helgen

denna helgen är ju snart över så får väl uppdatera lite. har ju varit lite dålig på det nu den senaste tiden.
igår drog jimmy igång med att städa..vilket inte var någon direkt bra timing..ovanligt men dålig timing.
vi skulle nämligen iväg och handla..vi tänkte ta det direkt när vi ätit frukost och gjort oss klara för att åka..klockan han bli 12,30 innan vi kom iväg..vilket gjorde med jätte stressig. väl på willys flög vi igenom gångarna för att hinna handla det vi skulle ha.
nathalie och jag skulle nämligen på barnkalas kl 14,00 hos hennes dagis kompis una..jimmy lämnade oss 13,55 så det var precis...jag hatar att komma sent så jag var nöjd med att ha kommit i lagom tid.
alla 08 på dagiset var bjudna..det var jätte trevligt. nathalie och elton satt brevid varandra när det var dags för glasstårta och de höll liv må tro...vi föräldrar fick stå och kackla i köket eller ivardagstummet över en kopp kaffe och lite kakor...vilket var jätte trevligt att uppdatera sej lite.

sen var det dags för fiskedamm och det var ju minst sagt uppskatat av alla barn..även föräldrarna för det blev en lien påse med popcorn,russin och vindruvor..lagom tycker jag.

15,30 hämtade jimmy oss och vå åkte hem em kort stund innan vi skulle bege oss ut igen, vi lastade in pepsi i bilen och åkte till donkan..sen vidare till lomma och ut till richard och annette som ska adoptera pepsi på tisdag. vi skulle se hur det gick med deras äldre hund och det gick jätte bra..vi gick ut på ett fält där de kunde bekanta sej lite..pepsi som är ung fortfarande sprang och retades med dreas gammla hund..han kan inte springa pga ledbesvär så han skällde mest. sen gick vi in i huset för att se hur det gick och det gick förvånansvärt bra.
så på tisdag kommer de hit och hämtar pepsi. det är lite sorgset men vi har inte tid..när jag börjar jobba med andra arbetstider så har jag inte tid att köra hem på rasten, sen när vi slutar jobbet har vi knappt tid att leka med nathalie innan hon ska sova så att klämma in en promenad med pepsi där är omöjligt..och så är man trött och grinig så blir man inte gladare av att han svansar efter en..så vi tyckte det kändes mycket bättre att lämna honom till några som har tid och ork att ta hand om honom dessutom kan vi hälsa på honom när vi vill vilket vi tycker känns jätte bra. och inte bara det..till sommaren hade vi inte bara kunnat åka bort utan att behöva planera långt i förväg med hudvakt osv..så för hans skull så känns det jätte bra att han får komma till någon som kan ge han allt det han behöver.
kommer sakna han men känner ändå en lycka för hans skull.lite skryt

hehehe lite skryt kan man ju alltid få plats med här
idag var jag nämligen lillchef på frukt avd..hihi jag har varit där i 6 veckor nu..och änå vågar de lämna ansvaret på mej.

alla de övriga son är i den avdelningen skulle på studiebesök på skånes andra city gross.
så hela dagen har jag vandrat runder vid den avdelningen..svarat på frågor och svarat i telefonen, det var jätte kul och där var att göra hela dagen.
tyckte jag fyllde på bra med frukt och grönt och påsar här och var..får se vad de säger i morgon hehe.

kl 16,00 kom jimmy och hälsade och skulle handla lite innan jag slutade 16,30

vi åkte och hämtade den andra bilen och sen hämtade vi nathalie.
sen hem och göra lite göd middag...det blev köttgratäng köpenhamn med potatis...riktigt gott.

RSS 2.0