va f*n

idag har det varit full rulle..men dagen började enormt segt..jag började med att må jätte illa i magen, jag kände igen illamåendet men reagerade inte på det...föräns jag gick på toa..ja rätt jag fick min mens..första gången på   3ÅR..inte klokt. så ja hela dagen hag jag mått inna så därför har jag försökt hålla igång nonstop för att inte tänka på det..först var vi på kalas hos natalie och efter det åkte vi till entre där jag handlade lite kläder till mej å vi åt sen åkte vi till willys för att handla lite mat och nu sover nathalie, jimmy sitter där uppe vid datorn och jag ser film, med choklad och pepsi och städar lite under reklamen för att hålla igång.

igår åkte jag och nathalie in till malmö..jimmy jobbade lite extra, han körde en stuga till lund och sen åkte han in till malmö för att hämta nathalie, det gjorde han, jag mötte marlene för vi skulle gå och tattuera oss..den bilden jag gjort var lite för rörig så den blev det inte utan jag gjorde tre orkideer och nathalies namn och födelsedatum på svanken..den ble rätt stor så jimmy ble inte jätte glad men jag är jätte nöjd. marlene gjorde två vingar och ett hjärta med natalie under på skuldran...ble snyggt.
efter det så gick vi till triangeln där vi mötte jimmy och en sovande nathalie, när hon vaknat åkte jimmy iväg och vi fikade sen handlade jag lite kläder på p.o.p till nathalie och en klocka till mej, som jag velat ha i evigheter..

den vänstra har jag, fast transperant lila..super snygg.

efter att vi handlat så gick vi hem till marlene så nathalie kunde leka med natalie ett tag och vi kunde tvätta tattueringarna. sen kom jimmy och hämtade oss och åkte till mc donalde och sen hem..jo klart ringde jag pappa med som fyllde år.

så det var min eller vår helg. händelserik må jag säja..men mår illa som bara den..och i morgon kommer jag få jobba på som fan för att inte tänka på illamåendet.
saken e den att i normala fall har ju en tjej mens i 5-7 dagar...jag mår illa i 3 dagar och har mens i 10-14 dagar..känns orättvist.

ha en fortsatt trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0