igår

igår vaknade jag av en blöt nos i örat och på halsen...inget härligt uppvaknande kan jag meddela.
nathalie vaknade strax efter och började med att tata om frukost.
så först körde jag ut pepsi så han fick göra sina behov sen upp och ta på mej kläder och hämta nathalie och hennes kläder..sen ner och släppa in pepsi ta och göra frukost och sen ta på nathalie kläder.

klockan 10 körde vi bort till matina och elton så kidzen kunde göra av med lite överskottsenergi som kommit nu när de inte e på dagis.
först gick vi ut en kort runda med deras hund som nathalie naturligtvis föll för direkt.
sen skulle vi åka pulka men efter att ha tjatat om det hela dagen innan och även på morgonen så ville inte nathalie det längre..hon började ist promenera mot amanda och agnes..jag frågade henne varför hon inte ville åka pulka helt plötsligt..då sa hon " gå till agnes" jag har ingen aning om hur hon kunde veta att de bodde exakt där borta..hon knde kanske igen det gula stenhuset.

efter ett tag ville hon åka pulka så vi gick upp till elton och matina och de åkte..om och om igen..nathalie surade lite men vi kom snabbt på vad felet vat...hon ville åka på eltons pulka. vid ett tillfälle körde nathalie över eltons fot..elton skrattade högt och nathalie grät hehe.

när de åkt klart gick vi hem till elton och matinas hus, det höll på att renoveras men jag gilade planlösningen jätte mycket.
vi vuxna drack kaffe och kidzen åt korv och makaroner..till och med nathalie åt..det gjorde mej jätte glad.
sen åt de äpple och lekte sina vilda lekar som gav många kramar...var gång elton gjorde nathalie ledsen så gav han henne en kram.
när vi sa hejdå så frågade jag nathalie..ska du inte ge elton en puss.
elton gick gram till nathalie grabade tag i hennes axlar och gav henne en puss på munnen..sen sa han "det kom vatten på mej" (det var nathalies saliv hehe)
nä vi kom hem så snackade nathalie nonstop om den där pussen så jag spelade in det på mobilen..men vet inte hur man lägger upp det här :( 

Kommentarer
Postat av: nathalie

hehe gulligt me ung kärlek:-) Så gullig hon e som ville till Agnes:-)<3<3<3

2010-12-30 @ 17:33:17
URL: http://sprinchorn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0