helgen

ja det har hänt en hel del denna helgen.
mamma och pappa skulle ha kommit ner men mamma var sjuk så vi flyttade det till nästa helg.
så i lördags åkte vi alla ut till sportex där de sålde ut allt i butiken så jimmy skulle köpa ett par skor där...det tog 1,5 timme innan vi kom ut ur affären:/
sen åkte vi till willys och gjorde vår veckohandel..blev nöjd med vad summan blev.
där dumpade vi jimmy som skulle köra och träna (han hade ställt den andra bilen på parkeringen innan vi åkte till sportex)
jag och nathalie åkte hem och packade upp varorna och sen blev det lördagsmys...mys och mys..nathalie är i 3års trotsen nu och allt är nej nej nej och ännu mer nej..hon vägrar lyssna så jag och jimmy får offta ta långa djupa andetag och räkna till tre.
efter att jimmy tränat klart så körde han in om city gross för att köpa nån tränings dricka..när han kom hem hade han köpt tio stora röda rosor till mej.
vi gjorde vår egen wok thi mat som blev jätte gog och stark....nathalie tyckte inte om dej och vägrade äta någon annan mat efter det så vi gjorde slöffsor till henne sen, vilket hon älskar (et har hon ärvt av mej)


söndagen kom och eftersom nathalies små hjärtan inte mådde så bra så fick vi flytta vår träff till en annan dag:( krya på er små gummor.

jimmy ville träna idag igen så han beslöt sej för att göra det och sa till oss att vi kunde åka in till andys så nathalie kunde få leka av sej..så jag ringde marlene som kunde träffas..så väl där så var buset igång... nathalie och natalie busade som in i...vi mammor försökte hänga på men i slutet så fick de springa själva uppe i klättertornen och vi stod nedanför och följde dom från markhöjd.
det var en riktigt lyckad dag och väl hemma så åt vi resterna från gårdagen (nathalie fick naturligtvis något annat)
sen var det solsidan och natta för nathalie.

nu ska jag ut med pepsi och sen ska jag åkte till jobbet, stackarn ska vara hemma länge idag helt själv:(
som tur e har jag inhandlat några ben och ett lekdjur till han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0