världens tråkigaste dag

idag har varit sååå tråkig.
vi skulle ha åkt upp till landskrona men det blev inte av.
vi åkte som planerat in till malmö för att kolla på en present till bröllopet.
efter det beslöt vi att inte åka upp till landskrona för det blåste..vi skulle åka hem men på vägen frågade jimmy om vi skulle åka till entre men det ville jag inte för det kändes inte lönt..jimmy körde dit ändå och vi gick inte ens in i en ända affär för jag hade ingen lust att fasna för kläder jag inte kan köpa.
sen åkte vi hem och natha har knappt sovit nån middag..tack o lov så e hon iaf glad..än så länge.

jag har nyss bakat..choklad bröd..får se sen om det är gott eller inte. sen har vi börjat prata pengar..och vi är så körda på den fronten..jimmy ska på svensexa och där går en del pengar..sen e det present till bröllopet och till anders som fyller 30 sen ska vi på kalas och där går lite pengar..sen behöver vi tanka..vi är helt körda..i morgon åker jimmy upp till osby och fixar bilen..är det fint väder så åker vi kanske upp till landskrona men det  återstår att se.

mamma ringde innan när vi kom hem och sa att det var tur att vbi inte kom för det var kallt och blåste så dom hade åkt hem till glumslöv.


hoppas allt löste sej med duschen idag monica..allt bra med er?? å magen?


Kommentarer
Postat av: Monica

heej! jo det löste sig med duschen, den var lagad innan 12.. så de var skönt! Allt e bara bra, stressad inför flytten bara.. Menmen de får gå =)

Kramen o ps, vi e lika körda med pengar!

2009-07-09 @ 22:06:17
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0