foto

idag fotades nathalie på dagis.
först ville jag vara där när hon skulle fotas men jag viste att skulle de sätta henne på  pallen så skulle hon börja tjuta, så bättre att jag gick och hon tjöt en kort stund...enligt fröknarna så log hon inte..de äldre barnen hade försökt iaf..men hon hade suttit stilla som ett ljus, så hoppas verkligen bilderna blev bra..det roliga är ju att se gruppfotot hur det blev haha.
vi ska iaf köpa gruppfotot och en stor bild till oss..sen ska ju familjen ha varsitt foto, så blir en del.

idag åkte jag in till lund för att fixa papper till csn och lämna intyg.
sen gick jag å strosade själv i lund...nathalie har slämhosta så jag gick till apoteket och köpte hostmedecin, hon som jobbade där sa att hon inte rekomenderade det till barn under 1 år..men på förpackningen står det från 1 år uppåt..så chansade på att köpa en sån.den tar inte bort hostan men löser upp slemet iaf.
när jag kom tillbaka till dagis så fick nathalie syn på mej i grinden och slängde spaden hon hade i handen och sprang iväg..jag är så glad att hon trivs på dagis..och alla barnen verkar trivas med henne, de leker och tar hand om henne.

just nu satt jag och såg på lyxfällan men tappade intresset, jimmy och nathalie sover och jag e knappt trött...sånt är livet som nattuggla..passar inte jätte bra när ens dotter vaknar tidigt på morgonen.

i morgon lämnar ag nathalie 9 och då ska hon stana till efter mellis..alltså efter 15,00..jag och mamma ska på massage och innan dess ska vi spana in de julklappar jag vill önska till nathalie sen e det fika och sen hämta poo.

för övrigt idag har jag städat och skissat på marlenes tatuering...blev en hel del men får se om hon väljer nån av dom.
till jul bler jag tattoerad och marlene skulle ev oxå göra en då..längtar.

nä nu får jag smyga upp igen innan jag blir saknad..haha

god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0