middag

idag var det dö trist på jobbet...det fanns inget att göra helt enkelt.
vi bara gick och små plockade på olika ställen idag faktiskt men ändå gick tiden förvånansvärt fort.

när klockan var runt 15,00 så fick jag ett sms...eller jag skrev ett först om vi (jag och bebe) skulle åka och handla idag då skrev han att han strax sa göra det så jag undrade om han redan slutat...då fick jag ett gulligt sms där det stod att han slutade 12 för att han skulle fixa dagen, med romantisk middag och film mys.
när jag kom hem gick jag först in och duschade...det var planerat av dagge att jag skulle göra det hehe.
sen hade han dukat upp jätte fint i köket med ljus, och en fin liten present till mej...ett check häfte med olika saker vi ska göra när jag ger dom till han hehe ska utnytja dom väl hehehe.
han hade gjort en jätte god middag med kyckling, curry, ris, banan och paprika.
efter middagen gick vi in och såg på en film..jätte mysigt var det.
nu har jag bäddat rent och strax väntar kudden:)

god natt <3


lowe you älskling

underbar helg

i torsdags fyllde älskling år så efter jobbet åkte jag till malmö där jag mötte min bebe.
vi gick till pildammsparken och lyssnade på allsång, drack öl och hade det mysigt. ringde dit marlene som kom direkt och vi hade det allmänt trevligt. efter det var slut och vi lämnat av marlene så gick vi till puben och träffade några av bebes polare, de var sjukt trevligt, sen beslöt de sej för att vi skulle gå hem till en av dom vilket vi gjorde..kvällen slutade med att bebe knappt kunde stå och jag hittade inte hem men det gjorde tack o lov han hehehe.

dagen efter skulle bebe jobba och jag skulle till genarp för att göra iordning mej inför midsommarfirandet. glömde dock min turkiska peppar i lägenheten så fick köra till möllan och låna älsklings nycklar, när jag lämnade dom igen så åt vi lite middag ihop sen åkte jag iväg.

hemma satte jag på musiken, duschade och gjorde iordning mej, packade ner spriten och gick ner till bussstationen där jag mötte nathalie och markus. vi åkte in till malmö och tog tåget där ifrån till eslöv. där bjöds det på god middag och dricka. sengick vi ut och spelade kubb...vi tjejer vann:)

vi skulle ha gått ut i eslöv men allt var stängt så det sket sej.
men efter ett tag beslöt de sej för att dra in till malmö..jag hade typ inga pengar alls så blev att jag åkte in till malmö men ist för att följa med ut så åkte jag hem till bebe.

i lördags tog vi det vara lugnt...vi gjorde inte ett skit faktiskt, vi tog en promenad till coop för jag var tvungen att inhandla lite smått så köpte vi lite frukost och gott till kvällen. väl hemma så somnade danne så jag och hampus beslöt oss att gå till coop igen och köpa film..så det gjorde vi. vi såg filmerna ihop och sen var dagen typ slut så då blev det mysgott med lite chips å godis...bebe och jag såg på film och sen somnade vi.

idag söndag åkte jag och marlene till genarp för jag skulle hämta bilen och lite kläder..en trevlig liten utflykt. sen körde vi in om mobilia...där stötte vi på en mega rea på hm...naturligtvis är det alltid rea när man inte har pengar...hittade jtte mycket fina kläder. sen mötte jag emma vi snackade lite och sen gick vi vidare till kicks så marlene kunde inhandla sin älskade pinsett som var anledningen till att vi körde till mobilia.

efter att jag lämnat av henne var det hem till bebe igen där hans kompisar var så vi åkte till sibbarp och gick på marknad...var super mysigt. sen tillbaka och käka pizza och sen iväg till ikea där det även där var en mega rea...naturligtvis hehe.

i morgon e det jobb igen som vanligt, ska bli skönt men inte just den biten att ta mej upp tidigt på morgonen hehehe.


bilder från midsommar kommer snart:)

...

jag är tillbaka  i huset som suger ut all livsglädje...
det är faktiskt sant alltså.
jag var glad idag på jobbet, jag har varit super glad och lycklig alla andra dagar. men så fort jag kommer hit så sjunker livsglädjen ner i botten och jag mår skit.

nu ligger jag i sängen och kan inte sova. tänker och tänker hela tiden.
tänker på idag..vilken skitdag det varit. bråket idag, kniven i ryggen.

tänker på orken och lusten att fortsätta.
jag är så deppig vissa gånger och känner mej så sjukt sviken av folk att jag snart tar jimmys råd och hänger mej. vissa stunder orkar jag inte leva vidare alltså, tänker bara på hur lätt det skulle vara och hur bra det skulle vara...hade det inte varit för nathalie så hade jag inte varit här idag kan jag lätt säga, för så dåligt jag mår så finns det inte att fortsätta.

gnistan liksom är inte här.

helt sjukt

man vet aldrig vad man har förän man en dag vaknar och ser allt med klara ögon.
jag har fått reda på vilka som verkligen är mina vänner, vilka man kan lita på och vilka som bara fiskar efter min olycka.
man får oxå reda på vilka som har funnits där i så många år, som aldrig lämnat ens sida och alltid hållit en låg profil. dock viste jag om att du alltid funnits där och väntat. nu är du här du är min och du gör mej så lycklig.
alla mina dagar lyser som solen med dej. fattar inte alltså hur allt faller på plats så otroligt bra.
5 år har gått sen vi möttes först och livet började leka..redan då såg jag dej med andra ögon:)
nu 5 år sedare är du min...kan fan inte fatta det alltså..helt underbart.
du är min lowe bebe <3

är så sjukt kär i dej...


lätt

jag kom på det efter ca 3 dagars gråt och deprition, att detta fakriskt var det rätta till 100%
jag kom på att vi inte älskat varandra på länge så därför gör det de hela lätt för mej att gå vidare, leva och vara lycklig...vilket jag är just nu...helt underbart:)
men lycklig till 100% kommer jag inte vara föränns jag hittat en lägenhet och flyttat här ifrån..för här hemma kvävs jag, jag märker det själv att hur glad jag än är under dagen när jag är borta, vad jag än gjort och hur jag än är hemma så försvinner lyckan så fort jag öppna dörren, det är som att allt som gör mej glad och lycklig stannar kvar utanför dörren. vill ha efen lägenhet så jag kan andas igen, slippa detta helvete som är just nu.

wow

satt nyss och tänkte (inget ovanligt) men kom å tänka på att i morgon är min sista lediga dag, sen jobbar jag varje dag fram till midsommar..alltså 11 dagar.
men tänker man på det roliga så är det bara 11 dagar kvar tills det är midsommar och jag äntligen ska festa.
att sitta på sitt rum och dricka e ju inte direkt kul hehe.

idag jobbade jag, satt i kassan, det var jätte kul och tiden flög iväg..men sen kom lite tråkiga saker med...kunder som inte kan betala allt och ska hålla på att lägga tillbaka småsaker..köerna ringlar sej långa oche funderar väl och länge..sen hade jag en grabb som snattade, han försökte ta två läsk utan att betala..kul.
men en rolig sak hände iaf..hehe en kille flirtade lite med mej i slutet på dagen..haha de var kul. sen kom ju faktiskt zandra och överraskade mej.

tankarna fanns dock bara på morgondagen...ska ha så sjukt kul hela dagen.
ska dumpa djuvildhulken tidigt så han får städa och ta emot mäklaren själv, för jag ska in till malmö å möta danne, umgås med han ett tag:) sen ska jag dra till genarp..kidnappa nathalie från hennes gubbe, sno deras bil och köra upp till billinge där det blir mat å härligt sällskap. världens bästa dag:)


<3

är så sjukt glad. vet inte hur denna dagen kan bli bättre?
jo klart ...ska ju träffa världens bästa nathalie ikväll.

dagen började kasst. nathalie ville inte till dagis, blev en del bråk.
sen väl på jobbet började det hela ganska bra, men snabbt ändrades det när jag fick en rälig huvudvärk.
fick en huvudvärkstablett av sara:) men funkade inte att svälja den, jag lånade lite yoghurt men tabletten fasnade och jag spydde..nice. sen till råga på allt så svalde jag ena piercingen..gott hehe.
huvudvärken försvann ju inte men ignorerade den efter ett tag...för nästa problem dök upp efter ett litet tag.
jag hade beställt 100 varor men fick en hälften ens. be lite orolig eftersom hela elgen ska gå utam att någon fyller på. de löste sej till slut som tur var.
dagen led mot sitt slut och jag stötte på filip som jag inte sett på hela dagen, vi hade gått om varandra i flera timmar, så hängde med han en tur och snackade lite...behövdes hehe.

sen åkte jag och hämtade nathalie och vi hyrde en film...bolt. snart e den slut och då ska nathalie få nanna kudden. jag ska städa lite.

när djävuls hulken kommer hem så sticker jag till bästa nathalie för snack..gotti och film:)

är så sjukt glad för alla som finns vid min sida och bryr er om mej...jag älskar er alla av hela mitt hjärta.<3

fan

att gå från en derprition till en annan är inte kul...ett tag blev jag lycklig men nu mår jag så sjukt dåligt . jag har iaf gjort upp en plan, jag tänker börja leva nu, jag tänker vara 25 ett tag och göra allt det jag inte gjort tidigare. men just nu vet jag inte vad jag vill. jag orkar inte leva med massa beslut. jag står vid ett vägskäl men vet inte åt vilket håll jag ska gå.
just nu är jag deppig och lycklig på samma gång.
jag kom på det för ett tag sedan att jag inte är typen som lever deppig. jag föll, jag slog i hjärtat och fick ett blåmärke. men jag reste mej snabbt, torkade av mej skiten, tog en till på mitt liv och log.
allt kan bara bli bättre. men just nu är det mörkt. något gjorde att ljuset och gnistan försvann. båda vägar lyser vackert men vägen jag väljer kanske inte är rätt och då kan jag inte backa.
jag tror jag står kvar här ett tag i mitt mörker och funderar på vilken väg jag ska ta. kanske något händer som gör det hela lättare.

en sak är säker JAG SKA LEVA, JAG SKA GÖRA ALLT DET JAG INTE KUNDE/FICK GÖRA INNAN. NU BÖRJAR MITT LIV PÅ RIKTIGT.


6/6-2011

kan inte detta bara få ett slut snart?
jag orkar inte mer.
just nu så fixas alla skavanker till i huset, vi skulle ha hjälpts åt..jag är inte dum jag vet att jag måste hjälpa till eftersom det är mitt hus med, jag ka ju inte bara komma och ta vinsten sen när det är klart. men det funkar inte. när det renoveras så blir jimmy på ett rasande humör, det går inte att göra något rätt alls så för min del är det bäst att hålla mej borta, men det funkar knappt det heller, någon måste vara med nathalie, och det är jag mer än gärna..igår lekte nahalie i poolen, jag som inte kan skicka sms satt uppkopplad på fb hela tiden för att se om någon skrivit där...vilket som ni säkert förstår inte gjorde jimmy jätte glad.

början på dagen gick dock någerlunda bra. vi åt frukost ute i trädgården sen sammlade jag och nathalie upp alla hennes nappar och sen åkte vi alla till sysav där hon kastade alla napparna, sen åkte vi till toysrus där hon skulle få välja vilken leksak hon än ville...lättare sagt än gjort, hon lekte mest och varmt var där så jag tappade tålamodet...men till slut hittade hon en söt handväska, en pruttkudde ch en boll som hon fick. efter det åkte vi in om donkan för poo tjatade om pommesar. väl på väg hem börjde bråket..slutade med att jag nästan fick en mobil i huvudet och en plånbok tur han inte har världens bästa bollsinne:)
hemma fortsatte bråket.
under tiden hade nathalie hört av sej och undrade om jag ville åka med dom till billinge...natusligtvis ville jag det, så runt 18,00 gick jag bort till dom och så körde vi upp dit, där vi träffade benjamin,jytte,adam och lasse. vi fikade snackade och hade kul..sen åkte vi hem. när jag kom hem hade jimmy avslutat för dagen, nathalie var vaken än och ville mysa. då fick jag även höra att busungen hittat två nappar till som läg gömda..fast de hade hon varit att slänga i soptunnan utan att bli sur.

natten gick jätte bra, hon somnade på soffan igår så bar upp henne i sin säng, kl 3 på natten vaknade hon av en mardröm så fick sova hos mej men det gör inget jag förstår henne...mwen inte ett knyst om napparna..annars brukar hon tjata om nappar hela dagen men nu har hon inte sagt nåt alls..härligt:)

nä nu ska jag köra till jobbet, ska bara fylla på kaffe i muggen..

RSS 2.0