snö

som det snöar.
i morse när jag tittade ut så trodde jag inte att det hade snöat så mycket.
så otroligt mysigt, för två sekunder så njöt jag av synen...sen kom problemet.
hur f*n ska jag ta nathalie till dagis. igår drog jag vagnen som en jude hela vägen..nej tack inte igen.
å en pulka blev det inte igår för jimmy hade flängt runder till flera affärer där de antingen var slut eller inte kommit in.
beslöt mej iaf för att bära ner henne, påfrästande på ryggen men då behövde jag bara kämpa på vägen till dagis och inte när jag skulle hem.
träffade grannen ute och pratade lite med han sen gick jag..nästan framme så började nathalie gnälla, då var det inte kul att sitta hos mamma mer, men hon ville inte gå i den höga snön heller, eller hon kunde inte.
väl framme på dagis så var jg genomblöt på byxbenen och strumporna.
jag bara måste köpa ett par regäla vinterskor.
kanske ett par termobyxor med.

på vägen hem mötte jag grannen, alla gick mitt på vägen då det inte var skottat någon stans men bilarna hade ju kört ner snön på vägen.
väl hemma hoppade jag in i myskläder och åt frukost, så ringer jimmy, han hade glömt sin plånbok..jippi.
ch han hade hittat en pulka till poo så vid två ska jag tvungas ta bussen in till malmö och dår hämtar jimmy mej så köper vi puklan och han skulle tanka å sen hem.
nu ska jag plugga och efter det ta det lite lugnt...nu äntligen kom plogmaskinen hit..jag tycker de borde åka ut tidigt på morgonen och ploga när de vet att det snöar så mycket, flera människor på gatan har fasnat i snön när de skulle köra iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0