24/4 2010

idag har varit en underbar dag. vädret var/är helt fantastiskt..lite mer värme bara.

dagen började med att vi vaknade 06,00 för då ville inte nathalie sova mer.
så vi fick gå upp och äta lite frukost.
lite senare fick jimmy och nathalie gå på en promenad till ica för att handla pommes å fika medans jag städade och gjorde i ordning mej.
runt 11 kom mamma morfar och emma. vi grillade och friterade pommes å hade en god sallad till, sen fikade vi. runt 15 tiden åkte dom hemmåt igen och nathalie somnade direkt efter. hon sov i en timme sen gick vi ut och tvättade bilen och fikade i trädgården. sen försvann nathalie vid ett tillfälle, hon hade smitit bort till grannen och skulle sno deras dockvagnar..men det fick hon för dom. under resten av tiden ute så sprang hon mellan husen med vagnarna och in i deras trädgård och lekte med fredrika. just nu har hon fått på sej pyjamasen och jimmy är ute och försöker sätta upp markiserna (han har fastnat på nummer 1 hehe)
i morgon blir det att fixa lite hemma, nathalie kommer säkert springa bort till grannen nu när hon fått smak på det och då kommer deras vovve vara hemma som hon älskar.

morgondagen för mej blir troligen att stå som jimmys högra hand och hjälpa till men för övrigt så ska jag försöka hitta på nåt.
nä nu måste jag öppna upp hör uppe för varmt som in i är här.
och ska man kunna sova här om några timmar så behövs verkligen en vädring.

ha en fortsatt trevlig helg.


Kommentarer
Postat av: Monica

hej vännen!

jag vet inte hur jonas jobbar på lördag, ska kolla upp det.. Men det e isåfall den enda dagen vi kan. Kan ni komma upp isåfall? Vi har super dåligt med bensin denna månaden för vi ska på kalas uppe i halmstad o det går åt en hel del.. Måste spara pengar nu till dopet oxå! Kram

2010-04-25 @ 21:58:11
URL: http://ljusenimittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0