ska familjen nordström göra i helgen då? vi ska ut och kolla efter blommor till trädgården och sen vill jag köpa nya blommor till huset med. sen ska vi köpa grindar till trappan för vår lilla poo har börjat klättra och hittat trappan som verkar rolig. annars händer det inte mycket men kan tänka mej att det inte kommer bli en lugn helg iaf.

första morsdag då? har inga planer alls ska bara se om man kanske får lite blommor eller nåt..tvivlar på det..nån som har nåt förslag??

ja nä nu har nathalie hittat nåt kul som e förbjudet att leka med haha hon leker mer med vanliga saker än med sina leksaker..kan ju ge henne en toarulle ist billigare å hon blir nästan gladare.

välkomna till min nya blogg

ja det var inte meningen att byta blogg även fast tanken slagit mej eftersom jag hade sånna problem med den men verkar vara min dator som e dum mot mej..jag råkade ta bort min gammla blogg vilket jag är jätte sur över eftersom där stod massa saker rdan innan nathalie föddes det var som en dagbok nästan. men hoppas att glömma det snart å påbörja denna ist och att ni som läste den förra följde med hit.

hit fido aport hehehe

min ängel

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0