dag 20 den här månaden.

en bra månad att förklara för som alla vet så är denna månadenm den som går snabbast och som är som mest stressig. för mej har det hänt en hel del. både roliga och tråkiga saker har inträffat...nathalie du vet vad jag pratar om för jag kommer inte skriva det här..vissa som läser bör inte veta.
men i kort så har alla julklappar inhandlats..eller ja till alla utom nathalie för hennes köptes i oktober månad..snön kom ju..fast i november men det har åkts pulka för fulla muggar här hemma och nathalie älskar att åka tefat..jimmy får åka den vanliga hehe.
det årliga besöket på vellingeblomman gjordet igår men någon julstämning kom inte..troligen för att vi hoppade över fikat denna gången handlade bara lite smått.
idag ska julgranen inhandlas och vi bråkar lite om var vi ska handla den..jag vill handla den i malmö/hindby där de har så sjukt fina granar och de håller jätte länge, jimmy vill handla en här i närheten, men jag vågar inte chansa för man vet ju inte om man får något skit.
sen blir det att pynta den och sätta julmusiken på max och hoppas att någon julstämning kommer, jag är även sugen på att göra lite knäck och chocklad krisp.
mer denna månaden är att vi ska fira jul hos mina föräldrar detta året, det ska bli otroligt mysigt för olikt andra år så ska min morfar fira med oss vilket jag ser fram emot..det var otroligt många år sedan min morfar och farmor firade jul tillsammans.
dagen efter jul är vi kvar i glumslöv och då ska vi ut och åka pulka..vi struntar i glumslövsbackar i år för nathalie är lite för liten att klättra upp för dom helt själv..iofs så kan jag ju inte lova att det blir någon pulka åkning för tittar jag ut så smälter snön bort..men jag hoppas och håller tummarna för att snön kommer tillbaka till jul och stannar till efter nyår..sen får det gärna försvinna.

på måndag är det lucia uppvisning på dagis och eftersom nathalie inte kunde vara med förra året så ser vi fram emot det ännu mer detta året..förra ået köpte jag en lucia klänning och en mjuk lucia krona..alltså inte en sån i plast..allt pssar detta året med vilken tur.så kameran ska vara i högsta hugg men frågan är om nathalie förstår vad hon ska göra..eller hon kommer bara springa runt och leka som vanligt hehe

nyår då..ja detta året ska vi bara vara hemma igen, ha en lugn familjedag..jag hoppas kunna spela lite spel med jimmy men det kan man aldrig veta, vid tolv ska faktiskt nathalie få vara med och titta på raketerna, förra året sov hon.

Kommentarer
Postat av: nathalie

ja denna månaden går snabbt, alla andra också men speciellt denna, de händer nåt hela tiden o man har så sjukt mycke o stå i!

Känns skönt att ja får va en del i detta o finnas för dig:-)<3<3<3

2010-12-11 @ 23:37:48
URL: http://sprinchorn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0