genarp

som alla vet så har jag och jimy velat flytta sedan vi flyttade hit i stort sätt.
för några månader sedan så började vi prata och diskuterade bland annat vart vi skulle flytta om vi nu ska göra det och när.
vi kom fram till rätt lågiskt att jag måste ha fast jobb innan vi ens tittar på hus.
sen började vi prata om att ev bygga ett eget hus. vilket vi är väldigt inne på..det lutar åt det hållet iaf.
sen kom vi till punkten...vart.
vi har velat fram och tillbaka om var vi kan bo, där vi har råd att bo och som ligger bra till med jobb osv.
till slut så kom vi fram till det att för nathalies skull så kommer vi flytta..och vi kommer bo kvar i genarp. dels för att nathalie förkänar inte att behöva flytta och byta dagis, hon trivs så enormt mycket på sitt dagis att det är synd om henne att behöva lämna det. ingen av oss trivs i detta huset så flytta kommer vi göra men vi kommer inte byta dagis till nathalie. den söta ängeln ska få gå kvar på dagis här, jag älskar det dagiset, det är litet, mysigt och personalen tar verkligen hand om barnen.
så den dagen vi har mer pengar så kommer vi flytta, vi ska ha ett enplans hus med trädgård runt om hela huset..ett bra och lagom avstånd till grannarna. sen kaven inne i huset varierar..

när man själv bodde hemma var det rena pesten att bo i en liten by, då ville man bo inne i stan..det är inte föräns man själv får barn som man verkligen uppskattar byar, jag kan ju säja att detta inte är det bästa byn men den är absolut inte den sämsta.
så här kommer vi bo i lilla genarp..för när jag väl får jobb så är man ju inte här mer än på kvällarna och på helgerna kan man åka iväg och träffa familj och vänner för då har man mer pengar. det kommer säkert bli bra. eller vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Monica

förstår att ni vill behålla samma dagis men synd att ni inte kan flytta nämre =(

2010-03-09 @ 16:31:48
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/
Postat av: Monica

vi hade tänkt att barnen skulle dela vårt sovrum sedan när miranda e lite större eftersom vårt sovrum är så stort.. o så skulle vi ta theodors rum.. Men kommer ett tillfälle till en 4a istället så tar vi ju gärna det.. denna lägenhet som vi kollade på var dock inget för oss..

2010-03-10 @ 21:15:08
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0