20090930

den dagen var som vilken annan dag som hälst,
jag var i skolan,jimmy jobbade och nathalie var på dagis...allt var som vanligt.
vi nattade nathalie vid 19,30 och vi hyrde den nya wallander och såg den.
vi var båda trötta så efter att filmen var slut så gick vi och la oss, jag läste en bok och nathalie höll på att vrida och vända sej.
21,15 rinde hemtelefonen och jag blev irriterad för nathalie höll på att vakna, jag såg att det var mamma och pappa som ringde men svarade inte för trodde de bara ville prata, det ringde på min mobil men jag klickade, sen ringde det igen och jag förstod att det var nåt allvarligt för i vanliga fall så ringer dom inte så.
jag svarade och sa direkt "jag kan gissa vad det är" men jag hade fel, mamma sa att mormor hade avlidit, jag och alla andra trodde morfar skulle gå först.
jag kolappsade, jimmy förstod att nåt hänt och höll om mej, min lilla mormor.
mamma och jag pratade lite och idag åkte vi in till lund jag jimmy nathalie mamma och pappa..jag och mamma skulle ner i kylrummet och ta farväl, det var så otroligt svårt, jag kände knappt igen henne, hon såg så fridfull ut, som om hon sov.
morfar hade varit hos henne strax efter att hon somnat in igår, hennes lever hade lagt av och allt gick otroligt snabbt. jag kan inte förstå det än, och kan inte gråta hela tiden som jag vill utan måste hålla god min för nathalie...igår natt sov jag jätte dåligt och är jätte trött nu, jag låg och tänkte på alla minnen, på hur hon såg ut, hur hon var...en sak ångrar jag enormt...i mirr album när jag var liten så finns en bild på mej,mamma,mormor och min gammelmormor så står det 4 generationer..det ville jag göra för nathalie med men hann inte..sist jag mötte mormor var 2009-08-30 på morfars födelsedag.
jag undrar vad som kommer hända nu..snart har jag varit utan en mormor i ett dygn och det känns så overkligt.

JAG ÄLSKAR DEJ MORMOR OCH SAKNAR DEJ SÅ OTROLIGT MYCKET ATT DET GÖR ONT.

 R.I.P


Kommentarer
Postat av: monica

Oh gumman, jag beklagar sorgen! Massor av kramar

2009-10-31 @ 21:46:49
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/
Postat av: emma

mormor

2009-11-01 @ 14:56:40
Postat av: Tant Kim | Bloggdesigner

Är du inne på din bloggs översikts inställningar? Där ska det finnas en ruta längst ner när du klickar i den så ska det poppa upp två skrivfält.

2009-11-04 @ 08:51:05
URL: http://tantkim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0