gardiner

då har vi äntligen fått upp gardinerna....ÄNTLIGEN.
nu ser det iaf inte ut som att vi nyss flyttat in, det tycker jag det gör om man inte hargardiner.
vi köpte purpur färgade vanliga gardiner...så trötta på panelgardiner.
vi passade även på att sy upp sovrumms gardinerna när vi ändå höll på.
idag strök vi alla gardiner och hängde upp dom...fint blev det tack o lov.
jag hittade ett par enormt snygga lila gardiner på bauhaus för ett tag sedan när vi handlade en kappa till köket..så ville ha de i köket och vardagsrummet men jimmy tyckte de var för tunna...så hittade vi dessa och föll för dom.

Lördag

inte klokt vad fredagen gick snabbt.
jag var ju hemma från praktiken onsdag och torsdag pga kramper i magen.
så gick tillbaka på fredagen och det var jätte kul. jag hade att göra hela dagen och tiden gick jätte fort.

när vi vaknade idag och hade ätit frukost så körde vi iväg till willys för att inhandla veckans mat.
där gjorde jag bort mej som fan hehe.
vi mötte en man där som hälsade och både jag och jimmy kände igen honom..men jag kunde inte placera honom, så blev jag nästan övertygad om att han var en kille till en av mina vänner, så jag nämnde något om hans barn..saken är att han hade bara söner och jag snackade om en tjej..när vi åkte hem så sa jimmy att det inte alls var den killen jag trodde utan han som hade hunddagiset där pepsi gick innan...pinsamt.

väl hemma åt vi middag och sen drog jimmy iväg för att träna...han e inte hemma än:(
nathalie och jag spelade memory och städade lite..nu e hon där uppe och jag passar på att sitta lite vid datorn och se på film hehe.

ikväll blir det bara att mysa, göra lite fruktsallad och sätta på en bra film...dyka ner under filten och njuta..nathalie ska få vara vaken lite längre ikväll så blir familjemys

kramp

natten till igår vaknade jag av att jag hade enormt ont i magen..jag låg då på magen och förstod inte att jag hade så onte föränns jag vaknade till och skulle vända mej, jag hamnade efter mycket pustande och stönande på rygg..klockan var då 05,20..jag låg helt still på rygg till 06,30 då min klocka ringde..när jag reste mej kändes det inte så mycket, bara lite..men när jag väl var nere och satt på toa så fick jag så otroligt ont, så jag ringde till jobbet och sa att jag inte kunde komma idag, längre fram på dagen mådde jag lite bättre, jag hade fortfarande ont men inte alls som på morgonen. vi åkte ut till bauhaus för att kolla på gardiner, men vi var inte överrens så det får vänta ett tag till.

jag beslöt mej för att vara hemma idag med för säkerhetens skull, vill liksom inte gå en dag på jobbet och sen behöva gå hem tidigare eller inte komma sista dagen. men i morgon ska jag jobba..skönt, fredagar e dom roligaste dagarna att jobba på hehe.
ska inhandla lite till fruktsalladen som vi alla blivit mer eller mindre beroende av..det är vårt fredagsmys.

igår handlade även jimmy två paket tulpander, en till mej och en till nathalie..(det var iofs jag som tog dom men det var han som betalade dom hehe)

22/2

är det ens lönt att skriva? humm..finns inget att skriva om igentligen.
jag sitter bara och väntar på att tiden ska gå så jag kan köra till jobbet..i en kall bil men snö på.
ja fy fan..så trist att vakna, titta ut genom fönstret och se att det snöar för fullt och att det dessutom har lagt sej...usch.
det snöar än och det är snart en timme sedan jag gick upp..tack o lov att jag ska vara inne hehe..men blir kanske att plocka fram pulkorna igen då (hoppas inte) :)

nu e klockan 07,16 så ska åka om 15 minuter och allt jag har kvar att göra är att borsta tänderna.
pepsi och novani ligger på varsin sida om mej i soffan och bara myser, jimmy och nathalie sover...iaf i 15 minuter till sen ska de upp och påbörja sin morgon.

idag händer inte något mer än jobb,hinner inte mer så mycker mer om dagarna..åker hemmifrån 07,30 och är hemma 17,30 sen blir det mat och den e klockan så mycket så nathalie ska sova..

nästa vecka börjar jimmy jobba så då blir det att gå upp ännu tidigare för att hinna lämna nathalie på dagis..den lilla stackaren kommer va på dagis länge om dagarna nu..(fast tror inte hon bryr sej)
sen blir det hem på middagen varje dag för att gå ut med pepsi..men det e lugnt, skönare att äta mat hemma ändå.

nä nu ska jag in på facan en gång till ch sen ta undan frukosten och ja sen måste jag sticka.

biokväll

lika mysigt som det låter...BIO KVÄLL.

under dagen funderade jag på att dra med nathalie och se på bio..men när jag väl funderat klart så hade alla barnfilmer redan gått eller nyss börjat. jimmy som skulle iväg och träna och sen till sin syster gav som förslag att vi kunde ha en bio kväll hemma.
sagt och gjort..nathalie och jag gick ner till affären och köpte popcorn, godis och hyrde en film..hon fick naturligtvis välja själv och valde toy story 3..vilket jag var glad över hehe.
sen gick vi hem och fikade lite, efter det så städade vi under trappan...eller det var mest jag som gjorde det..men sen städade vi resten av huset och där hjälpte nathalie till som hon brukar.
efteråt så klippte jag klorna på pepsi och öste in han i duschen..tro mej han stank..men nu luktar han gott igen:)

middagen blev enkel och bestod av den billiga men trofasta pastan och lite romantiska köttbullar till det hehe.
under tiden medans jag lagade mat så busade nathalie till det genom att först klättra över grinden till trappan och sen hoppa upp i vär säng och dra ner täckena,kuddarna och lakanet..tack för den. så efter maten fick jag snällt bädda igen.
sen satte vi på oss myskläder och fixade till en godisbricka..som vi bar upp på henns rum, vi drog hennes bord till sängen och på med filmen..det var så otroligt mysigt och nathalie satt och srattade åt filmen..nästan lika mycket som jag under vissa delar.

sen kom jimmy hem mitt under filmen så vi tog en liten paus för att fylla på drickan.
efter att filmen var slut trodde jag att nathalie ville sova men icke...et lär bli en sen kväll för lilla nathalie men det gör inget.

i morgon föreslog jimmy att vi ska dra in till malmö och gå på andys..han har inte varit med på flera gånger så det kan nog bli kul..sen vill jag inhandla nya tights till nathalie för upptäckte idag att hon äger inte ett ända par..efdast jeans och något par mysbyxor.

jaja nu fortsätter kvällen och nathalie är i full fart med att jaga novani med sin dockvagn.
får väl springa efter och sen försöka få henne i säng för jag e helt ärligt slut.

alla hjärtans dag

denna dagen har varit helt underbar.
det är dock så väldigt mycket jag vill skriva om dagen här men gör det inte för det är saker inte alla behöver veta.
men hur som helst så var jag ledig hela dagen, jimmy och jag lämnade av nathalie på dagis och sen åkte vi in malmö, vad vi gjorde där nämner jag inte men några av er vet redan.
det var iaf otroligt kul. idag fick jag frukost på sängen..mega härligt..två mackor med ost och marmelad och varm oboj..älskar dej jimmy.
när vi kom hem från malmö så la jag mej för att vila sen åkte jimmy och hämtade nathalie på dagis och sen vidare till bvc..hon väger 13kg och är 92cm lång...jag tippade på 15kg och 90cm.

när de kom hem gav nathalie mej en stor kram och sa att hon varit hos doktorn.
när hon hade fikat så fick jimmy ett litet paket av oss som innehöll en ask med gele hjärtan, ett kort och från nathalie ett litet hjärta där det stod världens bästa pappa på som han skulle ha i lastbilen.

sen lagade jimmy mat till oss..pommes och lövbiff..jätte gott.
nu blir det bara mys av resten av denna dagen.
i morgon är det tillbaka till jobbet och på onsdag tillbaka till malmö och har roligt igen.

praktik

inte klokt vad tiden går...jag har redan varit på praktiken i 3 veckor...det är super kul där..alla är super trevliga.
dock finns det ju alltid små små tråkigheter som händer..och denna gången snackar jag om en prao elev..en 15 årig pojke som tydligen klibbat sej fast vid mej.
han har en vecka kvar och är ditskickad av särskolan...han har raseri utbrott så han e där för att lära sej kontrollera dom. han stör sej och jävlas med kunderna konstant..när jag är på en avdelning och packar upp så blir han ofta dit skickad för att hjälpa..men hjälper han?....ne
han står och snackar och stör sej..går ut och röker, snackar skit och kör runder på truckarna.
i morgon kommer jag be chefen att få vara ifrån han..jag kan inte koncentrera mej när han e runt mej så jag blev inte klar med mitt arbete idag.....lite jobbigt.

helgen

ja det har hänt en hel del denna helgen.
mamma och pappa skulle ha kommit ner men mamma var sjuk så vi flyttade det till nästa helg.
så i lördags åkte vi alla ut till sportex där de sålde ut allt i butiken så jimmy skulle köpa ett par skor där...det tog 1,5 timme innan vi kom ut ur affären:/
sen åkte vi till willys och gjorde vår veckohandel..blev nöjd med vad summan blev.
där dumpade vi jimmy som skulle köra och träna (han hade ställt den andra bilen på parkeringen innan vi åkte till sportex)
jag och nathalie åkte hem och packade upp varorna och sen blev det lördagsmys...mys och mys..nathalie är i 3års trotsen nu och allt är nej nej nej och ännu mer nej..hon vägrar lyssna så jag och jimmy får offta ta långa djupa andetag och räkna till tre.
efter att jimmy tränat klart så körde han in om city gross för att köpa nån tränings dricka..när han kom hem hade han köpt tio stora röda rosor till mej.
vi gjorde vår egen wok thi mat som blev jätte gog och stark....nathalie tyckte inte om dej och vägrade äta någon annan mat efter det så vi gjorde slöffsor till henne sen, vilket hon älskar (et har hon ärvt av mej)


söndagen kom och eftersom nathalies små hjärtan inte mådde så bra så fick vi flytta vår träff till en annan dag:( krya på er små gummor.

jimmy ville träna idag igen så han beslöt sej för att göra det och sa till oss att vi kunde åka in till andys så nathalie kunde få leka av sej..så jag ringde marlene som kunde träffas..så väl där så var buset igång... nathalie och natalie busade som in i...vi mammor försökte hänga på men i slutet så fick de springa själva uppe i klättertornen och vi stod nedanför och följde dom från markhöjd.
det var en riktigt lyckad dag och väl hemma så åt vi resterna från gårdagen (nathalie fick naturligtvis något annat)
sen var det solsidan och natta för nathalie.

nu ska jag ut med pepsi och sen ska jag åkte till jobbet, stackarn ska vara hemma länge idag helt själv:(
som tur e har jag inhandlat några ben och ett lekdjur till han.

RSS 2.0