biokväll

lika mysigt som det låter...BIO KVÄLL.

under dagen funderade jag på att dra med nathalie och se på bio..men när jag väl funderat klart så hade alla barnfilmer redan gått eller nyss börjat. jimmy som skulle iväg och träna och sen till sin syster gav som förslag att vi kunde ha en bio kväll hemma.
sagt och gjort..nathalie och jag gick ner till affären och köpte popcorn, godis och hyrde en film..hon fick naturligtvis välja själv och valde toy story 3..vilket jag var glad över hehe.
sen gick vi hem och fikade lite, efter det så städade vi under trappan...eller det var mest jag som gjorde det..men sen städade vi resten av huset och där hjälpte nathalie till som hon brukar.
efteråt så klippte jag klorna på pepsi och öste in han i duschen..tro mej han stank..men nu luktar han gott igen:)

middagen blev enkel och bestod av den billiga men trofasta pastan och lite romantiska köttbullar till det hehe.
under tiden medans jag lagade mat så busade nathalie till det genom att först klättra över grinden till trappan och sen hoppa upp i vär säng och dra ner täckena,kuddarna och lakanet..tack för den. så efter maten fick jag snällt bädda igen.
sen satte vi på oss myskläder och fixade till en godisbricka..som vi bar upp på henns rum, vi drog hennes bord till sängen och på med filmen..det var så otroligt mysigt och nathalie satt och srattade åt filmen..nästan lika mycket som jag under vissa delar.

sen kom jimmy hem mitt under filmen så vi tog en liten paus för att fylla på drickan.
efter att filmen var slut trodde jag att nathalie ville sova men icke...et lär bli en sen kväll för lilla nathalie men det gör inget.

i morgon föreslog jimmy att vi ska dra in till malmö och gå på andys..han har inte varit med på flera gånger så det kan nog bli kul..sen vill jag inhandla nya tights till nathalie för upptäckte idag att hon äger inte ett ända par..efdast jeans och något par mysbyxor.

jaja nu fortsätter kvällen och nathalie är i full fart med att jaga novani med sin dockvagn.
får väl springa efter och sen försöka få henne i säng för jag e helt ärligt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0